voxave 22.11.12, 15:02 Cierpię na bóle w prawej nodze i nie chce mi przejść. Nie doznałam urazu ścięgna ciagnącego sie od piety . Stosuje hydromasaże i nacieranie maściami p.bólowymi. Nie pomaga. Czy ktos coś może poradzić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ma_dre Re: Ból ścięgna 23.11.12, 15:48 To z pewnoscia cie zadziwi, ale bol sciegna, czy tez przewlekle zapalenie sciegna Achillesa moze byc spowodowane stanami zapalnymi jamy ustnej, zwlaszcza wrastajacymi zebami madrosci. Moj przypadek by to potwierdzal, bo po usunieciu ropiejacego od lat zeba madrosci bol w lydce minal. Odpowiedz Link
voxave Re: Ból ścięgna 24.11.12, 16:54 Mam jeszcze zęby mądrości---ale nie zepsute. To po co mam wyrywać? Powiem to lekarzowi---albo mnie odeśle do wariatkowa albo każe wyrwać.Ale zdrowe zęby,wyrwać? W jamie ustnej nie mam stanów, zapalnych--wszystkie zęby kontrolowane przez stomatologa. Odpowiedz Link
simoo2 Re: Ból ścięgna 10.01.13, 20:24 jeżeli wszystkie zęby sa zdrowe to przyczyne szukaj gdzieś indziej Odpowiedz Link
simoo2 Re: Ból ścięgna 10.01.13, 20:26 no chyba ze stomatolog czegoś niedoglądną (z tym ze na to bm nie liczyl bo dokładne doglądanie leży w jego interesie :) Odpowiedz Link
mineraly Re: Ból ścięgna 16.01.13, 22:59 Możesz spróbować maskę iłową na noc, a w ciągu dnia na zmianę krem dynamiczny i balsam solaris. Są to produkty z Morza Martwego. Jeśli będziesz zainteresowana, to podam więcej szczegółów. Odpowiedz Link
el-loko Re: Ból ścięgna 21.01.13, 19:23 Najpierw musisz zrobić badanie OB , żeby ustalić czy nie ma infekcji w organizmie ! Odpowiedz Link