maitresse.d.un.francais 03.01.11, 20:43 na którym znajduje się kiecka? (zmiana tła, poprawa koloru) lub: jakimi programami? i czy można je zdobyć legalnie gratis? dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ritsuko Re: jakim programem przetworzyć foto 03.01.11, 20:49 GIMP na przykład, albo on-line w edytorze photobucketa :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: jakim programem przetworzyć foto 03.01.11, 20:53 ritsuko napisała: > GIMP na przykład, albo on-line w edytorze photobucketa :) Mów do mnie po polsku. :-) Co to jest photobucket i jego edytor i gdzie to jest online? Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: jakim programem przetworzyć foto 03.01.11, 21:03 photobucket.com/ To głównie serwer do umieszczania zdjęć, ale edytor ma całkiem niezły (i przyda Ci się, jeśli planujesz wrzucić to potem na aukcje itp.), bardzo intuicyjny- klikasz na górnym pasku (jak już założysz konto i wrzucisz zdjęcia) "Edit photos", wybierasz zdjęcie i jedziesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: jakim programem przetworzyć foto 03.01.11, 21:07 ritsuko napisała: > photobucket.com/ > To głównie serwer do umieszczania zdjęć, ale edytor ma całkiem niezły (i przyda > Ci się, jeśli planujesz wrzucić to potem na aukcje itp.), bardzo intuicyjny- k > likasz na górnym pasku (jak już założysz konto i wrzucisz zdjęcia) "Edit photos > ", wybierasz zdjęcie i jedziesz :) pomocni som ludzie ;-) merci Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: jakim programem przetworzyć foto 03.01.11, 21:01 a tak na marginesie, Gimp fajny program tylko ostatnio wolno się rozwija, na wersję 3.0 czekam już chyba ze 3 lata i doczekać się nie mogę :/ zwłaszcza przydałaby się funkcja grupowania warstw oraz lepsze narzędzie do pisania wzdłuż krzywej bo to obecne narzędzie to jakaś porażka... Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: jakim programem przetworzyć foto 03.01.11, 20:56 sama tego nie rób bo się namęczysz a i tak nie otrzymasz zamierzonego efektu, zleć to specjaliście lub specjalistce (np. salma lub rzeka) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: jakim programem przetworzyć foto 03.01.11, 21:01 jan_hus_na_stosie napisał: > sama tego nie rób bo się namęczysz a i tak nie otrzymasz zamierzonego efektu dziubasku' nie o tym jest wąt > > Odpowiedz Link Zgłoś
miss.yossarian Re: jakim programem przetworzyć foto 03.01.11, 21:07 ja głosuje na gimpa, jak opanujesz to cuda można wyczyniać (jak na freeware) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: jakim programem przetworzyć foto 03.01.11, 21:11 ja ostatnio nie mając czasu zlecać projektu grafikowi samemu walnąłem go w gimpie i Klientowi się spodobał :) a jakby Klient chciał plik źródłowy to zawsze można wyeksportować go do psd, żeby myślał, że zrobiło się go w Photoshopie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: jakim programem przetworzyć foto 03.01.11, 21:14 a jakby Klient chciał plik źródłowy to zawsze mo > żna wyeksportować go do psd, żeby myślał, że zrobiło się go w Photoshopie ;) > > dobre ;-) Odpowiedz Link Zgłoś