Dodaj do ulubionych

Akupunktura Łódź

03.04.13, 23:27
Wszystkie wątki odnośnie akupunktury w Łodzi są zarchiwizowane, a chciałabym podzielić się moimi doświadczeniami.
Chciałabym polecić [b]dr Krzysztofa Lik[/b].
Od wielu lat zajmuje się leczeniem przy zastosowaniu akupunktury. Stosuje ją jako leczenie podstawowe lub dodatkowe do tradycyjnego. Wiem to wszystko z pierwszej ręki, a mianowicie moi rodzice znaleźli Pana Doktora jakieś 15 lat temu, gdyż potrzebowali, a właściwie tata potrzebował kogoś kto przyniesie mu ulgę w bólach kręgosłupa. Efekty były tak rewelacyjne, że polecamy wszystkim tego specjalistę, a sami chodzimy do niego z wieloma problemami zdrowotnymi. Polecam w 100%.:)
Obserwuj wątek
    • kamil868686 Re: Akupunktura Łódź 07.04.13, 20:16
      Podpisuję się pod powyższą opinią. Byłem nieco sceptyczny co do akupunktury, ale po zabiegach w dr Lik Clinic moje wątpliwości uległy rozwianiu. Myślę, że jest to bardzo skuteczna metoda, jednak musi być wykonywana przez profesjonalistów lekarzy, a nie pseudospecjalistów. Odsyłam zainteresowanych na www.drlikclinic.pl
    • haniasie Re: Akupunktura Łódź 21.11.13, 20:42
      Dobry specjalista to podstawa i dodatkowo można samemu się wspierać.Ja osobiście też miałam problemy z kręgosłupem oraz rwę kulszową.Od dnia gdy posiadłam urządzenie Rgamed do terapii falami milimetrowymi moje dolegliwości zmniejszyły się do minimum .Super sprawa która pomaga mi lepiej żyć.
      • naturalni.pl Re: Akupunktura Łódź 23.03.14, 14:20
        zapraszamy do najstarszego gabinetu medycyny naturalnej w Łodzi www.naturalni.pl

Łódź, ul. Łąkowa 3/5
        • aggagaba Re: Akupunktura Łódź 02.06.14, 12:40
          Polecam centrumzdrowia.net.pl w centrum Zgierza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka