Dodaj do ulubionych

Jestem w szoku

26.11.12, 23:31
Wchodze sobie na konto pewnego goscia na pewnym portalu i czytam wymian uwag typa z Polkami.

Jestem w szoku. Gosc kazdego dnia ma z 2-3 propozycje seksualne. O samym zainteresowaniu nie wspominam.

Myslicie, ze moze to miec zwiazek z tym, ze gosc jest czarnoskory? :)

Facet moglby miec wlasny harem. Nic nie musi robic, same przychodza.

Zaden samochod, majatek, wyksztalcenie, inteligencja czy hobby nie daloby takiego zainteresowania. One skladaja mu propozycje seksualne, wysylaja wlasne zdjecia na przywitanie.

Skad to sie bierze?
Obserwuj wątek
    • nie.mam.20 Re: Jestem w szoku 26.11.12, 23:33
      to sie bierze z chuci
      ty tez wyslales?
      • kombinerki.pinocheta Re: Jestem w szoku 26.11.12, 23:38
        > to sie bierze z chuci

Rozwin. Przeciez pod reka jest wielu polskich Czeslawow i zaden z nich nie ma takiego brania.

> ty tez wyslales?

PITa? PITu? PITa? Bezrobotny jestem.
        • senseiek Re: Jestem w szoku 27.11.12, 09:59
          > PITa? PITu? PITa? Bezrobotny jestem.

Bezrobotny webmaster?
          Webmaster jest jak programista - moze sobie sam stworzyc prace - wymysl jakis interesujacy portal albo serwis, rozpromuj w internecie, fb, wykopie itd. i bedziesz zarabial na reklamach..
          No chyba, ze jestes tak malo kreatywny, ze nie potrafisz wymyslic nic co by zainteresowalo ludzi?
          • rekreativa Re: Jestem w szoku 27.11.12, 12:20
            Bo cała energia umysłowa kombiego idzie na rozkminianie, dlaczego jakaś panna wolała Murzyna od niego.
          • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Jestem w szoku 27.11.12, 12:24

> Bezrobotny webmaster?
            > Webmaster jest jak programista - moze sobie sam stworzyc prace - wymysl jakis i
            > nteresujacy portal albo serwis, rozpromuj w internecie, fb, wykopie itd. i bedz
            > iesz zarabial na reklamach..
            > No chyba, ze jestes tak malo kreatywny, ze nie potrafisz wymyslic nic co by zai
            > nteresowalo ludzi?

Do tego bycie webmaterem jest absolutnie zbędne, wręcz przeszkadza.
            Aby taki portal zrobić trzeba umieć TWORZYĆ TREŚĆ, a nie być webmasterem.
            • senseiek Re: Jestem w szoku 27.11.12, 12:45
              > Do tego bycie webmaterem jest absolutnie zbędne, wręcz przeszkadza.
              > Aby taki portal zrobić trzeba umieć TWORZYĆ TREŚĆ, a nie być webmasterem.

Ale jak sie nie umie HTML+PHP+JS, to trzeba miec pieniadze, zeby sobie zamowic zakodowanie. A tak to ma sie know-how, i robi samemu, czyli za darmo. Co ma lepszego do roboty bezrobotny? Jak nie jest nieudacznikiem to robi sobie portfolio, w najgorszym razie pokaze klientom swoj portal/serwis jako dowod kwalifikacji.

