Dodaj do ulubionych

sfrustrowane single zyjace netem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 16:40
internet to blogoslowanienstwo dla singlowych panien, ktore widac dzieki
frustracji zyja na tyle mocno, ze wierza w wirtual rownie mocno co i w real..
znam takie, kreujace sie na pieknoty duchowe i cielesne primadonny,
belladonny o blyskotliwych umyslach, celujace w ripostach i celnych uwagach,
brylujace na komunikatorach, intrygantki, pseudointelektualne uwodzicielki.
brak im zycia, odwagi, zlepki 01kowych ciagow.. A KYSZ! A KYSZ! mam juz was
dosc! moje gg nie jest dla was, zajmijcie sie praca, zyciem, przestancie mnie
zaczepiac

o facetach nie wiem nic i wiedziec nie chce.. nie moja dzialka..
Obserwuj wątek
    • anka2413 Re: sfrustrowane single zyjace netem 28.06.04, 16:42
      rany facet ale jesteś sfrustrowany ;-)
      • Gość: mlot_na_gg Re: sfrustrowane single zyjace netem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 16:46
        skad:) postanowilem wystosowac apel bo ledwie poniedzialek sie konczy a bylem
        przedmiotem zaczepiania juz siedem razy! no jak tak mozna, moje gg to moje gg
        jak komus chce dac numer to daje, a nie takie marudzenie czy mozna, czy zajety
        jestem.. jak mowie ze zajety to o jednak nie:) i durne usniechy .. do roboty
        sie lepiej wezcie!!!
        • anka2413 Re: sfrustrowane single zyjace netem 28.06.04, 16:53
          sfrustrowany, straszliwie sfrustrowany...
          a to gg to chyba ogłaszasz na bilbordach, ja mam włączone nawet w pracy i nikt
          mnie nie zaczepia
          • kopov Re: sfrustrowane single zyjace netem 28.06.04, 16:54
            znają Cie juz:))
            • anka2413 Re: sfrustrowane single zyjace netem 28.06.04, 16:56
              kopov napisała:

> znają Cie juz:))

nikt niechciany mnie nie zaczepia kopov ;-)- i potem sie dziwi, że moło
              pochlebne opinie na jego temat wygłaszam
              • kopov Re: sfrustrowane single zyjace netem 28.06.04, 16:58
                ):::::::::::::::::::::: widziałaś jak Cie adamin "przejechał" po długości?
                • anka2413 Re: sfrustrowane single zyjace netem 28.06.04, 16:59
                  ????????????????????
          • Gość: mlot_na_gg Re: sfrustrowane single zyjace netem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:00
            to ze Ciebie nikt nie zaczepia to jeszcze nie determinuje reszty swiata.. na
            dodatek wnioskowanie kuleje bo ja napisalem ze to kobiety mnie zaczepieja wiec
            z duzym prawdopodobienstwem Ty kogos zaczepisz nie bedac sama zaczepiana!
            • anka2413 Re: sfrustrowane single zyjace netem 28.06.04, 17:03
              co za porażająca logika...
              i co za wnioskowanie...
              z którego księżyca spadłeś kolego?
          • j_u Re: sfrustrowane single zyjace netem 29.06.04, 01:30
            anka2413 napisała:

> sfrustrowany, straszliwie sfrustrowany...
            > a to gg to chyba ogłaszasz na bilbordach, ja mam włączone nawet w pracy i nikt
            > mnie nie zaczepia

Mam gg od niedawna i mam z nim problem - stale trzymam nieatywne, bo
            rzeczywiscie faceci zaczepiaja, na dodatek tak koszmarnie nudni. Moglam nie
            dawac plci i wieku, czy co??? Jak sie zablokowac przed zaczepkami?
            • anka2413 Re: sfrustrowane single zyjace netem 29.06.04, 07:44
              wywal wszystkie swoje dane z katalogu publicznego
              • j_u Re: sfrustrowane single zyjace netem 29.06.04, 09:02
                Moze i masz racje... ale wydawalo mi sie to jakos tak... nieeleganckie? ;)
        • Gość: eve Re: sfrustrowane single zyjace netem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:11
          Nie wiem czy wiesz ale istniej tzw.funkcja 'dostepny tylko dla
          znajomych,ktorych masz na liscie gg':)chyba problem z glowy...hehe,wiec nie
          stawrzaj sobie sam problemow bo jestes zalosny:)

pozdrawiam:)
          • Gość: mlot_na_gg Re: sfrustrowane single zyjace netem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:13
            czym innym dostep tylko dla znajomych a czym innym baby w desperacji! to
            przyczynek do rozwazan dlaczego sie ludzie spalaja na mirazu i oszustwie, a nie
            wchodza w relacje zywe?!
          • j_u Re: sfrustrowane single zyjace netem 29.06.04, 01:31
            O, i juz mam odpowiedz, dziekuje :)
    • Gość: Ewa Re: sfrustrowane single zyjace netem IP: *.proxy.aol.com 28.06.04, 16:43
      ... wzielam to sobie do serduszka, i nie bede ciebie zaczepaic.
      Tylko nie marz sie z tego powodu.
    • Gość: Zawodowiec dokładnie tak jest , z tym ze nie wiem jak na gg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:08
      ale na takim forum np. ta anka to typowy przykład wlasnie takiej rury, udaja
      nie wiadomo jak mądre , inteligentne, twierdza ze sa piekne i nie narzekaja na
      brak powodzenia a w rzeczywistosci przewaznie sa tak brzydki glupie, i bardzo
      czesto stare!
      • Gość: mlot_na_gg Re: dokładnie tak jest , z tym ze nie wiem jak na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:11
        to ze stare to jestem w stanie zrozumiec, bo gdzies im zycie przez palce
        ucieklo i sie ratuja, ale mlode cipska co nie potrafia sobie faceta na stale
        skrecic w realu, tylko takich przytulancow w necie szukaja to schiza jakas! i
        czaruja, i udaja, i aj kju zawyzaja.. brrrrrrrrrrr
        • Gość: eve Re: dokładnie tak jest , z tym ze nie wiem jak na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:16
          chyba kazdy z nas wie,ze na czatach czy gg(bedac dostpenym dla all) siedza
          glownie osoby,dla ktorcyh net jeste sposobem na dowartosciowanie sie:)
          Jednak mysle,ze duzo jest takze osob,np takich jak ja:),ktore duzo pracuja przy
          kompie i gg maja wlaczone glownie w celu porozmawiania z bliskimi znajomymi z
          realu:),zeby szef sie nie czepail,ze gadam przez tel;)heheh

nie rozumiem tylko po co tyle szumu wokol gg-niech kazdy ma swoja liste
          wlaczona tylko dla swoich znajomych:)prsote jak drut:)

kiss:)
          • Gość: Zawodowiec piekny pracownik z ciebie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:22
            tel. nie ale gg a przeciez ty jestes w pracy!!!!!
            • anka2413 Re: piekny pracownik z ciebie 28.06.04, 17:23
              pracuje nawe 10 godz. przy kompie, a w pracy obowiązuje tzw. przyjazny internet
              • Gość: Zawodowiec Re: piekny pracownik z ciebie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:29
                przyjazny internet nie znaczy rozrywkowy internet.

Mam nadzieje tylko ze nie jestes na posadzie panstwowej.
            • Gość: eve Re: piekny pracownik z ciebie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:24
              nie wyciagaj zbyt pohopnych wnioskow moj drogi;)hehe, gdybys spedzal 14 godzin
              w pracy mysle,ze przy jakiejs 10 godzinie tez skusilbys sie na jakas forme
              komunikacji:)

pozdro:)
              • Gość: Zawodowiec 14 godzin w pracy hmmmmmmmmmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:28
                duzo rzeczy slyszalem ale przewaznie ci co pisza wlasnie o takich ilosciach to
                dodaja aby nieswiadomie sobie godzin aby pokazac jacy to oni sa pracowici ,
                ambitni, niezmordowani itd. czyli siedzisz w pracy od 7 do 21 ciekawe.
                • anka2413 Re: 14 godzin w pracy hmmmmmmmmmm 28.06.04, 17:32
                  ty może czytaj chłopie ze zrozumieniem tekstu: napisałam, że nawet 10..
                  • anka2413 Re: 14 godzin w pracy hmmmmmmmmmm 28.06.04, 17:33
                    anka2413 napisała:

> ty może czytaj chłopie ze zrozumieniem tekstu: napisałam, że nawet 10..

no teraz ja sie nie popisałam, 14 godzin padło od eve ;-)
                  • Gość: Zawodowiec Re: 14 godzin w pracy hmmmmmmmmmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:35
                    to bylo do eve patrz co czytasz!
                    • anka2413 Re: 14 godzin w pracy hmmmmmmmmmm 28.06.04, 17:37
                      no spojrzałam, patrz powyżej
                      • Gość: Zawodowiec Re: 14 godzin w pracy hmmmmmmmmmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:38
                        no teraz widze
                        • anka2413 Re: 14 godzin w pracy hmmmmmmmmmm 28.06.04, 17:44
                          ale nam dyskusja wyszła hehe, spadam do domu, papa Zawodowcu wątpliwej klasy...
                          • Gość: Zawodowiec juz do domu?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:48
                            moja klasa jest odpowiednia.
                            gdzie do domu? 17:47 czyli jeszcze jesli od 8 to prawie 15 minut pracy
                    • Gość: eve Re: 14 godzin w pracy hmmmmmmmmmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:38
                      Drogi Leonie Zwodowcu;)
                      pracuje 14 godzin na dobe bo bardzo ,ale to bardzo potrzebuje kasy na zlizajace
                      sie wielkimi krokami wakacje:)))))-dlatego biore nadgodziny i mecze sie do
                      upadlego;(-achhhhh czego nie robi sie dla miesiaca na goracej wyspie:))))

c'est la vie:)))))

• Gość: Zawodowiec Re: 14 godzin w pracy hmmmmmmmmmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:40
                        szczerze mowiac powatpiewam , no chyba ze praca jest bardzo lekka.

Renia? bo ona mnie leon nazywala
                        • Gość: eve Re: 14 godzin w pracy hmmmmmmmmmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:45
                          praca nie jest ani lekka ,ani ciezka:) i wierz mi lub nie,ale spedzam tu 14
                          godzin na dobe...niestety:(...ale juz tylko misiac i skonczy sie moja meczarnia
                          i zacznie sie prawdziwe zycie ...mniammmmmmmmmmmmmmmm;)

PS.My name is eve,not Renia;)but Ican be for You Renia;)hehehe
                      • undyna do eve 28.06.04, 18:10
                        Mam prośbę, nie nazywaj Zawodowca Leonem, obrażasz moje uczucia do Leona
                        Zawodowca:)))
      • anka2413 Re: dokładnie tak jest , z tym ze nie wiem jak na 28.06.04, 17:14
        Kotuś, ja tu jeszcze nigdy nic o sobie nie napisałam, a bywam tu rzadziej od
        ciebie. Ale twój komentarz mnie nie dziwi, takie indywidua jak ty tylko tak
        potrafia argumentować.
        • Gość: xxx Re: dokładnie tak jest , z tym ze nie wiem jak na IP: *.icpnet.pl 28.06.04, 17:21
          Jestem kobietą i mam to samo...Czasem zgłasza się paru dziennie. A jak
          odpiszesz, że przepraszasz, że nie masz ochoty rozmawiać to i pojadą po Tobie.
          • anka2413 Re: dokładnie tak jest , z tym ze nie wiem jak na 28.06.04, 17:24
            to wcisnąć zablokuj, w czym problem?? nie rozumiem..
          • Gość: mlot_na_gg otoz to! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:28
            i to wcale nie znaczy ze z nami cos nie tak! nie:) sugerujesz ze jestes zajety
            a panny namoklnie , ze moze jednak, moze pozniej... choc inwektywami nie
            obrzucaja..
            trzymajmy sie razem!!!!
        • Gość: Zawodowiec takie jak ty szybko zaczynaja o wnetrzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:25
          tak przewaznie gdy juz wyjdzie na jaw ze sa brzydkie zaczynają o wnetrzu pisac
          i ze tylko ono sie lcizy.

jesli jestes rzadziej to jakim cudem wiesz ze jestem czesciej od ciebie?
          • anka2413 Re: takie jak ty szybko zaczynaja o wnetrzu 28.06.04, 17:30
            wpisałam w szukaj Zawodowiec...
            i gdzie ja napisałam coś o wnętrzu???, cokolwiek to swoja drogą znaczy...
            nic chłopie o mnie nie wiesz a ciągle piszesz "takie jak ty" itp.
            • Gość: Zawodowiec Re: takie jak ty szybko zaczynaja o wnetrzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:33
              no bo chodzi o dokładnie takie jak ty!!! moze ty jeszcze nie napisalas bo jak
              dotad ci ktorych probowalas omanic sie zmywali szybko ale napiszesz nie martw
              sie.

A masa dziewczyn wlasnie tak pisze .
              • anka2413 Re: takie jak ty szybko zaczynaja o wnetrzu 28.06.04, 17:36
                próby dyskutowania z tobą zaiste przypominają walenie głową w ściane
                • Gość: Zawodowiec Re: takie jak ty szybko zaczynaja o wnetrzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:38
                  nie trzeba walic ale podac odpowiedni argument i sie zgodzic w czesci z moja
                  teoria bo ona jest prawdziwa
    • Gość: mlot_na_gg o! a potem takie posty o netowej zdradzie sa n/tx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:19
      • anka2413 Re: o! a potem takie posty o netowej zdradzie sa 28.06.04, 17:20
        "o! a potem takie posty o netowej zdradzie sa n/tx"

????
        • Gość: mlot_na_gg Re: o! a potem takie posty o netowej zdradzie sa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:23
          "zdrada" internetowa - co robić?? (48) Gość: BAŚKA
        • Gość: mlot_na_gg anka, co Ty tak do siebie wszystko? luuuuzzzz! n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:25
          • anka2413 Re: anka, co Ty tak do siebie wszystko? luuuuzzzz 28.06.04, 17:27
            te ostatnie posty były do zawodowca bardziej, który sie bezpośrednio do mnie
            odniósł
            • Gość: mlot_na_gg ok:) apeluje o pax! n/tx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:29
              • Gość: Marina Re: ok:) apeluje o pax! n/tx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 18:59
                no to podaj ten nr gg, żebym cie przez przypadek nie zaczepila ;)
    • Gość: hehe.he Re: sfrustrowane single zyjace netem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:36
      los muchos frustratos provocatores:)
    • Gość: Katinka Re: sfrustrowane single zyjace netem IP: *.toya.net.pl 28.06.04, 19:12
      Aż dziwno mi ale się musze zgodzić. Zauważuyłam to. Tyle, ze faceci robią to
      samo, zagadują , nagabywają.
      Ale ja nie o tym. Najbardziej wkurza mnie to że ostatnio dziewuchy zrobiły sie
      bardzo odważne i podrywają facetów na chama. Napiszesz im na gg że masz
      dziewczynę , powiesz w realu to samo, dla nich jest to nie ważne. Obrażaja ją
      nawet. Jak to jest czy kopbiety sa coraz bardziej zdesperowane.
      • Gość: mlot_na_gg i o to chodzi, i o to chodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 10:03
        sie nauczylem, ze kobieta to dama o ktora dbac trzeba, moze i przed swiatem
        ochronic hehe a tu same doprzodziaste panny, ktorym nie wystarczenie, nie
        jestem zainteresowany, mam zone/dziewczyne/ukochana jednym slowem. Regularnie
        jedna zagadywala, na nic tlumaczenia jw.. uparla sie po prostu, dramatyzowala,
        ze jak kobiete tak mozna lekcewazyc.. i takie tam..nie wiem jak z solidarnoscia
        plemnikow, ale rzeczywiscie u kobiet jej brak, info mam zone raczej wywoluje
        blysk w oku: tak? i co moze jeszcze wierny jestes? zobaczymy.. zero
        poszanowania, zero hamulcow.. zgroza swiat sie konczy ;) masz racje Katinko, to
        sprawa ogolna a nie tylko netu..
    • losiu4 Re: sfrustrowane single zyjace netem 29.06.04, 07:55
      Gość portalu: mlot_na_gg napisał(a):

>A KYSZ! A KYSZ! mam juz was
      > dosc! moje gg nie jest dla was, zajmijcie sie praca, zyciem, przestancie mnie
      > zaczepiac

no już dobrze, masz lizaczka... zerojedynkowego oczywiście

Pozdrawiam

Losiu
    • chooligan Re: sfrustrowane single zyjace netem 29.06.04, 09:24
      Mnie jedna taka zrugała przez gg bo nie chciałem sie z nią spotkać i
      stwierdziła heheee "że przeze mnie znowu bedzie sama w łikend".
    • klg777 Re: sfrustrowane single zyjace netem 29.06.04, 09:29
      a może Ty masz po prostu jeden z początkowych numerków na GG? ;)
      bo ja taki właśnie mam i przez większość dnia jestem dostepna, i jestem
      zaczepiana po 20 razy dziennie przez różne osoby, najczęściej małolaty co to
      maja po 12-14 lat i pierwszy raz na gadu siedzą no i najwiecej przez dziwnych
      facetów którzy to w opisie maja np. "szukam goracej ci..ki" czy "zapraszam na
      sex na ostro" :> ci przynajmniej w niczym nie brylują tylko od razu wiadomo o co
      im chodzi.. i niby baby to frustratki? ;P

klaudia
    • Gość: Asia Re: sfrustrowane single zyjace netem IP: *.183.186.195.cust.bluewin.ch 29.06.04, 12:45
      A to nie prawda. Sama chodze na czat. To jest jedyny sposob, zamieszkujac poza
      krajem, zebym mogla w szybki sposob porozmawiac ze znajomymi w Polsce. I zo
      mezczyzni zaczepiaja, same ich nicki swiadcza po co to robia. Szukaja dziewczyn
      bo nie chca byc sami. Kobieta da sobie rade a oni szukaja na szybkiego,bo w
      internecie to latwy sposob.
    • Gość: iza_iza Re: sfrustrowane single zyjace netem IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.06.04, 12:54
      mlot, a jaki masz numer gg?
      :-)))
    • Gość: siedem ja tez trafiłem na kilka kaszalotów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 13:08
      ale to nie powód zeby zaraz generalizowac. towar górnopółkowy tez jest

na gg

5040
      • Gość: iza_iza Re: ja tez trafiłem na kilka kaszalotów IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.06.04, 13:21
        na przyklad Ty?

to podaj swoj numer tez:-)))
        • Gość: siedem 836777 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 13:24
          5040
          • Gość: siedem EJ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 13:31
            dlaczemu nikt do mnie nie pisze

5040
    • Gość: Kashmir Re: sfrustrowane single zyjace netem IP: 149.156.5.* 29.06.04, 13:23
      Zabawne, z mojego doświadczenia wynika, że na komunikatorach jest całe stado
      wirtualnych onanistów, zabawiających się weekendowo męskich singli i
      puszczających się kryzysowych mężów...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka