isabe11e_x 04.07.08, 10:24 Szukam kogos kto potrafi trafnie zdjagnozowac przyczyne choroby. Lekarze wysylaja mnie na drzewo, a ja jestem przekonana, ze cos jest nie tak. Najlepiej w Warszawie. iza_z@o2.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grycan1 Re: diagnoza 04.07.08, 10:43 isabe11e_x napisała: > Szukam kogos kto potrafi trafnie zdjagnozowac przyczyne choroby. > Lekarze wysylaja mnie na drzewo, a ja jestem przekonana, ze cos jest nie tak. > Najlepiej w Warszawie. To może ta pani z Warszawy ? www.wrozka-victoria.pl/ Odpowiedz Link
isabe11e_x Re: diagnoza 04.07.08, 21:24 Ta pani to raczej przyczyne braku milosci zdjagnozuje ;) Pytam powaznie - moze jakis biorezonans lub ktos kto bada aure? Odpowiedz Link
grycan1 Re: diagnoza 08.07.08, 13:27 Nikt inny oprócz lekarza nie wystawi diagnozy. Wszelkie "diagnozy" wystawiane przez różnej maści cudotwórców są dokładnie tyle samo warte, co wróżenie z fusów. Naprawdę jesteś ich ciekawa? Odpowiedz Link
no1teresa Re: diagnoza 04.07.08, 22:00 moze Wladimir Bystrow? znam tylko z opisu, ale gdybym miala potrzebe, skorzystalabym Odpowiedz Link
mag401 Re: diagnoza 05.07.08, 08:22 Jeśli wyniki medyczne nie nie wykazują niepokojącychy zmian to tylko mogą być kłopoty natury ściśle związanych z energiami. Przykładowo nagły brak sił,pobolewanie w klatce piersiowej w kierunku aorty,zmienne humory, złe sny, bóle w orgniżmie w różnych miejscach, rozbicie życia rodzinnego i towarzyskiego itp. Przypuszczam, że kłopoty /początek / powstały 1,5 roku temu. Musisz trafić do dobrego fachowca, który się zajmuje bioenergią ale by Cię chciał chronić przed różnymi atakami energetycznymi. Pozdrawiam Cichocki Warszawa. Odpowiedz Link
isabe11e_x Re: diagnoza 07.07.08, 13:34 Mag401, odezwij sie plis do mnie na iza_z@o2.pl. Dzieki Odpowiedz Link