tora83 13.07.11, 20:31 J.w. Co u kogo? Jakies nowe milosci, dzieci, sluby, zerwania? Bo nie bylo mnie czas jakis :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hotally Re: Co slychac? 13.07.11, 20:34 przepychałam rure :(((( www.youtube.com/watch?v=TOJAevyfdBM Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Co slychac? 13.07.11, 20:37 hotally napisała: > przepychałam rure :(((( > > www.youtube.com/watch?v=TOJAevyfdBM A to czytalam chyba nawet :) grunt, ze z sukcesem. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Co slychac? 13.07.11, 20:47 i przegralam prawie tysiaka w kasynie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Co slychac? 13.07.11, 20:49 hotally napisała: > i przegralam prawie tysiaka w kasynie!!! > Odegrasz sie :) jak to w kasynie, czasem slonce, czasem deszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Co slychac? 13.07.11, 20:37 hotally ma rower, alpepe nadal broni katolickiej myśli, wakacje w toku, jan nadal psioczy na kobiety, a kombi chce je mieć. Potworski przeniósł się na mężczyznę, kogoś tam <nie pamiętam chyba tygrysia misia> zgwałcił były facet, józef nadal chce poru... eee zaliczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Co slychac? 13.07.11, 20:38 real_mayer napisała: > hotally ma rower, alpepe nadal broni katolickiej myśli, wakacje w toku, jan nad > al psioczy na kobiety, a kombi chce je mieć. > Potworski przeniósł się na mężczyznę, kogoś tam <nie pamiętam chyba tygrys > ia misia> zgwałcił były facet, józef nadal chce poru... eee zaliczyć. > Czyli nic nowego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Co slychac? 13.07.11, 20:41 wow!! Udowodnij!! daj linka do posta :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Co slychac? 13.07.11, 20:44 forum.gazeta.pl/forum/w,16,126967494,126967494,Nie_nalezy.html Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Co slychac? 13.07.11, 20:46 osz w mordę! Naprawdę prawie się otrułaś! Teraz wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Co slychac? 13.07.11, 20:42 ursyda napisała: > a ja zostałam otruta Znaczy chyba zatruta, co? Bo zyjesz przecie <chyba> Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi Re: Co slychac? 13.07.11, 20:43 To Asqe zgwałcił były:( I całe forum się strasznie przejęło, zwłaszcza żeńska część zareagowała bardzo empatycznie. I obawiam się, że dziewczyny bardziej się przejęły, niż sama nieszczęsna bohaterka owego dramatu. Nawet obdukcji nie zrobiła. A mnie osobiście ta historia mocno trzepnęła, nawet opowiadałam MMŻetowi i sprawdzaliśmy na miarce te 18 cm w obwodzie, bo nie mogliśmy w to uwierzyć. Chciałabym mieć pewność, że to był tylko nędzny trolling. Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Co slychac? 13.07.11, 20:45 kiira_korpi napisała: > To Asqe zgwałcił były:( > I całe forum się strasznie przejęło, zwłaszcza żeńska część zareagowała bardzo > empatycznie. I obawiam się, że dziewczyny bardziej się przejęły, niż sama niesz > częsna bohaterka owego dramatu. Nawet obdukcji nie zrobiła. > A mnie osobiście ta historia mocno trzepnęła, nawet opowiadałam MMŻetowi i spra > wdzaliśmy na miarce te 18 cm w obwodzie, bo nie mogliśmy w to uwierzyć. Chciała > bym mieć pewność, że to był tylko nędzny trolling. A to tez czytalam ... i na ten temat nie mam zdania :-) tzn mam, ale wole go glosno nie wypowiadac :) Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Co slychac? 13.07.11, 20:53 Alpepe to ponoć molestował hydraulik, ale nie mogę znaleźć szczegółów. A co do Jana, to i tak złagodniał jak baranek od kiedy jest seksualnie dopieszczony, to się czuje przez monitor dosłownie. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Co slychac? 13.07.11, 20:56 Ja tam nie zauważyłam, żeby złagodniał. Może za rzadko bywam na forum, ale mam teraz urlop :D - nadrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Co slychac? 13.07.11, 20:59 To już daaaaawno. Rzadziej ma napady jadowitości, częściej żartuje. Seks czyni cuda. Podobno to baba jak w nocy jęczy to w dzień nie zrzędzi, ale jak widać nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Co slychac? 13.07.11, 20:41 tora83 napisała: > J.w. > Co u kogo? Jakies nowe milosci, dzieci, sluby, zerwania? Bo nie bylo mnie czas > jakis :-) Bez zmian, wszystko si :). Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi Re: Co slychac? 13.07.11, 20:46 A u mnie i MMŻeta cudownie - tak chciałam się pochwalić;). Nie możemy odkleić się od siebie, zakochani i pożądający siebie, jakbyśmy byli razem od 3 tygodni, a nie od 8,5 lat. Nie ma to jak drobna kłótnia od czasu do czasu, po której następuje wielkie godzenie się. Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Co slychac? 13.07.11, 20:49 kiira_korpi napisała: > A u mnie i MMŻeta cudownie - tak chciałam się pochwalić;). > Nie możemy odkleić się od siebie, zakochani i pożądający siebie, jakbyśmy byli > razem od 3 tygodni, a nie od 8,5 lat. > Nie ma to jak drobna kłótnia od czasu do czasu, po której następuje wielkie god > zenie się. Spadaj :P:P:P ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Co slychac? 13.07.11, 20:56 salma75 napisała: > A co u Ciebie? :D > > Aaaa szkoda mowic kurna ... :) na szczescie chociaz moj pies mnie kocha szczerze i bezinteresownie :) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Co slychac? 13.07.11, 20:57 tora83 napisała: > salma75 napisała: > > > A co u Ciebie? :D > > > > > Aaaa szkoda mowic kurna ... :) na szczescie chociaz moj pies mnie kocha szczerz > e i bezinteresownie :) Nie chcę Cię martwić, ale w dzisiejszych czsach to nawet psa nie można być pewnym ;). Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Co slychac? 13.07.11, 20:58 jak mu kaganiec na saperze założy i na smyczy prowadzi, to może być pewna :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Co slychac? 13.07.11, 21:04 real_mayer napisała: > jak mu kaganiec na saperze założy i na smyczy prowadzi, to może być pewna :)) Takiemu psowi? Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Co slychac? 13.07.11, 21:11 hmmm... smyczka wystarczy. <chyba nie ma takich małych kagańczykow> Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Co slychac? 13.07.11, 21:14 real_mayer napisała: > hmmm... smyczka wystarczy. <chyba nie ma takich małych kagańczykow> Chyba nie ma :) Fajna mam suke, co? Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Co slychac? 13.07.11, 21:22 no całkiem niezłe wrażenie robi. <co to za rasa?> Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Co slychac? 13.07.11, 21:24 real_mayer napisała: > no całkiem niezłe wrażenie robi. <co to za rasa?> Chinski grzywacz. Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Co slychac? 13.07.11, 20:59 salma75 napisała: > tora83 napisała: > > > salma75 napisała: > > > > > A co u Ciebie? :D > > > > > > > > Aaaa szkoda mowic kurna ... :) na szczescie chociaz moj pies mnie kocha s > zczerz > > e i bezinteresownie :) > > > Nie chcę Cię martwić, ale w dzisiejszych czsach to nawet psa nie można być pewn > ym ;). > A suki? :) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Co slychac? 13.07.11, 21:00 tora83 napisała: > A suki? :) To już bardziej... Wiesz, solidarność jajników i te sprawy ;). Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer uderzyłaś w stół 13.07.11, 20:57 plotkarska natura kobiet wyłazi na wierzch jak kora z drzewa w wodzie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Co slychac? 13.07.11, 21:02 O! Przypomniało mi się! Czytałaś, że Ally powiesiła sobie geja na ścianie?? Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Co slychac? 13.07.11, 21:03 salma75 napisała: > Znaczy zdjęcie geja ;) > > :D Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Co slychac? 13.07.11, 21:03 salma75 napisała: > O! Przypomniało mi się! Czytałaś, że Ally powiesiła sobie geja na ścianie?? > Nieee. Toma Kruza? Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Co slychac? 13.07.11, 21:06 Pedała się mówi! Przeproś panią (Ally). Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Co slychac? 13.07.11, 21:20 A ja byłam w Sopocie i właśnie próbuję sobie przypomnieć jak to jest żyć w trzeźwości. Jak było na wakacjach?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Co slychac? 13.07.11, 21:25 piataziuta napisała: > A ja byłam w Sopocie i właśnie próbuję sobie przypomnieć jak to jest żyć w trze > źwości. > > Jak było na wakacjach?:) Nie bylam jeszcze ... haruje poki co. Jutro zaczynam wyczekane warsztaty, wiec bede sie uczyc. A wakacje niby od przyszlego czwartku .... Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Co slychac? 13.07.11, 21:29 >A wakacje niby od przyszlego czwartku .... Czyżby okres usilnych starań się już zakończył? Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Co slychac? 13.07.11, 21:31 piataziuta napisała: > >A wakacje niby od przyszlego czwartku .... > > Czyżby okres usilnych starań się już zakończył? Wlasnie chyba sie tego obawiam ... sie okaze. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie dziekuje, ze pytasz 14.07.11, 09:14 u mnie wszystko w porzadku. chociaz juz bylo kiepsko. umowilem sie z hotka na tenisa - odwolala, umowilem sie na rower - nie przyszla. pozniej mnie zignorowala totalnie. przestala odpisywac na wiadomosci. bylem bliski zalamania nerwowego, ale juz sie chyba wyleczylem. staram sie po prostu unikac watkow w ktorych sie wypowiada... Odpowiedz Link Zgłoś
holeska Re: Co slychac? 14.07.11, 10:30 Po staremu brak wakacyjnych romansow... w sumie dopiero początek wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Co slychac? 14.07.11, 10:39 u mnie nie brak, choc hotka dala mi kosza... Odpowiedz Link Zgłoś