02.03.06, 15:22
------------------------------------------------------------------------------
--
Mam zimne,mokre ,fioletowe ręce.Dostałam na to Nitrocard ale nie pomaga.Czy
jest coś ,co można kupić bezpośrednio w aptece?Do lekarza ,nie chce iść ,bo
za każdym razem słysze że mam taką urode.Dodam ,że mam niskie ciśnienie i to
może być skutkiem.Kąpiele zimno-ciepło też nie przynoszą efektów.Wstydze się
podać komus ręke,bo jest jak zdechła ryba.

Obserwuj wątek
    • snajper55 Re: pomocy 02.03.06, 16:17
      agao5 napisała:

> Mam zimne,mokre ,fioletowe ręce.Dostałam na to Nitrocard ale nie pomaga.Czy
      > jest coś ,co można kupić bezpośrednio w aptece?Do lekarza ,nie chce iść ,bo
      > za każdym razem słysze że mam taką urode.Dodam ,że mam niskie ciśnienie i to
      > może być skutkiem.

Samo niskie ciśnienie przyczyną na pewno nie jest. Ja miałem przez dłuższy
      okres ciśnienie 70/40 i takich rąk nie miałem.

S.
    • mag401 Re: pomocy 03.03.06, 18:26
      agao5 napisała:

> ------------------------------------------------------------------------------
      > --
      > Mam zimne,mokre ,fioletowe ręce.Dostałam na to Nitrocard ale nie pomaga.Czy
      > jest coś ,co można kupić bezpośrednio w aptece?Do lekarza ,nie chce iść ,bo
      > za każdym razem słysze że mam taką urode.Dodam ,że mam niskie ciśnienie i to
      > może być skutkiem.Kąpiele zimno-ciepło też nie przynoszą efektów.Wstydze się
      > podać komus ręke,bo jest jak zdechła ryba.
      > masz silną nerwicę która blokuje nerwy podłopatkowe może horoba reno.użyć
      krople sedomix 100g i venoforton 125g.
      • emml Re: pomocy 03.03.06, 19:06
        mag401 nie możesz tak po krótkiej wiadomości i jednym obiawie postawić
        diagnozy!!!!!!Przyczyn takich rąk jest wiele!!!
        Aga5 napisz coś więcej o sobie a napewno możesz spróbować z dietą
        rozgrzewajaca. W lato też masz ten problem? Możesz napisać do mnie więcej priva
        na skrzynkę gazety.
        • agao5 Re: pomocy 06.03.06, 12:13
          Nie wiem co miałabym jeszcze napisać,co jest ważne?Fakt ,że jestem bardzo
          nerwowa.Kiedyś miałam kłopoty z sercem ,podobno na tle nerwowym.W tej chwili
          szukam pracy i jak dochodzi do rozmowy ,nie wiem co zrobić z rękoma bo są
          purpurowe.Czasami myśle ,że jet to równierz powód tego że nie pracuję.Kiedyś w
          dzieciństwie przemroziłam,ręce i to też są pewnie efekty.Dodam,że jest mi
          ciągle zimno.Dziękuje za odpowiedzi i przepraszam za ewentualne błędy
          ortograficzne.
          • emml Re: pomocy 06.03.06, 13:02
            naoisałam do ciebie na skrzynkę pocztową gazety. Poczytaj też tu i na zdrowym
            życiu o potrawy rozgrzewające , jedzonko jesiene.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka