mamalgosia 02.03.04, 14:18 życzę wszystkim miłego dnia i posłuchajcie sobie pioseneczki Kurta Nielsena, śpiewającego hydraulika, może poprawi Wam humor, tak jak to uczyniła mi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka Re: Kurt Nielsen 02.03.04, 14:27 mamalgosia napisała: > życzę wszystkim miłego dnia i posłuchajcie sobie pioseneczki Kurta Nielsena, > śpiewającego hydraulika, może poprawi Wam humor, tak jak to uczyniła mi Chłopak ma niesamowitą skalę głosu. A głos taki, że nie pasuje do wyglądu. Odpowiedz Link Zgłoś
podomka_cioci_sabci Re: Kurt Nielsen 02.03.04, 14:29 pajdeczka napisała: > mamalgosia napisała: > > > życzę wszystkim miłego dnia i posłuchajcie sobie pioseneczki Kurta Nielsen > a, > > śpiewającego hydraulika, może poprawi Wam humor, tak jak to uczyniła mi > >I chyba na tym polega jego fenomen i urok!:) > Chłopak ma niesamowitą skalę głosu. A głos taki, że nie pasuje do wyglądu. Odpowiedz Link Zgłoś
podomka_cioci_sabci Re: podomko 02.03.04, 14:39 Tak, nawet powiedzialam, tylko moja odpowiedz wpasowala mi sie w srodek wypowiedzi pajdy:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Kurt Nielsen 02.03.04, 14:29 a mi się podoba jego wygląd. Oryginalny i sympatyczny Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Kurt Nielsen 02.03.04, 14:50 mamalgosia napisała: > a mi się podoba jego wygląd. Oryginalny i sympatyczny a jest jakiś link z tymze wyglądem??? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Kurt Nielsen 02.03.04, 14:55 kochanica.francuza napisała: > mamalgosia napisała: > > > a mi się podoba jego wygląd. Oryginalny i sympatyczny > a jest jakiś link z tymze wyglądem??? mój syn mówi na niego "świniak", to taki skrót od "świńskiego blondyna" z lekką nadwagą:) no i ta furteczka w górnych jedynkach..... Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Kurt Nielsen 02.03.04, 14:56 nie wiem, na pewno jest, ale ja go widuję w TV. Wiesz, ze w necie obeznana nien jestem i preferuję tradycyjne formy docierania do informacji. Kurt jest typowo skandynawskim blondynem o roześmianych oczach, pyzatej buzi i z przerwą między górnymi jedynkami Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: Kurt Nielsen 02.03.04, 15:19 fanką jego raczej nie jestem, nie preferuję też sposobu 'wyszukiwania i promocji' nowych artystów przez programy typu 'Idol' ale dla sympatyków znalazłam przez google jego stronkę: www.kurt-nielsen.com/ a tu można go nawet posłuchać ;-) jak się kliknie na nutkę pod zdjęciem: www.amazon.de/exec/obidos/ASIN/B00017YYC2/musichidiedeutsc/302-1403105-1867251 pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buzia Re: Kurt Nielsen IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 02.03.04, 17:13 A swoją drogą hydraulicy bardzo zdolni bywają...Już jednego takiego znałam dawno temu...zrobil u nas furorę...pt. DRUPI:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy hydraulik czy listonosz 02.03.04, 20:52 ja bym go z łózka nie wyrzucila. a jeszcze jakby mi zaspiewal? :D fajny koles, widac nawet przez ekran ze sympatyczna duszyczka. i jaka skromna... moznaby mu bylo zaufac. nie to co "nasza idolka" Odpowiedz Link Zgłoś