Dodaj do ulubionych

jakim programem przetworzyć foto

03.01.11, 20:43
na którym znajduje się kiecka?

(zmiana tła, poprawa koloru)

lub: jakimi programami?

i czy można je zdobyć legalnie gratis?

dziękuję
Obserwuj wątek
    • ritsuko Re: jakim programem przetworzyć foto 03.01.11, 20:49
      GIMP na przykład, albo on-line w edytorze photobucketa :)
      • maitresse.d.un.francais Re: jakim programem przetworzyć foto 03.01.11, 20:53
        ritsuko napisała:

> GIMP na przykład, albo on-line w edytorze photobucketa :)

Mów do mnie po polsku. :-)

Co to jest photobucket i jego edytor i gdzie to jest online?
        • ritsuko Re: jakim programem przetworzyć foto 03.01.11, 21:03
          photobucket.com/
          To głównie serwer do umieszczania zdjęć, ale edytor ma całkiem niezły (i przyda Ci się, jeśli planujesz wrzucić to potem na aukcje itp.), bardzo intuicyjny- klikasz na górnym pasku (jak już założysz konto i wrzucisz zdjęcia) "Edit photos", wybierasz zdjęcie i jedziesz :)
          • maitresse.d.un.francais Re: jakim programem przetworzyć foto 03.01.11, 21:07
            ritsuko napisała:

> photobucket.com/
            > To głównie serwer do umieszczania zdjęć, ale edytor ma całkiem niezły (i przyda
            > Ci się, jeśli planujesz wrzucić to potem na aukcje itp.), bardzo intuicyjny- k
            > likasz na górnym pasku (jak już założysz konto i wrzucisz zdjęcia) "Edit photos
            > ", wybierasz zdjęcie i jedziesz :)

pomocni som ludzie ;-)

merci
      • jan_hus_na_stosie Re: jakim programem przetworzyć foto 03.01.11, 21:01
        a tak na marginesie, Gimp fajny program tylko ostatnio wolno się rozwija, na wersję 3.0 czekam już chyba ze 3 lata i doczekać się nie mogę :/ zwłaszcza przydałaby się funkcja grupowania warstw oraz lepsze narzędzie do pisania wzdłuż krzywej bo to obecne narzędzie to jakaś porażka...
    • jan_hus_na_stosie Re: jakim programem przetworzyć foto 03.01.11, 20:56
      sama tego nie rób bo się namęczysz a i tak nie otrzymasz zamierzonego efektu, zleć to specjaliście lub specjalistce (np. salma lub rzeka) ;)
      • maitresse.d.un.francais Re: jakim programem przetworzyć foto 03.01.11, 21:01
        jan_hus_na_stosie napisał:

> sama tego nie rób bo się namęczysz a i tak nie otrzymasz zamierzonego efektu

dziubasku'

nie o tym jest wąt
        >
        >
    • miss.yossarian Re: jakim programem przetworzyć foto 03.01.11, 21:07
      ja głosuje na gimpa, jak opanujesz to cuda można wyczyniać (jak na freeware)
      • jan_hus_na_stosie Re: jakim programem przetworzyć foto 03.01.11, 21:11
        ja ostatnio nie mając czasu zlecać projektu grafikowi samemu walnąłem go w gimpie i Klientowi się spodobał :) a jakby Klient chciał plik źródłowy to zawsze można wyeksportować go do psd, żeby myślał, że zrobiło się go w Photoshopie ;)
        • maitresse.d.un.francais Re: jakim programem przetworzyć foto 03.01.11, 21:14
          a jakby Klient chciał plik źródłowy to zawsze mo
          > żna wyeksportować go do psd, żeby myślał, że zrobiło się go w Photoshopie ;)
          >
          >
          dobre ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka