stanimat 07.04.12, 18:11 Macie swoje ulubione, przetestowane sposoby? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maitresse.d.un.francais Re: Podryw 07.04.12, 18:14 Łapiemy za krawat i wleczemy do wyra. Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: Podryw 07.04.12, 18:21 maitresse.d.un.francais napisała: > Łapiemy za krawat i wleczemy do wyra. > albo za co innego :D Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: Podryw 07.04.12, 18:25 fajnajozia napisała: > > Za ucho. no oczywiście. A za cóż by innego? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fajnajozia Re: Podryw 07.04.12, 18:27 no oczywiście. A za cóż by innego? ;) Za parchatki? :D Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: Podryw 07.04.12, 18:34 fajnajozia napisała: > Za parchatki? :D hmm....za co ?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lena.nocna Re: Podryw 07.04.12, 19:40 ;-) A jakk nie ma krawata? Auć, no tak awanturujących się nie ruszamy. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Podryw 07.04.12, 18:35 stanimat napisał(a): > Macie swoje ulubione, przetestowane sposoby? :) mamy, działające Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: Podryw 07.04.12, 18:48 wicehrabia.julian napisał: > > mamy, działające to poproszę zdradzić hrabio ;) Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Podryw 07.04.12, 19:11 torado napisała: > to poproszę zdradzić hrabio ;) Nie mów tylko, że dałaś się na to nabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: Podryw 08.04.12, 12:15 potworski napisał: > > Nie mów tylko, że dałaś się na to nabrać. tak dałam...bo ja jestem łatwowierna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lena.nocna Re: Podryw 07.04.12, 18:51 Bluzka do góry, cycki pokazać - juz poderwany. tyle w teorii. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
vinkamina Re: Podryw 07.04.12, 19:07 test "tylko się nie zakochaj" bywa przydatny;P bo zwykle przynosi odwrotny skutek, tylko radze nie naduzywac bo szkoda chlopow;P Odpowiedz Link Zgłoś
verona9 Re: Podryw 07.04.12, 19:33 cycki w górę,mruganie rzęskami,udawanie słodkiej blondynki,przytakiwanie,ze zawsze ma racje,pyszny obiadek i...........juz jest mój!pozniej go tresuje,tak jak chce!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Podryw 07.04.12, 19:36 verona9 napisał(a): > cycki w górę,mruganie rzęskami,udawanie słodkiej blondynki,przytakiwanie,ze zaw > sze ma racje,pyszny obiadek i...........juz jest mój!pozniej go tresuje,tak jak > chce!!!!! Właśnie podałaś fajny przepis na poderwanie półinteligenta. A masz coś na mądrych facetów? Odpowiedz Link Zgłoś
verona9 Re: Podryw 07.04.12, 19:38 z tymi mądrymi zaczynam rozmowę o...pogodzie!!!:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Podryw 07.04.12, 19:40 verona9 napisał(a): > z tymi mądrymi zaczynam rozmowę o...pogodzie!!!:):):) Cudnie to wymyśliłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnajozia Re: Podryw 07.04.12, 19:39 A masz coś na mądry > ch facetów? Mądremu nie trzeba nic mówić:) Spojrzy i wie:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena.nocna Re: Podryw 07.04.12, 19:42 Z mądrym to się na ogół inaczej zaczyna. Na pewno nie od podrywu. Z mądrym przezywa się przygody, papla i dobrze bawi i samo wychodzi. Właśnie zdałam sobie sprawę z tego, że nie podrywałam nigdy. Co najwyżej podsycałam zainteresowanie już zainteresowanego. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
karielcia a Ty jakiej pci jestes ? 07.04.12, 19:42 coby sensownie odpowiedziec mozna ? Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: Podryw 08.04.12, 16:40 zalezy od obiektu a) mozna powiedziec cos glupiego i czekac na reakcje b) mozna poslac plonace oko Danillo c) mozna prowadzic inteligentna konwersacje, najlepiej w wiekszym gronie, bo i latwiej blyszczec i latwiej stwierdzic, ze to kretyn. To duzy blad wg mnie, ze w poczatkoej fazie podrywu ludzie izoluja sie w 4 oczy. Potem jest placz i zgrzytanie zebow. Odpowiedz Link Zgłoś