Dodaj do ulubionych

Pocałunki z kumpelą

11.11.12, 01:53
Mogą prowadzić do seksu, albo związku? Czy to tylko flirt imprezowy? Jak myślicie dziewczyny?

Chodzi o konserwatywne dziewczyny, co głównie na facetów lecą. Jak to u was?

Ja lecę na taką jedną ultra-seksowną. Flirt, buziaki w sumie wystarcza, ale może iść dalej?
Obserwuj wątek
    • jan_hus_na_stosie2 Re: Pocałunki z kumpelą 11.11.12, 01:57
      to zależy czy z języczkiem czy bez

a tak na poważnie

https://1.bp.blogspot.com/-X2Qd6YjJzUI/T-ndmBMNe7I/AAAAAAAAHJY/8D7ncy2QPgg/s1600/facepalm_ernie.jpg
      • grzeczna_dziewczynka15 Re: Pocałunki z kumpelą 11.11.12, 14:24
        Dziewczyn się pytam, i ludzi doświadczonych. Ty niewiele wiesz o kobietach, więc Twoje zdanie mnie nie interesuje.
    • sundry Re: Pocałunki z kumpelą 11.11.12, 09:16
      > Chodzi o konserwatywne dziewczyny, co głównie na facetów lecą.

Wypowiem się jako taka, nie mam pojęcia po co miałabym się całować z kumpelami, zwyczajnie mnie to nie kręci.
    • gr.eenka Re: Pocałunki z kumpelą 11.11.12, 09:19
      idź
    • wielkafuria Re: Pocałunki z kumpelą 11.11.12, 09:43
      no ale co? całujesz sie z ta seksowną czy tylko tak sobie gdybasz?
      • jan_hus_na_stosie2 Re: Pocałunki z kumpelą 11.11.12, 09:48
        najpierw jest myśl, potem myśl dojrzewa i jeśli znajdzie sprzyjające warunki to zamienia się w czyn :)

• wielkafuria Re: Pocałunki z kumpelą 11.11.12, 09:51
          no tak, tylko ze tej seksownej moze si enie podobac autorka watku i wtedy doopa
          • grzeczna_dziewczynka15 Re: Pocałunki z kumpelą 11.11.12, 14:30
            Cóż za pesymistyczne założenia;)

Są takie osoby, które są tak erotyczne, że pociągają zarówno mężczyzn jak i kobiety, też te, które nigdy nie identyfikowały się jako "lesbijki". Nie każdy jednak realizuje swoje fantazje, szczególnie jeśli jest pod dużym wpływem restrykcyjnych zasad wpojonych mu/jej przez kulturę.
            • sumire Re: Pocałunki z kumpelą 11.11.12, 15:16
              a powinien...
        • grzeczna_dziewczynka15 Re: Pocałunki z kumpelą 11.11.12, 14:31
          Czasem najpierw jest czyn, a myśl później:)
    • swiete.jeze Re: Pocałunki z kumpelą 11.11.12, 10:07
      grzeczna_dziewczynka15 napisała:

> Mogą prowadzić do seksu, albo związku? Czy to tylko flirt imprezowy? Jak myślic
      > ie dziewczyny?

Myślę, że powinnaś nas informować na bieżąco o postępach, a najlepiej załóż bloga.
    • six_a Re: Pocałunki z kumpelą 11.11.12, 10:33
      konserwatywne to dawniej leciały na giertycha, a teraz to nie wiem.
      • jan_hus_na_stosie2 Re: Pocałunki z kumpelą 11.11.12, 10:48
        mówisz o Giertychu oszołomie sprzed 7 lat czy o Giertychu postępowcu, koledze Donka i Rysia K., o którym nawet Wybiórcza zaczęła ciepło pisać?

• six_a Re: Pocałunki z kumpelą 11.11.12, 10:52
          jeden czort przecież.
    • rekreativa Re: Pocałunki z kumpelą 11.11.12, 10:54
      Czyli te buziaki już były?
      No to chyba nie takie te dziewuszki konserwatywne?
      • rekreativa Re: Pocałunki z kumpelą 11.11.12, 10:57
        A poważnie mówiąc: jeśli laska nie jest lesbijką, to związku z tego nie będzie.
        • grzeczna_dziewczynka15 Re: Pocałunki z kumpelą 11.11.12, 14:22
          :)

Wątek z cyklu - pijackie pisanie. Już dołączyłam do grupy na fejsie "Piłeś, nie pisz", ale jak widać nie działa;)

Świat nie jest wcale taki czarno-biały. Konserwatystka też może zakochać się w kobiecie. Znam wiele lesbijek bardzo konserwatywnie podchodzących do życia.

Pytanie o związek - bardziej hipotetyczne. Zapewne tu konserwatyzm zdecydowanie stoi na przeszkodzie, bo co innego niewinne zabawy erotyczne, a co innego układanie sobie życia z kobietą.
          • gr.eenka Re: Pocałunki z kumpelą 11.11.12, 14:40
            chyba konserwatyzm nie ma z tym nic wspólnego . ja bym to raczej uznała jako biseksualizm
            seks.wieszjak.pl/orientacje-seksualne/236073,Jak-rodzi-sie-biseksualizm.html
            to że kobieta może podobać się kobiecie to jeszcze nie znaczy że ja ją mam całować
          • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Pocałunki z kumpelą 11.11.12, 14:42

>
            > Wątek z cyklu - pijackie pisanie. Już dołączyłam do grupy na fejsie "Piłeś, nie
            > pisz", ale jak widać nie działa;)

Tak to wyglądało - za bardzo się wątek od twoich innych wypowiedzi różnił :D

> Pytanie o związek - bardziej hipotetyczne. Zapewne tu konserwatyzm zdecydowanie
            > stoi na przeszkodzie, bo co innego niewinne zabawy erotyczne, a co innego ukła
            > danie sobie życia z kobietą.

Akurat układanie sobie życia z kobietą nie jest takie rzadkie - z tym że bez seksu, bardziej z przyczyn praktycznych.
            A co do całowania się na imprezie - równie dobrze mogą to być wygłupy a równie dobrze może to być autentyczne pożądanie. Bo wszyscy jesteśmy biseksualni.
            • rekreativa Re: Pocałunki z kumpelą 11.11.12, 15:17
              A całowałeś się już z chłopakiem? :)
              • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Pocałunki z kumpelą 11.11.12, 15:22

rekreativa napisała:

> A całowałeś się już z chłopakiem? :)

Nie, ale lizałem sutki :P
                woodstock baby, yeah :D :D
                • rekreativa Re: Pocałunki z kumpelą 11.11.12, 15:26
                  I tak trzymaj :):):)
            • princessjobaggy Re: Pocałunki z kumpelą 11.11.12, 16:12
              > Bo wszyscy jesteśmy biseksualni.

Na jakiej podstawie tak twierdzisz?
              • grzeczna_dziewczynka15 Re: Pocałunki z kumpelą 11.11.12, 21:32
                Kinsey?
                • zeberdee28 Re: Pocałunki z kumpelą 11.11.12, 21:44
                  Skoro już jesteśmy przy paranauce to może chociaż coś mniej archeologicznego ?
            • grzeczna_dziewczynka15 Re: Pocałunki z kumpelą 11.11.12, 21:29
              za bardzo się wątek od twoich innych wypowiedzi różnił :D

;) Ah, złośliwcze;> Wiem, wiem, to ocenianie ludzi przez pryzmat (deklarowanej albo domniemanej) seksualności. Mimo, że wypowiadam się na różne tematy, filozoficzne, dotyczące książek, hobby, gotowania, sprzątania itd. najlepiej zapadają w pamięć te o seksie. Pewnie nie tylko Tobie - tak już to ludzie myślą o tym seksie dużo, a może i obsesyjnie.

Nie wiem, czy wszyscy jesteśmy "bi", ale przeważająca część z nas, podobno. Lepiej się nie etykietkować, bo etykietka bardzo ogranicza. Poza tym inni żądają dowodów na etykietkę.

• g.r.a.f.z.e.r.o Re: Pocałunki z kumpelą 11.11.12, 21:36

grzeczna_dziewczynka15 napisała:

> za bardzo się wątek od twoich innych wypowiedzi różnił :D

Nie chodzi o to że różnił się ze względu na treść, w tym wypadku seks, tylko był nieskładny i bez trzeźwej myśli przewodniej :D

> Nie wiem, czy wszyscy jesteśmy "bi", ale przeważająca część z nas, podobno. Lep
                > iej się nie etykietkować, bo etykietka bardzo ogranicza. Poza tym inni żądają d
                > owodów na etykietkę.

Oczywiście z tym byciem bi mocno przesadziłem. Celniejsze byłoby określenie że ekspresja naszej sekusalności niekoniecznie musi znajdować ujście u jednej płci.

A co do tematu. Mam przyjaciółkę która każdą dziewczynę potrafi na imprezie rozebrać :D
                Żona i matka swoją drogą :)
                • gaviota44 Re: Pocałunki z kumpelą 11.11.12, 23:51
                  Ha,ha,robilam to samo,czasami jeszcze sie tak bawie.

Bardzo lubie spojrzenia ludzi pelne niedowierzania i...nie wiem czego jeszcze,gdy w tancu"miziam"sie z kolezanka:).Ciekawe jest dla mnie to,ze dziewczyny,niby z gruntu heteroseksualne,sa takie chetne i ochocze na tego typu zabawy.Teza,że"wszyscy jestesmy biseksualni"jak najbardziej pasuje do sytuacji,szczególnie po paru drinkach lub piwach;).
    • lacido Re: Pocałunki z kumpelą 11.11.12, 21:49
      czyli można rzec, wszystko jeszcze przede mną jeśli idzie o upojenie alkoholowe, różne rzeczy robiłam ale do tego nie doszłam ;)
    • je-ff Re: Pocałunki z kumpelą 12.11.12, 10:24
      Proponuję do psychiatry zanim nie jest za późno:)
      • szmacianna Re: Pocałunki z kumpelą 12.11.12, 11:43
        A czemu? Niech sobie dziewczyna robi co chce..
    • enja83 Re: Pocałunki z kumpelą 12.11.12, 16:58
      Absolutnie odradzam, jeśli ani Ty, ani Twoja kumpela nie jesteście homoseksualne (a przynajmniej bi-) i miałoby to być traktowane jako eksperyment. Weź pod uwagę konserwatywne przekonania tej osoby. Prędzej czy później będzie ona mieć wyrzuty sumienia. A co wtedy stanie się z Tobą? Jeśli się naprawdę zaangażujesz i zakochasz, a taka osoba zrezygnuje z uczucia, które będzie rozpatrywała (i Ciebie) w kategoriach grzechu.... Taka sytuacja wystąpiła u mnie. Jestem osobą hetero i przeżyłam podobną "fascynację". Byłam głupia i nie wiedziałam, czego chcę - nie traktowałam tego poważnie. Do dziś żałuje i zastanawiam się, co by było gdyby.... Ale z uwagi na późniejsze przeżyci, nie zdecydowałabym się na to. Więzi, choćby tylko cielesne, m. kobietami są o wiele silniejsze niż gdy łączy Cię z facetem jedynie seks. U kobiet nie tak łatwo to oddzielić. Ale to już Twoja decyzja...
    • k1k2 Re: Pocałunki z kumpelą 12.11.12, 18:43
      Seks to jedno, a orientacja seksualna to drugie. Dziewczyna hetero moze sie calowac czy nawet przespac z kobieta, i nadal byc hetero.
    • ksiezna.de.rivendell Re: Pocałunki z kumpelą 12.12.12, 14:09
      Ale na trzeźwo, czy tak jak to bywa: po pijaku? :P
      Można wszystko, pytanie: po jaką cholerę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka