minniemouse 28.02.08, 10:03 no wlasnie, jakie zapachy wam sie kojarza z wiosna? bo mnie wiosna zapachnial Alfred Sung Jewel... Minnie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
restless Re: Pachniec wiosennie.... 28.02.08, 11:03 Eau de Givenchy i Rive Gauche,ten drugi pewnie dlatego ze zużyłam setke zeszłej wiosny,pasował idealnie Odpowiedz Link
dixi Re: Pachniec wiosennie.... 28.02.08, 11:28 Libertine Viviene Westwood - wiosna we flakonie, ale najpiękniej pachniał na mnie gdy bylam w ciąży :)) następnej wiosny to juz nie było to i sie pozbyłam; Odpowiedz Link
aistionnelle Re: Pachniec wiosennie.... 28.02.08, 18:58 Tendre Poison Diora i jeszcze z powodów sentymentalnych bardziej niż wiosennych... Gentianą Guerlaina i jegoż Champs Elysses.A Odpowiedz Link
plomyczek_ Re: Pachniec wiosennie.... 29.02.08, 08:21 Eclat d' Arpege i Violetta di Parma . Odpowiedz Link
uka_m Re: Pachniec wiosennie.... 29.02.08, 08:47 Coś z irysem.teraz przedwiośnie w chmurce Infusion Iris Prada.Czekam na pełna wiosnę i się zastanawiam;) Odpowiedz Link
lucapuka Verte Violette 29.02.08, 09:44 Verte Violette L'Artisan - sok ze świeżych łodyg i liści, wilgotny świeży wiatr. W tle intensywny zapach bukieciku fiołków. Odpowiedz Link
hispana Re: Pachniec wiosennie.... 29.02.08, 11:21 a ja juz sama nie wiem... jakiegos pieprzu i imbiru wciaz mi trzeba: moze Poivre Piquante L'artisan? moze troche kolonskosci w wydaniu Colonia Assoluta Aqua di Parma? moze kardamonowo w stylu 1969 Parfums de Revolte? - ten zapach kojarzy mi sie z wiatrem we wlosach w marcowy poranek... Odpowiedz Link
hispana i cos dla kwiatolubow 29.02.08, 11:22 Spring Flowers by Creed - jesli kiedys nadejdzie taki czas, w ktorym polubie kwiaty, to Spring Flowers bedzie pierwsza kompozycja, ktorej sprobuje uzywac Odpowiedz Link
minniemouse Re: wiosna 01.03.08, 12:09 ostroznie dodalabym do kolekcji Stella Peony in Two. niby zimny, niby nie-wiosenny a jednak... Minnie Odpowiedz Link
addinka Re: Pachniec wiosennie.... 03.03.08, 19:22 w zasadzie moje całoroczne są takie wiosenne w odbiorze, bo i DKNY wieża i miyake stożek, serpentine cavali są idealne na tę porę roku, a do tego kusi mnie jeszcze dawno nie noszony halloween i oui lancome; bardziej letnie, ale noszę i wiosną są happy i wersja heart Odpowiedz Link