Gość: ss231 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.04, 21:14 Jak się bronicie podczas zaczepek pijanych typków albo facetów którzy szukają przygody??Chodzi mi o sytuacje gdy zaczynaja się w chamski sposób przystawiać,dotykac itd.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ala Re: Zaczepki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 21:42 Hmmmm, ostatnio odpowiedzialam do takiego osobnika, zeby odsunal sie na 2 metry i juz tam pozostal :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss231 Re: Zaczepki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.04, 22:50 hmm..ciekawe ale z tego co wiem nie zawsze działa:-((A jakis inny sposób?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Zaczepki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 23:04 Już od dawna nikt mnie nie zaczepiał ...."oj pokrzyczałoby się" Odpowiedz Link Zgłoś
sarsuniaa Re: Zaczepki 28.06.04, 09:31 Do rekoczynow nie namawiam, chyba ze masz ku temu odpowiednie predyspozycje... wiecej nic mi na mysl nie przychodzi, poza ta jedna sytuacja.... Hmmmm... Mozna tez odstraszac wygladam, zapachem, oddechem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Zaczepki 28.06.04, 09:41 rękoczyny są dobre i odstraszają pierwszorzędnie delikwenta, do moich ulubionych należy wbicie paznokci w rękę napalonego i przejechanie, czytaj rozoranie, efekt bardzo dobry, trzeba miec jednak mocne i własne paznokcie, można też dać z płaskiej w twarz:) Odpowiedz Link Zgłoś
ss231 Re: Zaczepki 28.06.04, 19:09 podobno inne metody też są skuteczne choć bolesne dla natręta:-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosto z mostu Re: Zaczepki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.06.04, 22:43 Bez owijania w bawełnę i wdawania się w jakiekolwiek dyskusje mówię "odpierdol się". Nauczył mnie tego dawno temu mój znajomy, który stwierdził, że to metoda najprostsza i najskuteczniejsza. I miał rację. Działa zarówno na pijanych jak i na trzeźwych. Odpowiedz Link Zgłoś