to_ja_pisze 19.10.10, 18:09 W innym wątku mówią, że nie wolno się chwalić, więc może wspólnie ponarzekamy? Ktoś zacznie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
real_mayer Re: Ściana płaczu 19.10.10, 18:12 ja! A ja to mam długi nie swoje, na dodatek piwo mi się skończyło, internet mi nie działa tak jak powinien, jutro do pracy, a dziś dopiero wtorek!! Chcę umrzeć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Ściana płaczu 19.10.10, 18:17 boli mnie palec. lewy. od nogi. piwa nie ma od tygodnia :/ Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Ściana płaczu 19.10.10, 18:22 Doral, a mnie paznokieć koloru ciemnofioletowego schodzi od lipca i posunął się może o 3 milimetry. Podobno ma schodzić do roku ! Czytałam, że po wielkich treningach żołnierze gromu przychodzili do lekarza po "lakier do paznokci", bo wszystkie paznokcie w nogach mieli poodbijane ! Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_pisze Re: Ściana płaczu 19.10.10, 18:18 Kurde, nie mam fajek, bolą mnie stopy od niewygodnych butów, koszmar!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Ściana płaczu 19.10.10, 18:20 ja mam fajki ale -no kurde!!! -w innym pokoju! Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Ściana płaczu 19.10.10, 18:21 a mnie coś spanie bierze- ale o tej porze ? zaparzę kawę :) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Ściana płaczu 19.10.10, 18:20 Chce mi się herbaty, a muszę zejść do kuchi żeby ją zrobić... Jakieś 15 schodków. Aaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Ściana płaczu 19.10.10, 18:21 Piwa nie ma, tylko jakieś nie wiadomo co i czysty spiryt. Zimno na dworze, wątki na forumie nieambitne, trzeba jechać na uczelnię, kanapek nie ma kto zrobić, G. jest głupi, M. marudzi, L. się nadyma, kot okupuje poduszkę. I tylko ten spiryt kusi! Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Ściana płaczu 19.10.10, 18:25 Nuda, nuda i nuda. No i brak inteligencji, bo inteligentni się nie nudzą ! Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Ściana płaczu 19.10.10, 18:26 Mam zły humor, bo skończyły mi się już powody do użalania się nad sobą, wymieniłem to chyba wszystkie możliwe i teraz już nie mam pomysłów :D Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Ściana płaczu 19.10.10, 18:30 proszę pozostań w tym sanie jak najdłużej Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Ściana płaczu 19.10.10, 18:33 Bijatyka, idź do chirurga, szast, prast i zerwie jednym ruchem ;) chociaż nie wiem czy warto, teraz w zakrytych butach się chodzi i czarnego pazura nie widać... zawsze możesz se na czerwono maznąc ;) ps. zaczął mnie boleć prawy palec. od nogi. prawej. nadal nie ma komu po piwo skoczyć :/ Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Ściana płaczu 19.10.10, 18:45 doral2 napisała: > Bijatyka, idź do chirurga, szast, prast i zerwie jednym ruchem ;) > > chociaż nie wiem czy warto, teraz w zakrytych butach się chodzi i czarnego pazu > ra nie widać... > zawsze możesz se na czerwono maznąc ;) > > ps. zaczął mnie boleć prawy palec. > od nogi. > prawej. > nadal nie ma komu po piwo skoczyć :/ A mnie się coraz bardziej chce herbaty. Z cytrynką. Jakie te koty są nieużyteczne :/. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Ściana płaczu 19.10.10, 18:47 Narzekam, bo nie mam na co narzekać, co za pech! Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Ściana płaczu 19.10.10, 19:59 nieeee, nooooooooooooooo!! tragediaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! dentystę wykasowali!! a tam już kolejka smoków do mnie czekała, buuuuuuu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Ściana płaczu 19.10.10, 20:09 No ja też nie wiem, o co chodzi... Fajnie się zapowiadało. Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: Ściana płaczu 19.10.10, 18:59 Kawa zbyt szybko mi wystygła :P a i mam niesmak jakiś taki bo zerknęłam na 'prywatną' stronę koleżanki. Na cholerę mi to było. Ble. Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: Ściana płaczu 19.10.10, 19:17 Ona nago, esz no kurde bardzo nago, cennik itp. Muszę Jej zasugerować żeby jedno zdjęcie skasowała, no nieładne takie. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Ściana płaczu 19.10.10, 19:23 :) chłopy mają się zlatywać na wątek o poszukiwanym lekarzu/stomatologu, a pewnie tu przylecą ! Przypadkiem znalazłaś tę stronę ? Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: Ściana płaczu 19.10.10, 19:39 Chłopaki niech tam na dentyście siedzą ;) Ta koleżanka swojego czasu ogłaszała się gdzie się dało, nawet tu na gazecie...ale to był lajcik. No i dzisiaj przyszła druga koleżanka z linkiem. Mówi "chodź zerkniemy". No to żeśmy sę zerknęły.. Nie no kurde porażka. Znam Ją ponad 20 lat, nie marzyło mi się oglądanie Jej (hmm) wnętrzności ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Ściana płaczu 19.10.10, 19:48 No ja bym chyba z tego powodu humoru nie straciła ! Pewnie bym się pośmiała. Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Ściana płaczu 21.10.10, 09:59 virtual_woman napisała: > Kawa zbyt szybko mi wystygła :P > a i mam niesmak jakiś taki bo zerknęłam na 'prywatną' stronę koleżanki. Na chol > erę mi to było. Ble. > <Ryśka_wertuje_pamięciowo_czy_nie_robiła_zdjęć_ginekologicznych> Ufff .Nie i przeca to jeszcze nie 20 lat się znamy:D Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: Ściana płaczu 22.10.10, 02:02 wacikowa napisała: > > <Ryśka_wertuje_pamięciowo_czy_nie_robiła_zdjęć_ginekologicznych> > Ufff .Nie i przeca to jeszcze nie 20 lat się znamy:D > <Rysia_kiedyś_dała_mi_ładne_zdjęcie_takie_mmm> Nie ginekologiczne ale no sama wiesz :D A i Ty Rysiu apetyczna jesteś, a koleżanka omatkoiojcze ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Ściana płaczu 19.10.10, 18:59 oficjalnie podrywa mnie fajny chłopak, przystojny, z pasją itd itd no a ja nie mogę ze względów oczywistych, chociaż nie powiem chęć jest. bywa do ściany płaczu pasuje :P Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Ściana płaczu 19.10.10, 19:14 no to siadłam, może mi się na płacz zbierze :) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_pisze Re: Ściana płaczu 19.10.10, 19:43 Natychmiast do płaczu przystąp, no! Odpowiedz Link Zgłoś
gunia_123 Re: Ściana płaczu 19.10.10, 20:02 facet mnie olał, żałuje, że nie ja jego... By to jasna ciasna... Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Ściana płaczu 19.10.10, 23:00 to ja już płaczę prawie :( szczególnie, że z mamą i siostrą strzeliłyśmy po lampce wina i emocje pofrunęły w górę że też nie urodziłam się w kulturze poligamistycznej :( Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Ściana płaczu 19.10.10, 19:26 Właśnie rozwaliłam łeb. I to swój. Użalcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Ściana płaczu 19.10.10, 19:28 Tylko bez głaskania po główce, proszsz! Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Ściana płaczu 19.10.10, 19:34 bijatyka napisała: > urzalam sie Jakaś nieszczera się wydajesz... Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Ściana płaczu 19.10.10, 19:44 No dobra trochę współczuję. Kiedyś sobie też pięknie załatwiłam czółko. Miałam spotkanie z drzwiami samochodowymi. Wiesz, z tym kantem górnym. :) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Ściana płaczu 19.10.10, 19:47 A, no wiem, mało zabawne. A ja przywaliłam centralnie w miejsce, w które już kiedyś trafił kant. Niedługo mi tam łuska ochronna albo skorupa wyrośnie od tego walenia w coś. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_pisze Re: Ściana płaczu 19.10.10, 19:31 Spokojnie, ja nie jestem z tym wyrywna specjalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Ściana płaczu 19.10.10, 19:40 Zrobilam dzisiaj przelew nie na to konto co trzeba i musialam jechac do oddzialu, zeby to "naprawic". Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Ściana płaczu 19.10.10, 19:43 zeby to "naprawic". Zakneblowałaś panie z obsługi ? Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Ściana płaczu 20.10.10, 14:35 Zostawilam tam komorke i dzisiaj jeszcze raz musze tam pojechac. No zesz...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
barbrajeden Re: Ściana płaczu 20.10.10, 11:24 dziecko mi wkracza w wiek "buntu dwulatka" Po dzisiejszej awanturze aż strach się bać. Niech mnie ktoś pocieszy! Odpowiedz Link Zgłoś
a_nonima Re: Ściana płaczu 20.10.10, 14:21 Moje dziecko zaczęło bunt jak skończyło rok i ma to do dziś, a pół roku temu skończyła 6 lat. Czujesz się pocieszona?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
barbrajeden Re: Ściana płaczu 21.10.10, 09:19 o nie ! teraz mnie dobiłaś! ;) na pocieszenie chyba pójdę sobie zrobić nowe dziecko, małego słodkiego dzidziusia Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Ściana płaczu 21.10.10, 18:14 Dziwne, moja Mama też tak twierdzi :D Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Ściana płaczu 20.10.10, 15:38 Mam katar i wyglądam żałośnie, nie chce mi się iść na pocztę. Do tego psikam, jak kot po walerianie. Gardło mnie booooli...... :(. Jeszcze ten rok rozłąki z chłopakiem.... Chcę umrzeć.... Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Nosz kur..... 21.10.10, 09:50 Szlag mnie trafi z pośrednikami w obrocie nieruchomościami. Jakieś totalne głąby. Kurwa,ku...,ku...!!! Dziękuję autorce za założenie tego wątku:) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Ściana płaczu 21.10.10, 10:54 Jakaś siksa, gó...ara tak się przez komórkę zagadała, że wpieprzyła się przed chwilą mojemu małżowi w tył auta :/. Kurfa, biznesłoman zasrana. Dodam tylko, że jej Skoda do kasacji :D. Pani na twarzy też lekko przefasonowana. Toyota ma tylko zderzak walnięty i bagażnik wgnieciony :D Ale dzień spieprzony :/. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Ściana płaczu 21.10.10, 11:21 Małż mi choruje od miesiaca. Dziecko mi choruje od miesiaca. I to ja musze latac po lekarzach i badaniach. Koleżanka z biura poszła na chorobowe w zwiazku z czym muszę robić x2. Ucho albo ząb mnie boli. Ceny rosną pensja stoi, premii nie ma. Pada deszcz i wiater p..żdzi. . Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_pisze Re: Ściana płaczu 21.10.10, 17:48 Dzień krótki, wieje, zaczyna lać, zimno jak szlag. Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany_live Re: Ściana płaczu 22.10.10, 02:21 Za 18 dni mam zgłosić się do więzienia w celu odbycia 6 letniego wyroku (a może i więcej). Kto mnie pocieszy.. Real_mayer jesteś tutaj. ;) Odpowiedz Link Zgłoś