lena_zienkiewicz 12.05.04, 16:18 Kurde, a o rakach to nikt nie wspomina :-) Co nie ma raków na forum?Nie wierzę.Ciekawe jakie macie zdanie na temat kobiet-raków.Porównam sobie.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kohol Re: A kobiety RAKI? IP: *.crowley.pl 12.05.04, 16:19 Moja mam jest rak. Mój facet jest rak. Raki są super. Albo to mi jest super z rakami. :D Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: A kobiety RAKI? 12.05.04, 16:22 Ja nie mogę.U mnie w rodzinie też same raki.Moja córcia też rak.I moje dwa koty ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: A kobiety RAKI? 13.05.04, 09:26 Gość portalu: kohol napisał(a): > Moja mam jest rak. Mój facet jest rak. Raki są super. Albo to mi jest super z > rakami. > :D Liczę na Ciebie w przyszłości Kohol:) Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: A kobiety RAKI? 12.05.04, 16:37 Ja znam tylko jednego raka, siebie, raki to ciepłe kluchy co udają twardzieli, potrafią przejrzeć człowieka na wylot (dość szybko) i jak ten ktos za bardzo podskakuje, to mu z tych swoich obserwacji zrobić małe kuku, podobno na starość zrzędzą i podobno pasą się z nerwów, może ja z nerwów nic do ust wziąść nie mogę, podobno są pamiętliwe i nie zapominają urazy, z trudem wybaczają, z wybaczaniem nie mam problemów, ale wszystko pamiętam, w zasadzie jestem dość nietypowym rakiem, w kosmogramie mam głównie lwy, bliźniaki i strzelce, woda tylko w słońcu, ziemia w księżycu, no to nie wiem:)), ale czasem dopada mnie tzw. racza melancholia, namięszałam, ale proszę docenić, że mimo lenistwa, które ostatnio mnie dopadło wysmarowałam kawał postu.:)) Aha i matkują, matkują, pocieszają, tulą, karmią itd.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: A kobiety RAKI? 12.05.04, 16:43 No, kilka rzeczy się zgadza.Ale z tą starością to się załamałam :-( przecież do domu starców oddadzą mnie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: A kobiety RAKI? 12.05.04, 16:52 To "po byku" raków na forum...... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: A kobiety RAKI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 22:43 Jeszcze jeden rak się zgłasza. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: A kobiety RAKI? 13.05.04, 09:25 Ja jestem Raczkiem i jestem z tego dumna. Jest sporo artystow spod tego znaku, a jeszcze więcej poetów. Aczkolwiek jest parę cech, które przeszkadzają mi w życiu, jak nadwrażliwość, uczciwość, nadmierna uczuciowość i emocjonalność, popadanie w stany przygnębienia. Ale na szczęście inne cechy równoważą te niewygodne:)) Pozdrawiam wszystkie Raczki-Nieboraczki. Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: A kobiety RAKI? 13.05.04, 09:26 a w co teraz popadłaś że się wyłączyłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: A kobiety RAKI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 11:13 Tez jestem raczek. przewrazliwiony uczulony na wszystko ale z ogromna intuicja swietny przyjaciel wierny kochanek. Odpowiedz Link Zgłoś