Dodaj do ulubionych

Jessica Simpson

25.03.06, 10:58
Ostatnio na allegro natknełam się na cos takiego:
www.kawalerka.pop.e-wro.pl/jessica/all/2.jpg
Ceny dość okazyjne, choć stylistyka mnie przeraża;).
Nie mniej jednak ciekawa jestem bardzo tych słodkości. Czy ktoś wąchał? czy da się to w ogóle nosić?
Obserwuj wątek
    • goldioo Re: Jessica Simpson 25.03.06, 11:25
      Na Allegro widziałam, też mnie kuszą, szczególnie jadalne balsamy bananowe;)(z
      jadalnych rzeczy spotkałam sie tylko z Urban Decay, a to fajna sprawa:)
      • charade Re: Jessica Simpson 25.03.06, 11:28
        Na forach zagranicznych czytam, że te zapachy są tak nietrwałe, tak jakby ich
        nie było. Zapachy ponoć w typie Pink Sugar Aquoliny, czy CSP Vanille Abricot,
        czyli spalony cukier, karmel. Podobno też wszystkie simpsonowe pachnidła pachną
        tak samo ;)
    • nevada87 Re: Jessica Simpson 25.03.06, 12:20
      W domu miałam/mam kilka jej kosmetyków. W tej chwili mam 2 atomizery z perfumami , iskrzący puder do ciała , balsam i błyszczyk . Miałam też peeling , pianke i coś w rodzaju ,,wosku' ;). Perfumy mam jeszcze z tej pierwszej edycji i są całkiem fajne , pachną i smakują słodyczami , zapach utrzymuje się przy skórze. Najlepsze zapachy to ,,creamy'' i ten ,,ciemny'' karmelkowy. Gorsze wrażenie zrobiły na mnie zapachy juicy i lollipop ,mam balsam ( lollipop) i z początku śmierdzi troszkę ,,krową'';) - jest bardzo intensywny (może przyprawić o mdłości), jednak potem jest całkiem słodki;) i ładniejszy (mniej intensywny),dlatego da się przeżyć;). Polecam za to pudry z puszkiem ,są naprawdę świetne,ładnie pachną i wyglądają na skórze. Nie polecam peelingów ,są strasznie tłuste ,niechcą się zmyć ze skóry :/ . Błyszczyk mam ,,bananowy'';) i daje ,,dziwny''(czyt. sztuczny) posmak bananów;). Wydaje mi się ,że balsamy z tej serii działają ,,odchudzająco'';) ,gwarantuję ,że po nałożeniu balsamu ,na sam widok słodyczy robi się niedobrze;).Co do ,,Pianki'' to miałam zapach ,,creamy'' pachnie po wyciśnięciu zsiadłym twarogiem :/.
      Podsumowując podoba mi się zapach ,,creamy'', ,,dreamy''(perfumy) i pudry z puszkiem (wszystkie zapachy) oraz balsam ,,creamy'' (miałam próbkę).
      Pozdrawiam!!!!!:).
      • mangos Re: Jessica Simpson 26.03.06, 13:22
        Nevada-dziękuję za obszerny opis.:)
        • nevada87 Re: Jessica Simpson 26.03.06, 18:32
          Nie ma za co :) , ,,konstruowałam'';)opis z czystą przyjemnością:).
          Pozdrawiam!!!:).
      • a.g.n.i Re: Jessica Simpson 26.03.06, 19:02
        a ja podpytam;-)
        bo napisałaś "pachną i smakują";-)
        Są słodkie w smaku? Mmmmm...
        Już się tu przyznawałam do pewnej małej perwersji, lubię smak niektórych perfum
        na skórze, zwłaszcza fiołki są fajne;-). Czasem niektóre zapachy budzą we mnie
        aż chęć "spróbowania" jak smakują, zwłaszcza gdy są to zapachy z gatunku
        słodkich (w noszeniu niekoniecznie je lubię;-P) - bo zawsze muszę zobaczyć, czy
        aby i w smaku nie są słodkie;-D
        Mam obsesję na punkcie słodkich błyszczyków (to, hehe, moje jedyne kryterium
        doboru błyszczyka), a "jadalnych pudrów" które mocno lansowała w ubiegłym roku
        Sephora, wprawdzie nie kupiłam, ale przez pewien czas obsesyjnie o nich
        myślałam. Niestety, jak zauważyła trafnie Kaloo, nie dawali w komplecie
        łyżeczki;-P
        To jak, są naprawdę słodkie?;-)
        • goldioo Re: Jessica Simpson 26.03.06, 19:40
          Są do jedzenia, słodkie.W przeciwieństwie do Aquolina, które są MASAKRYCZNIE
          gorzkie (dzieci).Pudry to Urban Decay, pisałam wcześniej - są jadalne i nawet
          dobre;)
          • a.g.n.i Re: Jessica Simpson 26.03.06, 19:43
            Pudry Urban Decay to znam... mówię, że omal nie kupiłam;-)
            No cóż, ciekawią mnie trochę... ale nie, pewnie bym to tylko jak taką
            zabaweczkę, ciekawostkę potraktowała;-)
    • nevada87 Re: Jessica Simpson 26.03.06, 20:03
      Smakują po prostu ,,słodko'' ,polecam dziewczynom ,które często dają się całować w szyjkę;)(wiadomo ,że zwykłe perfumy są gorzkie w smaku) czy po innych częsciach ciała gdzie aplikują perfumy:) lub chcą po prostu słodko smakować i pachnieć;). Chciałam jeszcze wspomnieć o balsamie ,jest naprawdę zabójczy , nasmarowałam się nim w moim pokoju i po ok 30minutach zeszłam do rodziców ,od razu poczuli zapach i się zaczeli krzywić co tak mocno i słodko pachnie;).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka