Dodaj do ulubionych

zapalenie pęcherza

23.04.07, 09:11
Jakie są naturalne sposoby na nawracające zapalenia pęcherza moczowego?
Słyszałam coś o piciu wody z cytryną, ale ile i w jakich proporcjach?
Obserwuj wątek
    • lachelis Re: zapalenie pęcherza 23.04.07, 10:55
      A skąd wiesz,ze masz zapalenie pecherza? Idz do lekarza niech CI badania
      podstawowe zrobi by okreslic przyczyne.
      • bezsensu70 Re: zapalenie pęcherza 23.04.07, 21:42
        miałam już kilka razy, więc wiem jakie są objawy. Lekarz, oprócz wypisania
        antybiotyku lub czegoś do odkażenia dróg moczowych, nic nie pomoże. A napisałam
        tu, bo właśnie chemii chcę uniknąć, a wiem, że można.
        • lachelis Re: zapalenie pęcherza 26.04.07, 08:22
          Chodziło mi czy coś powiedział, z jakich przyczyn te częste zapalenia pęcherza?
          Bakterie czy co? Żeby zalecić coś naturalnego trzeba znać czynniki chorbotwórcze.
    • motyl12341 Re: zapalenie pęcherza 23.04.07, 19:15
      kupic pęczek pietruszki i wrzucić do wrzątku jak nasiąknie iprzestygnie zrobić
      naśiadówke.
      • bezsensu70 Re: zapalenie pęcherza 23.04.07, 21:43
        dzięki, spróbuję.
        • marynia37 Re: zapalenie pęcherza 01.05.07, 12:38
          Użycie zappera skutecznie zwalcza wszelkie infekcje-w tym dróg moczowych.Jak go
          używać podano w portalu medycyny naturalnej www.pozytywnewibracje.com.pl Tam na
          górze kliknąć Forum i jeszcze raz Forum Onkolink.
          • unhappy Re: zapalenie pęcherza 02.05.07, 09:21
            marynia37 napisała:

> Użycie zappera skutecznie zwalcza wszelkie infekcje-w tym dróg moczowych.

Niestety jest to nieprawda. Byłoby bardzo fajnie gdyby istniało takie proste
            urządzonko, którym można zabijać egzystujące w organizmie pasożyty i bakterie.
            Niestety jeszcze takiego nie wynaleziono.

<reklama sekty>
            > Jak go
            >
            > używać podano w portalu medycyny naturalnej www.pozytywnewibracje.com.pl Tam na
            >
            > górze kliknąć Forum i jeszcze raz Forum Onkolink.
            </reklama sekty>
            • nowak15 Re: DO UNHAPPY 02.05.07, 11:28

unhappy napisał:

> marynia37 napisała:

> Niestety jest to nieprawda. Byłoby bardzo fajnie gdyby istniało takie proste
              > urządzonko, którym można zabijać egzystujące w organizmie pasożyty i bakterie.
              > Niestety jeszcze takiego nie wynaleziono.

Umysł jest jak spadochron, funkcjonuje tylko wtedy, gdy jest otwarty.
              Błogosławieni, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie ubierają tego w słowa...

• unhappy Re: DO UNHAPPY 02.05.07, 13:53
                nowak15 napisał:

> Umysł jest jak spadochron, funkcjonuje tylko wtedy, gdy jest otwarty.

A ja myslałem, że jak parasol :D

> Błogosławieni, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie ubierają tego w słowa..

W takim razie jeszcze trochę poczekamy :D

• nowak15 Re: DO UNHAPPY 02.05.07, 14:05
              Pasożyty to nie tylko robaki płaskie,
              które z d..y wyłażą..., ale również bakterie, wirusy, pierwotniaki
              i parę jeszcze tym podobnych patogenów!!!
              Były tyły z mikrobów?
              Czego się Jaś nie nauczył... tego unhappy - ten od śmierdzącej chapy - umiał
              nie będzie.
              • darz_bor Re: DO UNHAPPY 02.05.07, 15:05
                nowak15 napisał:

> Pasożyty to nie tylko robaki płaskie,
                > które z d..y wyłażą..., ale również bakterie, wirusy, pierwotniaki
                > i parę jeszcze tym podobnych patogenów!!!
                > Były tyły z mikrobów?
                > Czego się Jaś nie nauczył... tego unhappy - ten od śmierdzącej chapy - umiał
                > nie będzie.

Personalne, chamskie argumenty swiadcza o bezsilnej zlosci, ktora pojawia sie w
                momencie braku argumentow merytorycznych.

O poziomie kultury osobistej takiego dyskutanta, takie zachowanie tez wiele mowi.

• nowak15 Re: DO myśliwego "Darz Bór" 02.05.07, 15:38
                  Jestem chuligan, gbur aspołeczny, zły, proszę państwa, zły i niegrzeczny!
                  • unhappy Re: DO myśliwego "Darz Bór" 02.05.07, 15:56
                    nowak15 napisał:

> Jestem chuligan, gbur aspołeczny, zły, proszę państwa, zły i niegrzeczny!

Nie o tym jednak jest ten wątek jak i wiele innych w których dajesz upust swoim
                    emocjom. Fakt, że istniejesz wyłącznie dla mnie będzie mi schlebiał jak się
                    podciągniesz w tych cechach, które litościwie dla swojej własnej osoby
                    pominąłeś. Na razie po prostu jesteś nudny jak flaki z olejem. Jeśli masz do
                    powiedzenia coś konkretnego na temat niedziałającego urządzenia, które z
                    maniakalnym uporem reklamuje marynia to wal śmiało. Tylko, że nikt niestety
                    jakoś nie potrafi podać wiarygodnych informacji na temat jego hioptetycznego
                    działania...
                    • nowak15 Re: DO myśliwego "Darz Bór" 02.05.07, 23:30
                      unhappy napisał:

> nowak15 napisał:
                      >
                      > > Jestem chuligan, gbur aspołeczny, zły, proszę państwa, zły i niegrzeczny!
                      >
                      > Na razie po prostu jesteś nudny jak flaki z olejem.

Unhappy od śmierdzącej chapy: kto nie wie o czym ta persona pisze niech
                      przejrzy wątki sygnowanme "unhappy" fafnaście razy antyzapper - a taki niby
                      świeży, odkrywczy i oryginalny w poruszanej przez siebie tematyce.
                      OBSESJONAT!!!
                      Maryniu37, nie daj się zaszufladkować do stada!

• psychiatra_forumowy Re: DO myśliwego "Darz Bór" 03.05.07, 00:02
                        nowak15 napisał:

> Maryniu37, nie daj się zaszufladkować do stada!

A ty nalezysz do ktorego z marynia37? Tego z Napoleonem czy Hulda Clark?
                      • are.1 Re: DO myśliwego "Darz Bór" 03.05.07, 00:03
                        Mozecie mi wszyscy wytlumaczyc jedno: dlaczego szczescie nie przepelnia Waszych
                        serc??
                        • darz_bor Re: DO myśliwego "Darz Bór" 03.05.07, 13:24
                          are.1 napisał:

> Mozecie mi wszyscy wytlumaczyc jedno: dlaczego szczescie nie przepelnia Waszych
                          > serc??

Moze dlatego, ze za duzo nowakow i maryn37 na tym swiecie?
                • unhappy Re: DO UNHAPPY 02.05.07, 15:58
                  darz_bor napisał:

>
                  > O poziomie kultury osobistej takiego dyskutanta, takie zachowanie tez wiele mow
                  > i.

Rzadko się zdarza, żeby ktoś zwracał uwagę trollowi i tym bardziej dziękuję :)
    • bezsensu70 Re: zapalenie pęcherza 03.05.07, 12:07
      ja już dawno wyzdrowiałam, a wy się kłócicie...
      • nowak15 Re: zapalenie pęcherza 03.05.07, 12:51
        bezsensu70 napisała:

> ja już dawno wyzdrowiałam, a wy się kłócicie...
        ALE TA KŁÓTNIA NIE JEST bez sensu!!!
        Prawda!?
        • bezsensu70 Re: zapalenie pęcherza 03.05.07, 13:52
          mój nick wynika z przemyśleń filozoficznych, więc, niestety wszystko jest bez
          sensu, wasza kłótnia też...
          • nowak15 Re: zapalenie pęcherza 03.05.07, 15:02
            bezsensu70 napisała:

> mój nick wynika z przemyśleń filozoficznych, więc, niestety wszystko jest bez
            > sensu, wasza kłótnia też...
            Dialog z unhappiorem, to jak rozmowa ze ślepym o obrazach...
    • ewaradecka7 Re: zapalenie pęcherza 30.07.22, 14:00
      Przez kilka lat walczyłam z zapaleniem pęcherza i przez ten czas próbowałam różnych metod oraz środków. Za każdym razem zapalenie wracało. W końcu jeden z lekarzy polecił mi ziołowy Ginjal urit i od tego czasu mam spokój. Po kilku dniach problemy zniknęły i mogę cieszyć się życiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka