aurora-11000 07.08.08, 12:46 Czy głodówka pokona zatkaną tętnicę szyjną ?? a przy okazji wykończy chlamydię?? bo to już chyba jest moja ostatnia szansa na pozostanie na tym świecie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zyrdak Nie istnieje remedium na wszystko ;) 11.08.08, 16:11 Nie istnieje remedium na wszystko. Gdyby tak było, wszyscy bylibyśmy zawsze zdrowi :) Co to jest głodówka? Głodowanie, czyli nie jedzenie? Niektórzy strajkujący wybierają "głodówkę" jako formę protestu - takich karmi się na siłę kroplówkami ;) Odpowiedz Link
pumka3 Re: Nie istnieje remedium na wszystko ;) 13.08.08, 20:10 Może dieta Ewy Dąbrowskiej?Poczytaj o niej i się zastanów-ja myślę,że warto.Dwa lata temu wyleczyłam egzemę na rękach,może i Tobie pomoże-powodzenia. Odpowiedz Link
wladyslaw56 Re: Czy głodówka pokona zatkaną tętnicę szyjną ?? 14.08.08, 04:57 aurora-11000 napisał: > Czy głodówka pokona zatkaną tętnicę szyjną ?? a przy okazji wykończy chlamydię? > ? bo to już chyba jest moja ostatnia szansa na pozostanie na tym świecie. Aurroro? Napisz, jak sobie poradziłeś(aś) z tą tętnicą? Z natruralnych produktów jest skuteczny owies, a konkretnie otręby z dużą z W-wy- chirurg naczyniowiec w programie TV:POlsat Zdrowie i Uroda. Jedz dużo tłustych ryb typu np. makrela i halibut oraz preparaty OMega 3 w maksymalnym stężeniu 1000mg Forte, tran islandzki firmy Lysi, kaszy gryczanej lub Lecytyna firmy Dopell Herz z witaminami z grupy B(szczególnie jest tam w składzie wit.PP (niacyna),która podnosi wybitnie frakcję cholesterolu HDL-zdolnego wypłukiwać z naczyń złogi i zmiejszac w ten sposó blaszki miażdżycowe. Możesz stosować Ginko Flav Forte(bardzo dobry na naczynia) oraz jednocześnie Omega Cardio+ czosnek z vit.E. Oliwa z oliwek, ale ta na zimno tłoczona Virgin Extra( z pierwszego tłocznia ( w ciemnej butelce) i raczej hiszpańska-ta bardziej droższa z data ważności(trzymać w lodówce w ciemnym miejscu, podobnie jak tran islandzki Lysi(ok. 25 zł) również w lodówce. Stosuję Padma Basic.Oraz cholesterin Forte. Liv 52+ Esentiale forte+ Vit c+ z firmy Calivita.Pić miksturę oczyszczającą Olej kukurydziany na zimno tłoczony+ Alocit+ sok z wyciśniętej cytryny. Piję również zmisksjowany czerwony grejpfrut z cytryną.Choruję na powikłania cukrzycowe w naczyniach serca(przewężenia) i stosując te preparaty odczuwam inne samopoczucie. Jak chcesz, to napisz do mnie na mail domowy: wladyslaw56@op.pl Odpowiedz Link
wladyslaw56 Re: Czy głodówka pokona zatkaną tętnicę szyjną ?? 14.08.08, 05:04 Chodzi o płatki górskie lub otręby z owsa z dużą zawartością błonnika.Popijać przegotowaną wodą łyżeczkę 1-3 łyżek dziennie. Ale generalnie duże ilośći OMEGA 3- te o największym stężeniu(1000mg)lub biocardine Odpowiedz Link
wladyslaw56 Re: Czy głodówka pokona zatkaną tętnicę szyjną ?? 14.08.08, 05:08 Picie soku z czerwonego grejpfruta, powoduje obniżanie LDL, a podnoszenie HDL i zmniejszanie sieę blaszek miażdżycowych w naczyniach o chrakterze uwapnionym. Odpowiedz Link
wladyslaw56 Re: Czy głodówka pokona zatkaną tętnicę szyjną ?? 14.08.08, 05:12 MWskazne jest jeszcze zastosować razem:Triple Potency Lecithin z Calivity oraz Strong Bones( wapno chelatowe i magnez chelatowy),a także Nopalin, który wypłucze te rozbite złogi z organizmu... Odpowiedz Link
wladyslaw56 Re: Czy głodówka pokona zatkaną tętnicę szyjną ?? 14.08.08, 05:15 jeśli bierzesz leki rozrzedzające krew i inne typu heparyne. To należy dawkę dostosować do stosowanych już leków lub zapytac lekarza, który na ogół nie ma zielonego pojęcia na temat suplementów i leków naturalnych. Odpowiedz Link
aurora-11000 Re: Czy głodówka pokona zatkaną tętnicę szyjną ?? 14.08.08, 11:44 No własnie nie rozwiązałem tego problemu :( dziękuje za rady. Napisałem do Pana. Odpowiedz Link
zyczliwy2008 Reklama 18.08.08, 16:21 Coś mi to na reklamę pachnie.Trzeba było od razu pisać,że jest Pan handlowcem firmy Calvita Odpowiedz Link