Gość: ymmm IP: *.core.lanet.net.pl 12.02.04, 10:35 szukam dmuchanych a la puf, poduch - takich bardzo wygodnych i miekkich siedzenisk - tylko ze nie wiem jak sie takie COS nazywa i gdzie mozna cos takiego niedrogo dostac? pomozecie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ymmm Re: dmuchane COS do siedzenia IP: *.core.lanet.net.pl 12.02.04, 11:24 no nie zupelnie - bez efektow dzwiekowych i duzo duzo wieksza Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: dmuchane COS do siedzenia 12.02.04, 11:28 nie jest to co prawda dmuchane, tylko wypełnione styropianem, ale być może o to właśnie Ci chodzi, a zwie się worek sako. Bardzo wygodne, idealne wręcz do siedzenia (wiem, bo korzystam). Jeśli idzie o to gdzie kupić, to w Polsce są chyba tylko dwie lub trzy manufaktury produkujące worki sako. Może poszukaj na allegro..? m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ymmm Re: dmuchane COS do siedzenia IP: *.core.lanet.net.pl 12.02.04, 13:52 tak jest worek typu sako :) tylko mi chodzi o ta bardziej prymitywna wersje i oczywiscie tansza Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: dmuchane COS do siedzenia 12.02.04, 16:27 Gość portalu: ymmm napisał(a): > tak jest worek typu sako :) tylko mi chodzi o ta bardziej prymitywna wersje > i oczywiscie tansza no to moze kup sobie takie koło "ratunkowe" nadmuchiwane - słuzy do nauki pływania dzieciom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: dmuchane COS do siedzenia IP: *.crowley.pl 12.02.04, 12:03 Przejrzyj internetowy katalog Ikei - są tam podnóżki - taki prostopadłościan: dwa dmuchane "worki" do środka i mocna "poszewka". Diała nieźle i jest mocne i wytrzymałe, kupowałam ostatnio babci na urodziny. Cena ok. 60-100 zł (w zalezności od poszewki). Odpowiedz Link Zgłoś