wicehrabia.julian Re: Zlot forumowy 28.11.10, 22:48 menk.a napisała: > Bylibyście zainteresowani jakimś wieczornym spotkaniem? oczywiście, ale tylko z wysoką, szczupłą, długonogą miłą dziewuszką :) zapewniam miłą atmosferę i możliwość obcowania z samcem alfa :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Zlot forumowy 28.11.10, 22:51 wicehrabia.julian napisał: > menk.a napisała: > > > Bylibyście zainteresowani jakimś wieczornym spotkaniem? > > oczywiście, ale tylko z wysoką, szczupłą, długonogą miłą dziewuszką :) zapewnia > m miłą atmosferę i możliwość obcowania z samcem alfa :D > A to nie ten zlot. Kwoki 2 pokoje dalej.:D Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Zlot forumowy 28.11.10, 22:51 No przecież będziesz miał trzydzieści długonogich miłych dziewuszek. Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Zlot forumowy 28.11.10, 23:00 bijatyka napisała: > No przecież będziesz miał trzydzieści długonogich miłych dziewuszek. nie lubię tłoku, poza tym wyobrażam sobie gorszące sceny do jakich by doszło jakbyście zaczęły ustalać czyim mam paść łupem :) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Zlot forumowy 28.11.10, 23:11 lolcia-olcia napisała: > skromny jak zawsze ;) zawsze szczery :) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Zlot forumowy 28.11.10, 23:05 Oj, Julian. Najwyżej się w kiblu zamkniesz ! Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Zlot forumowy 28.11.10, 23:12 bijatyka napisała: > Oj, Julian. Najwyżej się w kiblu zamkniesz ! mam przyjechać do Wwy żeby posiedzieć w kiblu? nie, dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta To teraz poproszę prawdę 28.11.10, 23:23 Ktoś tu kogoś zna na żywca czy wszyscy mówio tak w ciemno? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: To teraz poproszę prawdę 29.11.10, 00:06 Tak, tak, wiem. Zawsze znajdzie się przeszkodę. Czas najwyższy to zmienić, nie uważasz?:P Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: To teraz poproszę prawdę 29.11.10, 00:08 Jedną babę znam na żywca. Chociaż uj wie co się okaże na zlocie. Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: Zlot forumowy 28.11.10, 23:30 teraz zazdraszczam.nie chce mi sie czytac wszystkich wpisow wiec pewnie powtorze.Dziewczeta drogie tylko cale i zdrowe wroccie do domow.Bez sponiewieran prosze.I czekam na relacje. Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi Re: Zlot forumowy 29.11.10, 11:35 18 grudnia to dla mnie termin 'taki se', bo mam wtedy nie dość, że imprę firmową gdzieś w hotelu w lesie (to na szczęście dzień wcześniej) , to jeszcze zjazd na uczelni, i jeszcze jakieś szkolenie mam prowadzić, ale spoko, dam radę dojechać, jakby co. No nie odmówię sobie przyjemności poznania paru osób, w tym Bijatyki, a z Vandikią miałyśmy sobie dać po razie, czy jakoś tak;). Później faktycznie możemy wracać jedną taryfą, a Bijatykę wyrzucimy pod tym jej lasem:). Tak, że jakby co, to wchodzę w to. Proszę mnie informować o dalszych ustaleniach;). Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Zlot forumowy 29.11.10, 12:41 faktycznie, już zapomniałam kurde :P Ty ale weź nie za mocno, żebym na Święta jakoś do ludzi wyglądała :] Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Zlot forumowy 29.11.10, 12:40 18 to jest na tydzień przed świętami więc ja szczerze mówiąc nie wiem, będę pewnie w amoku przedświątecznym ale może się na jakieś 2 h wyrwę i tak jak napisała bijatyka mogę wracać z kimś na spólę taxą albo mogę być kierowcą o ile nie zasypie dajcie znać jak będzie bliżej terminu :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Zlot forumowy 29.11.10, 13:08 Pojawił się nowy termin 11.12. Ciekawe na ile bardziej entuzjastycznie się do niego odniosą chętni. I zainteresowani.:P Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Zlot forumowy 29.11.10, 13:16 Mogę z MPiW? Samej mnie nie puści, a puszczać się nie będę :P Salma, możemy wtedy zabrać się razem pociągasem :) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Zlot forumowy 29.11.10, 13:20 btw. dziewczęta na "innym" forum dałam te zdjęcia pokoiku :) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Zlot forumowy 29.11.10, 13:31 pompeja napisała: > Mogę z MPiW? Samej mnie nie puści, a puszczać się nie będę :P Łeeee, z MPiW? W przeciwnym wypadku to nawet bym się wybrał :P Odpowiedz Link Zgłoś
panciafrancia Re: Zlot forumowy 29.11.10, 13:26 zlot czarownic?:) i trzeba było aż tyle wątków pisać:/ Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Zlot forumowy 29.11.10, 13:29 Niestety, takie 'uroki' wirtualnych przygotowań spotkania. Klikaj w kosz. Może moderacja się zlituje nad czytającymi...;) Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Zlot forumowy 29.11.10, 13:29 Ja deklaruje (uspokajam ;-) ), ze nie, bo narazilam sie podobno polowie forum i jeszcze ktos z irytacji by zdemolowal lokal. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Zlot forumowy 29.11.10, 13:35 Mumia sobie pochlebia i od razu usprawiedliwia nieobecność: nie przyjdę, bo jestem ta zła.:P Ty do szwarc charakterów nie należysz. Chyba.:> Odpowiedz Link Zgłoś
hejka11 Re: Zlot forumowy 29.11.10, 13:51 menk.a napisała: > Mumia sobie pochlebia i od razu usprawiedliwia nieobecność: nie przyjdę, bo jes > tem ta zła.:P > Ty do szwarc charakterów nie należysz. Chyba.:> nie no, przecież nikt nie należy! Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Zlot forumowy 29.11.10, 13:59 Tak jestem tu postrzegana, a poza tym boli mnie gardlo i pewnie bede chora. No i mam taka przewage cech meskich nad zenskimi, ze zaraz mi wasy wyrosna i jak ja sie pokaze. Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Zlot forumowy 29.11.10, 14:24 A co? Nie wierzysz? Powinnam isc do lozka, ale nie mam nic od bolu gardla. Moze zajde do sasiada (mam nowego, b. smakowitego i chyba wolnego). Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Zlot forumowy 29.11.10, 14:33 "Tak jestem tu postrzegana" Dla mnie jestes "Beautiful Mind":) Ktos Cie tu obraza? Zajme sie nim! Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Zlot forumowy 29.11.10, 14:36 Zajmij sie! Po mesku: stanowczo i skutecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Zlot forumowy 29.11.10, 14:46 Kochanico, z Twojej poczty mam zwroty.:| Mumio, odbierz @ Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Zlot forumowy 29.11.10, 14:21 A czy ja tez moge dolaczyc? Jestem nieskromna mam kwas w policzkach i robie orty? Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Zlot forumowy 29.11.10, 14:40 Ja chętnie się z Wami spotkam, w najbliższą sobotę nie mogę, ale w następną ( 11-ego) lub kolejną (18ego) mogę zaplanować :)) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Zlot forumowy 29.11.10, 14:43 11.12, dopiszę Cię do listy mailowej.;) Odpowiedz Link Zgłoś