Dodaj do ulubionych

ODKRYCIEpostanowiłamposprzątaćSzufladęZmajteczkami

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.04, 18:05
i policzyłam ile mam par stringów....zebrało mi się ich ponad 30! >>przewaga
czarnych, ale mam też sexi koronkowe, kolorowe, ze smiesznymi rysunkami i
napisami (moje ulubione rózowe z kotkiem), są takie,których prawie nie
widać :) i na silikonowych paseczkach,kanarkowo żółte, sa też w stylu wild>w
ciapki pantery ...
mam też prawdziwe cudeńko,które dostałam od przyjaciólki na 18nastke rok
temu>czarne , koronkowe Calvin Klein'a (oszczedzam je :D)>normalnie nigdy nie
kupilabym sobie tak drogich gatek
a co najdziwniejsze maja przedziwne rozmiarowki>ja jestem niska i dosc
szczupla, ciuszki 34ᡜ, a gacie sa od XS nawet do rozmiaru 42!! (przykladam
je do siebie i obydwie pary sa tak samo male..:)(wole małe stringi>nie znosze
jak wystaja spod spodni, albo jak widac wyciagniete gacie przy siadaniu>moje
majtki to widok tylko dla mnie i ukochanego :D
czy wy tez "uzbieralyście " tyle gaci?>dziwie sie,bo prawie ciagle chodze w
tych samych :)>>bawelnianych, a koronkowe jakoś czesciej laduja tylko w
szufladzie...
(inna sprawa,ze kilka par powinno już wyladowac w koszu...są już
zmaltretowane praniem :)
pozdrawiam wszystkie stringowe maniaczki :)
Obserwuj wątek
    • kopov Re: ODKRYCIEpostanowiłamposprzątaćSzufladęZmajtec 27.06.04, 20:25
      broń boze nie wyrzucaj, zrób sobie harfę, tylko je wypierz najpierw, żeby
      publice nic w oczy nie wleciało
      • ruda_szczurka Re: ODKRYCIEpostanowiłamposprzątaćSzufladęZmajtec 27.06.04, 21:25
        myślisz, ze na stringach mozna cos zagrac...? ;)
        • j_u Re: ODKRYCIEpostanowiłamposprzątaćSzufladęZmajtec 28.06.04, 00:10
          Jak najbardziej, jak sama nazwa wskazuje.
        • kopov Re: ODKRYCIEpostanowiłamposprzątaćSzufladęZmajtec 28.06.04, 09:05
          a to Ty nigdy nie grałaś? najlepiej wychodzi "złoty warkocz"
      • losiu4 Re: ODKRYCIEpostanowiłamposprzątaćSzufladęZmajtec 28.06.04, 08:11
        kopov napisała:

> broń boze nie wyrzucaj, zrób sobie harfę,
        > tylko je wypierz najpierw, żeby
        > publice nic w oczy nie wleciało

albo łuk :)

Pozdrawiam

Losiu

• kopov Re: ODKRYCIEpostanowiłamposprzątaćSzufladęZmajtec 28.06.04, 09:03
          z łukiem będzie do d.., bo dobra cięciwa ma swoja tzw. pamięć więc z racji
          używania stringów strzały mogą z letka zbaczać
          • losiu4 Re: ODKRYCIEpostanowiłamposprzątaćSzufladęZmajtec 28.06.04, 10:16
            kopov napisała:

> z łukiem będzie do d.., bo dobra cięciwa ma swoja tzw. pamięć więc z racji
            > używania stringów strzały mogą z letka zbaczać

poprawkę trzeba brać

Pozdrawiam

Losiu
            • kopov Re: ODKRYCIEpostanowiłamposprzątaćSzufladęZmajtec 28.06.04, 10:30
              to bedzie potrzebny komputer do liczenia tych poprawek, na wiatry obecne i
              zaszłe, na pamięć cięciwy chyba, że poswięci sie te nie używane to może tylko
              bedzie jedna poprawka na głupotę łucznika (objedzie sie bez kompa)
              • losiu4 Re: ODKRYCIEpostanowiłamposprzątaćSzufladęZmajtec 28.06.04, 11:45
                kopov napisała:

> to bedzie potrzebny komputer do liczenia tych poprawek, na wiatry obecne i
                > zaszłe,

eee tam, praktyka czyni mistrza ;)

> na pamięć cięciwy chyba, że poswięci sie te nie używane to może tylko
                > bedzie jedna poprawka na głupotę łucznika (objedzie sie bez kompa)

cięciwa to lepiej żeby nic nie pamiętała :)

Pozdrawiam

Losiu
                • kopov Re: ODKRYCIEpostanowiłamposprzątaćSzufladęZmajtec 28.06.04, 12:13
                  tak by było najprościej, ale niestety jak dobra to pamieta, ale z dugiej strony
                  jak by takiego bloga walnąć <wspomnienia cieciwy - wcześniej węższej części
                  stringów kogos tam> to by lepiej szło niz biografia Clintona.Ludziska by walili
                  drzwiami i oknami a cieciwa no cóż stałaby sie może bohaterką narodową jakby we
                  właściwej d. leżała:)
                  • Gość: radek Re: ODKRYCIEpostanowiłamposprzątaćSzufladęZmajtec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 14:51
                    Stare nieużywane już majtki najlepiej sprawdzają się w roli czyścika bagnetu
                    poziomu oleju silnikowego.
                    • losiu4 Re: ODKRYCIEpostanowiłamposprzątaćSzufladęZmajtec 28.06.04, 14:55
                      Gość portalu: radek napisał(a):

> Stare nieużywane już majtki najlepiej sprawdzają się w roli czyścika bagnetu
                      > poziomu oleju silnikowego.

czy ja wiem... stringi to w tym przpadku niezbyt dobry pomysł ;)

Pozdrawiam

Losiu
                    • kopov Re: ODKRYCIEpostanowiłamposprzątaćSzufladęZmajtec 28.06.04, 14:55
                      ale nie stringi, raz że za skąpe i mogą pobrudzić paluchy a dwa mogą
                      zafałszować wskazanie
                      • Gość: radek Re: ODKRYCIEpostanowiłamposprzątaćSzufladęZmajtec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 15:03
                        zafałszować wskazania? w jaki sposób?

• kopov Re: ODKRYCIEpostanowiłamposprzątaćSzufladęZmajtec 28.06.04, 15:09
                          barwią na podobny do oleju kolor:)
                          • Gość: radek Re: ODKRYCIEpostanowiłamposprzątaćSzufladęZmajtec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 15:20
                            Ja używam oleju syntetycznego ;-)
                            • kopov Re: ODKRYCIEpostanowiłamposprzątaćSzufladęZmajtec 28.06.04, 15:23
                              niektóre panie też:)
                              • Gość: radek Re: ODKRYCIEpostanowiłamposprzątaćSzufladęZmajtec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 15:31
                                ale to chyba w górnych częściach bielizny ;-)
                                Dół to one raczej wolą mieć odessany.
                                • Gość: radek Re: ODKRYCIEpostanowiłamposprzątaćSzufladęZmajtec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 15:31
                                  Tak się zastanawiam, że słowo odessany może być dwuznacze, a co ciekawsze oba
                                  znaczenia pasują ;-)
                                • kopov Re: ODKRYCIEpostanowiłamposprzątaćSzufladęZmajtec 28.06.04, 15:33
                                  nie znam sie tak dokładnie na damskich lubryfikantach, ale wiem ze nieraz
                                  poślizg jest porządany i w tym celu łapia co jest pod ręką takze syntetyk
                                  • Gość: radek Re: ODKRYCIEpostanowiłamposprzątaćSzufladęZmajtec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 15:38
                                    te lubryfikanty w przeciwieństwie do motoryzacyjnych najlepsze są organiczne.
                                    • kopov Re: ODKRYCIEpostanowiłamposprzątaćSzufladęZmajtec 28.06.04, 15:41
                                      no człowiek sie uczy całe zycie, łozysko łozysku nie równe:)
                                      • Gość: baba Re: ODKRYCIEpostanowiłamposprzątaćSzufladęZmajtec IP: *.acn.waw.pl 28.06.04, 20:48

Chyba sie nie obrazisz, bo nie pisze tego zlosliwie, ale mam nieodparte
                                        wrazenie, ze osoby noszace burdelki pasjami lubia bzykanko...
    • ruda_szczurka String protest 28.06.04, 21:07
      "Przeprowadzone ostatnimi czasy przez niezależne, chrześcijańskie środowiska
      naukowe badania jednoznacznie wykazały, że nawet okazjonalne noszenie stringów
      nie jest obojętne dla zdrowia kobiety. Naukowcy ponad wszelką wątpliwość
      udowodnili, iż stały nacisk wywierany na miejsce intymne u kobiety prowadzi do
      szeregu chorób i przypadłości jak np. rak szyjki macicy czy bezpłodność.
      Odważniejsi badacze uważają nawet, że skutkiem noszenia tego typu bielizny mogą
      być choroby serca. O moralnym aspekcie całej sprawy nawet nie wspominam, powiem
      tylko, że w świetle powyższych badań stało się oczywiste, iż permanentny nacisk
      wywierany na TĘ cześć ciała przez Stringi powoduje myśli nieczyste,
      spustoszenie w sferze emocjonalnej i duchowej, poczucie osamotnienia, lęki,
      wyrzuty sumienia, myśli samobójcze i ...w konsekwencji niekontrolowaną
      rozwiązłość seksualną. Powiedzmy sobie zresztą szczerze, że Biblia ani słowem
      nie wspomina o stringach! Zatem skąd się one wzięły? Czy nie jest to aby
      kolejny owoc przewrotności szataniej, kolejne zgniłe jabłko podrzucone
      grzesznej Ewie przez Bestię? Wielu - w tym i ja - sądzi, że tak!
      Osobiście uważam, że bielizna damska powinna być jednoczęściowa, wyprodukowana
      ze zdrowego ekologicznego polskiego lnu w kolorach stonowanych, niekrzykliwych
      i eleganckich
      np. szarym. Przewiewna i nie zanadto podkreślająca figurę. Można by nawet
      pomyśleć o specjalnej, chrześcijańskiej modzie dla kobiet, o chrześcijańskim
      kroju odzieży wierzchniej. No, ale to w przyszłości...
      Na razie zaprotestujmy wszyscy przeciwko stringom. Jestem pewien, że w tej
      akurat sprawie poprze mnie każda Polka"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka