karmel78 18.09.11, 18:20 Cześć wszystkim. Mam pytanie do was czy w dzisiejszych czasach poznawanie drugiej osoby, "randkowanie" jest jednoznaczne z uprawianiem sexu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raohszana Re: Pytanie: 18.09.11, 18:22 A ja mam pytanie do Ciebie. Znaki interpunkcyjne Cię gryzą? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Pytanie: 18.09.11, 18:30 Korzystając z okazji a więc z zapoczątkowania serii pytań, dodam swoje i zapytam: czy wśród użytkowników Internetu jest naprawdę tylu kretynów czy może są oni najbardziej widoczni? Mam chęć ogłosić konkurs na najbardziej debilny wątek założony na Forum Gazety. Ten byłby w czołówce. Odpowiadam na pytanie autora wątku: nie. Odpowiedz Link Zgłoś
karmel78 Re: Pytanie: 18.09.11, 18:32 Uważasz, że z każdym poznanym facetem trzeba spróbować. Hm.. to kim się stanę. ? Młodą kobietą, która z swoim życiu ilu będzie miała partnerów seksualnych. ? Jeśli powiem później swojemu mężowi że miałam 20 to będzie powód do dumy? Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Pytanie: 18.09.11, 18:40 karmel78 napisała: > Uważasz, że z każdym poznanym facetem trzeba spróbować. Hm.. to kim się stanę. > ? Młodą kobietą, która z swoim życiu ilu będzie miała partnerów seksualnych. ? > Jeśli powiem później swojemu mężowi że miałam 20 to będzie powód do dumy? * Erm... troll-analfabeta, dyktujący konwerterowi odpowiedzi na nieistniejące zdania? :D Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Pytanie: 18.09.11, 18:59 a po co się spowiadać z liczby partnerów seksualnych? Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Pytanie: 18.09.11, 18:28 Badz tolerancyjna Roa:) Blondynki sa synonimem lagodnosci:) Mam problemy w tym innym watgku,jakos posty sie nie chca wyslac:) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Pytanie: 18.09.11, 18:45 lew_ napisał: > Badz tolerancyjna Roa:) * Ni. >Blondynki sa synonimem lagodnosci:) * A ja jestem wrednym osobnikiem. No i? Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Pytanie: 18.09.11, 19:03 Biorac pod uwage ilosc malzenstw pobierajacych sie w wyniku potomstwa w drodze- jest to mozliwe od pokolen;-))) Odpowiedz Link Zgłoś