Dodaj do ulubionych

Plastry oczyszczajace

30.05.12, 18:52
Witam, ostatnio w necie znalazłem sporo informacji na temat plastrów oczyszczajacych, które usuwają toksyny z oraganimzu, rzucilem palenie , zacząlem troche ćwiczyć i zastanawiam sie na tymi plastrami, czy macie jakieś doświadczenia ?
Obserwuj wątek
    • aszka_pelaszka Re: Plastry oczyszczajace 31.05.12, 20:51
      Podbijam, też jestem ciekawa informacji na temat plastrów oczyszczających.
      • aga-kosa Re: Plastry oczyszczajace 27.06.12, 21:30
        Mąż sobie kupił i przyklejał. Rano plaster był brązowy. Po 10 sztukach nic się nie zmieniało.
        Jak jestem zwolennikiem medycyny ludowej tak plastry mnie nie przekonały. Ale może nie jestem obiektywna.
        • kuurak Re: Plastry oczyszczajace 28.06.12, 10:55
          Te plastry mają wogóle jakiś związek z medycyną naturalną?
    • aszka_pelaszka Re: Plastry oczyszczajace 05.07.12, 20:11
      To chyba zależy od rodzaju plastrów, od firmy w jakiej są produkowane. Ostatnio zainteresowałam się tym tematem po wypowiedzi koleżanki i czytalam troche na ich temat. Znalazlam jedne, ktore maja naturalne skladniki- firma meridian. jest wiele pozytywnych opinii na ich temat, ale ja osobiscie ich jeszcze nie stosowalam.
      • blask18 Re: Plastry oczyszczajace 05.07.12, 21:31
        Ja dużo szukałem,czytałem i wybrałem te plastry www.biohit.pl/pl/p/PLASTRY-DETOX-ChiSana/118
        Dopiero zaczynam więc napiszę jak tylko zauważe jakies efekty. mam nadzieję, że producent pisze prawdę i się nie zawiodę, czy ktos je stosował?
        • aszka_pelaszka Re: Plastry oczyszczajace 06.07.12, 18:22
          To są dokladnie te same o których ja napisałam. Na innych forach jest wiele pozytywych opinii, więc może akurat się sprawdzą i to co napisał producent będzie prawdą. Jedno jest pewne, że nie powinny szkodzić w żaden sposób.
          • blask18 Re: Plastry oczyszczajace 08.07.12, 16:41
            a możesz mi podpowiedziec jak dlugo mam je stosować , bo w opakowaniu jest 10 plastrów , i nie wiem czy nie zamowic juz kolejnego opakowania, aby nie robić przerwy w kuracji?
            • aszka_pelaszka Re: Plastry oczyszczajace 10.07.12, 22:12
              Szczerze mowiac nie wiem jak dlugo powinnas stosowac te plastry- teoretycznie az do momentu, w ktorym plaster zrobi sie czysty. Wydaje mi sie, ze jakas krotka przerwa w kuracji nie wplynie jakos negatywnie na caly proces detoksykacji. Zamow sobie jeszcze 2 opakowania- po 30 dniach powinny juz byc jakies efekty i na ich podstawie mozesz oszacowac mniej wiecej ile jeszcze czasu stosowac te plastry.
              • blask18 Re: Plastry oczyszczajace 12.07.12, 21:28
                ok, w takim razie zaopatrze się w kolejne opakowania, mam nadzieję, że po miesiącu będzie widać juz efekty u mnie .
                • aszka_pelaszka Re: Plastry oczyszczajace 16.07.12, 21:50
                  Naprawdę trudno jest określić czas trwania, bo ma na to wpływ mnóstwo czynników np. dieta czy poziom brudów w organizmie.
                  • blask18 Re: Plastry oczyszczajace 17.07.12, 20:56
                    Stosuję już kilka dobrych dni,troszke jest jaśniejszy,ale nadal brudny, czekam na kolor przezroczysty hehe
    • marimaris Re: Plastry oczyszczajace 09.08.12, 19:17
      to nie działa. Ściema. Przerabiałam to
    • simone46 Re: Plastry oczyszczajace 25.01.13, 22:11
      Korzystałem z plastrów detox power - po kilku użyciach schodzi opuchlizna z nóg
      Znajomi używali tego do odtoksycznienia dziecka po szczepienu
      i od nich się dowiedziałem o tej stronie: nasze-zdrowie.eu . Próbowałem też tańszych, ale efekt dużo dużo mniejszy.
    • mariuszpx Re: Plastry oczyszczajace 28.01.13, 11:52
      Plastry to dobra rzecz aby dodatkowo oczyścić organizm z toksyn, które zalegają w każdym organizmie a tym bardziej u osoby palącej papierosy. Ale po pierwsze należy je stosować około 4-6 tygodni aby widoczne były efekty a po drugie i bardzo ważne powinny być to plastry dobrej firmy mającej doświadczenie i odpowiednie certyfikaty potwierdzające jakość i bezpieczeństwo. Wiem bo używałem. Aha znajomy kupił sobie w aptece jedne z tańszych bo uważał ze są ok a potem przyznał mi rację i kupił inne.
    • ose-mka Re: Plastry oczyszczajace 12.02.13, 13:20
      ściema, plastry reagują na wilgoć dlatego są "brudne" nawet program był o tym jak ludzi robią w balona
      • mariuszpx Re: Plastry oczyszczajace 13.02.13, 09:27
        Jeśli uważasz że to ściema to wytłumacz dlaczego plasty te w początkowym okresie stosowania zabarwiają sie na kolor intensywny a po kilku tygodniach stosowania są coraz bardziej czyste. Tego wg mnie nie da sie oszukać
    • zdrowienajwazniejsze Re: Plastry oczyszczajace 10.04.13, 12:31
      Zamiast plastrów proponowałabym zajrzeć na stronę naturalnie24.pl/sklep,20,oczyszczanie-organizmu tutaj znajdziesz wiele dobrych artykułów w rozsądnej cenie, które na prawdę pomagają.
      • halina_85 Re: Plastry oczyszczajace 23.04.13, 16:11
        Jeśli chodzi o oczyszczanie organizmu, nie polecam plastrów, ( dają zerowe wyniki, tzw pic na wodę). Polecam natomiast test obciążeń organizmu Metodą Dr.Volla. Podczas takiego badania wykrywane są wszystkie pasożyty patogeny w swoim organizmie. Następnie przy pomocy Brt Stymulatora Homeostazy, który jest dostępny na 140longlife.eu skutecznie usuwa , oczyszcza i stymuluje narządy do prawidłowego funkcjonowania. Dla zainteresowanych odsyłam do strony www.mcpz.pl
        • honat5 Re: Plastry oczyszczajace 24.04.13, 15:09
          Takie badanie zawsze pokaże,że w organizmie są pasożyty.I trzeba zastosować kurację,oczywiście na miejscu.......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka