04.09.11, 17:38
Zaczynam być znużona monotonią FK i FM ( oraz paru innych popularnych forów). Jest nudne, bo zmonopolizowane przez grupę kilku, może kilkunastu osób, które wszystkich i wszystko wyśmiewają, każdy problem sprowadzają do debilizmu, nawet mało zabawne rzeczy zredukują ad absurdum...
Dyskusja, która powinna tu kwitnąc, umiera w konwulsjach, bo nikt się nie odważy narazić na złośliwości szajki.

Aha - osobiście nic do tych osób nie mam. Z nikim się nie kłócę, nie jestem nikomu wrogiem. Ot, taka konstatacja po prześledzeniu kolejnego wątku zawierającego dokładnie te same
"żarty".
Obserwuj wątek
    • spawacz.drewna Re: szajka 04.09.11, 17:44
      Co to FK i FM ?
    • soulshunter Re: szajka 04.09.11, 17:47
      bo to psze pani jest tak. Szajka rzondzi, szajka radzi szajka nigdy cie nie zdradzi. To odnosnie gupich postow tzw z dupy wzietych, ktorych jest tutaj tyle ile piasku na pustyni.
      Pozwole sobie zauwazyc, ze bardzo czesto na naprawde powazne problemy, czy nawet mniej powazne ale kluczowe dla danej osoby pojawiaja sie merytoryczne odpowiedzi i wypowiedzi nie wspominajac o mailach z radami do takiej osoby od forowiczow.
      • madame_charmante Re: szajka 04.09.11, 21:32
        pozwolę sobie zauważyć, że po przeczytaniu 50 pierwszych dołujących i wyśmiewających postów założyciel/ka wątku czuje się już tak zeszmacona, że żałuje serdecznie, że w ogóle wychynęła z dna swojej nory ...

a maile z radami - no cóż, myślisz, ze to rzeczywiście zadziała po tym, jak najpierw na forum dos*** asz komuś tak, ze w pięty prawnucząt idzie?
    • niezmiennick Re: szajka 04.09.11, 17:47
      abo nie ma tu żadnej moderacji co by poradziła jak mądrze odpowiadać to piszemy jak umimy
    • jan_hus_na_stosie Re: szajka 04.09.11, 17:49
      nicki poproszę, nicki!
      • soulshunter Re: szajka 04.09.11, 17:52
        to sixa i Ólka i bijatykowna. Ólka jest chersztem, a sixa jej prawo rynka. Lewa rynka Ólki to bijatykowna. I juz wszystko jasne.
        • six_a Re: szajka 04.09.11, 17:57
          ojno przepraszam, nie sądziłam, że wątek sławomira markotnego to ma być ten poważny, następnym razem prosz mię uprzedzić.
        • ursyda Re: szajka 04.09.11, 23:28
          Z podrózy wróciłam, jestem spokojna i zrelaksowana. Zabijanie zostawię na jutro.
          O, to już za poł godziny.
          • soulshunter Re: szajka 05.09.11, 08:43
            A skądże to Litwini wrócili byli?
            • ursyda Re: szajka 05.09.11, 10:12
              ty musi Sołli wefpie...dawno nie dostał, a?
              • soulshunter Re: szajka 05.09.11, 10:30
                Ólka, od Ciebie to ja wszystko moge dostac (z wyjatkiem kredytu we frankach).
                • ursyda Re: szajka 05.09.11, 10:33
                  a Franka z kredytem chcesz?
                  • soulshunter Re: szajka 05.09.11, 10:45
                    a co ja pedal jakis jestem czy co? Franczeske, to jeszcze bym sie zastanowil.
                    • ursyda Re: szajka 05.09.11, 10:49
                      typisch
                      Jak franczeska to i z kredytem może być
    • wez_sie Re: szajka 04.09.11, 17:50
      wymień ich/je z nickow. chcemy wiedzieć, co to za jedni/jedne
    • jej_torebka Re: szajka 04.09.11, 18:04
      Szerloku.. jak dobrze, że zamieściłaś ten demaskatorski wątek.
      • madame_charmante Re: szajka 05.09.11, 17:15
        Widzisz Łotsonie, ludzie nie dostrzegają oczywistych rzeczy ...
    • zajonc.o.poranku Re: szajka 04.09.11, 18:40
      Ależ nie ma co demonizować. Z inteligentnych złośliwości można się naprawdę dużo dowiedzieć. Zresztą po dwóch komentarzach oni zaczynając gadać między sobą, więc nie zagłębiając się dalej niż 2 odpowiedzi w drzewku, można całkiem spokojnie czytać forum.
    • berta-death Re: szajka 04.09.11, 18:56
      Do czasu. Potem przyjdzie sławetny Jan-w i rozgoni towarzystwo, tak jak to miało miejsce nie raz. Zapewne powstanie kolejne prywatne forum protestacyjne, na które wyniosą się zabanowani i wycinani. Forum protestacyjne po kilku miesiącach zdechnie śmiercią naturalną, część forumowiczów zrezygnuje z pisania, część powróci na ojczyzny łono. Na FK przyjdą nowe nicki, z których część zadomowi się na stałe i zacznie pokazywać rogi. A potem będzie powtórka z rozrywki.
      • niezmiennick Re: szajka 04.09.11, 19:06
        Czyli forum redakcyjne :)
      • jan_hus_na_stosie Re: szajka 04.09.11, 23:57
        to forum, które miało zdechnąć ma już ponad 2500 postów, owszem nie jest tak popularne jak fk, ale jest kilka osób, które regularnie się udzielają oraz kilka, które od czasu do czasu wpadną zobaczyć co słychać :)
        • berta-death Re: szajka 05.09.11, 00:54
          Akurat miałam na myśli te, z których jedno ma 259219 postów a drugie 378136.
      • gr.eenka Re: szajka 05.09.11, 06:13
        berta-death napisała:

. Forum protestacyjne po kilku miesiącach
        > zdechnie śmiercią naturalną, część forumowiczów zrezygnuje z pisania, część po
        > wróci na ojczyzny łono. Na FK przyjdą nowe nicki, z których część zadomowi się
        > na stałe i zacznie pokazywać rogi. A potem będzie powtórka z rozrywki.
        bo na dłuższą metę takie forum o fifirifi jest bez sensu . No czasami można się uśmiechnąc do jakiejś bzdury, ale ogólnie to szkoda czasu.
        Stąd to wynoszenie się poszczególnych nicków z forum. Rozstrzyganie problemów osobistych przez zupełnie obce osoby jest bez sensu, doradzanie czy ktoś coś będzie miał lub dostanie to jak wróżenie z fusów od kawy.
        Sama tu wpadam od czasu do czasu, bardziej z przyzwyczajenia niż z ciekawości. Większość tematów nie interesuje mnie nawet na tyle by przeczytać pierwszy wątek .
        • six_a Re: szajka 05.09.11, 08:55
          no teraz to mnie zdruzgotałaś, a ja twoje wątki uważałam za takie ciekawe.
          foooooochju
          • gr.eenka Re: szajka 05.09.11, 09:21
            six_a napisała:

> no teraz to mnie zdruzgotałaś, a ja twoje wątki uważałam za takie ciekawe.
            > foooooochju
            >
            o dziękuję, starałam się dostosować do twojego poziomu i jak widać - udało mi się.
            Mimo wszystko - to nuda.
            • six_a Re: szajka 05.09.11, 09:51
              no ale chyba liczy się to, że nawet w nudzie doskonale się odnajdujesz. np. weźmy ten wątek o braku planów na niedzielę. majstersztyk.
              uważam, że stanowczo za skromna jesteś.
              • soulshunter Re: szajka 05.09.11, 09:54
                ooooo, nie czytalem. Didaj mis samting?
                • six_a Re: szajka 05.09.11, 09:58
                  wstydziłbyś się tak omijać najgłębszą głębię.

forum.gazeta.pl/forum/w,16,128545428,128545428,nic_sie_nie_dzieje.html
                  • gr.eenka Re: szajka 05.09.11, 10:25
                    jak widać nic nie zrozumiałaś , ale nic nie szkodzi
                    • six_a Re: szajka 05.09.11, 10:31
                      a jak widać?
                      co do szkodzenia, to mam szczerą nadzieję, że nie szkodzi, bo mam delikatny żołądek.
                      • gr.eenka Re: szajka 05.09.11, 11:05
                        no popatrz, jak to szybko poszło z glowy
                        • six_a Re: szajka 05.09.11, 11:10
                          no właśnie, jakbyś tak była uprzejma pokazać.
                          tak dla odmiany.
                          • gr.eenka Re: szajka 05.09.11, 11:30
                            komiksy nadal czytasz ?
                            Myślałam, że rozmawiam z dorosłą osobą
                            • six_a Re: szajka 05.09.11, 12:05
                              widzę, że przeciążanie zwojów ci nie służy.
                              zapytam w niedzielę, może luźniej będzie.
                              • gr.eenka Re: szajka 05.09.11, 15:15
                                wyluzuj,bo monitor jadem zaplujesz
                                • six_a Re: szajka 05.09.11, 18:30
                                  i za te pokłady dobroci jak również cichego uwielbienia dla głębi, co mnie spotyka?
                                  niewiarygodne po prostu.
          • soulshunter Re: szajka 05.09.11, 09:42
            > foooooochju
            https://img.zryte.pl/2x_lubie_to_19831.jpg
    • moonogamistka Re: szajka 04.09.11, 19:04
      Wolisz glaskanie po pleckach?
      Ja uwielbiam prowokacje i kontrowersje, cenie osoby odstajace powyzej normy.
      Niech kasaja, niech nie bedzie nuda-
      Jak zamerdaja w kotle- bedzie mysl;_))
    • potworski Re: szajka 04.09.11, 19:17
      Tak.

madame_charmante napisała:

> Zaczynam być znużona monotonią FK i FM ( oraz paru innych popularnych forów). J
      > est nudne, bo zmonopolizowane przez grupę kilku, może kilkunastu osób, które ws
      > zystkich i wszystko wyśmiewają, każdy problem sprowadzają do debilizmu, nawet m
      > ało zabawne rzeczy zredukują ad absurdum...
      > Dyskusja, która powinna tu kwitnąc, umiera w konwulsjach, bo nikt się nie odważ
      > y narazić na złośliwości szajki.
      • soulshunter Re: szajka 04.09.11, 19:21
        potforki pozwoli? Oto zdjecie szajki zeby bylo latwiej poznac ktore to.https://biznesplus.files.wordpress.com/2010/01/kury_1.jpg
        Herszt, to ta w srodku.
        • piotr_57 Re: szajka 04.09.11, 19:25
          soulshunter napisał:

> potforki pozwoli? Oto zdjecie szajki zeby bylo latwiej poznac ktore to.htt
> p://biznesplus.files.wordpress.com/2010/01/kury_1.jpg
          > Herszt, to ta w srodku.

Te dropiate to feministki som, bo je jeich najwincyj.
          Jedno z nich to chyba nawet po dziobie poznajem :D
          • soulshunter Re: szajka 04.09.11, 19:27
            sie nie znasz, te pstrokate to pretorianie.
            • moonogamistka Re: szajka 04.09.11, 19:29
              sie dacie zmylic....
              • cowgirl_ride Re: szajka 04.09.11, 21:40
                Włąśnie, przecież wiadomym jest, że wszystkie to leghorny, tylko sie poprzebierały dla draki bąź dla niepoznaki.
                • mumia_ramzesa Re: szajka 06.09.11, 11:14
                  Znaczy sie takie farbowane lisy z tych kur?
    • madame_charmante cbdo 04.09.11, 21:57
      gdybym miała być złośliwa zapytałabym, dlaczego akurat TE nicki się tu odezwały ? :)

a tak przy okazji leghornów .. chyba nie mogłabym poprosić o ładniejsze potwierdzenie tezy wstępnej :) .. i tyle na ten temat.
      • cowgirl_ride Re: cbdo 04.09.11, 22:03

> gdybym miała być złośliwa zapytałabym, dlaczego akurat TE nicki się tu odezwały
        > ? :)
        >
        Dlaczego? Bo akurat były lub w dalszym ciągu są, online...Jest pewna trudność, polegająca na tym, że jak się nie jest "pdpiętym" to nie mozna zostawiać (złośliwych, ofkors!), postów w wątkach. Dla porządku dodam, że wątki są niezmiernie interesujące, świetnie napisane i wewogóle...
      • six_a Re: cbdo 04.09.11, 22:15
        nie chcieliśmy po prostu, żeby ten wątek spadł na drugą stronę, druga strona to najgorsze, co może spotkać wątek. poza tym nikt nigdy nie poruszał tutaj tego tematu, po prostu szkoda by było.
    • maly.jasio to znudzenie Ci sie chwali 04.09.11, 22:10

> Zaczynam być znużona monotonią FK i FM ( oraz paru innych popularnych forów).

- to znudzenie Ci sie chwali, dziewcze.
      nie ma przecie zobowiazku pobytu na tym forum

Jest nudne

- popieram.
      i jak wyzej.

bo zmonopolizowane przez grupę kilku, może kilkunastu osób, które ws
      > zystkich i wszystko wyśmiewają, każdy problem sprowadzają do debilizmu, nawet m
      > ało zabawne rzeczy zredukują ad absurdum...

monopol oznacza jakies szczegolne prawa wstepu .
      maja takie ?

> Dyskusja, która powinna tu kwitnąc

A od dyskusji sa fora specjalistyczne.
      fora ogolne sa od glupoty piszacych i tych, ktorzy sie z tej glupoty wysmiewaja :)
    • fajnajozia Re: szajka 04.09.11, 23:42
      "nikt się nie odważy narazić na złośliwości szajki. "
      Dobrze się czujesz ? A co Ci może zrobić ta szajka ? Tfu, czarne literki na ekranie monitora ? To strasznie fajna sprawa takie FK. Wchodzisz kiedy chcesz, piszesz co chcesz - pełnia wolności i swobody w wyrażaniu uczuć :D A że bluzgają ? No bluzgają te czarne małe robaczki :) Pięknie :)
      • ursyda Re: szajka 05.09.11, 00:00
        Ja chciałam zauważyć, że można nicki wygasić - taka opcja jest
        • zed-is-dead Re: szajka 05.09.11, 00:01
          Takie wygaszone forum, to jak wygaszony reaktor. W Fukushimie na ten przykład.
          • ursyda Re: szajka 05.09.11, 00:03
            No ale wątkotwórczyni ma problem i żeby nie było, że nie ma tu merytorycznych odpowiedzi to postanowiłam takiej udzielić
            • niezmiennick Re: szajka 05.09.11, 00:04
              Ekhm, kim jesteś i dlaczego zabiłeś Ursydę kradnąc Jej login?!
              • ursyda Re: szajka 05.09.11, 00:06
                Na allegro ktoś wystawił
                • niezmiennick Re: szajka 05.09.11, 00:08
                  No patrz, a inne serwisy były mądrzejsze i zabroniły takich praktyk.
                  • ursyda Re: szajka 05.09.11, 00:15
                    bardzo możliwe że na gruponie był
                    • madame_charmante Re: szajka 05.09.11, 17:09
                      "dziewczę" zapieprza od 8 do 16 i nie ma czasu na bzdety :)
                      • ursyda Re: szajka 05.09.11, 19:54
                        co?
                        • niezmiennick Re: szajka 05.09.11, 20:09
                          No dziewczę zapieprza od 8 do 16. Poważna sprawa. Nie rozumiesz?
                          • ursyda Re: szajka 05.09.11, 20:12
                            i to też moja wina?
                            • niezmiennick Re: szajka 05.09.11, 20:19
                              A co się dziwisz? Jesteś.
                              • ursyda Re: szajka 05.09.11, 20:22
                                Był czas przywyknąć.
                                • niezmiennick Re: szajka 05.09.11, 20:24
                                  Generalnie wszyscy to znamy.
            • zed-is-dead Re: szajka 05.09.11, 00:05
              To autorka wątku uzna, czy raczej nie uzna.
              Po prostu dziewczę(?) przyszło z kijem, wsadziło w mrowisko i poszło w p...olskę
              • ursyda Re: szajka 05.09.11, 00:17
                Niech na emamę idzie, tam jest fajny wątek o madzi mołek
                • zed-is-dead Re: szajka 05.09.11, 00:19
                  Magda M(at)ołek?
                  Nie znam. Człowiek to, czy inna jakowaś hybryda?
                  • ursyda Re: szajka 05.09.11, 00:28
                    Ośmieliła się, rozumiesz trzy tygodnie po porodzie iść na dwie godziny do pracy. Emamy ją jedzą tam w wątku. Chyba nawet rzuciły na nią klątwę.
                    • zed-is-dead Re: szajka 05.09.11, 00:34
                      Bo nie ma bardziej miłosiernego i przepełnionego miłością stworzenia na świecie, niż matka-Polka-chrześcijanka.
                      • ursyda Re: szajka 05.09.11, 00:36
                        Aaameeen!
                        • zed-is-dead Re: szajka 05.09.11, 00:37
                          I to tak już? Koniec tematu? Nie będzie żadnych krętych dróg dojścia do sedna?
                          • ursyda Re: szajka 05.09.11, 00:39
                            Ha! Mam co do Ciebie pewne podejrzenia!
                            • zed-is-dead Re: szajka 05.09.11, 00:40
                              Co podejrzałaś?
                              Nie jestem dzieckiem Magdy -jak-jej tam?
                              • ursyda Re: szajka 05.09.11, 00:45
                                Napiszę tylko, że to bardzo fajny nick jest:))
                                • zed-is-dead Re: szajka 05.09.11, 00:47
                                  Dziękować. Też mi się podoba. Taki neutralny, rzekłbym nawet - zimny :)
                                  • ursyda Re: szajka 05.09.11, 00:55
                                    A zed to był ten co to musiał stado przez pół stanów gnać?
                                    • zed-is-dead Re: szajka 05.09.11, 00:58
                                      Nie, to ten od Harleya, co mu Marcellus z doopy jesień średniowiecza zrobił :)
                • madame_charmante cbdo nr 2 05.09.11, 17:12
                  to właśnie tego typu wypowiedzi lubię najbardziej :).. sama merytoryka, absolutny brak bezinteresownej złośliwości etc, etc .. :) .. Czyżbyś poczuła się skrytykowana, że silisz się na sarkazm ? :)
                  • ursyda Re: cbdo nr 2 05.09.11, 19:58
                    tak
                    nie
                    nie wiem
                    ale wątek widziałaś czy nie?
      • stedo Re: szajka 05.09.11, 17:58
        "Wchodzisz kiedy chcesz, piszesz co chcesz - pełnia wolności i swobody"!!!???? Młodaś panno i życia nie znasz;)). Napisać oczywiście możesz wszystko, ale często szybko z takim pisaniem wylądujesz Na Oślej albo w niebycie.No chyba, że coś się zmieniło. Ostatnio nieczęsto tu zaglądam i nie bardzo orientuję się w szczegółach. Czyżby moderacja została usunięta, albo zgodnie z poprawnością polityczną, stała się liberalna;))
        • madame_charmante Re: szajka 05.09.11, 21:11
          niestety, sprawa jest paskudniejsza - tak jak stara-m , tak nadal naiwna-m jak dziecko ..a na oslej lączce popasam sobie zawsze... delektując tylko oko ( jak jest czym )
    • kochanic.a.francuza Re: szajka 05.09.11, 10:13
      "bo zmonopolizowane przez grupę kilku, może kilkunastu osób, które wszystkich i wszystko wyśmiewają, każdy problem sprowadzają do debilizmu, nawet mało zabawne rzeczy zredukują ad absurdum... "

A jak inaczej moga sobie samopoczucie poprawic? Z siebie sie nie posmieja, najatwiej z innych. Tez mnie to dziwi, jak tak mozna, ale z drugiej strony...szkoda mi takich bo znam to to w realu. generalnie mowiac zachowuja sie tak ludzie o wysokich aspiracjach. Niestety nie zrealizowali sie w zyciu, bo jak widzisz przedkladaja gadke o dupie maryni nad ciezka prace. Nie doszli do tego, czego pragneli wiec zatapiaja frustracje w nasmiewaniu sie z matki trojga dzieci, ktora nie ma gdzie odejsc od meza. Sa od kogos lepsi, silniejsi, mardrzejsi. Jaka tania terapia na podbudowanie wlasnego JA.

Dyskusja, która powinna tu kwitnąc, umiera w konwulsjach, bo nikt się nie odważy narazić na złośliwości szajki.
      Tu nie o odwage chodzi tylko o czas. Musialabym co drugi watek interweniowac.
      • madame_charmante ano czas... 05.09.11, 16:59
        ja niestety nie dysponuję nadmiarem tegoż. ponadto po paru próbach zawracania kijem Wisły przestałam tu dyskutować... szkoda czasu i atłasu . :) Jeśli się wypowiadam, to na tematy hmm .. mało osobiste.

za to, że śmiem krytykować, już odesłano mnie do wątku o celebrytkach na emamie :)) .. zniewaga nie aż tak subtelna, jakby się jej autorowi wydawało.. choć świadczy nadal nie o mnie, tylko robiącej te osobiste wycieczki osobie... :)

Coś tu jest ewidentnie "nie halo", ale nie spodziewam się tez, że osoby, o których jest ten wątek w ogóle zauważyły problem, a z całą pewnością .. nie u siebie ...
      • alienka20 Re: szajka 05.09.11, 19:50
        Ze mną też się specjalnie nie cackano, aczkolwiek parę konkretnych rad dostałam + kop w d.upę na rozpęd.
        • ursyda Re: szajka 05.09.11, 20:04
          nie gadaj młoda, że ci tu źle
          • niezmiennick Re: szajka 05.09.11, 20:11
            Jest taki tryb trollowania. Na biedną skrzywdzoną się nazywa. tu konkretnie na niemogącą poważnie podyskutować. Traktować jak każdego trolla :P
            • ursyda Re: szajka 05.09.11, 20:13
              czyli jednak nie moja wina?
              • niezmiennick Re: szajka 05.09.11, 20:20
                Tu nie tam tak. Albo odwrotnie. Wybierz sobie - promocja!!!
                • ursyda Re: szajka 05.09.11, 20:23
                  dziś powinnam się napić, właściwie nie wiem dlaczego tego nie robię
                  • soulshunter Re: szajka 05.09.11, 20:24
                    yyyyy, niema komu leciec na CPN?
                    • ursyda Re: szajka 05.09.11, 21:19
                      nie ma takiej potrzeby, zawsze jakaś sofia się znajdzie tylko chyba mi się nie chce a jednak chce iweźiweź
                  • niezmiennick Re: szajka 05.09.11, 20:25
                    Mnie 2 razy nie trzeba powtarzać.
                    • ursyda Re: szajka 05.09.11, 21:20
                      huśtawki?
                      • niezmiennick Re: szajka 05.09.11, 21:23
                        Jak się kobieta uprze...
                  • madame_charmante Re: szajka 05.09.11, 21:13
                    nie pij, bo ci wyjdzie, ze trollem jesteś... bo się na biedną robisz :)

Nie chce mi się pisać dużych liter.. a co, leniwa jestem :))
                    • ursyda Re: szajka 05.09.11, 21:20
                      co?
                      • niezmiennick Re: szajka 05.09.11, 21:23
                        Znowu mam tłumaczyć? To najpierw polej.
                        • ursyda Re: szajka 05.09.11, 21:26
                          https://4.bp.blogspot.com/_xH1GmLx181w/Rrxj7t6PFcI/AAAAAAAAAK4/2fu1pJpGwYk/s400/P8073722.JPG
                          • niezmiennick Re: szajka 05.09.11, 21:28
                            uuu, na ostro siostro dziś, czy to mineralka jest?
                            • ursyda Re: szajka 05.09.11, 21:33
                              jaka mineralka, jaka mineralka
                              za kogo ty mnie masz
                              • niezmiennick Re: szajka 05.09.11, 21:34
                                No nie wiem ostatnio sam...
                                • ursyda Re: szajka 05.09.11, 21:35
                                  o mnie jest wszystko w mojej wizytówce łącznie ze zdjęciem Óli
                                  • niezmiennick Re: szajka 05.09.11, 21:41
                                    Idę.
                                    • ursyda Re: szajka 05.09.11, 21:44
                                      i co i co?
                                      wpisałeś się do mojej księgi!?
                                      • niezmiennick Re: szajka 05.09.11, 21:56
                                        Zaraz zrobię co innego.
                                        Wpisać się do księgi raczej nie mogę, chyba.
                                        Za to mam pytanie: piasek czy beton?
                                        • ursyda Re: szajka 05.09.11, 22:02
                                          Jakaś droga leśna, kijem pisane. A dlaczego nie możesz?
                                          • niezmiennick Re: szajka 05.09.11, 22:16
                                            Kijem to wino może być pisane, ale żeby kobieta? Cóż to znaczyć może.
                                            Bo nie mam profila?
                                            • ursyda mam dla ciebie zdjęcie 05.09.11, 22:23
                                              wątlaka niezmiennika
                                              https://www.motyle.eu/files/products/DSC01213%5B1%5D_m.jpg
                                              • niezmiennick Re: mam dla ciebie zdjęcie 05.09.11, 22:24
                                                Fajne, ale mam inny pomysł :)
                                                • ursyda Re: mam dla ciebie zdjęcie 05.09.11, 22:34
                                                  już?
                                                  • niezmiennick Re: mam dla ciebie zdjęcie 05.09.11, 22:35
                                                    W trakcie obróbki ;)
          • alienka20 Re: szajka 05.09.11, 20:12
            Na chwile obecną nie widzę przeciwskazań zdrowotnych :).
        • wersja_robocza Re: szajka 05.09.11, 20:17
          To odwrotnie niż u mnie. Mnie na każdym forum lubiano od pierwszego wpisu, ale potem było już gorzej.
          • soulshunter Re: szajka 05.09.11, 20:21
            i wtedy w odwecie zostalas moderatorem :P
            • niezmiennick Re: szajka 05.09.11, 20:25
              :D
            • jan_hus_na_stosie Re: szajka 05.09.11, 20:26
              soulshunter napisał:

> i wtedy w odwecie zostalas moderatorem :P

czy już mówiłem, że fajnego mamy moderatora? ;]
              • soulshunter Re: szajka 05.09.11, 20:31
                bylby fajniejszy gdyby cycki pokazala :P
                • wersja_robocza Re: szajka 05.09.11, 20:34
                  Haha jak mi urosną to pokażę.:P
                  • soulshunter Re: szajka 05.09.11, 20:36
                    bedziemy podlewac i nawozic dobra? To ja pierwszy.
                    • wersja_robocza Re: szajka 05.09.11, 20:39
                      Dodzie urosły od masowania. Więc proszę o masaże. A jakieś nawożenie.
                      • soulshunter Re: szajka 05.09.11, 20:44
                        wszystko bedzie. Pani sobie zyczy, pani dostanie. Cymes towar prima sort. Klient musi byc zadowolniony.
                        • wersja_robocza Re: szajka 05.09.11, 20:48
                          Zadowolenie okażę po widocznych efektach. Widocznych podkreślam. Na razie tu jakieś gołosłowie tylko.
                          • soulshunter Re: szajka 05.09.11, 21:26
                            prosze pani, wirtualnie i na odleglosc to tylko Kaszpirowski potrafi. Tu trzeba usiasc, zastanowic sie, jakis plan dzialania ustalic, wizyty kontrolne itd itp. To jest powazna sprawa a nie podsmiechujki.
                            • wersja_robocza Re: szajka 05.09.11, 21:40
                              To nie owijaj w bawełnę tylko mów wprost, że chcesz pomacać i pomiętosić moderatorskie cycki.:>
                              • soulshunter Re: szajka 05.09.11, 21:43
                                leczyc chce, po pierwsze leczyc i powiekszyc.
                                • wersja_robocza Re: szajka 05.09.11, 21:50
                                  A ja już gotowam udostępnić.
                                  • soulshunter Re: szajka 05.09.11, 21:51
                                    ta, wszystkie tak mowio a potem policjo straszo.
                                    • wersja_robocza Re: szajka 05.09.11, 21:55
                                      I co? Pod presją czasu nie idzie Ci?:P
                                      • soulshunter Re: szajka 05.09.11, 22:00
                                        ale za to szybko biegam - 8,93 na 100m
                                        • ursyda Re: szajka 05.09.11, 22:03
                                          jak ten Usain kurde
                                          • wersja_robocza Re: szajka 05.09.11, 22:07
                                            Ale wolno odpisuje jak tylko na 2 wątki.:P
                                            • soulshunter Re: szajka 05.09.11, 22:11
                                              pszam bardzo, we fredku sie zasuchalem
                                              • wersja_robocza Re: szajka 05.09.11, 22:12
                                                Też słucham. Cały dzień słuchałam.
              • wersja_robocza Re: szajka 05.09.11, 20:34
                jan_hus_na_stosie napisał:

> soulshunter napisał:
                >
                > > i wtedy w odwecie zostalas moderatorem :P
                >
                >
                > czy już mówiłem, że fajnego mamy moderatora? ;]

No a ja wtedy przypomnę, ci co pisałeś pod moim adresem.:P
            • wersja_robocza Re: szajka 05.09.11, 20:33
              Tak. Z upodobaniem daję upust swoim frustracjom. :P
    • zeberdee24 Re: szajka 05.09.11, 20:34
      Zawsze możesz zacząć polemizować z głupimi żartami, myślę że 20-30 postów na poziomie wystarczy do zbudowania marki.
      • akle2 Re: szajka 05.09.11, 21:06
        Udany żart, celne riposty i ogólnie poczucie humoru są wyższą formą inteligencji. Ja zawsze powtarzam, że człowiek bez poczucia humoru jest człowiekiem bardzo nieszczęśliwym.
        Tu mnie humorzaste szajki nie rażą, dużo gorzej odbieram niemerytoryczny bełkot o niczym, jakiego pełno w każdym wątku. Palcem nie będę pokazywać, bom dama, ale nauczyłam się już czytać to forum wybiórczo.
        • zeberdee24 Re: szajka 05.09.11, 21:12
          Niemerytoryczny bełkot uprawia zazwyczaj jedna osoba sama do siebie:) Jest tu paru/-e takich:)
          • akle2 Re: szajka 05.09.11, 21:22
            Chyba wiem, o kim mowa :D
        • madame_charmante Re: szajka 05.09.11, 21:22
          jeśli wątek jest humorystyczny - proszę bardzo
          ale w wątku, gdzie się kobieta zastanawia, czy się ciąć i jak głęboko, to już mi to nie odpowiada.
          żarciki o różnym poziomie subtelności jednakowoż przejdą bokiem , najbardziej mnie mierzi czysta złośliwość wyłażąca z forumowiczów.. do licha - nie każdy się urodził tak inteligentny, taki oblatany i wyluzowany jak opisane przeze mnie osobniki i trudno -tak musi być. problem jest głupi, opisany językiem wołającym o pomstę - to znaczy, że można człowieka wyśmiać, zeszmatławić, poniżyć ? bo "my, elyta" forum mamy taką pańską fantazję ?
          • ursyda Re: szajka 05.09.11, 21:23
            a weź daj jakiś przykład.
            • niezmiennick Re: szajka 05.09.11, 21:29
              Weź się napij. Znowu masz merytoryczne jazdy czy jak?!
              • ursyda Re: szajka 05.09.11, 21:34
                bo ona mi tu kurde o jakimś upodlaniu wyjeżdża więc chcę przykładu
                • niezmiennick Re: szajka 05.09.11, 21:39
                  You stupid woman, podaj mi piwo kobieto. Starczy upadlania?
                  • ursyda Re: szajka 05.09.11, 21:42
                    ależ rene!
                    • niezmiennick Re: szajka 05.09.11, 21:58
                      Dybry wyczór, zywsze myszom me rozpyznać!
          • six_a Re: szajka 05.09.11, 21:36
            był taki wątek?
            • ursyda Re: szajka 05.09.11, 21:38
              też czekam na odpowiedx
              • six_a Re: szajka 05.09.11, 21:43
                tak naprawdę, to się chciałam dowiedzieć, kto jest w szajce. bo pszesz nie my chyba?
                • ursyda Re: szajka 05.09.11, 21:45
                  stawiam na zetkę i iwonp
                  • six_a Re: szajka 05.09.11, 21:49
                    jest jeszcze szajka modowo-kosmetyczna
                    specjaliści od: czy macie najdroższe ciuchy w szafie, oraz: czym zastąpić kosmetyk selektywny, gdy mąż mniej zarabia.
                    • soulshunter Re: szajka 05.09.11, 21:52
                      nie wspominajac o szajce eko
                      • six_a Re: szajka 05.09.11, 22:14
                        i szajce krowina-mikke
                        • six_a Re: szajka 05.09.11, 22:14
                          sori, krowina-mąkie miało być
                • soulshunter Re: szajka 05.09.11, 21:45
                  zdjecie szajki jest, poszukaj czy ciebie na nim nie ma.
                  • six_a Re: szajka 05.09.11, 21:47
                    nie, ja tu jestem, trwały fejspalm mam

https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSj8zLGQOzSDvgiXNOBs3Vh4qidleJ-rtqhIs4Q3bN2xv67S3GK
                    • soulshunter Re: szajka 05.09.11, 21:48
                      i jak widac wszystko ci wisi. Wiedzialem, z kim ja sie zadaje, mamoooooo
                      • six_a Re: szajka 05.09.11, 21:51
                        starość nie radość, jak to mówio.
                        • soulshunter Re: szajka 05.09.11, 21:52
                          ale rosol byndzie tlusty.
                          • alienka20 Re: szajka 05.09.11, 21:55
                            I zawał gotowy. Góralu, czy ci nie żal?
                            • soulshunter Re: szajka 05.09.11, 22:02
                              zal to byndzie jak mnie nie bedzie. Zupelnie jak z tym Fredkiem Rtęciowym
                          • niezmiennick Re: szajka 05.09.11, 22:01
                            Stop!!! Wątki z rosołem są usuwane z tego forum!
                • kochanic.a.francuza Re: szajka 09.09.11, 18:53
                  No jak nie my? A kto?
                  Szkoda mi czasu na szukanie linkow do waszej wiadomosci. Nie warto bo macie skore krokodyla jesli chodzi o empatie. Wspolczuje warunkow w jakich taka osobowosc sie ksztaltuje. Musialyscie wiele w zyciu przejsc.
                  Ale to niczego nie usprawiedliwia.
          • alienka20 Re: szajka 05.09.11, 21:47
            Wiesz, jak potrafię jeszcze zrozumieć tymczasową histerię, bo świat mi się zawalił, nie wiem, co robić, pomóżcie, to nie umiem zrozumieć osoby, która na oferowane poropozycje rozwiazania problemu wynajduje 1000 powodów, dla których skorzystanie z niej jest niemożliwe. Albo ktoś problemu rozwiazać nie chce i woli starą biedę klepać, albo ma wyjątkowo bujna wyobraźnię i tu już trollem pachnie. Nieraz wypowiadałam się w wątku normalnie, ale jak widzę, gdzie zmierza autorka swoimi wypowiedziami, no to już albo nóż się w kieszeni otwiera i nic nie piszę, albo jadzik w kanalikach zębowych gromadzi.
            Poza tym w niektórych sytuacjach, to wychodzi na to, że ktoś się prosi o taki stan rzeczy od dłuższego czasu. I wtedy na koniec już nic się nie da zrobić, jeno z baranka w ścianę.
            Trzeba odróżnić pytanie, co mam zrobić, od pretensji, że świat z nami nie współpracuje.
            Mnie kiedyś hrabia Julek obsobaczył, że napisałam na forum o bolącym zębie, bo to nie jest wątek na forum niby. I założył na ten temat osobny wątek :).
          • akle2 Re: szajka 05.09.11, 22:10
            Zgadzam się, że lepiej, żeby wiele wypowiedzi nie powstało wcale, niż żeby miały polegać li tylko na dokuczaniu wątkotwórcy i wyśmiewaniu jego problemu. Słowo "troll" jest tu, moim zdaniem, mocno nadużywane. Nigdy tak do końca nie wiadomo, kto się zgłasza z prawdziwym problemem a kto sobie z założenia robi jaja, ale przecież te wartościowe wypowiedzi można jakoś odfiltrować i odcedzić. Co do szajki, bo jestem tu wystarczająco długo, aby domyśleć się o kogo chodzi. Ci ludzie poznali się na zlotach i jakoś tam między nimi zaiskrzyło, że swoje własne żarty rozumieją bez słów. Ale przecież w realu jest tak samo - w każdej społeczności tworzą się nieformalne grupy i to nie jest nic nadzwyczajnego. Wierz mi jednak, że wolę czasem poczytać posty szajki, odbijane między sobą z prędkością piłeczki pingpongowej, niż żałosne wywody jakiegoś hejterzyny czy innej iamhier, którzy nie bawią się w żadne subtelności bo na subtelnościach się nie znają.
            Inna sprawa, ze często mamy tu do czynienia ze zwykłą projekcją.
            • soulshunter Re: szajka 05.09.11, 22:13
              ja sie nigdzie nie zlatywalem. No dobra, wczoraj sie zlatalem troszeczke ze tak powiem.
              • akle2 Re: szajka 05.09.11, 22:16
                Nie zlatywałeś? :P
                To za co one wszystkie Cie tak lubiom?
                • akle2 Re: szajka 05.09.11, 22:18
                  Aaa, już wiem. Tez z dopisana dwójką do nicka pewnie się zlatywał :D
                • soulshunter Re: szajka 05.09.11, 22:23
                  bo widzi pani, sekret polega na tym zeby wiedziec kiedy spadac.
                • kochanic.a.francuza Re: szajka 09.09.11, 18:50
                  Jak to za co? Wciaz pisze, ze nie musi pracowac, mieszka w Stanach, jest wolny. Niby dyskretnie, ae baby widza to i leza na ten siermiezny lep. Innego powodu nie widze. Jesli chodzi o poziom intelektualny, poczucie humoru i inne cenione przez samice walory, jest tu kika lepszych nickow.
                  Ae te sie walorami ekonomicznymi nie chelpia.
                  • six_a Re: szajka 09.09.11, 19:52
                    czy ktoś ci już mówił, że jesteś kiepskim detektywem?
                    a prawda, ja mówiłam.
                    ciekawam, za którym razem mój mesydż dotrze.
            • ursyda Re: szajka 05.09.11, 22:17
              nienienie akle
              ona tu pisze o upadlaniu
              i ja naprawdę nadal czekam na wpis z przykładem
              • niezmiennick Re: szajka 05.09.11, 22:28
                Jak ma być merytorycznie to najpierw trzeba ustalić co jest upodleniem. Dla niektórych każde nie poklepanie o pleckach jest upadlaniem.
        • niezmiennick Re: szajka 05.09.11, 21:27
          W imieniu szefowej szajki jako skarbnik proszę o wpłatę na rzecz szajki :)
          • akle2 Re: szajka 05.09.11, 21:30
            niezmiennick napisał:

> W imieniu szefowej szajki jako skarbnik proszę o wpłatę na rzecz szajki :)
            >

Szajka niech bierze do członków, ja chyba jeszcze nie awansowałam :P
            • niezmiennick Re: szajka 05.09.11, 21:31
              Jak zapłacisz to szefowa nie będzie miała innego wyjścia jak przyjąć.
              • akle2 Re: szajka 05.09.11, 22:31
                Ale to już będzie próba korupcji.
                • niezmiennick Re: szajka 05.09.11, 22:36
                  Nie, taką mamy w szajce etykę biznesu.
            • ursyda Re: szajka 05.09.11, 21:36
              akle2 napisała:

> >
              >
              > Szajka niech bierze do członków,

ja nie chcę do członków!
              • mumia_ramzesa Re: szajka 06.09.11, 11:41
                Nie wiem czy nie za pozno, ale zglaszam sie na szamana szajki. Moge rzucac w jej imieniu klatwe faraonow.
                • alienka20 Re: szajka 06.09.11, 12:06
                  Przyznaj się, to ty rzuciłaś wczoraj na mnie te klątwę?! :(
                  • mumia_ramzesa Re: szajka 07.09.11, 10:03
                    daj sznurka do opisu, bo mi sie rejestr klatw zawiesil i nie moge sprawdzic.
          • soulshunter Re: szajka 05.09.11, 21:30
            zara, jam jest jedyny i prawowity skarbnik. Jeszcze mnie nikt nie zwolnil. Sie uzurpator znalazl!
            • niezmiennick Re: szajka 05.09.11, 21:32
              Było nie spać w nocy, ha!
              • niezmiennick o tu masz wypowiedzenie 05.09.11, 21:33
                forum.gazeta.pl/forum/w,16,128557929,128560595,Re_mam_prawo_strzelic_za_to_focha_.html
                • soulshunter Re: o tu masz wypowiedzenie 05.09.11, 21:35
                  wiedzialem, noz w plecy jak Olszewskiemu w czerwcu 92.
                  • ursyda Re: o tu masz wypowiedzenie 05.09.11, 21:36
                    widać, że od wczoraj koszuli nie zdejmowałeś!
                    • niezmiennick Re: o tu masz wypowiedzenie 05.09.11, 21:40
                      Bez rozdzierania koszul, składkę opłacić, raz raz.
                      • ursyda Re: o tu masz wypowiedzenie 05.09.11, 21:42
                        z VAT-em!
                        • soulshunter Re: o tu masz wypowiedzenie 05.09.11, 21:44
                          kiedy ja te pieniadze na nawracanie zatraconych dupeczek,eeeeee duszyczek wydawalem nooooo.
                          • niezmiennick Re: o tu masz wypowiedzenie 05.09.11, 22:00
                            O grzeszniku! Szefową w potrzebie opuszczałeś i pokarało!
                            • ursyda Re: o tu masz wypowiedzenie 05.09.11, 22:05
                              Spokojnie panowie, szefowa jeszcze w takiej potrzebie nie była żeby aż z gór na Podlasie pomoc ściągać:P
                              • niezmiennick Re: o tu masz wypowiedzenie 05.09.11, 22:18
                                Się nie denerwuje, weźmie zielona herbata i naciąga. I naciąga.
                                My tu tak wirtualnie tylko.
                                • ursyda Re: o tu masz wypowiedzenie 05.09.11, 22:24
                                  O jacy dobrzy
                                  jak fryzjer w poniedziałek
                                  • niezmiennick Re: o tu masz wypowiedzenie 05.09.11, 22:25
                                    <cieszyć się czy rżnąć robotę?>
    • lacido Re: szajka 05.09.11, 22:14
      przewijaj :)
      • alienka20 Re: szajka 05.09.11, 22:18
        Bardzo rozsądna propozycja :)
        • lacido Re: szajka 05.09.11, 22:21
          ja tak z tym wątkiem zrobiłam ;)
          • alienka20 Re: szajka 05.09.11, 22:26
            I dobrze :). Nic nie streaciłaś :)
            • six_a Re: szajka 05.09.11, 22:38
              opszepraszam, świeżo wyciskany jad był.
              więc straciła.
              • alienka20 Re: szajka 06.09.11, 10:36
                No tak, do zupy się nada :D
          • six_a Re: szajka 05.09.11, 22:37
            przewinięcie tego wątku jest niczem zostawienie na ziemi studolarówki.
            kogo na to stać ja się pytam?
            ;)
            • lacido Re: szajka 05.09.11, 22:39
              jak widać bogatam ;)
    • tymczasowaola Re: szajka 05.09.11, 22:52
      Miałam kiedyś taką samą opinię. Ale mnie zastraszyli i zwerbowali:(

Po ciemnej stronie mocy to się rysuje trochę inaczy, racz mi wierzyć...
      • madame_charmante Re: szajka 05.09.11, 23:15
        mów do mnie luke.. luke skywalker :) .. ja się nie dam :))) mistrz Yoda mnię dopomoże :)))

.. paniom i panom .. gratuluję .. rozmaitych.. hmm .. rzeczy :)

idę spać, dobranoc
        • six_a Re: szajka 05.09.11, 23:20
          ejno, weź ten wątek o cięciu link podaj.
          • six_a Re: szajka 05.09.11, 23:22
            DWIEŚCIE
        • ursyda Re: szajka 05.09.11, 23:26
          jak się robi takie dwukropki?
          • six_a Re: szajka 05.09.11, 23:45
            robi się tak
            .raz i .dwa, można też szybciej ..
            • ursyda Re: szajka 05.09.11, 23:49
              .......
              jak robię szybciej to jakiś mutant mi wychodzi
              ale jeszcze poćwiczę
        • ursyda Re: szajka 05.09.11, 23:27

.. ja się nie dam :)))

ktoś proponował?
          • niezmiennick Re: szajka 05.09.11, 23:36
            > ktoś proponował?

:D

Ekhm, pszepraszam.
            • buuenos Re: szajka 05.09.11, 23:51
              Wracajac do tematu. Szajka nie szajka.po kilku wymianach pseudo zartow miedzy dyzurnymi blaznami forumowymi to sie najzwyczajniej w swiecie nudzi.Zarty,riposty traca poziom.A posty pisane z zamierzonymi bledami jezykowymi to zupelne nieporozumienie,ani to cool ani smieszne.Ale jak widac dle niektorych FK to styl i glebia zycia.Biedna rozrywka:-)
              • ursyda Re: szajka 05.09.11, 23:55
                Nie wiem jak reszta ale ja się zgadzam!
                • niezmiennick Re: szajka 05.09.11, 23:58
                  A ja się nie zgadzam. Jak widać zawsze znajdzie się ktoś, dla kogo będzie to świetna baza do wspaniałego postu. Tylko nie wiem teraz, czy to nie było upodlanie. Cięszka szprawa.
                  • buuenos Re: szajka 06.09.11, 00:06
                    Ale przyznasz,ze post mi sie udal:-)I glebia w nim i przemyslenia a i szczypta owocnej krytyki zagoscila:-)
                    • niezmiennick Re: szajka 06.09.11, 00:10
                      Ja bym mu nawet dał czerwonego ptaka, jakbym mógł. No ale co ja mogę...
                  • mariko8 Re: szajka 06.09.11, 00:25
                    ale to wszytko trudne i skomplikowane, to zzgadzamy się czy nie, bo nie wiem który guzik mam nacisnąć
                    <czeka z podniesionym palcem>
                    • ursyda Re: szajka 06.09.11, 00:28
                      uważaj, bo teraz są takie guziki, że się fotele odwracają i na zielono świecą
                      w tiwi widziałam
                    • niezmiennick Re: szajka 06.09.11, 00:28
                      Czerwony!
                      • mariko8 Re: szajka 06.09.11, 00:36
                        ok !
                        i poszłoooo
                        ----
                        a tu była sygnaturka...
                        • niezmiennick Re: szajka 06.09.11, 00:39
                          USA czy Kanada?
                • buuenos Re: szajka 06.09.11, 00:18
                  No na ciebie zawsze mozna liczyc!
                  • niezmiennick Re: szajka 06.09.11, 00:23
                    No pewnie, liczyć można. Jak u Kaszpirowskiego!
                    • mariko8 Re: szajka 06.09.11, 00:27
                      adin, dwa, tri i rączki na kołdrę :P
                      • niezmiennick Re: szajka 06.09.11, 00:29
                        Niet.
                        Adin dwa tri....
                        A Wy na co liczycie?
                        • buuenos Re: szajka 06.09.11, 00:32
                          my juz tylko na cud.
                          • mariko8 Re: szajka 06.09.11, 00:38
                            cudu nie umiem załatwić, ale dotację z Niuni da radę
                          • niezmiennick Re: szajka 06.09.11, 00:38
                            Cud był w innym wątku.
    • masher Re: szajka 06.09.11, 11:59
      e tam widze tylko dzialalnosc lobby feministek z ktorym sobie czasem nawrzucamy kamykow. tragedii nie ma. lato jest, cieplo jest, idz na zielona trawke odpocznij od komputera. to zalecam kazdemu kto niestesty stety musi przy komputerze kiblowac :]
    • qw994 Re: szajka 07.09.11, 08:05
      > Dyskusja, która powinna tu kwitnąc, umiera w konwulsjach, bo nikt się nie odważ
      > y narazić na złośliwości szajki.

He? Boisz się narazić? Bo ja nie.
      Inna sprawa, że rzeczywiście za dużo hula tutaj śmieciowych rozmów nie na temat w wielu wątkach, co mnie osobiście momentami męczy.
      • simply_z Re: szajka 07.09.11, 10:17
        kiedys mnie to draznilo ,dzis juz nie:)
        zreszta zawsze siedza ci sami ludze..soul ,hus ,bijatyka ,ursyda ,czasem cafem ,itd.
        swiatek piatek czy niedziela:) to sie nudza no nie,
        • qw994 Re: szajka 07.09.11, 20:21
          > kiedys mnie to draznilo ,dzis juz nie:)

Ja jeszcze nie doszłam to tego poziomu zen :)
    • zetka50 Re: szajka 09.09.11, 19:30
      to nie szajka to mafia :D
      • mumia_ramzesa Re: szajka 09.09.11, 19:41
        Oj tam, od razu mafia. Klika po prostu!
        • niezmiennick Re: szajka 09.09.11, 19:42
          Czyli nie Układ?
        • wersja_robocza Re: szajka 09.09.11, 19:43
          Jest: gang, mafia, klika, szajka i TWA. Wszystkie zawierają różne elementy, przy czym niektóre z nich chyba należą do kilku z tych zbiorów.
          • mumia_ramzesa Re: szajka 09.09.11, 19:59
            "Czy popiol zostanie tylko i zamet?" wlasnie spiewaja w radiu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka