ursyda 29.08.10, 16:37 Mam dla Ciebie prezent na gwiazdkę bi.gazeta.pl/im/7/8307/z8307027X.jpg nie ma za co Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewczyna_rzeznika Re: Bijatyko 29.08.10, 16:43 OJP. Taka wschodnia podróba pani A.Turner :D Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Bijatyko 29.08.10, 16:45 dowiemy się jak pani Cichopek właściwie radzi sobie ze wszystkim sama:) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Bijatyko 29.08.10, 16:44 dobra forma powinna być duża i okrągła na takie babeczki jak ja:) Odpowiedz Link Zgłoś
hertaba83 Re: Bijatyko 29.08.10, 16:46 na taką babeczkę jak ja to potrzebna byłaby forma wielkosci takiego kręgu żelbetowego do studni :) ja chcę formę na muffinki niebieskie i różowe... Odpowiedz Link Zgłoś
hertaba83 Re: Bijatyko 29.08.10, 17:27 niedobrze mi tylko ale leczo zrobiłam, moze powinnam w takim razie leczo na śniadaie zjeść :) a potem poszukam sobie sama blachy na 12 babeczek :) papilotki juz mam, zdolności kucharskie również :) Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: ja poproszę formę na babeczki 30.08.10, 00:10 Hehe - ja też ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Bijatyko 29.08.10, 17:10 Niektórzy to nie mają kompleksów i wierzą, że są bogami życia. Jacięniemogękurzatwarz.:D Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Bijatyko 29.08.10, 17:20 Odczep się pan od Kasiuni. Matko, jacy ci ludzie zawistni. Iwonp, rozumiem cię, na prawdę ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Bijatyko 29.08.10, 17:04 Mam sranie, bo samolot o 20.00, a tu jeszcze zrzygać się przyjdzie. Fajne kumpelki tu mam, nie ma co... Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Bijatyko 29.08.10, 17:08 wiem, wiem kochana forum.gazeta.pl/forum/w,16,113209709,113211997,Re_Piersi_jak_Kasi_z_M_jak_milosc_.html Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Bijatyko 29.08.10, 17:08 Jak przeżyję, to się tu zaloguję około 23:00. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Bijatyko 29.08.10, 17:26 Do szwabolandii. Dzięki Bogu krótko się leci. Tylko potem mam jeszcze 100 km do przejechania. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Bijatyko 30.08.10, 00:15 Doleciałam, ale to pewnie nikogo nie obchodzi :( Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Bijatyko 30.08.10, 08:49 To Ci w nagrodę (Tobie jednej jedynej) powiem, że widziałam na lotnisku Michalczewskiego z dziunią. Niestety wyglądają obydwoje wzorowo. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Bijatyko 30.08.10, 08:58 no nie gadaj nie miał jakiś cekinów na jeansach czy coś w tym stylu?? czeba było zrobić zdjęcia na Pudla;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Bijatyko 30.08.10, 09:01 Nie miał żadnych cekinów. Musimy się obie z tym pogodzić, że wyglądali dobrze. Trudne to, ale się postaram ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Bijatyko 30.08.10, 09:03 no to na pociechę obejrzyj sobie to:) czyż nie piękne?:)))) e2.pudelek.pl/p44/5ef97cf9002c57cc4c7b0919 ktorą chcesz być?:D Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Bijatyko 30.08.10, 09:07 Biorę tę z prawej, bo mi kolor sukienki do oczu pasuje. A co to za dziewoje ? Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Bijatyko 30.08.10, 09:24 o Boże Bijatyko, nasze gwiazdy ta Twoja to Iwona Węgrowska znana z wielkiego cyca www.pudelek.pl/artykul/19779/czyje_to_piersi_i_tylek_zdjecia/ a ta druga to nikt inny tylko żona naszego Michasia Wiśniewskiego - tylko nie wiem ktora jest po operacji nosa c.wrzuta.pl/wm16353/b3f96f7d0006b230468266ae/0/magda%20femme%20-%20czy%20taka%20lubisz%20mnie%3F odkąd Pudla czytam to wiem wszystko koleżanko szklanko Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Ja mam zasadnicze pytanie do wątku 29.08.10, 17:39 bo nie wierzę, żeby Cichopkowa popełniła książkę samodzielnie, a poza tym widok odpindrzonej lali z otwartą gębą (skurcz mięśni? nie może zamknąć?) podskakującej w stylu pin-up nad mdląco różowym wózeczkiem przyprawia mnie o pawia... a zatem pytanie brzmi: JAK ZOSTAĆ GHOSTWRITEREM??? Odpowiedz Link Zgłoś
hertaba83 Re: Ja mam zasadnicze pytanie do wątku 29.08.10, 17:45 mi się wydaje, ze są to kupione prawa autorskie z zagranicznej wersji, cichopka promuje je swoim nazwiskiem, nie wiem jak to się odbywa, ale ona nie wyglada na taką, co rok po urodzeniu dziecka wydaje ksiażkę, skoro wiekszość pań po porodzie nie ma czasu na fryzjera bo dziecko ciagle ryczy, to kiedy to pisać? Poza tym, ksiażki sie nie pisze ot tak to musi być przekład z zafgranicznej wersji, cichopki kupili prawa autorskie i myślą, że kasę zrobią :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Ja mam zasadnicze pytanie do wątku 29.08.10, 17:56 w polskim ustawodawstwie są dwa rodzaje prawa autorskiego: - prawo autorskie osobiste - prawo autorskie majątkowe o ile to drugie można kupić/sprzedać to tego pierwszego nie można i nie wydaje mi się aby można było podpisywać się swoim imieniem i nazwiskiem pod książką, której się nie napisało W USA być może takie rzeczy robić można, ale w Polsce jest to zabronione. No chyba, że super inteligentni polscy prawnicy znaleźli sposób aby to prawo obejść... Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Ja mam zasadnicze pytanie do wątku 30.08.10, 00:13 Idziesz do redakcji np. takiej rzepy, najpierw latasz o mieście, piszesz relacji z pogrzebów, z wyprowadzania pieska na spacer, z wyładowywania taczki cementu, z dłubania w nosi w sejmie, co tam ci się trafi. Jak masz stajla to z czasem zaczynają się podpisywać pod tobą bardziej znani autory-koledzy z redakcji, którzy nie maja czasu pisać sami. Albo prostsza droga: zatrudniasz się w firmie/instytucji i robisz notatki prasowe. Pod większością z nich podpisuje się dziennikarz, do którego wysyłasz, jemu płaca a ty masz reklamę. Tak to wygląda. Ale to prasa a jak z pseudoporadnikami jest to nie wiem, pewnie każdy w swojej branży. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Ja mam zasadnicze pytanie do wątku 30.08.10, 00:14 Tfu łomatko, rzepy napisałam, oczywiście miało być GW. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Ja mam zasadnicze pytanie do wątku 30.08.10, 00:38 rzeka.chaosu napisała: > Tfu łomatko, rzepy napisałam, oczywiście miało być GW. ;P No właśnie bardziej by mnie książki interesowały. ;-) Ale pewnie spora konkurencja. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Ja mam zasadnicze pytanie do wątku 30.08.10, 00:48 kiedyś chcieli mnie zatrudnić (o ile można to tak nazwać) w Rzepie, ale najpierw chcieli abym bezpłatnie pracował przez 3 tygodnie u nich w redakcji jako okres próbny... Moja odpowiedź była oczywista, za darmo to niech sobie innego frajera szukają :) A miałem już trochę artykułów na koncie i jedną nagrodę (I miejsce) za najlepszy esej, którą wręczył mi sam Kapuściński :) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Ja mam zasadnicze pytanie do wątku 30.08.10, 08:47 A miałem już trochę artykułów na koncie i jedną nagrodę (I miejsce) za najlepszy esej, którą wręczył mi sam Kapuściński Łał ! Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: Bijatyko 30.08.10, 00:07 o jery ta pani wyszla juz lodowek i wchodzi na regaly Odpowiedz Link Zgłoś