bezsensu70 23.04.07, 09:11 Jakie są naturalne sposoby na nawracające zapalenia pęcherza moczowego? Słyszałam coś o piciu wody z cytryną, ale ile i w jakich proporcjach? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lachelis Re: zapalenie pęcherza 23.04.07, 10:55 A skąd wiesz,ze masz zapalenie pecherza? Idz do lekarza niech CI badania podstawowe zrobi by okreslic przyczyne. Odpowiedz Link
bezsensu70 Re: zapalenie pęcherza 23.04.07, 21:42 miałam już kilka razy, więc wiem jakie są objawy. Lekarz, oprócz wypisania antybiotyku lub czegoś do odkażenia dróg moczowych, nic nie pomoże. A napisałam tu, bo właśnie chemii chcę uniknąć, a wiem, że można. Odpowiedz Link
lachelis Re: zapalenie pęcherza 26.04.07, 08:22 Chodziło mi czy coś powiedział, z jakich przyczyn te częste zapalenia pęcherza? Bakterie czy co? Żeby zalecić coś naturalnego trzeba znać czynniki chorbotwórcze. Odpowiedz Link
motyl12341 Re: zapalenie pęcherza 23.04.07, 19:15 kupic pęczek pietruszki i wrzucić do wrzątku jak nasiąknie iprzestygnie zrobić naśiadówke. Odpowiedz Link
marynia37 Re: zapalenie pęcherza 01.05.07, 12:38 Użycie zappera skutecznie zwalcza wszelkie infekcje-w tym dróg moczowych.Jak go używać podano w portalu medycyny naturalnej www.pozytywnewibracje.com.pl Tam na górze kliknąć Forum i jeszcze raz Forum Onkolink. Odpowiedz Link
unhappy Re: zapalenie pęcherza 02.05.07, 09:21 marynia37 napisała: > Użycie zappera skutecznie zwalcza wszelkie infekcje-w tym dróg moczowych. Niestety jest to nieprawda. Byłoby bardzo fajnie gdyby istniało takie proste urządzonko, którym można zabijać egzystujące w organizmie pasożyty i bakterie. Niestety jeszcze takiego nie wynaleziono. <reklama sekty> > Jak go > > używać podano w portalu medycyny naturalnej www.pozytywnewibracje.com.pl Tam na > > górze kliknąć Forum i jeszcze raz Forum Onkolink. </reklama sekty> Odpowiedz Link
nowak15 Re: DO UNHAPPY 02.05.07, 11:28 unhappy napisał: > marynia37 napisała: > Niestety jest to nieprawda. Byłoby bardzo fajnie gdyby istniało takie proste > urządzonko, którym można zabijać egzystujące w organizmie pasożyty i bakterie. > Niestety jeszcze takiego nie wynaleziono. Umysł jest jak spadochron, funkcjonuje tylko wtedy, gdy jest otwarty. Błogosławieni, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie ubierają tego w słowa... Odpowiedz Link
unhappy Re: DO UNHAPPY 02.05.07, 13:53 nowak15 napisał: > Umysł jest jak spadochron, funkcjonuje tylko wtedy, gdy jest otwarty. A ja myslałem, że jak parasol :D > Błogosławieni, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie ubierają tego w słowa.. W takim razie jeszcze trochę poczekamy :D Odpowiedz Link
nowak15 Re: DO UNHAPPY 02.05.07, 14:05 Pasożyty to nie tylko robaki płaskie, które z d..y wyłażą..., ale również bakterie, wirusy, pierwotniaki i parę jeszcze tym podobnych patogenów!!! Były tyły z mikrobów? Czego się Jaś nie nauczył... tego unhappy - ten od śmierdzącej chapy - umiał nie będzie. Odpowiedz Link
darz_bor Re: DO UNHAPPY 02.05.07, 15:05 nowak15 napisał: > Pasożyty to nie tylko robaki płaskie, > które z d..y wyłażą..., ale również bakterie, wirusy, pierwotniaki > i parę jeszcze tym podobnych patogenów!!! > Były tyły z mikrobów? > Czego się Jaś nie nauczył... tego unhappy - ten od śmierdzącej chapy - umiał > nie będzie. Personalne, chamskie argumenty swiadcza o bezsilnej zlosci, ktora pojawia sie w momencie braku argumentow merytorycznych. O poziomie kultury osobistej takiego dyskutanta, takie zachowanie tez wiele mowi. Odpowiedz Link
nowak15 Re: DO myśliwego "Darz Bór" 02.05.07, 15:38 Jestem chuligan, gbur aspołeczny, zły, proszę państwa, zły i niegrzeczny! Odpowiedz Link
unhappy Re: DO myśliwego "Darz Bór" 02.05.07, 15:56 nowak15 napisał: > Jestem chuligan, gbur aspołeczny, zły, proszę państwa, zły i niegrzeczny! Nie o tym jednak jest ten wątek jak i wiele innych w których dajesz upust swoim emocjom. Fakt, że istniejesz wyłącznie dla mnie będzie mi schlebiał jak się podciągniesz w tych cechach, które litościwie dla swojej własnej osoby pominąłeś. Na razie po prostu jesteś nudny jak flaki z olejem. Jeśli masz do powiedzenia coś konkretnego na temat niedziałającego urządzenia, które z maniakalnym uporem reklamuje marynia to wal śmiało. Tylko, że nikt niestety jakoś nie potrafi podać wiarygodnych informacji na temat jego hioptetycznego działania... Odpowiedz Link
nowak15 Re: DO myśliwego "Darz Bór" 02.05.07, 23:30 unhappy napisał: > nowak15 napisał: > > > Jestem chuligan, gbur aspołeczny, zły, proszę państwa, zły i niegrzeczny! > > Na razie po prostu jesteś nudny jak flaki z olejem. Unhappy od śmierdzącej chapy: kto nie wie o czym ta persona pisze niech przejrzy wątki sygnowanme "unhappy" fafnaście razy antyzapper - a taki niby świeży, odkrywczy i oryginalny w poruszanej przez siebie tematyce. OBSESJONAT!!! Maryniu37, nie daj się zaszufladkować do stada! Odpowiedz Link
psychiatra_forumowy Re: DO myśliwego "Darz Bór" 03.05.07, 00:02 nowak15 napisał: > Maryniu37, nie daj się zaszufladkować do stada! A ty nalezysz do ktorego z marynia37? Tego z Napoleonem czy Hulda Clark? Odpowiedz Link
are.1 Re: DO myśliwego "Darz Bór" 03.05.07, 00:03 Mozecie mi wszyscy wytlumaczyc jedno: dlaczego szczescie nie przepelnia Waszych serc?? Odpowiedz Link
darz_bor Re: DO myśliwego "Darz Bór" 03.05.07, 13:24 are.1 napisał: > Mozecie mi wszyscy wytlumaczyc jedno: dlaczego szczescie nie przepelnia Waszych > serc?? Moze dlatego, ze za duzo nowakow i maryn37 na tym swiecie? Odpowiedz Link
unhappy Re: DO UNHAPPY 02.05.07, 15:58 darz_bor napisał: > > O poziomie kultury osobistej takiego dyskutanta, takie zachowanie tez wiele mow > i. Rzadko się zdarza, żeby ktoś zwracał uwagę trollowi i tym bardziej dziękuję :) Odpowiedz Link
bezsensu70 Re: zapalenie pęcherza 03.05.07, 12:07 ja już dawno wyzdrowiałam, a wy się kłócicie... Odpowiedz Link
nowak15 Re: zapalenie pęcherza 03.05.07, 12:51 bezsensu70 napisała: > ja już dawno wyzdrowiałam, a wy się kłócicie... ALE TA KŁÓTNIA NIE JEST bez sensu!!! Prawda!? Odpowiedz Link
bezsensu70 Re: zapalenie pęcherza 03.05.07, 13:52 mój nick wynika z przemyśleń filozoficznych, więc, niestety wszystko jest bez sensu, wasza kłótnia też... Odpowiedz Link
nowak15 Re: zapalenie pęcherza 03.05.07, 15:02 bezsensu70 napisała: > mój nick wynika z przemyśleń filozoficznych, więc, niestety wszystko jest bez > sensu, wasza kłótnia też... Dialog z unhappiorem, to jak rozmowa ze ślepym o obrazach... Odpowiedz Link
ewaradecka7 Re: zapalenie pęcherza 30.07.22, 14:00 Przez kilka lat walczyłam z zapaleniem pęcherza i przez ten czas próbowałam różnych metod oraz środków. Za każdym razem zapalenie wracało. W końcu jeden z lekarzy polecił mi ziołowy Ginjal urit i od tego czasu mam spokój. Po kilku dniach problemy zniknęły i mogę cieszyć się życiem. Odpowiedz Link