konwalia88 29.05.07, 16:54 Kto z was zdawał te przedmoty??jak pozim?? na ile liczycie pkt?? (hmmm... ile pkt przewidujecie,że zdobędziecie) POZDRAWIAM WSZYSTKICH TEGOROCZNYC MATURZUSTÓW Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: evelle Re: gegra+angol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 20:56 JA zdawałam gegre rozszerzona licze na ok.80% i polski też rozszerzony i tu niestety przeczuwam ,że będzie gorzej ok.60% ale coż! A o jakim myślisz kierunku? Jakie Ty masz wyniki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: gegra+angol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 22:33 ja zdawałam gere rozsz i licze na ok 65 % i niem rozsz ok 90% wybieram się na germanistyke może gospodarke przestrzenną może geodezja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keczupikczu Re: gegra+angol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 07:57 a gdzie się wybierasz?? do jakiego miasta?? Gratuluje wyniku z Niemieckiego<brawo> :)) PS> Mam siostre na germanistyce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konwalia88 Re: gegra+angol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 08:11 hmm.. 60% geografia, 60% angol myślałam o KUL(to w ramach pzezimowania tego roku^^) na geografie do Poznania chciałąm, ale się pewnie nie dostane:( Odpowiedz Link Zgłoś