Dodaj do ulubionych

technik administracji egzamin zawodowy

23.06.07, 23:51
czesc wam jak poszedl wam egzamin zawodowy z tego przedmiou?ma ktos moze
arkusz bo u nas w szkole nie dawali :(
a szkoda a praktyczny to neiwiem czy ktos go wogule zda:(
Obserwuj wątek
    • Gość: ad Re: technik administracji egzamin zawodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 22:30
      Cześć ja też pisałem to i jak myślisz zdasz ?
      • Gość: aida Re: technik administracji egzamin zawodowy IP: 83.168.75.* 24.06.07, 22:55
        hejka
        no ja neiwiem wlasnie ..pisemny to napewno zdam ale ten teoretyczny to nie mam
        pojecia:( na ile stron napisales /aś?
        • Gość: ad Re: technik administracji egzamin zawodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 12:19
          na 6 stron napisałem ten projekt za łatwy nie był możesz napisać tak mniej
          więcej jak go napisałaś ile miałaś tych elementów opisanych ?
          • Gość: aida Re: technik administracji egzamin zawodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 12:22
            o gdzies tam 5-6 elementów będzie, inne tak pobieżnie i byle jak:(
          • Gość: AIDA Re: technik administracji egzamin zawodowy IP: 83.168.75.* 25.06.07, 15:48
            ja napisalam no jakos 5-6 neiwiem czy dobrze bo nigdy nie robilam projektu a
            masz moze gadu?
            • Gość: ad Re: technik administracji egzamin zawodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 22:32
              tak mam gg 2706668 odezwij się na gg
              • Gość: ana Re: technik administracji egzamin zawodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 09:47
                hej.ja tez pisałam egazmin z technika administracji i u nas niestety tez nie
                dawali arkuszy. wiec jeżeli mogłabym się do Ciebie zwrócić z prośba o
                przesłanie mi tego arkusza to byłabym wdzięczna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka