majo1979 08.10.10, 13:03 Chciałam kupić sukienke do pracy, czy moge prosic o rade czy bedzie ok ta sukieneczka ? sklep.nife.pl/p,nife-odziez-zmyslowa-i-delikatna-sukienka-czarny,25,303.html bardzo dziekuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Sukienka do pracy w biurze 08.10.10, 13:07 będzie okej, ale nie licz na to, że będziesz wyglądać jak ta modelka, bo ją bardzo wyciągnęli. Odpowiedz Link Zgłoś
real.becwal Re: Sukienka do pracy w biurze 08.10.10, 13:10 alpepe napisała: > będzie okej, ale nie licz na to, że będziesz wyglądać jak ta modelka, bo ją bar > dzo wyciągnęli. wyciągnęli i przepuścili przez wyżymaczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila1985only Re: Sukienka do pracy w biurze 09.10.10, 22:17 Śliczna sukienka o ile jesteśszczupła choć czerń sama w sobie wyszczupla:) Odpowiedz Link Zgłoś
real.becwal Re: Sukienka do pracy w biurze 08.10.10, 13:09 za elegancka, chyba, że Toje biuro mieści się w eleganckiej restauracji i pracujesz po 20ej. Odpowiedz Link Zgłoś
donnaanna Re: Sukienka do pracy w biurze 08.10.10, 13:18 e, tam, za elegancka, skromna, prosta czarna sukienka z rekawem. ja uwazam ze wlasnie dobra do biura, jesli figura pozwala :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Sukienka do pracy w biurze 08.10.10, 13:23 Sukienka bardzo ładna, klasyczna, do biura tez ok :) ale wydaje mi się, ze ten strój byłby odpowiedniejszy ;) sklep.nife.pl/index.php?id=produkt&category=23&item=316 Odpowiedz Link Zgłoś
donnaanna Re: Sukienka do pracy w biurze 08.10.10, 13:27 mniam, mniam, ladne - szkoda tylko ze moje nogi nie takie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Sukienka do pracy w biurze 08.10.10, 13:44 kookardka napisała: > ale wydaje mi się, ze ten strój byłby odpowiedniejszy ;) > zdecydowanie popieram, chyba biuro ma ogrzewane?? ps. czy będzie kolejna prezentacja? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Sukienka do pracy w biurze 08.10.10, 14:10 sklep.nife.pl/files/sp09/czarny_s.jpg A tu przykład, jak nie powinien pracować grafik :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Sukienka do pracy w biurze 08.10.10, 13:36 Zajrzyj sobie jeszcze na intymna.pl i na intymnie.com też mają ładne sukienki. Powiem Ci, ze ten materiał jest bardzo miły w dotyku i bardzo fajnie się układa :) Odpowiedz Link Zgłoś
majo1979 Re: Sukienka do pracy w biurze 08.10.10, 13:53 Chodzi o to, że mam już koszule i sukienke tej firmy i oprócz ładnych fasonów maja super jakość, a zobacz cene, jakbym chciała kupić w markowym sklepie to byłaby 3xdroższa. Tak jak napisałam mam już ich rzeczy i się super sprawdziły, a teraz koniecznie potrzebuje cos do pracy tylko sie zastanawiam czy bedzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Sukienka do pracy w biurze 08.10.10, 14:15 mają ten sam asortyment :) nawet sukienkę taką jak wybrałaś mają, tylko nie wiem czy za tę samą cenę :) jak dla mnie ta sukienka jest ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: Sukienka do pracy w biurze 09.10.10, 23:16 majo1979 napisała: > Chodzi o to, że mam już koszule i sukienke tej firmy i oprócz ładnych fasonów m > aja super jakość, a zobacz cene, jakbym chciała kupić w markowym sklepie to by > łaby 3xdroższa. Tak jak napisałam mam już ich rzeczy i się super sprawdziły, Ladnie spamujesz. w sumie z wdziękiem. Tylko nie wiemy, co to za "praca", bo inna sukienka jest dobra do pracy w biurze, inna do pracy w przedszkolu, inna do tańca na rurze. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: Sukienka do pracy w biurze 09.10.10, 23:22 rosa_de_vratislavia napisała: > Tylko nie wiemy, co to za "praca", Durnam, jest przecież w tytule wątku! BTW, obejrzałam inne kolory tej sukienki - na nich widać niedoskonałości kroju - w sumie workowata nieco i trzeb mieć do niej figurę modelki, by jakoś wyglądać. Jestem zatem przeciw temu wyborowi. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Sukienka do pracy w biurze 08.10.10, 15:19 Ja bym jej nie zakladala do biura. Odpowiedz Link Zgłoś
thelma.3333 Re: Sukienka do pracy w biurze 08.10.10, 18:53 nie założyłabym takiej sukienki do pracy; u mnie raczej profesjonalny strój, ten to taki bardziej na wieczór; choć jakbyś ja skomponowała np z jakimś jasnym żakietem, to mogłaby być; Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Sukienka do pracy w biurze 09.10.10, 23:40 niiiiii. biurowe to nie z takich materiałów. chyba że masz "zmysłową" pracę. Odpowiedz Link Zgłoś