damka9 25.11.11, 15:23 Macie jakiś pomysł, co ubrać do białej, długiej bardzo prostej sukni? Dodam, że chodzi o eleganckie przyjęcie, a będzie na pewno baaardzo, bardzo zimno, wszak przypada to na grudzień. Jakieś pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Problem z dodatkiem do białej sukni balowej, 25.11.11, 17:01 etolę ze srebrnych lisów lub kożuch barani. Odpowiedz Link Zgłoś
crestwood Re: Problem z dodatkiem do białej sukni balowej, 25.11.11, 17:14 Właśnie przeczytałam gdzieś przed momentem, że obchodzimy Międzynarodowy Dzień Bez Futra :) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Problem z dodatkiem do białej sukni balowej, 25.11.11, 17:15 ja też i się zainspirowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
enith Re: Problem z dodatkiem do białej sukni balowej, 25.11.11, 18:33 Może futro z fauxa? Nie wiem, co prawda, jak ten zwierz wygląda, ale futra z niego są całkiem całkiem ;-) shop.nordstrom.com/s/rebecca-taylor-fluffy-peplum-coat/3209107?origin=category shop.nordstrom.com/s/guess-faux-mink-jacket/3195763?origin=category Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: futro z fauxa - piękne!!! 25.11.11, 20:25 Choćby pas z fauxa. Z klamrą z nawiasu inflacyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais choinkę zdecydowanie 25.11.11, 20:16 chyba że pytasz co WŁOŻYĆ Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: choinkę zdecydowanie 25.11.11, 20:23 Hmmm... Kiedy jodła będzie bodła. Taka sosna żałosna. No a świerki kłują nerki. Może modrzew zrobi dobrze? Albo cis, ale na bis. Odpowiedz Link Zgłoś
damka9 Re: choinkę zdecydowanie 25.11.11, 23:32 ale jesteście pały. To ja wybieram niedźwiedzia w takim razie. Z łba którego zrobię sobie kaptur. I nie będę więcej pytać na forum, bo jeszcze zmienię zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Problem z dodatkiem do białej sukni balowej, 25.11.11, 20:27 damka9 napisała: > Macie jakiś pomysł, co ubrać do białej, długiej bardzo prostej sukni? Misia ubierz, też na biało. Odpowiedz Link Zgłoś