czarne_wino 18.01.10, 21:55 kobiety toleruja brzuchy u facetow, a mezczyzni zastrzegaja u kobiet,ze moze byc,ale nie za duzy. o co tu chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
real_mayer Re: troche to dziwne 18.01.10, 21:56 A jeszcze dziwniejsze, że kobiety z brzuchami mają mężów, albo chłopaków, i o zgrozo!!! UPRAWIAJĄ SEKS!! Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: troche to dziwne 18.01.10, 22:02 a co nie liczy się!? kurde to jak z tym testem na myszkę ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: troche to dziwne 19.01.10, 08:11 widocznie maja inne atrybuty ciekawsze od tych co posiadaja te bez brzucha i teskniace za bzykaniem Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice jak masz taki brzuch ze nie widzisz myszki to juz 18.01.10, 21:56 jak masz taki brzuch ze nie widzisz myszki to juz problem Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: jak masz taki brzuch ze nie widzisz myszki to 18.01.10, 21:58 ale na stojąco musi być ten test?? Bo jak się usiądzie i nachyli to jakoś lepiej widać :/ Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: jak masz taki brzuch ze nie widzisz myszki to 18.01.10, 22:00 Eee-tam, trzeba tylko dobrze ustawić lustro :D Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: jak masz taki brzuch ze nie widzisz myszki to 18.01.10, 22:04 wniosek jest jeden: żadna kobieta nie ma za dużego brzuszka :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: jak masz taki brzuch ze nie widzisz myszki to 18.01.10, 22:11 komentarz do wniosku: może mieć co najwyżej za krótkie lustro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: A ja się boje myszek 18.01.10, 22:39 To se kup kota, albo zamień myszkę na świnkę morską. :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: troche to dziwne 18.01.10, 21:57 czarne_wino napisała: > o co tu chodzi? o to, że Ci się nudzi i zadajesz durne pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: troche to dziwne 18.01.10, 22:14 I wiecznie zdziwiona i wiecznie w szoku:) Jak to dzieciaki neostrady na feriach:) Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer mam !! 18.01.10, 22:01 logiczną odpowiedź na nurtujące Cę pytanie: facet.wp.pl/kat,1007847,wid,10337655,wiadomosc.html?ticaid=197c7 Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: troche to dziwne 18.01.10, 22:06 Też tego nie czaję. Ale tak to już jest - panowie mają wielkie wymagania a wobec panów już lepiej takich nie mieć, bo niewielu podoła. :) Nie pojmuję dlaczego niektóre baby chcą facetów z brzuchami. Dla mnie to obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: troche to dziwne 18.01.10, 22:13 kitek_maly napisała: > Nie pojmuję dlaczego niektóre baby chcą > facetów z brzuchami. Dla mnie to obrzydliwe. Masz rację, facetów z brzuchami powinno się eksterminować, ewentualnie do klasztoru wysyłać :) Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: troche to dziwne 18.01.10, 22:15 A głupie bezmózgie baby gdzie proponujesz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: troche to dziwne 18.01.10, 22:29 Do szkoły, najlepiej szkoły życia, niektórym ona pomaga i nawet czegoś nauczy, niektórym niestety nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: troche to dziwne 19.01.10, 00:17 > Do szkoły, najlepiej szkoły życia, niektórym ona pomaga i nawet czegoś nauczy, > niektórym niestety nie :) Piszesz o mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: troche to dziwne 19.01.10, 10:00 kitek_maly napisała: > Piszesz o mnie? Nie, to było ogóle stwierdzenie, nie ad persona Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: troche to dziwne 19.01.10, 00:16 Ale mi oni tak generalnie nie przeszkadzają, tylko nie są dla mnie pociągający. Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: troche to dziwne 18.01.10, 22:27 Przecież większość kobiet nie specjalnie lubi brzuchy u facetów. W wielu przypadkach kobiety, które wybierają takich facetów lecą nie na ich gruby brzuch, ale raczej portfel. Faceci o zgrabnej sylwetce cieszą się o wiele większym zainteresowaniem płci przeciwnej. Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: troche to dziwne 18.01.10, 22:35 > Faceci o zgrabnej sylwetce cieszą się o wiele większym zainteresowaniem płci > przeciwnej. A jeszcze jak "chudy" ma łańcuch i BMW to normalnie pojszczane są za nim:) Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: troche to dziwne 18.01.10, 22:38 Nom, wtedy to od razu mokre stringi mają. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: troche to dziwne 19.01.10, 00:15 Eee znam przypadki, kiedy dziewczyny krytykowane przez swoich facetów ostro brały się za odchudzanie a o facecie mówiły, że lubią jak on ma mały brzuszek i ma się nie zmieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: troche to dziwne 18.01.10, 23:33 e tam w miłości brzuch nie ma znaczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
justiii518 Re: troche to dziwne 18.01.10, 23:53 ja tam nie toleruje brzuchów u facetów brzuszki polecam robić ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: troche to dziwne 19.01.10, 00:11 czarne_wino napisała: > kobiety toleruja brzuchy u facetow, a mezczyzni zastrzegaja u kobiet,ze > moze byc,ale nie za duzy. o co tu chodzi? o ciążę powyżej 3go miesiąca Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: troche to dziwne 19.01.10, 01:17 mały brzuszek może być sexy, duży już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
aardwolf Re: troche to dziwne 19.01.10, 08:17 Zbijasz się z takim prostym pytaniem czy naprawdę nie wiesz? Przecież to jest oczywiste - mężczyzna podświadomie unika kobiety która już może być w ciąży z kimś innym a płaski brzuch oznacza duże prawdopodobieństwo że kobieta w ciąży nie jest. Ponieważ mężczyźni na ogół nie zachodzą w ciążę więc kobiety nie patrzą na mężczyzn w ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś