Dodaj do ulubionych

Jestem starsza :/

15.01.11, 23:33
Czesc :)
Mam taką jedną sprawę, nie za poważną, ale jest sobota i nudzi mię się, więc postanowilam napisać. Od jakiegoś czasu zajmuję się takim jednym hobby i poznałam dużą grupę ludzi, z których jakieś 2/3 jest ode mnie młodszych. A teraz pora na sensację, której się na pewno nie spodziewacie - jest tam jeden facet :)))
Ja od mojego ostatniego eksa nikogo nie mam, a on jest chyba fajny, tylko że na moje oko ze 6 lat ode mnie młodszy. Myślicie, że takie coś może w ogóle wypalić, czy mam dać sobie siana? Miała któraś z was tak? I jak się to skończyło?
Tak dumam nad tym przy zupie, bo facet jest chyba zainteresowany, ale myślę, że on może nie wie, że ja taka stara, bo po wyglądzie nie widać, a okazji do rozmów o tym nie było.
To brać, czy olać? Hę?
Obserwuj wątek
    • miau_weglowy brac :D/nt 15.01.11, 23:34
      • aga_ktw Re: brac :D/nt 15.01.11, 23:37
        OK, 1 za, Kto jeszcze? :)
        • grassant Re: brac :D/nt 15.01.11, 23:39
          aga_ktw napisała:

> OK, 1 za, Kto jeszcze? :)

jeszcze ja, a co!
    • miss.yossarian Re: Jestem starsza :/ 15.01.11, 23:40
      aga_ktw napisała:

> Ja od mojego ostatniego eksa nikogo nie mam,

te ostatnie eksy z reguły tak mają

> a on jest chyba fajny, tylko że na
      > moje oko ze 6 lat ode mnie młodszy. Myślicie, że takie coś może w ogóle wypali
      > ć, czy mam dać sobie siana? Miała któraś z was tak? I jak się to skończyło?
      > Tak dumam nad tym przy zupie, bo facet jest chyba zainteresowany, ale myślę, że
      > on może nie wie, że ja taka stara, bo po wyglądzie nie widać, a okazji do rozm
      > ów o tym nie było.
      > To brać, czy olać? Hę?

to zależy ile masz lat, jeśli pod 30 to spokojnie, jeśli mniej to też próbuj, co ci szkodzi?
      • ambrozja88 Re: Jestem starsza :/ 15.01.11, 23:43
        to co że młodszy, tak na prawdę w dalszym życiu to nie ma większego znaczenia jeśli będziecie się dobrze dogadywać razem :)
      • lonely.stoner Re: Jestem starsza :/ 15.01.11, 23:44
        Skoro masz jakies dylematy w takiej kwestii to znaczy ze czujesz sie staro, nie wiem czy z wygladu czy mentalnie, ale jesli uwazasz ze 6 lat mlodszy facet to jakies niewiadomo co to lepiej sobie odpusc. Potem moze byc co raz gorzej. Albo wez sie za siebie i przestan sie zastanawiac nad takimi sprawami.
        ps. moj facet jest ode mnie jeszcze mlodszy i jakos nam sie razem uklada, watpliwosci jedynie mialam w momencie poznania jego mamusi (co ona powie na taka 'stara' synowa hehe i czasem ludzie sie dziwia, ale na oko nie widac roznicy pod zadnym wzgledem wiec jest ok).
        • miss.yossarian Re: Jestem starsza :/ 15.01.11, 23:46
          a co wy się wszyscy pode mnie podpinacie, hę?
        • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 15.01.11, 23:51
          Mówisz? Bo u mnie z wyglądu to nie widać, w monopolowym muszę mieć dowód, a i hobby jak widać, młodzieżowe... Ale - tyle lat to ma moja młodsza siostra, wydaje mi się, że to przepaść...Hm, kto by to pomyślał, a jak moja jedna dobra koleżanka wychodziła za gościa 2 lata młodszego, to myślałam, że to dziwne takie, to mam teraz za karę :)
          • dystansownik Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 09:05
            > Hm, kto by to pomyślał, a jak moja jedna dobra koleż
            > anka wychodziła za gościa 2 lata młodszego, to myślałam, że to dziwne takie, to
            > mam teraz za karę :)

A co w tym było dziwnego? Oczywiście najczęstszymi związkami są te z rówieśnikami i starszymi o kilka lat facetami, ale przy ograniczonej liczbie "zasobów" i w grupie młodszych warto się rozglądać. Tym bardziej, że kilka lat to naprawdę niewiele jeśli rzeczywiście poważnie traktuje się związek.
      • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 15.01.11, 23:45
        Pod 30? Ahaha, mam 31 z hakiem :)))
        Dlatego myslę, że już może się zestaropanieńszczałam i takie głupoty mi chodzą po głowie, a to nienormalne jest wśród normalnych i pozwą mnie za pedofilię albo co :)
        • elegia_o Re: Jestem starsza :/ 15.01.11, 23:49
          Chcesz to bierz:D Poza tym sama mówisz, ze oceniasz "na oko" ... może on starszy od Ciebie tylko taki heheh gładki :D
          • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 00:00
            Na oko na oko - mam nadzieję, że nie jest młodszy, niż myślę... Ale chyba jeszcze studiuje, to ile może mieć lat? Chyba że to z tych, co do 50tki studiują. Ech, chyba mi na mózg padło :)
        • miss.yossarian Re: Jestem starsza :/ 15.01.11, 23:50
          aga_ktw napisała:

> Pod 30? Ahaha, mam 31 z hakiem :)))
          > Dlatego myslę, że już może się zestaropanieńszczałam i takie głupoty mi chodzą
          > po głowie, a to nienormalne jest wśród normalnych i pozwą mnie za pedofilię alb
          > o co :)

z 25-latkiem już można, spokojnie

a jak się zrobi poważnie to dłużej ci pożyje, różnica w długości życia kobiet i mężczyzn to jakieś 8 lat, więc i tak jesteś do przodu
          • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 15.01.11, 23:53
            Hahaha, to prawda, nie pomyślałam o tym, co racja to racja :)
        • mahadeva Re: Jestem starsza :/ 15.01.11, 23:51
          najpierw go poznaj. wyglad to za malo, zeby zdecydowac o zwiazku. ale odpowiadajac na pytanie - taka roznica wieku to nie jest przeszkoda
          • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 15.01.11, 23:57
            No spoko, wiadomo, ja na razie po prostu rozważam, czy w ogóle warto coś takiego zaczynać, do związku to hohohoho, ale baby w moim wieku to już myśla o kimś w perspektywie na stałe, coraz mniej czasu na nieudane próby, a taki młody to pewnie myśli jeszcze, jak tu się zabawić...
            • lonely.stoner Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 00:00
              aga_ktw napisała:
              a taki młody to pe
              > wnie myśli jeszcze, jak tu się zabawić...

no to wlasnie musisz go najpierw troche blizej poznac zeby sie odwiedziec czy naprawde tak jest, czy tylko lecisz stereotypami i sie wkrecasz w nastroj starej baby ktora ugania sie za nieletnimi smarkaczami haha :)
              • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 00:10
                No właśnie, właśnie, bo ja tak sie troche czuję, jak taka dziewica drugiej świeżości, co jej odbiło i się próbuje jeszcze odmłodzić, a to już nic nie pomożeeee :)))
                • miss.yossarian Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 00:13
                  aga_ktw napisała:

> No właśnie, właśnie, bo ja tak sie troche czuję, jak taka dziewica drugiej świe
                  > żości, co jej odbiło i się próbuje jeszcze odmłodzić, a to już nic nie pomożeee
                  > e :)))

na zrzędzenie go nie poderwiesz, a jak go nie poderwiesz to się nie odmłodzisz, więc naciągnij skórę na twarzy i weź się w garść!
                  • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 00:18
                    Sam mnie biedny podrywa, nieświadomy zagrożenia, hihi :) Właściwie to może już się rozmyślił, bo do jakiegoś czasu to nie brałam tego w ogóle pod uwagę, dopiero ostatnio pomyślałam, że w sumie to czemu nie. Chyba nudzimisie czy co... I nawet siwe włosy zafarbowałam ostatnio, dobrze się składa :)
                    • grassant Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 00:31
                      aga_ktw napisała:

I nawet siwe włosy zafarbowałam ostatnio, dobrze się składa :)

głowa siwieje, dupa szaleje. przeleć go, bo rozmyśli sie przed.
                      • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 00:38
                        Oj, nie strasz :)
                    • foczkaccc Re: Jestem starsza :/ 31.01.11, 21:38
                      Nie znalazłem lepszego odsiwiacza niż Lozione K – przetestowałem różne w 100% polecam www.futuracosmetici.pl
                      Ale można też znaleźć w sklepach stacjonarnych – strona którą podałem to strona dystrybutora i tam jest najtaniej.
                • elegia_o Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 00:15
                  Poznaj go ... może się okazać, że w ogóle nie nadajecie na tych samych falach i problem z głowy :) A jeśli jednak będzie iskrzyć ... to pomyśl czy aż tak bardzo przeszkadza Ci opinia społeczna. I czy obawy wynikają z tego, że czujesz sie "staro" (bez przesady, sa starsze hehehe) czy czujesz się dojrzalsza niż on.
        • lonely.stoner Re: Jestem starsza :/ 15.01.11, 23:58
          aga_ktw napisała:

> Pod 30? Ahaha, mam 31 z hakiem :)))
          > Dlatego myslę, że już może się zestaropanieńszczałam i takie głupoty mi chodzą
          > po głowie, a to nienormalne jest wśród normalnych i pozwą mnie za pedofilię alb
          > o co :)

masz problem mentalny, ja mam 29 i jak pisalam moj facet jest mlodszy ode mnie wiecej niz te 6 lat. Nie zastanawiam sie nad tym czy to moralne, i ze ja za stara jestem albo co ludzie powiedza. Chociaz wiem ze w Polsce duzo kobiet jak juz skonczy te 30 lat, albo i nawet 26 to juz postrzegana jest jak jakies stare baby. Czasem mam kryzys ale to oglnie chodzi mi bardziej o moj wlasny poschizowany lek o wyglad itd. Chyba wiekszosc ladnych kobiet ma w pewnym wieku ;) ogolnie dobrze nam sie uklada i to najlepszy facet jakiego znam :)
          dobry przyklad to Demi Moore i Ashton Kutcher heh jak juz musisz sie czyms podeprzec.
          • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 00:06
            Ciesze się, że ze mną gadasz :)
            No ale to co, ten twój studiuje jeszcze? A Ty też? Dogadujecie się normalnie? Bo mi to czasem się wydaje, że to by było jak kurczę matka z synem, ja z obiadem w domu (mam wolny zawód), a on z uczelni i co - "a jak tam było w szkole?" "dobrze mamo" :D
            A z drugiej strony te 31 to chyba jeszcze nie tak dużo, nie? No sama nie wiem, nie wiem :)
            • lonely.stoner Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 00:17
              aga_ktw napisała:

> Ciesze się, że ze mną gadasz :)
              > No ale to co, ten twój studiuje jeszcze? A Ty też? Dogadujecie się normalnie? B
              > o mi to czasem się wydaje, że to by było jak kurczę matka z synem, ja z obiadem
              > w domu (mam wolny zawód), a on z uczelni i co - "a jak tam było w szkole?" "do
              > brze mamo" :D
              > A z drugiej strony te 31 to chyba jeszcze nie tak dużo, nie? No sama nie wiem,
              > nie wiem :)

hmm, no nie wiem co ci poradzic na takie jazdy. Moj facet dopiero na studia sie wybiera, narazie oboje pracujemy, ale ogolnie to: nie mieszkamy w Polsce, wiec moze nasze realia wygladaja troche inaczej. Po drugie mieszkamy razem, i musze sie przyznac ze moj facet jest po prostu idealny :) heh, co do gotowania obiadkow to raz ja, raz on i sie normalnie pytamy jak tam dzien minal??? jak chyba kazda normalna para. No ale moj facet jest wyjatkowy, wiem ze wielu facetow w jego wieku a i starszych tez ma powiedzmy wizje: panienki, sex i imprezy. A ja na swoj wiek tez nie siedze i sie nie zamartwiam ze jestem stara baba, ze musze dziecko urodzic, robic kariere, i co ludzie powiedza... albo inne tego typu problemy z d... ( wiem bo mam pare kolezanek z Polski w moim wieku, masakra). Co bedzie za 10 lat czasem sie zastanawiam, bo wtedy chociazby ta roznice wieku moze byc widac, chociaz niewiadomo?? narazie nie widac.
              • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 00:26
                Eee, nie będzie nic widać, mnie to się wydaje, że im są ludzie młodsi, tym bardziej widać, jakbym ja miała np. 46, a on 40, to pewnie w ogóle nie było problemu, oboje byśmy pewnie pracowali, mieli podobne problemy, on by był pewnie wyszalany... No i ja jak do tej pory też raczej nie myślałam, żem stara, dopiero teraz... No normalnie boję się, że nie będziemy mieli jak ze sobą gadać, że będę słuchała opowiadań o kolegach z roku jak jakaś ciotka, a jego nie będzie interesowało co w pracy, i że trzeba czynsz zapłacić, i że nie chcę nocować z koleżkami, i jeść wczorajszej pizzy na śniadanie, i - aaaaaaaaa, jestem nienormalna!!!
                • lonely.stoner Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 00:33
                  aga_ktw napisała:
                  No normalnie boję się, że nie będziemy mieli jak ze sobą gadać, że będę s
                  > łuchała opowiadań o kolegach z roku jak jakaś ciotka, a jego nie będzie interes
                  > owało co w pracy, i że trzeba czynsz zapłacić, i że nie chcę nocować z koleżkam
                  > i, i jeść wczorajszej pizzy na śniadanie,

no wiesz, jesli on taki jest niedojrzaly to sobie go odpusc faktycznie, a poza tym tak jak pisalam- nazrazie to chyba nawet nie mieliscie zadnej randki, nie mysl sobie tez ze jestes jedyna kobieta ktora ten facet podrywa - bo z tego co piszesz to wynika troche tak jakbys juz miala na niego wylacznosc. Powtorze jeszcze raz- ze nic miedzy wami sie nie stalo a ty juz osbie ywobrazasz jak to bedzie jak zamieszkacie razem. Dzizas, kobieto, ty chyba nie masz 31 a 16. Zejdz na ziemie. Jesli Ci sie podoba to sie z nim umow, to do niczego nie zoobowiazuje a mozesz sie fajnie skonczyc.
                  • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 00:44
                    No przecież mówię, że nie wiem, jaki jest :) Pewnie się z nim umówię, zobaczymy. Niczego z nim nie planuję, tak tylko sobie wyobrażam, co by mogło byc, gdyby.... Mówiłam przecież, że to z nudów wysoki sądzie. Już zakańczam tę analizę :)
                    • grassant Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 00:52
                      aga_ktw napisała:

> No przecież mówię, że nie wiem, jaki jest :) Pewnie się z nim umówię, zobaczymy
                      > . Niczego z nim nie planuję, tak tylko sobie wyobrażam, co by mogło byc, gdyby.
                      > ... Mówiłam przecież, że to z nudów wysoki sądzie. Już zakańczam tę analizę :)

pomarzyć dobra rzecz.
            • szanim Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 00:18
              jakbym ja był w jego wieku to byłabys dla mnie emerytka
              ten koles to albo prawiczek albo ma jakies zaburzenia-, chyba ze poprostu chce miec fajna dupe na pare lat - ale jak zamierza z toba byc np do 50ki -to cos z nim nie tak
              • lonely.stoner Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 00:24
                szanim napisała:

> jakbym ja był w jego wieku to byłabys dla mnie emerytka
                > ten koles to albo prawiczek albo ma jakies zaburzenia-, chyba ze poprostu chce
                > miec fajna dupe na pare lat - ale jak zamierza z toba byc np do 50ki -to cos z
                > nim nie tak

o no widzisz tu masz dobry przyklad- jesli ten twoj ma taki prostacki swiatopoglad to sobie odpusc, jak facet jest normalny to bierz sie za niego. Musisz go lepiej poznac zanim zdecydujesz bo tak w ciemno to trudno cos stwierdzic. A zreszta co za roznica, jakby mial 35 lat tez bys takie watpliwosci miala?? nigdy nie wiadomo czy zwykla znajomosc sie przerodzi w cos powazniejszego, a Ty juz planujesz z nim przyszlosc, dzieci i rodzine heh.
                • szanim Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 00:34
                  normalny to znaczy jaki???????taki ktoremu podobaja sie obwisłe cycki i celuit na du-pie
                  ???? a moze chcesz go czarowac swoja młodziencza natura?????
                  ja w to nie wierze uczy mnie tego zycie(takich kobiet nie ma albo jest bardzo bardzo mało)
                  • lonely.stoner Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 00:38
                    szanim napisała:

> normalny to znaczy jaki???????taki ktoremu podobaja sie obwisłe cycki i celuit
                    > na du-pie
                    > ???? a moze chcesz go czarowac swoja młodziencza natura?????
                    > ja w to nie wierze uczy mnie tego zycie(takich kobiet nie ma albo jest bardzo b
                    > ardzo mało)

co cie tak oburzylo?? przykro mi ze sie obracasz w takim towarzystwie. Ja tam widze duzo ladnych kobiet. Moze zmien sobie srodowisko hehe.
                    • szanim Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 00:48
                      ja tez widze duzo ładnych kobiet dopoki nie wybiore sie z nimi na basen hehe
                      • lonely.stoner Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 00:56
                        szanim napisała:

> ja tez widze duzo ładnych kobiet dopoki nie wybiore sie z nimi na basen hehe

no to widzisz jaki jestes desperat.z samymi brzydkimi na basen- obciach, pewnie koledzy sie smieja. smutne.
                        • szanim Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 01:09
                          makijaz ci zejdzie z buzi, obcas zniknie dobrze dobrane ubranie tez zniknie i odkryje starzejace sie ciało
                          • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 01:18
                            Wg Twojej teorii kobiety po 35 r.ż. nie żyją w związkach z mężczyznami. Są zamykane w specjalnych enklawach, gdzie szurają biustami po betonie opłakując utracone szczęście. Weź Ty się chłopie ogarnij, czy coś.
                          • chersona Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 09:46
                            Dlatego starsze kobiety (w wyliczeniu Minasza po 35 r.ż) powinny brać się za młodziutkich facetów. Ci są zawsze napaleni, a jeszcze bardziej na te podstarzałe.
                            • szanim Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 21:19
                              z seksem by problemu nie miały- ale z powaznym zwiazkiem to napewno
                      • trans.sib Re: Jestem starsza :/ 19.01.11, 09:44
                        szanim napisała:

> ja tez widze duzo ładnych kobiet dopoki nie wybiore sie z nimi na basen hehe

Ale strzał :D 10/10
                  • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 00:48
                    No wiesz, on nienormalny, bo lubi starsze, ja nienormalna, bo biorę pod uwagę młodszego, jednym słowem dobrana para, może coś z tego być jak zapnę kombinezon pod szyję...
                • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 00:36
                  szanim napisała:
                  >
                  > > jakbym ja był w jego wieku to byłabys dla mnie emerytka
                  > > ten koles to albo prawiczek albo ma jakies zaburzenia-, chyba ze poprostu
                  > chce
                  > > miec fajna dupe na pare lat - ale jak zamierza z toba byc np do 50ki -to
                  > cos z
                  > > nim nie tak

Buahaha, dobre, kto wie, może tak myśli właśnie. Problem w tym, że ja nie wyglądam na swoje lata, a nikt chyba jak dotąd go nie uświadomił, pewnie myśli, że fajna laska i hobby ma takie samo, to można poderwać :D
                  No i pewnie, że musimy się lepiej poznać, ja tylko się zastanawiam, czy warto wogóle się poznawać pod tym kątem :)
                  • szanim Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 00:39
                    i co dziewcze myslisz ze czas cie oszcze3dzi???????
                    gó... prawda kobiety do 32-33 lat moga wygladac naprawde niezle niektorym dałbym i 27
                    niestety potem nastepuje załamanie- starzenie według mnie nie jest procesem ciagłym ona nastepuje skokowo
                    • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 00:56
                      To rozumiem, że jakbyś się hajtnął z dziewczyną w wieku lat 25, a ona po 35 by się "skokowo zestarzała", to byś ją rzucił i poszukał młodszej, aby cię czasem od cellulitu nie zemdliło o poranku? Miło, nie ma co...
                      • grassant Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 00:59
                        aga_ktw napisała:

> To rozumiem, że jakbyś się hajtnął z dziewczyną w wieku lat 25, a ona po 35 by
                        > się "skokowo zestarzała", to byś ją rzucił i poszukał młodszej, aby cię czasem
                        > od cellulitu nie zemdliło o poranku? Miło, nie ma co...

przyznasz, że trudno z takim obrazem efektywnie pracować.
                        • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 01:22
                          No szalenie, ale z drugiej strony jednak wezme sie za niego - pomyślałam albowiem, że może tak szybko nie wyłysieje, bo oglądać taką łysinę co dzień przy śniadaniu - masakra.
          • szanim Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 00:11
            tez znam faceta 6 czy 8 lat młodszego od swojej kobiety
            dobrze sie im układa- ale spasła go jak swiniaka i wyglada jakby był prawie w jej wieku
            przewaznie taki zwiazek jest do bani z bardzo prostego powodu - bo dziewczyna to ma byc ta piekna a on ten madry- madrosc zdobywa sie z wiekiem a urode traci wiec dysproporcja bedzie sie powiekszała(wiec jest to zwiazek na 4-5 lat)
            • miss.yossarian Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 00:15
              szanim napisała:

> tez znam faceta 6 czy 8 lat młodszego od swojej kobiety
              > dobrze sie im układa- ale spasła go jak swiniaka i wyglada jakby był prawie w j
              > ej wieku
              > przewaznie taki zwiazek jest do bani z bardzo prostego powodu - bo dziewczyna t
              > o ma byc ta piekna a on ten madry- madrosc zdobywa sie z wiekiem a urode traci
              > wiec dysproporcja bedzie sie powiekszała(wiec jest to zwiazek na 4-5 lat)

to są rzeczy, które przyciągają przy pierwszym wrażeniu, po 5 latach wytwarza się głębsza więź i szanse są takie same jak u równolatków
              • lonely.stoner Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 00:20
                ja w ogole uwazam ze wszelkie generalizowanie jest glupie, wiadomo ze wiekszosc ludzi w pewnym wieku reprezentuje jakies tam cechy ale bywaja wyjatki i raczej nie mozna generalizowac ze wszyscy ludzie maja dokladnie tak samo. Zamiast ogladac sie na innych lepiej wziac wlasny los we wlasne rece i tak pokierowac wszystkim zeby sie pieknie ukladalo.
              • szanim Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 00:22
                po 5 latach to ona juz mentalnie moze byc stara baba
                kobiety szybciej dorastaja psychicznie i maja inne priorytety
                tym pewnie nalezy tłumaczyc dlaczego wiekszosc facetów w zwiazkach jest o pare lat strasza
                • elegia_o Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 01:12
                  Piszesz, jakby czas i przemijanie nie dotyczyły facetów. Równie dobrze można się zastanawiać co widzą kobiety w tych 5-7 czy iles tam lat starszych facetach (sprawność nie ta, wyglad gorszy bla bla bla).
                  • szanim Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 01:18
                    nie wiem co widza ale napewno nie urode
                  • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 01:25
                    Tę mądrość widzą, zaplątaną w siwej brodzie, pisał przecież.
                • chersona Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 09:43
                  szanim napisała:

> po 5 latach to ona juz mentalnie moze byc stara baba
                  > kobiety szybciej dorastaja psychicznie

Minaszku-Szanimku - Miszmaszku:
                  a mój facio (młodszy ode mnie jedynie o 3 lata) biadoli, że ma w domu 2 dzieci - mnie i syna.
            • elegia_o Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 00:19
              Problem raczej w tym, ze kobiety po 30 zaczynaja myslec powaznie o stabilizacji i dziecku ... a faceci przed 30 o tym by zawojować świat :)
              Ale to tylko reguła potwierdzająca wyjątki :)
              • szanim Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 00:36
                dokładnie to jest najwiekszym problem
                kobiety koło 30 maja parcie na dziecko ewentualnie na długi i stabilny zwiazek
                moze faktycznie jest to generalizowanie ale ja innych kobiet praktycznie nie spotykam
                • elegia_o Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 00:44
                  Tylko, że niektórzy faceci to i po 30 się nie palą do dzieci i rodziny ... baaa czasem może być tak, że spotkasz młodszego dojrzałego i gotowego na związek ... i starszego co z kwiatka na kwiatek (myslac, ze wiecznie tak będzie mogl).
                • trans.sib Re: Jestem starsza :/ 19.01.11, 09:48
                  szanim napisała:

> dokładnie to jest najwiekszym problem
                  > kobiety koło 30 maja parcie na dziecko ewentualnie na długi i stabilny

Z naciskiem na długi (wspólny kredyt na mieszkanie, itd.).
                  • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 19.01.11, 13:39
                    E tam, ze mnie dobra partia jest, mam meszkanie własne i nie zadłużone, nie znoszę kredytów i pożyczek, więc teren jest bezpieczny :)
              • simply_z Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 00:42
                jakbym chciala kierowac się forum ,czyli projekcjami lęków innych osob ,to chyba bym zwariowala.
                po pierwsze za bardzo sie napalasz ,moze on nie jest zainteresowany ,po drugie dowiedz sie ile ma lat ,po trzecie jesli zaczniecie sie spotykac i poznawac ,rob to powoli-zobaczysz jak bedzie dalej ,po czwarte-jest taki fajny i madry film (o dziwo "nowszy model" z zeta-jones ,obejrzyj go ,w ciekawy sposob podejmuje temat roznicy wieku miedzy partnerami )
                powodzenia

pd.
                minasz ,do żony ,a nie na babskim forum bąki zbijać:)
                • szanim Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 00:45
                  a wiesz ze kobiety ktore maja 5-10 lat młodszych partnerów zyja krocej?
                  jest spowodowane presja społeczenstwa i presja wewnetrza
                  • elegia_o Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 00:48
                    Toś ją teraz nastraszył? Co to, tak z troski o nią? Czy o tego chłopca?
                    • szanim Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 00:57
                      nie strasze - uswiadamiam- niech robi to co chce-jej wybór
                  • lonely.stoner Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 00:53
                    szanim napisała:

> a wiesz ze kobiety ktore maja 5-10 lat młodszych partnerów zyja krocej?
                    > jest spowodowane presja społeczenstwa i presja wewnetrza

Ja nic o tym nie wiem - chociaz faktycznie, jakbym miala znajomych z takimi pogladami jak twoj to bym zeszla na zawal bez wzgledu na to czy moj facet bylby mlodszy czy stardszy.
                    Praktyczne aspekty z bycia z mlodszym partnerem -kobiety maja lepszy seks, atrakcyjnego partnera i ogolnie samozadowolenie z zycia rosnie o 100%. Starszy facet to wiadomo- nie jest juz ani tak sprawny, ani tak atrakcyjny, a kolo 40 moze miec juz problemy z erekcja, wtedy kiedy to kobieta osiaga szczyt mozliwosci lozkowych. Ponadto mlodszy partner motywuje do tego zeby bardziej dbac o siebie, wiec nic dziwnego ze wszystkie kobiety ktore maja mlodszych facetow wygladaja na oko o wiele lepiej niz ich rowiesniczki :)
                    no ale wiadomo jak ktos bedzie sie przejmowal opinia otoczenia, albo jakis zazdrosnych ludzi to mu bedzie zle.
                • lonely.stoner Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 00:47
                  ja mysle ze powinnas sobie jednak odpuscic, masz za duzo watpliwosci, i ogolnie mentalnosc typowej zahukanej polskiej dziewczyny, pewnie jesli facet nawet jest zainteresowany to go ta twoja paranoja zniecheci a jakbyscie stworzyli zwiazek to sie tylko te twoje fobie poglebia. strata czasu.
                  • szanim Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 01:04
                    ale ty tez masz fobie - np napisałas ze wygladacie jakbyscie byli w podobnym wieku
                    a jestes od niego ponad 6 lat starsza- taki stan moze byc tylko w pewnym przedziale wiekowym -potem juz tak nie bedzie(chyba ze go styrasz zyciem a ty załapiesz bonifikate:)
                    • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 01:14
                      No tak napisałam bo tak jest, w sensie że on może nie wiedzieć, że jestem o tyle starsza, może jak się uświadomi to mu się odmieni, to wtedy po herbacie i tyle. Ale ty serio myślisz, że ten wygląd to jest najważniejszy? A co to za różnica, czy jesteś z dziewczyną od 18 roku życia, czy od 30? Wg. Twojej teorii po 32 i tak cycki jej oklapną i trzeba nowej szukać, nie?
                      • szanim Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 01:28
                        aga to nie do ciebie było (to do lonely)

Tu nie chodzi tyle o wyglad - sam mogłbym byc z kobieta o 5 lat starsza-jakby była mentalnie młoda, nie miała kompleksów byłaby sympatyczna i miała ciekawa osobowosc
                        niestety takich kobiet praktycznie nie ma
                        • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 01:33
                          Ech, to Ty młody musisz być, mało widziałeś :)
                        • chersona Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 09:53
                          minasza napisała:
                          Sam mogłbym byc z kobieta o 5 lat starsza-jakby b
                          > yła mentalnie młoda, nie miała kompleksów byłaby sympatyczna i miała ciekawa os
                          > obowosc
                          > niestety takich kobiet praktycznie nie ma

Weź się, Minasz, posłuchaj. Twoje maile są przykre. Przykre, marudne, zjadliwe. Sensownie i - jeśli nie sympatycznie-, to neutralnie przynajmniej potrafisz pisać tylko o przedmiotach: łyżwach, deskach, nartach. Nie mam pojęcia jaki jesteś na żywo, ale trudno mi uwierzyć, żeby ktoś, kto permanentnie narzeka, kto po prostu nie czuje sympatii do ludzi był młody duchem i interesujący.
                          • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 13:10
                            Ale on musi już taki być, przecież to Minasz Morgul :)))
                          • szanim Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 21:24
                            jestes zaangazowana w watek emocjonalnie dlatego trudno mi sie odnosic do twoich wypowiedzi
                  • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 01:09
                    Toś mnie teraz ostudziła, a ja już sukni ślubnej szukałam na necie :) Paranoję to ja swoją wylewam tutaj, a tak to zachowam dla siebie i nikt niedowiesię :)
            • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 01:00
              Och, nie ma obawy, jak coś to udawanie głupiej dobrze mi zawsze wychodzi. Ale przy okazji dziękuję za poradę, jakby przyszło co do czego, zastosuję. W końcu facet może zawsze być spasiony na świniaka, byleby wogóle był - to kobieta musi dbać o siebie ażeby jeszcze w trumnie jaśnieć jak zorza poranna
    • grassant Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 00:57
      czy nie pora na podanie rozwiązania tej zagadki?
      czyli jakie hobby was połączyło?
      • szanim Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 01:13
        stawiam na cos zwiazanego ze sportem
        • elegia_o Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 01:15
          No co Ty - przeciez juz ustaliles, ze te po 30 to niesprawne, obwisle i w ogole ... a jak by sport uprawiala to i jedrna i sprawna by sie okazala oj joj
          • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 01:30
            A to zgadywujcie, zgadywujcie <zaciera rączki> - podpowiedź nr.1 - to nie całkiem sport, chociaż niektórzy chcieliby tak o tym myśleć. Co nie znaczy, że obwisła i pomarszczona, oczywiście :)
            • szanim Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 01:34
              kólko fotograficzne:)
              • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 01:47
                Coś Ty, w tym wieku to ja już drżenia rąk nie jestem w stanie opanować, fotografia odpada :/
            • princessjobaggy Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 01:43
              > podpowiedź nr.1 - to nie całkiem sport, chociaż niektórzy chcieliby tak o tym myśleć.

Szachy!

• aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 01:48
                Nie szachy, duża grupa ludzi, mówiłam na początku :)
                • princessjobaggy Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 01:57
                  Mowilas, ze duza grupa, ale nie mowilas, ze wszystko grupowo robicie.

Jak tylko jeden pan, to pewnie cos babskiego... :P
                  • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 02:04
                    Nieeeeee, źle mnie zrozumiałaś, facetów jest mnóstwo, bab jak na lekarstwo - tylko że ten jeden wpadł mi w oko, to miałam na myśli. Podpowieź nr. 2 - grupa duża, ale każdy działa indywidualnie :)
                    • simply_z Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 02:22
                      wspinaczka?
                      • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 02:27
                        Nienie :) Z resztą wspinaczka to jak najbardziej sport :)
                        • grassant Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 17:09
                          wędkarstwo!
                          • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 18:54
                            Muahahahaha, nieee, ale dobre pomysły macie :))) Podpowiedź nr. 3 - to coś robi się w pomieszczeniu, nie nazewnątrz :) Powodzenia :)
                            • szanim brydz 16.01.11, 21:22

• aga_ktw Re: brydz 16.01.11, 21:29
                                A ty nie bądź taki spryciarz, przeczytać to sobie każdy może, ale wyobraź sobie, że nie, aaahahaha :))) Mówiłam, że każdy na własne konto działa, a w brydża gra się parami :)
                                • grassant bilard! 16.01.11, 22:34
                                  kieszonkowy.
                                  • aga_ktw Re: bilard! 16.01.11, 22:40
                                    Mmmm - mmmm <kręci łebkiem>
                                    • grassant kręgle 16.01.11, 22:51
                                      i nie ma opcji!
                                      • aga_ktw Re: kręgle 16.01.11, 22:58
                                        I nie są to kręgle, hihi. Podpowiedziałabym coś jeszcze, ale to by mnie zdradziło, więc nienie
                                        • aga_ktw Re: kręgle 16.01.11, 22:59
                                          Możecie zadawać 20 pytań na które odpowiedź może być TAK/NIE.
                                          • trans.sib Re: kręgle 19.01.11, 09:50
                                            Rzutki.
                                            • aga_ktw Re: kręgle 19.01.11, 13:37
                                              Nie rzutki, nie nie i jeszcze raz nie :)
    • forcella Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 01:59
      brać! mój husband cztery lata młodszy i jakoś się trzyma, nie starzeje.....
      • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 02:06
        Hmm 4 to jednak nie 6... Ale pocieszam się, że może się okaże, że to tylko 5... A jak się okaże, że to 7? To by była dopiero tragedia :D
        • facettt eehh... ta kobieca fantazja. 16.01.11, 02:09
          bez eksperymentu nie ma wynikow.
          mowie to - jako chemik :)
    • coelka Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 02:14
      Moja kumpela jest z 5 lat młodszym facetem , ona po rozwodzie 2 dzieci, on po zwiazku bez slubu, ale długotrwałym jedno dziecko. wspólnie maja teraz małe dzidzi planuja słub , sa szczęsliwi, oczywiscie na poczatku jak pamietam tez róznie bywało docierali sie, , pozawali, chcieli zerwać nawet a teraz uchodza za bardzo udana parę, trzeba w sobie przerobić duzo czasami zanim sie ułozy w związku, czasem sie opłaca.
    • teletoobis Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 08:49
      Bier dziolcha. Jak jeszcze warzyc poradzi to mosz w chalpie szatza
      • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 12:58
        Aj, kie to wicie, kumie, jo bych warzyć woloła sama, a łun niech ino dutki do chałpy przynosi, hej!
        • teletoobis Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 13:06
          baby warzyc niy poradzom, no chyba ze wodzionka
          • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 13:16
            Eee, łu nos warzenie to zadno stuko - ino kwaśnico i karpiele
            • teletoobis Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 13:25
              mi to godos ? :) a dy wiym co warzem :)
              Zuru by mi sie chcialo :)
              • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 13:40
                A to poprośta swojom, niek wom narychtuje, a jak ni byndzie kcioła, to jom po kufie łobijta
                • teletoobis Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 13:45
                  musiolbyk sprac kota :)
                  • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 14:01
                    A to pamiętojcie, co mozno kota proć, ino ni wykryncoć :)
                    • teletoobis Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 14:36
                      kie jo go byk musiol kosturym prac
                      • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 19:20
                        A nie piercie, gazdo, palicom kota, bo mozecie se nie trafić, a jak sie łobalicie na gumno, to fto wos pozbiro, jak baby ni mocie. Ino bida byńdzie.
                        • teletoobis Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 21:06
                          jo wos ciotko piyknie pytom, coby wos ło mie gowa niy bolała. Kierpcyki mom gładkie ale po gumnie poradzym skokac kie ta sarna. Łokiwitka tys mi niy skodzi, to sie nie obalem.
    • psychcio Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 13:09
      Brać!!!!!!!!!!
      Sam zaczynałem nauki u starszej i do dziś je pamiętam:P
      • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 13:17
        No ale sam widzisz, że z nią nie zostałeś :/
    • akle2 Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 13:46
      To zależy, co planujesz z nim robić.
      • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 14:03
        Planować to ja sobie mogę, jak mi już tu niektórzy wyjaśnili. Nie wiem, co planuję, może zobaczyć, co wyniknie, ja tylko pytałam, czy wogóle warto to oglądać :)
        • akle2 Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 14:46
          Chodziło mi o to, czy masz zamiar z nim "chodzić", czy też dać się tylko zaprosić na kolację ze śniadaniem. W tym drugim przypadku taka różnica wieku nie powinna mieć znaczenia (chociaż ja tam nie lubię małolatów), natomiast w tym drugim trzeba wziąć pod uwagę, na ile jego zainteresowanie jest poważne i czy po jakimś czasie (nie daj Boże ślubie i dzieciach) nie wymieni Ciebie na młodszy model.
          • akle2 Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 14:46
            Ale namotałam :D, w drugim a potem w pierwszym :D :D
            • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 18:58
              Myślałam raczej, żeby z nim chodzić... Co nie wyklucza kolacji ze śniadaniami bynajmniej :))) A co do młodszego modelu, to tu raczej chyba jest bezpieczniej, skoro facet teraz nie gustuje w młodszych, to może już mu tak zostanie :)))
              • akle2 Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 21:28
                aga_ktw napisała:

> Myślałam raczej, żeby z nim chodzić... Co nie wyklucza kolacji ze śniadaniami b
                > ynajmniej :))) A co do młodszego modelu, to tu raczej chyba jest bezpieczniej,
                > skoro facet teraz nie gustuje w młodszych, to może już mu tak zostanie :)))
                >

No to jest ryzykowne. Jak miał 18, to podobają mu się 30-tki, jak ma 28, to podobają mu się 30-tki i jak będzie mieć 50-60 to też będą mu się podobać 30-tki. Dlatego osobiście wolę starszych od siebie, jeśli nie miałoby to być na raz. A na małolatów to już w ogóle mam alergię.
                • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 21:33
                  Ale wg tej teorii to ten co teraz ma 35 woli 30stki, jak ma 45 to 30stki i jak 55 to też... A w ogóle to ja też do tej pory myślałam, że z małolatem to co to to nie, dlatego myślę, że to może z nudów męczę ten temat
        • etiene8912 Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 17:56
          Mam 21 lat i starsze kobiety są dla mnie atrakcyjne - 25 lat bardzo fajnie, a jak zadbana to i do 30. Czym się martwisz tym, że jest młodszy ? co Ci szkodzi spróbować ?
          • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 19:00
            Właśnie im dłużej tu czytam, tym mniej się tym przejmuję, jak zaczynałam to pisać, to pomysł wydawał mi się z doopy, ale teraz .... Myślałam, że ogólnie ludzie dziwnie patrzą na takie przypadki, a tu okazuje się, że wcale nie :)
            • etiene8912 Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 22:04
              aga_ktw napisała:

> Właśnie im dłużej tu czytam, tym mniej się tym przejmuję, jak zaczynałam to pis
              > ać, to pomysł wydawał mi się z doopy, ale teraz .... Myślałam, że ogólnie ludzi
              > e dziwnie patrzą na takie przypadki, a tu okazuje się, że wcale nie :)

starsze kobiety są fajne, zadbane, zdrowe podejście do życia, realne wymagania co do faceta :) wierz mi, że macie same zalety :P nie zastanawiaj się i się bierz za niego - masz więcej doświadczenia niż on - więc jaki to problem go uwieść ? :)
              • grassant Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 22:26
                etiene8912 napisał:

nie zastanawiaj się i się bierz za niego - masz więcej doświadczenia niż on - więc jaki to problem go uwieść? :)

a co jego matka na to powie?
                • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 22:31
                  E, z matką omówimy nasz reumatyzm i kremy przeciwzmarszczkowe, będziemy psiapsółkami że hej, no i jak będzie chciał ze mną zerwać, to mama mu zabroni :P
                • etiene8912 Re: Jestem starsza :/ 17.01.11, 17:47
                  a co jego matka ma do gadania w przypadku wyboru kobiety przez syna - co decyduje również za niego kiedy ma iść siku co zjeść na obiad ? bądź poważny
              • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 22:28
                Jak tam jest z tym doświadczeniem to nie wiem, małolaty w dzisiejszych czasach nie próżnują, a ja to raczej z tych spokojniejszych :)
                Ale uwieść - uwiedę :)
    • green-chmurka Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 14:43
      Ja myslalam ze jestes ze 30 lat starsza, 6 lat to zadna roznica wiekowa.
      • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 19:02
        Nie wiadomo nie wiadomo, za jakieś 30 lat może napiszę tu, że mi się 20latek śni i co mam robić, pomocy :D
    • yoko0202 uściślij please: 16.01.11, 15:49
      aga_ktw napisała:

>a on jest chyba fajny, tylko że na moje oko ze 6 lat ode mnie młodszy.

> on może nie wie, że ja taka stara, bo po wyglądzie nie widać

to w końcu różnicę wieku widać gołym okiem czy nie widać?
      pytam, bo w gruncie rzeczy to dość istotne - znam kilka par, gdzie ona jest starsza, w tym jedna taka para w bliskiej rodzinie [tu akurat różnica 10 lat], ale w każdym przypadku wyglądają na rówieśników, a momentami wręcz ona na młodszą:) chodzi mi o to, że o ile związki, gdzie on jest młodszy, są na dzień dzisiejszy w zasadzie normą, o tyle chyba rzadko kiedy panowie wybierają sobie panią, po której ewidentnie widać że jest sporo starsza.
      • grassant Re: uściślij please: 16.01.11, 17:03
        chodzi mi o to, że o ile związki, gdzie on jest młodszy, są na dzień dzisiejszy w zasadzie normą, ...

to mamy coś nowego - norma. zatem o czy dyskutować?
      • aga_ktw Re: uściślij please: 16.01.11, 19:08
        Bo to jest tak: po moim wyglądzie nie widać ponoć, tzn. ludzie nigdy mi nie dają tyle lat co mam, najwyżej 25, więc chyba nie widać... Jak tam poszłam pierwszy raz, to wszyscy pytali, co studiuję :))) Ale jeśli słyszałam w towarzystwie, że gość studiuje, i obraca się między studentami, no to chyba nie może mieć więcej, niż te 26, nie? Chyba, że to typ "wiecznego studenta", ale raczej nie wygląda... Dlatego mówię, że po wyglądzie nie widać, ale ja WIEM że jest młodszy.
    • no_alkohol_i Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 19:16
      Brać. Najwyżej się nie uda :)
      Znam taki b. szczęśliwy związek.
    • maitresse.d.un.francais Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 19:20
      6 lat to różnica? żarty jakieś
    • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 21:16
      No i proszszsz, a jeden taki to gdzieś tu na forum pisze, że sie zakochał w 10 lat starszej, to nie jest ze mną jeszcze tak źle, ide pośladki wyprasowac :)
      • abush Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 21:46
        zakochać się zakochał, ale żenić się z nią nie chce, ot co ;)
        • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 21:55
          Oj tm oj tam, na początek wystarczy, że pokocha :)
    • wicehrabia.julian Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 22:17
      aga_ktw napisała:

> A teraz pora n
      > a sensację, której się na pewno nie spodziewacie - jest tam jeden facet :)))

bardzo sensacyjne, jak tu zasnąć?
      • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 16.01.11, 22:19
        Rada na to - meliska albo sex
    • saraisa Re: Jestem starsza :/ 18.01.11, 00:35
      Qrczę, jakiś czas temu zadałam właściwie to samo pytanie na forum. po jakimś miesiącu moich rozterek, okazało się, że chłopak jest zajęty. =/ A ja się tyle z tym cykałam, okazało się, że nie było o co =/ A mieliśmy ze sobą naprawdę świetny kontakt i do dziś nie wiem, czy on mnie podrywał, czy jednak wyszedł z niego małolat i nie umiał stanowczo ukrócić moich mąk i zakomunikować że jest zajęty. ;/ Więc radzę Ci dobrze, bierz się za niego póki czas. :)
      A w ogóle jesteś świetną babką, więc jak się chłopak zdecyduje, będzie mieć ubaw w jak najbardziej pozytywnym tego słowa znaczeniu :)

a co do normalności, powiem szczerze, że znam parę, gdzie różnica wieku jest jeszcze większa, całkiem normalne to to nie jest, ona nie jest zbyt dojrzała, co do niego, to może i ma jakieś zaburzenia, że go kręcą starsze i... nawet jeśli, to co z tego??? To ty wyznaczasz reguły! :> Żeby później Twoi znajomi pisali na forach, że znają taką parę, która się tak świetnie ze sobą dogaduje... ;)

a co do hobby: to nie jest rpg czasem? :>
      • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 18.01.11, 01:16
        Ja tam się wcale tak znów specjalnie nie napalam, ale on tak się kręci i kręci, że w końcu zwróciłam uwagę, no a jak już zwróciłam, to korba poszła w ruch :) Więc postanowiłam przebadac opinię społeczną :) Jak się okaże że niewypał, to trudno, nie pierwszy raz i pewnie nie ostatni...

> A w ogóle jesteś świetną babką, więc jak się chłopak zdecyduje, będzie mieć uba
        > w w jak najbardziej pozytywnym tego słowa znaczeniu :)

To się jak najbardziej zgadza, hehehe :)))

> a co do hobby: to nie jest rpg czasem? :>

A to niestety nie........ :(

Wyznaczę chyba jakąś nagrodę czy co... Co byście chcieli? :)
        • simply_z Re: Jestem starsza :/ 18.01.11, 18:51
          a może taniec?;) ale wtedy jest zazwyczaj więcej kobiet...
          • aga_ktw Re: Jestem starsza :/ 19.01.11, 13:41
            Nie, skąd, jakby to był taniec, to sprawa byłaby znacznie prostsza :)
            • 08przez15 Re: Jestem starsza :/ 01.02.11, 11:08
              Nie zastanawiaj sie. Jestem facetem, mam 24 lata i jestem o 9 lat mlodszy. Sytuacja identyczna jak u Ciebie. Wspolne grono, roznicy wieku nie widac. Ona cale zycie spedzila wsrod osob mlodszych od siebie, u mnie odwrotnie wszedzie to ja bylem najmlodszy. Jakos nie ma problemu z wzajemnym zrozumieniem.
              Jedyne co, to ulatw mu nieco sprawe i niech zobaczy, ze Cie interesuje. Stawiam spore pieniadze, ze chlopak czuje, ze jest mlodszy od Ciebie i podswiadomie obawia sie, ze powiesz spadaj smarkaczu. A takie slowa kazdego z nas facetow zwala poziomu ego do wodorostow.
              3maj sie i powodzenia
    • marco6-90 Re: Jestem starsza :/ 18.01.11, 18:36
      warto sprobować! i próbuj. Może on tylko wygląda na młodszego tak jak Ty....?:P
      mojemodelki.blogspot.com/
    • fantom16a Re: Jestem starsza :/ 18.01.11, 18:47
      Bierz go ;) MIlosc nie zna wieku
    • akle2 Re: Jestem starsza :/ 12.08.13, 11:00
      Jeśli to taki z gatunku "w sam raz na raz", to brać. Będzie co wspominać.
      • akle2 Re: Jestem starsza :/ 12.08.13, 11:01
        Kuźwa znowu się dałam wkręcić w stary wątek. Ludzie już mogą być po ślubach, rozwodach i dzieciach a wam się to jeszcze nie nudzi
    • maitresse.d.un.francais Gdzie problem, bo nie widzę? 12.08.13, 18:31

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka