Dodaj do ulubionych

Zaparowany telefon

18.09.11, 21:29
Dziś zmokłam bardzo a tel miałam w kieszeni spodni. Gdy wróciłam do domu zobaczyłam że tel jest wyłączony i zaparowany, zdjęłam obudowę, wytarłam szybkę wyjęłam z niego baterię i jak z powrotem włożyłam to tel zaczał burczeć, tak jakby wibracja ale nie chce sie włączyć. Wyjęłam z niego baterię i tak leży pod lampką, może przeschnie. Jak myślicie, będzie działał? Mieliście podobną sytuację?
Obserwuj wątek
    • soulshunter Re: Zaparowany telefon 18.09.11, 21:46
      prosze pani, to co my myslimy nie ma najmniejszego wplywu na to czy bedzie dzialal czy nie.
    • altz Re: Zaparowany telefon 18.09.11, 21:51
      Trzeba rozebrać możliwie najbardziej i zostawić w suchym miejscu z dobę. Nie włączać, to może być wszystko w porządku. Ważne, żeby był szybko wysuszony, bo się odparzają ścieżki na płytce, są przepięcia i rdzewieją części, wtedy już jest do wyrzucenia.
      Pozdrowienia dla telefonu! :-)
      • soulshunter Re: Zaparowany telefon 18.09.11, 21:52
        dlategoz telefon kupije sie na ałegro za max 50 zl.
        • ba_mala Re: Zaparowany telefon 18.09.11, 22:01
          Polecam suszarkę, mi ostatnio tel wpadł do wanny...Wyjęłam wszytskie bebechy i wysuszyłam, działa bez zarzutu:)
    • triismegistos Re: Zaparowany telefon 18.09.11, 23:24
      Zależy jaki telefon. Mo nokia kiedyś wpadła do kibla i miałam dylemat, suszyć czy płukać. Wypłukałam, wysuszyłam i działał jak ta lala. Tylko nie włączaj mokrego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka