misiaaaa2 29.04.10, 19:16 pisze prace na przykładzie urzędu miasta. Jakie informacje zawrzeć w punkcie charakterystyka urzędu miasta. Doradźcie ( O co mogę prosić instytucje) Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzeka.chaosu Re: praca mgr. 29.04.10, 19:23 no: o borze Chyba nie każdy powinien starać się o mgr Odpowiedz Link Zgłoś
ingeborg Re: praca mgr. 29.04.10, 20:05 kropkę stawia się wtedy kiedy ma ci uzupełnić resztę wyrazu. na przykład prof. (kropka zamiast "esor"), kiedy ostatnia litera skrótu to ostatnia litera pełnego słowa, na przykład mgr albo dr kropka nie jest potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
miss.yossarian Re: praca mgr. 29.04.10, 20:09 ingeborg napisała: > kropkę stawia się wtedy kiedy ma ci uzupełnić resztę wyrazu. na > przykład prof. (kropka zamiast "esor"), kiedy ostatnia litera skrótu > to ostatnia litera pełnego słowa, na przykład mgr albo dr kropka nie > jest potrzebna. ale tam było "magistra" a nie "magister" odłóżmy tę legendarną dyskusję o kropkach i deklinacji, dziewczyna nie wie co w opisie urzędu ma być! Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: praca mgr. 29.04.10, 21:26 słyszałam o pracy magisterskiej o objętości 32 stron, w tym tytułowa, spis treści i załączniki, więc mało co mnie zdziwi w tej kwestii :/ Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: praca mgr. 29.04.10, 19:34 miss.yossarian napisała: > o borze borze swienty a co do tematu - ręce opadają- nie wiesz co pisać w najprostszej części, to co będzie na dalszym etapie??? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: praca mgr. 29.04.10, 19:40 a czego się spodziewałaś po nicku - misia? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: praca mgr. 29.04.10, 19:21 Ja bym zaczął od cech ogólnych, zagospodarowanie terenu, rodzaj konstrukcji, data budowy urzędu. Takie trochę lanie wody. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: praca mgr. 29.04.10, 20:02 hahahaha lata budowy... Ja od tego, że jest to zupełnie bezużyteczny organ. Nastawiony na konsumpcję i wydatkowanie publicznych środków.. na zaspokajanie potrzeb tępych urzędników;p bo dzieci, kuzyni, znajomi gdzieś w końcu muszą pracować cz też udawać, że pracują;p Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: praca mgr. 29.04.10, 19:24 sprawdź zatrudnienie w UM i stopień pokrewieństwa pomiędzy zatrudnionymi, to mogłoby być ciekawe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: praca mgr. 29.04.10, 19:58 i wykształcenie zatrudnionych;) zastanawiam się dlaczego nie zwrócisz się z tymi pytaniami do twojego promotora? tylko pytasz na forum....kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: praca mgr. 29.04.10, 20:03 simply_z napisała: > i wykształcenie zatrudnionych;) > zastanawiam się dlaczego nie zwrócisz się z tymi pytaniami do > twojego promotora? tylko pytasz na forum....kobieta? Bo idzie na łatwiznę?:D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: praca mgr. 29.04.10, 21:29 tak jak Ty z pytaniem o wydolność na FM? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: praca mgr. 29.04.10, 20:02 A BIP juz odwiedziła? A samo zagadnienie zna? Czy tak na pałę wybrała um?;) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmiszka Re: praca mgr. 29.04.10, 23:09 Pytasz nas jak wygląda praca magazyniera? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais krążyło kiedyś po necie takie ogłoszenie 29.04.10, 23:23 "Zlecę napisanie pracy licencjackiej na temat [nie pamiętam niestety - przyp. MduF]. Praca powinna zawierać przypisy i inne żeczy* wymagane w pracy licencjackiej" *Ortografia oryginalna. Odpowiedz Link Zgłoś
lovecosmetics Re: krążyło kiedyś po necie takie ogłoszenie 29.04.10, 23:25 maitresse, uśmiałam się jak norka... ale co do wątki autorki to sama nie wiem, czy wie o czym pisze;) Odpowiedz Link Zgłoś