nutka135 15.01.13, 12:27 ciekawa jestem czy ktoś pił z Was ten sok ? I jakie są efekty ? I głównie na co polecacie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olant Re: Sok Noni 04.04.13, 15:53 ja jestem fanka soku z Noni. Pierwszy sok kupiłam 2 lata temu mamie która przechodziła chemioterapie i była osłabiona. Piła go ponad pół roku i mówiła ze lepiej się po nim czuje. Później jak zamknęli ten sklep ze zdrową żywnością w moim mieście to przez jakiś czas nie kupowałam. Niedawno odkryłam go na stronie bdsklep.pl i od 3 miesiecy sama piję. poprawiło mi się trawienie i wzdęć juz nie mam bo zawsze cierpiałam na zespół jelita wrażliwego. A i jeszcze 1 pozytywny aspekt, od kiedy go piję regularnie nie nękają mnie nawracające zapalenia pochwy. Jest troche drogi ale doszłam do wniosku ze lepiej wydawać na sok niż na leki potem. Zdrowie to najlepsza inwestycja. Daję link jakby ktos był zainteresowany. www.bdsklep.pl/dynamic-health-946ml-sok-z-noni-100--sante-300g-musli-orkiszowe-z-jagodami-goji,id-42102 Odpowiedz Link
mami-016 Re: Sok Noni 04.04.13, 17:26 Ja też polecam sok z noni. Do poprzedniej wypowiedzi dodam, że może być też stosowany zewnętrznie do przecierania ran, szybciej się po nim goją. I jest doskonałym środkiem przeciwbólowym. Zainteresowanych zapraszam na maila: mami-016@gazeta.pl Odpowiedz Link
honat5 Re: Sok Noni 27.09.13, 17:09 iwona395 napisał(a): > NoniVita to suplement dla tych, którzy ciężko znoszą skutki zmian pogody oraz wiosennych i jesiennych przesileń. Dodaje radości i pogody ducha, stabilizuje emocje. Za łagodzenie objawów towarzyszących menstruacji (PMS) szczególnie cenią go kobiety. Można go kupić na: vitamed24.pl/pl/p/NONIVITA-SOK-Z-OWOCOW-NONI-suplement-diety-1000-ml/755 Przeglądam 5 temat i wszędzie ta sama reklama,daj sobie siana i przestań! Odpowiedz Link