Dodaj do ulubionych

Kryptoreklama adonismedu?

21.04.05, 13:41
przegladam to forum pod kątem akupunktury w warszawie i nie mogę oprzec sie
wrazeniu, ze ktos tu uprawia reklame adonismedu z rembertowa. czy to
przypadek, ze namiary na te wlasnie lecznice pojawiają sie w odpowiedzi na
wszystkie zapytania o specjaliste z Warszawy? a moze faktycznie ten gościu
jest taki dobry? sam juz nie wiem, co o tym sądzić....
Obserwuj wątek
    • elle666 Re: Kryptoreklama adonismedu? 21.04.05, 15:01
      szczerze mowiac mnie tez wydało sie to pojerzane, tym bardziej ze zawsze
      wpisuje sie tandem magban22 i kara33
      • monika1009 Re: Kryptoreklama adonismedu? 21.04.05, 16:38
        Pozytywnie tez pisze o nim-juro 1.Moze faktycznie jest dobry?
    • monika1009 Re: Kryptoreklama adonismedu? 21.04.05, 17:27
      To co piszesz Elle 666 to prawda bo to samo mialam u siebie na priv.Tez mnie to
      zastanawia.Nie wydaje mi sie,ze to zbieg okolicznosci-mozna to sprawdzic jakos?
      • elle666 Re: Kryptoreklama adonismedu? 21.04.05, 17:34
        pewnie można o ile posty wysylane sa z tego samego IP - to juz zadanie dla
        moderatora. zastanawiam sie tylko, czy nie nalezaloby tego jakos oficjalnie
        zgloscic?
        • monika1009 Re: Kryptoreklama adonismedu? 21.04.05, 17:46
          Mieszkam niedaleko od tego gabinetu ale nie slyszalam zadnych opinii na temat
          tego lekarza oprocz internetu.Moze jest dobrym fachowcem ale jezeli to
          kryptoreklama to dobrze to nie swiadczy o nim.
          • elle666 Re: Kryptoreklama adonismedu? 21.04.05, 17:59
            zgadzam sie - jak ktos ogólnie nie jest uczciwy, to nie potrafi tez uczciwie
            leczyc. mimo wszystko gdybys uslyszala cos o nim z innego zrodła, to daj znac,
            bo ja naprawde potrzebuje sprawdzonego fachowca. pozdrawiam
    • adi2000 Re: Kryptoreklama adonismedu? 21.04.05, 17:45
      jeszcze raz przejrzałem wpisy - rzeczywiscie osoba pt. magban jakos wyjatkowo
      zaciekle popularyzuje strone www.adonismed.pl, dyskwalifikujac jeszcze przy tym
      konkurencje. i jakos czesto odpowiada jej kara33, albo przynajmniej pojawia sie
      w tych samych wątkach.
    • adi2000 Re: Kryptoreklama adonismedu? 21.04.05, 23:34
      Jeszcze poszukalem: oto jawne dowody przekrętu
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=960&w=22912207&a=22912207
      ztego postu jasno wynika ze pani magban zatrudniona jest w adonismedzie.

a juz zupelnie rozsmieszyla mnie wymiana informacji o terapii antynikotynowej:
      magban pyta (o ceny w adonismedzie!, ktory sama gdzie indziej reklamuje)
      juro1 (czyzby jurij tokar?) odpowiada.
      OJ NIEŁADNIE KŁAMCZUSZKI, NIEŁADNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • very_martini Re: Kryptoreklama adonismedu? 22.04.05, 11:24
      No nie pamiętam, szczerze mówiąc, żeby jakikolwiek wątek się tutaj rozwinął tak
      szybko w ciągu jednego dnia. Ciekawa jestem Waszych min, gdyby się okazało, że
      to nie żadna ściema:)

16%VOL
      22%VAT

takie tam... forum homeopatia
      • elle666 Re: Kryptoreklama adonismedu? 22.04.05, 12:39
        Że co? rozumiem ze zakladasz, iz odczuwam zlosliwa małpią satysfakcje
        zamieszczajac swoje posty- otóz musze cie rozczarowac. szukam specjalisty od
        akupunktury i jest mi on niezbednie potrzebny, dlatego poprosiłam o rade na
        forum osoby, ktore osobiscie kogos sprawdzily. jezeli jest faktycznie tak, jak
        wszystko na to wskzauje to ktos usilowal mnie zachecic do skorzystania ze
        swojej wlasnej kliniki. o ile sie orientuje kryptoreklama na tym forum jest
        zabroniona. dlaczego nie zajmiesz sie minami tych ludzi? mnie chodzi tylko o
        dobrego lekarza
        • very_martini Re: Kryptoreklama adonismedu? 22.04.05, 19:10
          A z tym to do Ojca Założyciela bardzo proszę. Ja kasuję tylko posty ewidentnie
          reklamowe, a dłubanie w intrygach to już nie moja rzecz.
          Nie miałam zamiaru nikogo urazić i przepraszam, jeśli tak się stało, ale jakoś
          mnie rozbawiło to, że wiele wątków rozwija się tygodniami, bo poruszane przez
          nie tematy nie są specjalnie kontrowersyjne, a tu pościk o przekręcie i
          proszę...A że kryptoreklama jest be, to osobna historia.

16%VOL
          22%VAT

• very_martini Re: Kryptoreklama adonismedu? 22.04.05, 19:11
            Tylko błagam, nie zinterpretujcie mojej wypowiedzi w ten sposób, że Martini też
            ma udziały w adonismedzie. Zarabiam na życie trochę inaczej.

16%VOL
            22%VAT

• magban22 skutecznie pozbyliście się konkurencji 22.04.05, 14:11
      • magban22 Re: skutecznie pozbyliście się 22.04.05, 14:19
        szkoda słów na wszelkie komentarze, więcej tu nie zajżę a w adonismedzie nie
        pracuję. Jestem tylko wdzięczną pacjentką, której on pomaga( i całej mojej
        rodzinie)a informacje o kursach umieściłam z własnej inicjatywy (taka chęć
        pomocy-głupia i naiwna), gdyż doktor nie zajmuje się buszowaniem po internecie
        tylko leczeniem (nie wiem nawet czy go ma). Teraz widzę, że zrobiłam mu
        niedźwiedzią przysłługę. Jacy wy jesteście szybcy w osądach odrazu widać, że
        większość z was to tzw. branżowa konkurencja-niestety. Jest mi przykro, że mu
        zaszkodziłam. Szukajcie dalej. A ci szukają niech nie łudzą się, że dostaną
        prawdziwe odpowiedzi... Lepiej się nie udzielać. Ja tu juz nie zajżę.
        Pozdrawiam wszystkich
    • aranea Re: Kryptoreklama adonismedu? 23.04.05, 08:36
      Wykazaliście się się przenikliwością Sherlocka Holmesa. Moje gratulacje. Wątpię
      jednak, czy po takiej wymianie zdań ktoś się odważy rzucic na Forum jakieś
      nazwisko. Elle nadal jest sama ze swoim problemem. Chyba że to właśnie jej post
      jest prowokacją.
    • elle666 Re: Kryptoreklama adonismedu? 23.04.05, 15:05
      moj post nie byl prowokacją - nadal poszukuje specjalisty
      • monika1009 Re: Kryptoreklama adonismedu? 24.04.05, 16:51
        Witam.Dla potwierdzenia naszych domyslow prosze osoby zainteresowane o wpisanie
        w gogle-yuriy tokar.Na czwartej pozycji jest oferta majowki i prosze zwrocic
        uwage do kogo nalezy zwracac sie w sprawie zapisow i informacji.Pierwsze trzy
        litery imienia i nazwiska-mag-ban a 22 to kierunkowy na Warszawe.Teraz to juz
        sprawa nie podlega dyskusji-ale warto tez przeszukac wyszukiwarke na tym forum
        wpisujac np.rembertow,magban22,jurij tokar,yuriy tokar,su dzok.Okazuje sie
        rowniez,ze lekarz ten jest znanym spiewakiem.
        Nie mam zamiaru nikogo krytykowac bo nie korzystalam z uslug ale wszyscy
        mielismy racje co do kryptoreklamy,ktora tutaj sie pojawila.Pozdrawiam
        • elle666 Re: Kryptoreklama adonismedu? 24.04.05, 17:38
          nie chodzi o krytykowanie, ale...
          - jezeli facet jest taki dobry to sam sie obroni, poza tym czy nie lepiej
          byloby powiedziec wprost, ze jest sie z tej wlasnie kliniki a nie udawac
          pacjenta? kilka postow nizej koles pisze o okularach ayurwedyjskich, ktore
          produkuje jego wujek, zachwala ich skutecznosc (i ma racje, sparwdzalam sama na
          sobie)ale nie usiluje podszywac sie pod zadowolonego klienta firmy XXX, podajac
          przy okazji adres strony internetowej.i uwazam, ze to jest bardziej uczciwe
          • monika1009 Re: Kryptoreklama adonismedu? 24.04.05, 17:46
            Oczywiscie-masz racje.Byloby to bardzo uczciwe podejscie do sprawy.
            • remb2 odpowiedź mieszkanki Rembertowa 17.05.05, 01:26
              ponieważ tu panuje szpiegowska i intrygancka atmosfera nie będę się wypowiadać
              tylko polecę
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=292&w=21438046&a=24008233
              • elle666 Re: odpowiedź mieszkanki Rembertowa 17.05.05, 02:04
                pani magban wystepuje teraz jako remb2. i nadal rozmawia sama ze sobą
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka