Dodaj do ulubionych

czy oglądacie vlogi?

29.08.12, 17:38
w sensie jakieś poradniki na youtube?
mnie przykuła uwagę...TADAM:
www.youtube.com/watch?v=LIcyuHBkn38&list=UUQWt3On9lM6sEHpiyO6sjrg&index=4&feature=plcp
nie dla mazideł oczywiście. to jednym uchem wlatuje a drugim opuszcza. macie kogoś lubianego?
Obserwuj wątek
    • wiarusik Re: czy oglądacie vlogi? 29.08.12, 20:01
      poza monologiem o "kulturze piękna", fajnie mówi o życiu i pracy w singapurze. często z mężem sławkiem, tworzą sympatyczną parę.
      innym fajnym gościem w sieci jest:
      www.youtube.com/watch?v=nE4oei0cxZY&list=UUepTegSUq_PSKSPn1Eq7D9g&index=3&feature=plcp
      gdyby pisał na tym forum, nożyczki szły by w ruch a tubylcze kokietki obraziłyby się na amen. niestety sztywnych jak kij w tyłku nie brakuje.
      • georgia241 Re: czy oglądacie vlogi? 31.08.12, 00:09
        Ładna dziewczyna, ale fafluni. Nie lubię brzydkiej wymowy.
    • nie.strzelac.towarzysze Re: czy oglądacie vlogi? 29.08.12, 20:20
      > czy oglądacie vlogi?
      > macie kogoś lubianego?

Tak, oglądałem był kiedyś pewne dziewczątko wgrywające tego rodzaju poradniki (nick może pominę). Kwestie „wizażowe” mnie co prawda mniej interesowały, natomiast ciekawiły mnie jej filmy od strony krytyki systemu edukacji. Autorka była bowiem wyjątkowo infantylna i niedojrzała, również chyba niezbyt lotna, szczyciła się natomiast tym, że studiuje na uniwersytecie, sporo też mówiła o swoich studiach, sposobach efektywnego prowadzenia notatek, opanowywania materiału etc. etc.

Drugim natomiast moim faworytem jest niejaki Waldek Pastuszka. To dość szczególny człowiek, który sam siebie przedstawia w ten sposób: inżynier transportu kolejowego, rencista, wdowiec, Polak, Sławianin, stalinista (!), bioteista, socjalista gromadny i cybernetyk społeczny. Czy coś trzeba tu jeszcze dodawać?

Cenię też takie wybitnych intelektualistów i artystów, jak Kel'Thuz czy Natalia Julia Nowak.

Swego czasu przeżyłem również niemałą fascynację niejakim Józkiem z Kobierzyna, ale to doprawdy opowieść na osobny wieczór.

Ech, ten internet…
    • mariuszg2 Re: czy oglądacie vlogi? 29.08.12, 20:29
      ale nudy dziś na forum .....ojej..... nie ma natchnienia...nawet magiczna dłoń moderatora z nudów wycina .... może o zdradzie ktoś zagai....
    • six_a Re: czy oglądacie vlogi? 29.08.12, 20:32
      przecież to jest jeszcze gorsze od telewizji.
      fuj.
      • samiec_alfa Re: czy oglądacie vlogi? 29.08.12, 20:42
        masz na mysli telewizje tzw sniadaniowa?
        • six_a Re: czy oglądacie vlogi? 29.08.12, 20:44
          nie, obiadową.
          jeśli nie ma, to na pewno zrobią.
          • mariuszg2 Re: czy oglądacie vlogi? 29.08.12, 20:57
            mniam
            • six_a Re: czy oglądacie vlogi? 29.08.12, 20:59
              utyjesz od tego, zobaczysz :D
              • mariuszg2 Re: czy oglądacie vlogi? 29.08.12, 21:03
                może być jeszcze gorzej? .... zesteresowalaś mnie...musze coś przegryźć
    • akle2 Re: czy oglądacie vlogi? 29.08.12, 20:47
      Ostatnio oglądałam, jak w stalinowskim laboratorium jedną głowę psa przyszyli do drugiej i obie szczekały. Eksperyment ponoć powtarzalny.
      • mariuszg2 Re: czy oglądacie vlogi? 29.08.12, 20:53
        zjadłbym ptasie mleczko ale nia mam... w zastepstwie pojadam vegetę....
        • akle2 Re: czy oglądacie vlogi? 29.08.12, 20:57
          Vibovit się kiedyś tak wyjadało, paluszkiem na sucho. Moje pokolenie pamięta.
          • mariuszg2 Re: czy oglądacie vlogi? 29.08.12, 21:02
            Vosolvit....był słodszy i musujący...Vibovit był mdły.... a kiedyś moi rodzice dostali z darów mleko w proszku i proszek do prania....mleko schowali przede mną w piwnicy :)...i tak dorawąłem.... szkoda że pomyliłem proszki.... jak se paluszkiem pociągnąłem detergent..... od tamtej pory polubiłem żółty ser...
      • nie.strzelac.towarzysze Re: czy oglądacie vlogi? 29.08.12, 20:59
        > Ostatnio oglądałam, jak w stalinowskim laboratorium jedną głowę psa przyszyli do
        > drugiej i obie szczekały.

Chodzi o eksperyment Władymira Demikowa z roku 1954 (tow. Stalin umarł co prawda w roku '53, ale pierwsza postalinowska odwilż to dopiero rok '56, więc można się zgodzić co do stalinowskości owego laboratorium). W każdym razie sprawa jest o tyle śliska, że bez tego rodzaju eksperymentów nie istniałaby transplantologia, jak sądzę.
        • akle2 Re: czy oglądacie vlogi? 29.08.12, 21:07
          Wiem o tym. Podobnie działania wielu leków i innych substancji byśmy nie poznali, gdyby nie mniej lub bardziej dobrowolni "ochotnicy".
          • wiarusik Re: czy oglądacie vlogi? 29.08.12, 21:42
            w PRS materialistów w laboratoriach nie zabraknie ha ha ha, HA! HA! HA! HAAAAAA...
    • anaisanais96 Re: czy oglądacie vlogi? 29.08.12, 21:53
      pewnie że oglądam. to mój nałóg można powiedzieć. Oglądam sobie littleblueberrysmile. Trochę to śmieszne bo laska ma 14 lat. Ale pochodzi z mega bogatej rodzinki i lubię sobie pooglądać jak żyją takie zamożne dzieciaki;)
      • wiarusik Re: czy oglądacie vlogi? 29.08.12, 22:04
        no niestety, materialiści się rozmnażają.
      • nie.strzelac.towarzysze Re: czy oglądacie vlogi? 29.08.12, 22:06
        > Oglądam sobie littleblueberrysmile.

Właśnie sobie obejrzałem pierwszy jej filmik, na jaki trafiłem. W jakim właściwie języku to dziecko mówi?
        • wiarusik Re: czy oglądacie vlogi? 29.08.12, 22:13
          "musiałam całą miskę ryżu wpyyy eee zjeść". no to ładnie się zaczyna, starsi feta, młodsi ryż na ostro. czym tu się można jeszcze zbakać...?
          • wiarusik Re: czy oglądacie vlogi? 29.08.12, 22:26
            dalsze:
            -"poszłyśmy do koleżanki, spędziłyśmy noc razem i robiłyśmy bardzo fajne rzeczy" 2:08
            -"nie włóż mi do oka! nie włóż mi do oka" 2:30 -to u tej koleżanki
            -"jestem sajgonką" 4:15
            -"kolega zaczął opowiadać żarty i ja płakałam" 4:55 -po całości widać że z powodu roztroju emocjonalnego

dziecko sprawia wrażenie jakby nieopatrznie dodało fetę starych do ciasteczek zamiast mąki
        • six_a Re: czy oglądacie vlogi? 29.08.12, 22:19
          ja też zajrzałam, pretensjonalne gufno do sześcianu.
          • simply_z Re: czy oglądacie vlogi? 29.08.12, 22:54
            czasami ogladam to:
            www.youtube.com/watch?v=DtjTckfA_DQ
            • wiarusik Re: czy oglądacie vlogi? 29.08.12, 23:00
              powiedzmy że jej głos nie zachwyca. chyba że to kamuflaż i przy mikrofonie trzasnęłaby growlem.
              • kochanic.a.francuza Re: czy oglądacie vlogi? 30.08.12, 03:29
                Wlasnie mialam napisac, ze ma ciekawy, uspakajajacy glos.
      • wiarusik Re: czy oglądacie vlogi? 30.08.12, 01:48
        www.youtube.com/watch?v=SnmRD1VE2NA&feature=autoplay&list=UUzSDYwYalaP285RsOMD461g&playnext=2
        po namyśle stwierdzam że dziewuszka spoko. zabawna nawet. szkoda że nie w moim typie, ale da się oglądać.
    • gaviota44 Re: czy oglądacie vlogi? 29.08.12, 23:50
      To da sie leczyc?Zycze powrotu do zdrowia.
      • wiarusik Re: czy oglądacie vlogi? 29.08.12, 23:55
        tylko mi nie mów żeby wstać sprzed kompa i wyjść na słońce biurowy molu. słoneczka miałem dość, może nawet przedawkowałem.
    • kochanic.a.francuza Re: czy oglądacie vlogi? 30.08.12, 02:42
      Zartujesz?? 8 minut sluchania oczywostosci i rada pewnie gdizes tak ostatnie 30 sekund. Jakby sie strescila w ciagu dwoch-trzech minut posluchalabym.
      • wiarusik Re: czy oglądacie vlogi? 30.08.12, 21:17
        dla mnie to nie są oczywistości.no chyba że działanie słońca na starzenie, to tak. jak pisałem, bardziej interesujące są opowieści o życiu w azji.
    • kochanic.a.francuza Re: czy oglądacie vlogi? 30.08.12, 02:50
      Lubie to, bo mam kota:

Facet genianie odwzorowuje zachowanie tego zwierzecia. Te ruchy, trzesienie dupka przed skokiem....:)
      • wiarusik Re: czy oglądacie vlogi? 30.08.12, 21:18
        ale to nie jest vlog, czyli video blog.
    • eat.clitoristwood A jakże, 30.08.12, 21:37
    • wersja_robocza Re: czy oglądacie vlogi? 30.08.12, 22:24
      Tego nie. Za to dokształcam się z tego :

Jozef, nie patrz, nie słuchaj, bo tam o liczbach partnerów seksualnych mówią. Pogłębisz kompleksy.
      • wiarusik Re: czy oglądacie vlogi? 30.08.12, 23:37
        jak czekałem na Twojego posta;) o seksie więc...w doborze tematu doszukuję się podtekstu i drugiego dna;)
          • wiarusik Re: czy oglądacie vlogi? 31.08.12, 00:28
            "nie chcę żeby był taki duży"-chyba nie większy niż jago osobisty.
            no i dym przy wytrysku-kto widział dym przy fapaniu? chyba że z tyłka.
            mało to seksi, za to full głupkowate :P
            • georgia241 Re: czy oglądacie vlogi? 31.08.12, 00:33
              Czepiasz się. Facet jest całkiem zabawny.
    • zuza_m_zuza_m Re: czy oglądacie vlogi? 31.08.12, 16:12
      Nie oglądam. Nie trafiłam jeszcze na nic interesującego mnie w tej formie. Może Orest Tabaka, ale on ma ze dwa, trzy filmiki, resztę pisze.
    • wiarusik Re: czy oglądacie vlogi? 31.08.12, 19:22
      dembski jest fajny, dobry odcinek ostatnio wszedł:
      www.youtube.com/watch?v=J8plKmcDuno&list=UUof4jJ9hM9RLsBII8laZI5A&index=1&feature=plcp

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka