jola.29 24.06.10, 12:08 Hej, czy kupujecie kosmetyki przez internet, chodzi mi głównie o kremy i perfumy? Co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabellaz1 Re: kosmetyki w internecie 24.06.10, 12:12 Nie kupuję. Lubię macać:) A perfumy z netu...jakoś boję się podróbek. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: kosmetyki w internecie 24.06.10, 12:27 izabellaz1 napisała: > Lubię macać:) wiemy, wiemy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fan_ta Re: kosmetyki w internecie 24.06.10, 12:18 Jeśli są to perfumy, których już wcześniej używałam, to często zamawiam przez internet.. jeśli chodzi o kremy to mam dwa ukochane i kupuję je w Rossmanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: kosmetyki w internecie 26.06.10, 17:06 jeśli chodzi o kremy to mam dwa ukochane i kupuję je w > Rossmanie:) Jakie, jakie? Babydream? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozleniwiona Re: kosmetyki w internecie 27.06.10, 15:09 ja nie kupuję w internecie właśnie z racji tego, że nie mam swoich ulubionych kosmetyków, które mogłabym potem w ciemno zamawiać po raz n-ty. czy to żel pod prysznic, czy to tusz do rzęs, czy to krem, to choćby spisywały się super, to po skończeniu jednego muszę wypróbować zupełnie inny, a nuż będzie jeszcze lepszy :) a do wyboru nowego kosmetyku muszę już go obejrzeć osobiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: kosmetyki w internecie 24.06.10, 12:48 jola.29 napisała: Co o tym sądzicie? przestępstwo i podróba Odpowiedz Link Zgłoś
justysialek Re: kosmetyki w internecie 24.06.10, 14:05 Tak, w sklepach internetowych. Nigdy się nie nacięłam ale nie były to żadne "okazje" na aukcjach. Bardzo dużo kupuję przez internet: od ciuchów, kosmetyków, poprzez książki, płyty, różne rzeczy na prezenty, po artykuły domowe czy agd/rtv. Nigdy jeszcze nie musiałam niczego odsyłać czy reklamować i nigdy nikt mnie nie oszukał. Wystarczy przestrzegać kilku zasad: droższe rzeczy kupować tylko w renomowanych sklepach internetowych. Nie kupować rzeczy podejrzanie tanich. Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości (a jak wolisz to zawsze) wybieraj opcję: zapłata przy odbiorze i otwieraj paczkę przy kurierze. Jeśli chodzi o perfumy to np Merlin.pl ma dział z kosmetykami i oferują również perfumy renomowanych firm - w normalnych, sklepowych cenach. Jednak od czasu do czasu mają obniżki nawet o kilkadziesiąt procent i promocje dla stałych klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: kosmetyki w internecie 25.06.10, 21:58 mam jeden sprawdzony i tylko tam kupuję Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: kosmetyki w internecie 25.06.10, 22:03 perfumy,bo na sklepowe mnie nie stać jeszcze,znaczy na upartego dało by się,ale ja skąpa jest...;) Odpowiedz Link Zgłoś
venettina Re: kosmetyki w internecie 25.06.10, 23:18 Nie. Wydanie pieniedzy na podrobke, oznacza wyrzucenie tych pieniedzy w bloto. Szkoda mi kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: kosmetyki w internecie 27.06.10, 18:56 czasami zaopatruje sie w perfumy w sprawdzonej perfumerii, bo ma bardzo konkurencyjne ceny..natomiast innych rzeczy kosmetycznych nie kupuje w internecie tylko w sklepach stacjonarnych.. Odpowiedz Link Zgłoś