Dodaj do ulubionych

Kenzo Tigre

09.12.04, 18:14
Pozwoliłam sobie z okazji takiego znaleziska założyć osobny wątek.
Otóż proszę co mi wpadło w oko

www.allegro.pl/show_item.php?item=36778238
Tygrys?? a jakże swojsko-wołomiński:))
Ten koreczek powalił mnie oryginalnością. Czy może to jakiś nowy design??
Obserwuj wątek
    • elve Re: Kenzo Tigre 09.12.04, 20:15
      to tester - pewnie od początku bez korka, a dziewczyna chciała być estetyczna ;)
    • benita5 Re: Kenzo Tigre 09.12.04, 20:36
      masz racje :)) ale zestawionko mocne.
      Cos przed świetami porządki na toaletkach bo wypatrzyłam kolejne tygrysy...
      www.allegro.pl/show_item.php?item=36680781
      • merolik Re: do Benity OT 09.12.04, 20:52
        przepraszam za wcinkę nie na temat :)
        Wysłałam do Ciebie właśnie na wp, może tym razem wreszcie dotrze :)))
    • dori7 Re: Kenzo Tigre 09.12.04, 22:50
      A ja sie wlasnie zabijam na allegro o miniaturke Tygryska :))

Szczerze przyznaje - nie kojarze zapachu zupelnie! Ale po prostu _musze_
      wyprobowac, wszystko przez Balbine :)) ktora uzywa samych kochanych przeze mnie
      zapachow, i skoro jej sie Tygrys tak szalenie podoba, to ja umre, jak go nie
      poniucham :))

Zostalam zarazona Tygrysem :))
      • benita5 Re: Kenzo Tigre 10.12.04, 09:38
        Dori miniaturka fajna rzecz:)) ale te fikuśne zwierzaczki na korkach są na
        zaczep i niestety użytkowane przeze mnie jakos "spadywują"... ale zapach jest
        cuuudny.
        Powołujesz sie na osobę Balbinki, która to rozsiewa tygrysią zarazę. No więc
        wyjdzie ze ciuciu-muciu, ale skoro już poruszyłas tę kwestię-to powiem w
        sekrecie, że gładkolica zaraża też idealnie gładkim liczkiem. I pragnienim
        posiadania takowego :))
        Jak podbijesz Troye to moze zrobimy zlot tygrysów, co??
        • dori7 pod koneic grudnia wyruszam na podboj Troi :)) 11.12.04, 02:13
          na swieta do rodzinki :))

moze uda sie zrobic zlot tygrysow jakos miedzy swietami a sylwestrem?? tzn.
          zlot tygrysow z jednym sloniatkeim, bo ja tygrysa nie posiadam, wiec bede
          sloniatkiem :)) choc moze to sie zmeini, bo zapamietale licytuje miniaturke i
          byc moze niedlugo rowniez ja bede pachniec tygrysiasto :)) heh.

Ale nawet jesli wygram, to i tak bede sloniatko, bo moja kolejna diete trafil
          szlag (i tu dori poslala smetne spojrzenie w kierunku walajacych sie obok kompa
          dwoch papierkow po krowkach) :((
          • benita5 Re: pod koneic grudnia wyruszam na podboj Troi :) 12.12.04, 20:19
            dori7 napisała:

> na swieta do rodzinki :))
            >
            > moze uda sie zrobic zlot tygrysow jakos miedzy swietami a sylwestrem??

hm..nam sie nie uda??? nie ma mowy!! Bedzie pewnikiem kolejny odcinek w naszym
            serialu pt" Przybyłam, powąchałam, zapragnęłam" :))

>tzn. zlot tygrysow z jednym sloniatkeim, bo ja tygrysa nie posiadam, wiec
            >bede sloniatkiem :)) choc moze to sie zmeini, bo zapamietale licytuje
            miniaturke i
            > byc moze niedlugo rowniez ja bede pachniec tygrysiasto :)) heh.

:)))

> Ale nawet jesli wygram, to i tak bede sloniatko, bo moja kolejna diete trafil
            > szlag (i tu dori poslala smetne spojrzenie w kierunku walajacych sie obok
            > kompa dwoch papierkow po krowkach) :((

już to pisałam -więc sie powtórzę: kokietka!! :)))
      • balbina_alexandra Tygrysowy maniak się melduje :))) 10.12.04, 22:00
        Hej hej dziewczęta :))) Benitko, mały zlocik by się przydał, co? Trza by się w
        końcu zobaczyć :))) z trójmiejskiego grona widziałam się ostatnio z Foreverem,
        który jest przemiłym człowiekiem, wspaniałym partnerem do rozmowy oraz
        patrolowania perfumerii i wywąchiwania nowosci - co jest zgubne dla mnie, bo
        Forevermore podsyca niepotrzebnie moją manię, podrzucając co fajnie rzeczy...
        Co do gładkolictwa, czuję się wniebowzięta, choć problemy z cerą mam znów nie
        małe i w ramach dążenia do ideału nabyłam kolejny - rany chyba już 6 podklad! -
        i do kolekcji puder sypki :)))

A o tym spotkanku to by trza podumać, co Benitko?

A tygrysią fanką jestem od dawna, w ogóle lubię koty duże i małe :) zapach moim
        zdaniem ciekawy, wolę go od słonia, którego też bardzo lubię i też mi się
        podoba :) Tygrys jest jakiś drapieżniejszy, początkowa nuta jest piekielnie
        mocna i zbija z nóg - kumkwat, z tego co pamiętam - niezły piekielnik!
        Po jakimś czasie łagodnieje, i robi się bardzo mocno korzenny, wyraźnie czuć w
        nim ten słynny cynanom. Obawiam się że jestem bezapelacyjnie zakochana w tym
        zapachu no i bezkrytyczna jestem. Nie wiem czemu Kenzo go wycofał, pewnie
        sprzedawał się gorzej od słonika, mam wrażenie że to zapach jeden z tych co
        można się od razu zauroczyć, albo silnie znienawidzić...

Buziaki :)
        • forevermore79 Re: Tygrysowy maniak się melduje :))) 12.12.04, 13:16
          Dzeki za mile slowa, balbinko- tak samo mysle o Tobie :-))
          Co do Tigre- przypomnialem go sobie w perfumerii kilka dni temu- kupilem nawet
          mamie dezodorant w szkle ( bywa jeszcze w Gdansku- w mojej perfumerii jest
          wlasnie deo i balsam od ciala Tigre- zainteresowanych prosze o kontakt mailowy,
          heh).
          Ciepla, piekna kompozycja- inna,niz Jungle, ale i tak oryginalna.
          • dori7 Re: Tygrysowy maniak się melduje :))) 12.12.04, 13:54
            Podrzuc via e-mail namiary na Twoja perfumerie, wpadne zrobic nalot jak bede w
            Gdyni :))
        • benita5 Re: Tygrysowy maniak się melduje :))) 12.12.04, 20:06
          Balbinko, padam po weekendowych "terenowych" badaniach, ale ochoczo akces
          zglaszam. Dori sie juz zapowiada wiec na pewno bedzie milo.
          Co zas do "mankamentów" to moje sokole:D oko widzi tylko gladkosc i promiennosc
          lica Twego:)
          Doszłam do wniosku ze obie z Dori macie jeszcze jedną wspolna ceche- obie
          kochacie komplemanty. Jak tu nie zaprzeczać,Koko-kietki:)) jak wypisujecie
          takie dyrdymalki:))
          Z jednym sie potulnie zgadzam:tygrys jest super!!
          A to spotkanie moznaby polaczyc z jakimis podrygami i zeby obwachac
          poswiatecznie parę miejsc...
          Ale to taka luzna mysl:))
          • forevermore79 Re: Tygrysowy maniak się melduje :))) 12.12.04, 22:28
            A to ma byc damski zjazd i bedziecie w 3miescie? Bo ja, jak juz pisalem-
            chetnie sie na chwilke pojawie, jesli mi pozwolicie- a podrygi i picie to moja
            specjalnosc :-)
            Balbine i elve znam z 3miasta, luloo i sorbeta- z lazenia po Warszawie :-).
            Pozdrawiam!
            • dori7 Re: Tygrysowy maniak się melduje :))) 12.12.04, 22:44
              No nie wiem, nie wiem, czy tak mozna, wpuscic mezczyzne na zjazd dzikich
              tygrysic??

:))))))))))
              • forevermore79 Re: Tygrysowy maniak się melduje :))) 12.12.04, 22:48
                W tresera bawic sie na pewno nie bede- i tak bym nie dal rady tak zmasowanej
                sile :)))).
                Ale jesli chcecie sobie spokojnie poplotkowac, to kiedy indziej, hehe.
                Pozdrawiam i milego tygodnia!
            • dori7 upolowalam tygryska!!! 12.12.04, 23:07
              I tym samym dolaczylam do grona maniakalnych tygrysic :))

Wygralam dzis aukcje miniaturki na allegro, okazalo sie, ze sprzedawca mieszka
              w miare niedaleko, wiec ublagalam mame, zeby mnie zaraz-natychmiast podrzucila
              (jestem jedyna osoba w rodzinie bez prawa jazdy), na szczescie ona podziela
              moja pasje, wiec nic nie powiedziala, rzucila pilna robote i zzzziuuu! Po
              Tygrysa :))

Oczywiscie potem bylo: "a ja? a ja? tez chce powachac!" Jak zaczelysmy
              wwachiwac sie w Tygryska, to malo nie rozbilysmy samochodu, hihi. No i moja
              szanowna pani matka oznajmila mi, ze wlasnie sie zakochala :)) a ja na to, ze
              ja tez :)) Teraz siedzimy kazda przy swoim kompie i kazda ze swoja wredna
              robota, ale po cichutku slonecznie przezywamy pierwsza randke z Monsieur Le
              Tigre :))
              • benita5 Re: upolowalam tygryska!!! 13.12.04, 10:35
                wrednie powiem:"ja wiedzialam ze tak bedzie" :D
            • benita5 Re: Tygrysowy maniak się melduje :))) 13.12.04, 11:03
              forevermore79 napisał:

> A to ma byc damski zjazd i bedziecie w 3miescie? Bo ja, jak juz pisalem-
              > chetnie sie na chwilke pojawie, jesli mi pozwolicie- a podrygi i picie to
              moja
              > specjalnosc :-)
              Jesli chodzi o mnie to jestem za, a nawet przeciw:))

> Balbine i elve znam z 3miasta, luloo i sorbeta- z lazenia po Warszawie :-).
              > Pozdrawiam!

Dori juz wczesniej mnie molestowala :o) o zrobienie spotkania z Balbinką i
              Elve, ale jakos nie miałam śmiałości...

Pozdrawiam i ciesze sie ze mam wejsciowke na tygrysie spotkanie:)) Ale by nie
              było zbytniego natężenia kenzo wokół nas , moge spakowac go do torebki:))
              • forevermore79 Re: Tygrysowy maniak się melduje :))) 13.12.04, 11:16
                To milo! Jak bedziecie cos blizej wiedziec, gdzie i kiedy- poprosze o maila :-).
                • benita5 Re: Tygrysowy maniak się melduje :))) 13.12.04, 11:27
                  Oczywiscie zmailujemy sie:)) Dysponuje lista miejsc gdzie nie warto zagladac
                  wiec licze na sugestie Tygrysic jak i Twoje:)))
        • ziereal Re: Tygrysowy maniak się melduje :))) 18.12.04, 21:22
          ja jestem z terenow Slunska.. eh, nie moglibysmy sie kiedys jakos bardziej
          centralnie spotkac obszarowo?:). Bo nie wiem czy bym zdzierzyla te 9h jazdy
          pociagiem;).
    • gloss Re: Kenzo Tigre 10.12.04, 15:09
      Czy mogłybyście jakoś opisać ten zapach? Wasze wypowiedzi mnie mocno
      zaciekawiły :) Znam Kenzo słonika, niestety tygrysa nie ma już (chyba?) w
      polskich sklepach- dlaczego? czy to podobne zapachy?
      • elve Re: Kenzo Tigre 10.12.04, 22:33
        gloss, dyskutowaliśmy o tym tu:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15707&w=11275798&a=11281382
        • dori7 Re: Kenzo Tigre 11.12.04, 02:16
          dzieki za przypomnienie watku :))
          jeszcze bardziej chce powachac Tygrysa!!!
        • gloss Re: Kenzo Tigre 11.12.04, 18:43
          O, dzięki elve :)))
    • dori7 Re: Kenzo Tigre 11.12.04, 18:53
      A ja mam pytanie :))

Czy jest mozliwe, zeby komus, kto uwielbia Slonia, nie spodobal sie Tygrys?
      Znacie takie przypadki? :))
      • klg777 Re: Kenzo Tigre 21.12.04, 19:26
        Zaczytana w tym wątku poszłam wywąchać Tygryska. Uwielbiam Słonika - niestety
        rodzina moja go nie znosi i nie wolno mi przy nich go używać ;))
        Za to melduję się jako pierwsza osoba, której uwielbienie Słonika nie przekłada
        się na uwielbienie Tygryska. Pierwszy węch był porażający. Na mnie pachniał
        strasznie aptecznie :(( To co zostało potem przypomina Słonika i to mi się
        podoba ;) Także Tygrysek nie dla mnie a Słonik stanowczo tak :D
        • dori7 Re: Kenzo Tigre 21.12.04, 23:37
          Mnei za pierwsyzm razem tez na poczatku powalilo, ale teraz juz uwielbiam takze
          i te pierwsza faze, jest taka ostra i niezwykla :))

P.S. Moj ukochany ma identyczne reakcje na Slonika jak Twoja rodzina, hehe
    • dori7 Tygrysowe wrazenia :)) 18.12.04, 15:56
      Melduje sie jako posiadaczka Tygryska z tygodniowym stazem. Musze dodac
      koniecznie jedna rzecz!!! O ile na Slonika ludziska reaguje bardzo roznie, to
      Tygrysem sa zachwyceni doslownie wszyscy!! Autentycznie! jestem w szoku! I
      nawet moj wybredny brat jak sie dossal do buteleczki, to malo calej z zachwytem
      nie wywachal :P
      • dori7 do wszystkich polujacych :)) 18.12.04, 15:59
        Aaa!! I jeszcze jedno: przyuwazylam Tygryska na Dionecie 137 zl za 30ml edp.

www.dionet.pl/main.asp?AKCJA=PRODUKT&PRODUKT_ID=2161&SESJA_ID=200412181602UIILLIDQKTBWXOSBMBLB
      • balbina_alexandra Re: Tygrysowe wrazenia :)) 19.12.04, 14:27
        Naprawdę? Nie mogę się zdobyć na obiektywizm w stosunku do Tygrysa... jestem
        bezkrytyczna, ale wiem że to zapach dość kontrowersyjny. Mojej bardzo wybrednej
        siostrze się podoba, a to chyba dobry znak (dziewczę nastoletnie ale mocno
        wyrafinowana z niej bestia - wychowałam bestię, według słów mojego ex
        narzeczonego :D)

Fajnie że Ci się spodobał :)
        • dori7 Re: Tygrysowe wrazenia :)) 19.12.04, 21:23
          No wlasnie to mnie tak pozytywnie zdziwilo - nasluchalam sie, jaki to
          kontrowersyjny zapach, balam sie jakichs krzywych noskow, a tymczasem wszyscy
          zgodnie pieja z zachwytu, ze Tygrys cuuuudny :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka