zeberdee24 11.09.10, 22:25 www.youtube.com/watch?v=VXWTlYzVFUA&feature=related A miałem się nie schlać, ale skoro się schlałem to wam zapodaję:D Na mchu jadali. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
real_mayer Re: Posłuchajcie:D 11.09.10, 23:53 jestem kobietą więc uwielbiam ballady www.youtube.com/watch?v=g7isKrnr58Y oraz mój ulubiony www.youtube.com/watch?v=3B16Gm0uJTE Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Ch... tam z waszym rokendrolem... 12.09.10, 00:17 To jest muzyka! Przepraszam, musiałem się wyrzygać. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Ch... tam z waszym rokendrolem... 12.09.10, 00:25 www.youtube.com/watch?v=pbg1JYBO5T0 Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Ch... tam z waszym rokendrolem... 12.09.10, 00:31 real_mayer napisała: > www.youtube.com/watch?v=pbg1JYBO5T0 A to akurat nie wymiotuje. Ma jakiś taki przaśny urok wczesnego peerelu. Może dlatego, że młode panięki. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Ch... tam z waszym rokendrolem... 12.09.10, 00:34 aaaaaaaa szukamy "wymiotujących" utworów .... to ja mam po tym www.youtube.com/watch?v=NyyOgVZ4S6Y rzygam zachwytem, nie wiem kto to jest zegarmistrz światła, nie wiem czemu jest purpurowy i naprawdę nikt nie jest w stanie powiedzieć co to znaczy zabełtać błękit w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Ch... tam z waszym rokendrolem... 12.09.10, 00:49 real_mayer napisała: > aaaaaaaa szukamy "wymiotujących" utworów .... to ja mam po tym > www.youtube.com/watch?v=NyyOgVZ4S6Y Dziękuję za ten wdzięczny wkład pomny wiekom, bełkot bowiem przez Ciebie przytoczony podparto bojową legendą, jakoby tekst był niebłagonadiożny i go cenzura nie lubiła. Ale ku... tych bełkotni nikt, poza zdezorientowaną ćwierćinteligenturą, nie lubił! :) Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Ch... tam z waszym rokendrolem... 12.09.10, 00:55 real_mayer napisała: > aaaaaaaa szukamy "wymiotujących" utworów .... to ja mam po tym > www.youtube.com/watch?v=NyyOgVZ4S6Y > rzygam zachwytem, nie wiem kto to jest zegarmistrz światła, nie wiem czemu jest > purpurowy i naprawdę nikt nie jest w stanie powiedzieć co to znaczy zabełtać b > łękit w głowie Tekst to poezja Bogdana Chorążuka - poety i malarza; muzyka i wokal: Tadeusz Woźniak. zabeltac = zamieszac A zegarmistrz jest purpurowy bo tak chce licentia poetica ;) Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Ch... tam z waszym rokendrolem... 12.09.10, 01:02 nooo dobra to czemu on mu "miesza" błękit w głowie??? a tak serio ten tekst jest jak obrazy Witkiewicza, robiony pod wpływem czegoś, a my sie teraz zachwycamy, równie dobrze mógł zaśpiewać "jak umrę to będę nieżywy lalalalala" Odpowiedz Link Zgłoś
papapapa.poker.face Re: Ch... tam z waszym rokendrolem... 12.09.10, 13:25 chyba spaliscie na polskim ;) (i przeczytal pokerfejs i powiedział: "to jest dobre"...) zabełtać błekit w glowie- błekitne jest niebo, idzie sie do nieba, czlowiek przed smiercia staje sie i podczas umierania staje sie coraz bardziej "nie z tego swiata" (bardzo udane wg mnie) purpurowy- krolewska purpura, majestat Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: Filipinki 12.09.10, 23:34 Ta wersja jeszcze lepsza ;) www.youtube.com/watch?v=ahsrsjDgpHY Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Ch... tam z waszym rokendrolem... 12.09.10, 00:33 Ta ja od siebie jeszcze dla Was : www.youtube.com/watch?v=vfbKMnALCrs Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Posłuchajcie:D 12.09.10, 00:36 i pozostajemy przy kacie www.youtube.com/watch?v=BCQ6xNki2LA&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Posłuchajcie:D 12.09.10, 00:43 umc, umc, umc, umc ! zen11.wrzuta.pl/audio/4TmSj8J29uq/stenia_kozlowska_-_daj_mi_swiat Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: Posłuchajcie:D 12.09.10, 19:37 no i reszte wieczoru spedze nucac daj daj daj nie odmawiaj lalala nananan,oj skoczna krzywde wyrzadzilas uszom moim.Wybrany przez ciebie kawalek moja droga bedzie muzycznym wstepem rozpoczynajacego sie likendu. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Posłuchajcie:D 12.09.10, 19:40 Bardzo mi miło i życzę miłego wypoczynku ! Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Posłuchajcie:D 12.09.10, 00:47 buahahha on ma wspaniały wokal , coś na kształt człowieka wypluwającego wątrobę cudo Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Posłuchajcie:D 12.09.10, 01:05 real, ja o KAT pisalam tylko jakos dziwnie sie podpielo. Ostatni kawalek ktory wstawilas jest niezly (ten z dzieciakami). Ja mam staroswieckie upodobania wiec zostane przy Led Zeppelin ;) www.youtube.com/watch?v=zB_DOA2AL7Q Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Posłuchajcie:D 12.09.10, 01:10 Znalazlam 'czysciejsza' studyjna wersje Lotta Love : www.youtube.com/watch?v=K_-k8A9aAlE Ramble On - nieco spokojniejszy kawalek www.youtube.com/watch?v=zAc9jbv0qdY Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood . 12.09.10, 01:14 w638.wrzuta.pl/audio/8R05J3Floi3/led_zeppelin_-_since_i_ve_been_loving_you Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: . 12.09.10, 01:27 Moj ukochany Clapton i Double Trouble www.youtube.com/watch?v=lf-O2Fi5nMI Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: .Eryk jezdgud, ale nie tutaj akurat 12.09.10, 01:43 www.youtube.com/watch?v=arUf2yjemZA Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: .Eryk jezdgud, ale nie tutaj akurat 12.09.10, 01:50 www.youtube.com/watch?v=LwfmfMBLZiM Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: .Eryk jezdgud, ale nie tutaj akurat 12.09.10, 02:35 eat, masz dobry gust :) A to znasz? Perelka. Posluchaj do konca, final to gitarowe pogaduchy Kinga i Claptona. www.youtube.com/watch?v=f6gDeGdQ3rM Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Posłuchajcie:D 12.09.10, 15:19 to jak dziś samopoczucie? ja nie uległam pokusie wczoraj :) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: Posłuchajcie:D 12.09.10, 19:46 jedna z pierwszych płyt,brzmi jak budka suflera :P Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: absolutny hit >:) 12.09.10, 23:39 eeeeh stare dobre czasy no i kawał dobrego grania :P Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: absolutny hit >:) 12.09.10, 23:39 www.youtube.com/watch?v=ojneUzYw3Cg Odpowiedz Link Zgłoś