Ja raczej mowilem o serwisach w ktorych nie trzeba na bierzaco dodawac nowa tresc, zeby utrzymac uwage czytelnikow, bo to faktycznie trzeba byc humanista, zeby sie lubialo i chcialo pisac artykuly.
              • konrado71 Re: Jestem w szoku 27.11.12, 14:03
                Czasami coś mądrego napiszesz ale co do języków to do drupala/joomli/wordpressa nie trza ich znać chyba że robisz moduły niestandardowe.
    • georgia241 Re: Jestem w szoku 26.11.12, 23:37
      A może on jest piękny?
    • berta-death Re: Jestem w szoku 26.11.12, 23:42
      Może powinieneś do solarium pójść, wtedy ktoś w końcu cię rozprawiczy.
      • kombinerki.pinocheta Re: Jestem w szoku 26.11.12, 23:47
        Nuda.
        • rekreativa Re: Jestem w szoku 27.11.12, 12:25
          I to mówi ktoś, kto po raz pięćdziesiąty zakłada wątek na ten sam temat.
          • kombinerki.pinocheta Re: Jestem w szoku 27.11.12, 12:42
            Zakladam, bo w tych watkach znajduja sie same Siksy, Berty czy Rekreativy, ktore rzucaja zartami na prawo i lewo niczym Familijny Karol i Drozda razem wzieci.

Moze zjawi sie jakas kobieta, ktora mi wytlumaczy ten fenomen.

Po raz piecdziesiaty wchodzisz do mojego tematu. Nie wiem po co, nie musisz, nie zalezy mi na twojej wypowiedzi. Milego dnia.
            • konrado71 Re: Jestem w szoku 27.11.12, 14:06
              A słyszał o seks turystyce? a co do reszty czego sie spodziewasz po 30 paroletnich babach?
            • rekreativa Re: Jestem w szoku 27.11.12, 14:24
              Wchodzę, bo mnie takie wątki bawią.
              Zresztą nie o to chodzi, bys nie pisał w kółko tego samego, masz obsesję, spoko, ja to rozumiem.
              Tylko w takim razie nie zarzucaj innym, że nudzą.

A ten "fenomen" za każdym razem przecież Ci tłumaczą, tylko jakoś nie przyjmujesz do wiadomości: chodzi o to, że Murzyn jest inny i tyle.
    • krytyk-systemu-edukacji Re: Jestem w szoku 26.11.12, 23:56
      > Jestem w szoku

Że kobiety lecą na Murzynów? Chłopie, wczoraj Cię odmrozili czy jak?
    • six_a Re: Jestem w szoku 26.11.12, 23:57
      zmieniłbyś płytę od czasu do czasu

forum.gazeta.pl/forum/w,16,138377434,138377434,Zainteresowanie_Polek_egzotycznymi_typami.html
    • krakoma Re: Jestem w szoku 27.11.12, 00:39
      zapodaj linka. na sucho ciezko o stosunek do powyzszego
      • jan_hus_na_stosie2 Re: Jestem w szoku 27.11.12, 07:41
        krakoma napisała:

> zapodaj linka. na sucho ciezko o stosunek do powyzszego

na sucho w ogóle ciężko o stosunek, pewne zwilżenie musi być :D

• jeriomina Re: Jestem w szoku 27.11.12, 07:55
      Ja tego fenomenu nie rozumiem, mnie nigdy żaden obcokrajowiec nie pociągał a już o innym kolorze skóry to w ogóle - ktoś może uznać to za podświadomy rasizm ale oni są dla mnie aseksualni :P
    • mariuszg2 Re: Jestem w szoku 27.11.12, 08:41
      >
      > Skad to sie bierze?

Odmienność pociąga....każdy chce spróbowac czegoś nowego.....jak na rynku pojawia się nowy produkt to od razu wrzesczą "Nowość" i ludzie kupuję jak oszalali....a wejdź na portal randkowy sudanu, etiopi, Demokratycznej Republiki Konga i pokaz swoją fotkę białasa.... w koszulce z nadrukowaną $ ....ciekawe czy przebijesz kolegę w ilości seks ofert...
      • senseiek Re: Jestem w szoku 27.11.12, 10:03
        > Odmienność pociąga....każdy chce spróbowac czegoś nowego.....jak na rynku pojaw
        > ia się nowy produkt to od razu wrzesczą "Nowość" i ludzie kupuję jak oszalali..
        > ..a wejdź na portal randkowy sudanu, etiopi, Demokratycznej Republiki Konga i p
        > okaz swoją fotkę białasa.... w koszulce z nadrukowaną $ ....ciekawe czy przebij
        > esz kolegę w ilości seks ofert...

Dwa dni temu ktos do mnie dzwonil z najbardziej dziwacznego numeru jaki w zyciu widzialem, wrzucilem go do netu - i co widze, a to numer z Demokratycznej Republiki Konga ktos do mnie dzwonil.. Moze jakas murzynka chciala bialej parowki sprobowac? :D
        • jeriomina Re: Jestem w szoku 27.11.12, 10:26
          Do mnie też, jakieś 2 tygodnie temu - pewnie jakieś naciągactwo.
          • senseiek Re: Jestem w szoku 27.11.12, 11:14
            > Do mnie też, jakieś 2 tygodnie temu - pewnie jakieś naciągactwo.

Ciebie tez jakas murzynka chciala przeleciec? :D

konczy sie tamten numer na 650..
            A co ma u Ciebie w srodku?
            • jeriomina Re: Jestem w szoku 27.11.12, 11:31
              Nie, u mnie zaczyna się na +243 a kończy na 977. Sprawdzałam że Kongo ale może ja czegos nie wiem.
              • flanella Re: Jestem w szoku 29.11.12, 14:57
                To nie Kongo. To nowy sposób oszustów na zarobienie kaski. Mówili o tym w mediach, że nr zaczynające się na 243 i jeszcze jakiś podobny, oba bodajże ośmiocyfrowe dzwonią na losowe numery i liczą na oddzwonienie. Jak oddzwonisz to zaczyna ci bić licznik. Nabierają się zazwyczaj ci co maja przymus oddzwaniania.
            • kochanic.a.francuza Re: Jestem w szoku 27.11.12, 15:59
              Sie rozmarzyles sensesiek.
              Przykro mi ale ale cie rozczaruje. Ci z Konga beda cie naciagav do wspolpracy w konspiracji na szczeblu rzadowym: maja kase do wyciegniecia z rzadu Konga a potrzeba im konta w EU. Jak uzyczysz konta dostajesz procent od przelanej kwoty. Stary numer tylko kraj sie sie zmienil. wczesniej to uganda chyba byla.
              A na pocieszenie: ja wiem gdzie bys jako bialas furore robil:)))Ale cos za cos.
    • agatka235 Re: Jestem w szoku 27.11.12, 08:58
      Murzyni mają powodzenie wśród Polek, dziwne, że to Cię dziwi :)
      • wez_sie Re: Jestem w szoku 27.11.12, 09:04
        a polki wsrod murzynow

czesto na ulicy mija si epare: nigeryjczyk & blond polka z nadwaga, tak na oko 20kg
        taki pulpet nieinteresuje zadnego zdrowego bialego polaka, ale dla czarnoskorych to szczyt piekna
    • senseiek Tak samo jak kazdy bialy.... 27.11.12, 09:47
      kombinerki.pinocheta napisał:

> Wchodze sobie na konto pewnego goscia na pewnym portalu i czytam wymian uwag ty
      > pa z Polkami.
      >
      > Jestem w szoku. Gosc kazdego dnia ma z 2-3 propozycje seksualne. O samym zainte
      > resowaniu nie wspominam.
      >
      > Myslicie, ze moze to miec zwiazek z tym, ze gosc jest czarnoskory? :)
      >
      > Facet moglby miec wlasny harem. Nic nie musi robic, same przychodza.
      >
      > Zaden samochod, majatek, wyksztalcenie, inteligencja czy hobby nie daloby takie
      > go zainteresowania. One skladaja mu propozycje seksualne, wysylaja wlasne zdjec
      > ia na przywitanie.
      >
      > Skad to sie bierze?

Tak samo jak kazdy bialy co pojedzie do srodkowej i poludniowej afryki..

Zbieraj manatki, kupuj bilet i bedziesz mial 10 zon czarnulek i bedziesz mial problem z babami z glowy..

Na dokladke bedziesz najbogatsza osoba w calej prowincji.. :P
      • wez_sie Re: Tak samo jak kazdy bialy.... 27.11.12, 10:15
        tak
        niech jedzie
        kszysz na droge
    • feel_good_inc Było już u nas takie czarne ciacho 27.11.12, 10:22
      pl.wikipedia.org/wiki/Simon_Mol
      Bierze się to z tego, że wśród dużej liczby Polek pokutuje wpojony przez niedopchane mamuśki pogląd o tym, że Polacy są do niczego. Z kolei ręcznikowi w Hurghadzie czy żyjący z zasiłku Pakistańczycy w Londynie są świetną partią :)
    • triismegistos Ja też jestem w szoku... 27.11.12, 11:18
      Ile razy można pisać to samo, nieznacznie tylko zmieniwszy szyk zdania? A ten murzyn hasło do swoje skrzynki dał ci za flachę, czy użyczenie jędrnych pośladów?
      • six_a Re: Ja też jestem w szoku... 27.11.12, 11:21
        kombi se założył konto jako murzyn i prowadzi badania.
        • princess_yo_yo Re: Ja też jestem w szoku... 27.11.12, 11:46
          aaa to niech linka zapoda, zobaczymy na czym polegaja te propozycje seksualne i rozmiar haremu
          • six_a Re: Ja też jestem w szoku... 27.11.12, 11:54
            przedtem chciał zostać ręcznikowym w szejk, ale raz że na bilet nie mógł uzbierać, dwa, w naprawdę silnym słońcu trochę jednak było widać, że nie nie jest stuprocentowym murzynem. szczególnie blado wypadały strefy dolne.

za to w sieci można być każdym, więc postanowił pójść za ciosem i zrealizować swój arcychytry plan.

ciąg dalszy w kolejnym wątku, w którym szerlok kombi odkryje, że polki lubią także herbatę.
            • six_a Re: Ja też jestem w szoku... 27.11.12, 11:58
              czarną herbatę.
              • kseniainc Re: Ja też jestem w szoku... 27.11.12, 12:02
                ja tam wolę kawę-może być czarna;-p
    • stephanie.plum Re: Jestem w szoku 27.11.12, 11:32
      co o mnie pomyślisz, jak mnie spotkasz z ciemnoskórym niemowkaliem w wózku?
      • mariuszg2 Re: Jestem w szoku 27.11.12, 11:41
        suvenir....pamiątka z wycieczki do Serengeti
        • stephanie.plum Re: Jestem w szoku 27.11.12, 11:53
          w ośrodkach adopcyjnych przyszłym rodzicom zadaje się między innymi pytanie o to, czy stawiają jakieś warunki odnośnie koloru skóry ich dziecka.
          bo choć nie za często, ale i takie "suweniry" trafiają do adopcji.
          wiele par nie decyduje się na to, i sama słyszałam dlaczego - babki boją się reakcji otoczenia.

ja się nie boję, i chętnie miałabym dziecko ciemnoskóre.
          ale chooj wie, czy mam rację...
          • mariuszg2 Re: Jestem w szoku 27.11.12, 12:37
            przerabiałem całą procedurę adopcyjną w praktyce... owszem pytają się ale nie to jest problen...problem jest brak dzieci do adopcjiii....

dzieć musi być jak towar w sklepie...być malutki, śliczniutki, zdrowiutki...większość do wzięcia dzieci to "wybrakowane" towary, których nikt nie chce :(
            • stephanie.plum Re: Jestem w szoku 27.11.12, 12:52
              tak, ludzie chcą adoptować dziecko jak najmniejsze i jak najzdrowsze.

myślałam, że to okrutne - tak stawiać warunki, odrzucać te słabsze.
              ale teraz przerabiam to w praktyce i cóż, sama stawiam warunki... jak, kurna, w sklepie...
              • mariuszg2 Re: Jestem w szoku 27.11.12, 13:00
                > myślałam, że to okrutne - tak stawiać warunki, odrzucać te słabsze.
                > ale teraz przerabiam to w praktyce i cóż, sama stawiam warunki... jak, kurna, w
                > sklepie...
                >
                dobra.... dawaj te warunki.... z pewnością im sprostam....jestem młody, zdrowy i zarost mi się rżnie na twarzy...
                • stephanie.plum Re: Jestem w szoku 27.11.12, 13:02
                  czekam na niemowlę, a skoro Ty już masz zarost, to za staryś!!!
                  • mariuszg2 Re: Jestem w szoku 27.11.12, 13:07
                    ale świetnie ssam cyca albo dwa na raz nawet.... i odruch chwytny mi się nie cofnął...za to samodzielnie zmieniam sobie pampersa :D koleżankom czasami w tym pomagam....
                    • stephanie.plum Re: Jestem w szoku 27.11.12, 13:13
                      uch!
                      weź zaprzestań, bo mi się instynkt macierzyński cofnie!
                      • mariuszg2 Re: Jestem w szoku 27.11.12, 13:33
                        spoojnie...nic Ci się nie cofnie....najpierw musi się obudzic zwierzęcy a potem będzie macierzyński....spokospoko....
                        • stephanie.plum Re: Jestem w szoku 27.11.12, 13:44
                          zwierzęcy już mam,
                          on mi każe boleśnie gryźć w tyłek obcych, którzy popełniają nieostrożność i podchodzą za blisko...
                          :~[]
                          • mariuszg2 Re: Jestem w szoku 27.11.12, 14:13
                            stephanie.plum napisała:

> zwierzęcy już mam,
                            > on mi każe boleśnie gryźć w tyłek obcych, którzy popełniają nieostrożność i pod
                            > chodzą za blisko...
                            > :~[]

A nie łatwiej by Ci było powiedzić Obcym aby podchodzili ostrożniej....zamiast od tyłka strony...powinni atakowac przodem....
                            • stephanie.plum Re: Jestem w szoku 27.11.12, 14:20
                              łatwiej, łatwiej...
                              ale dzikiemu zwierzęciu nie przetłomaczysz!
                              • mariuszg2 Re: Jestem w szoku 27.11.12, 14:25
                                tak tak...takie czeba ujarzmic....albo wytresowac....albo w klatce zamknąc.....ale uważaj...sprawy mogą się wymknąć spod kontroli jak w Jurrasic Park
                                • stephanie.plum Re: Jestem w szoku 27.11.12, 14:33
                                  o, tak!
                                  słyszałam już nie raz, że Tyrexa przypominam.
                                  te potężne udziska, łapki-grabki i wiecznie głupio uśmiechnięta paszcza.

w dodatku "object in mirror are closer than they appear".
                                  • mariuszg2 Re: Jestem w szoku 27.11.12, 14:39
                                    to jest luzik....ja atakuję w stadzie....
                                    • stephanie.plum Re: Jestem w szoku 27.11.12, 14:57
                                      uznaję waszą wyższość, udaję, że mnie nie ma.
                                      nawet paszczę zamknę.
                                      • mariuszg2 Re: Jestem w szoku 27.11.12, 15:43
                                        chodźmy...w zasadzie nie chce nam się az tak jeść.... ale zapolujemy...nie teraz....
              • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Jestem w szoku 27.11.12, 13:00

> myślałam, że to okrutne - tak stawiać warunki, odrzucać te słabsze.
                > ale teraz przerabiam to w praktyce i cóż, sama stawiam warunki... jak, kurna, w
                > sklepie...

To jest dobra nauka, aby oceniając zachowania innych ludzi nie iść na łatwiznę i nie poruszać się utartymi myślowymi szlakami tylko sytuację przeanalizować.
                • stephanie.plum Re: Jestem w szoku 27.11.12, 13:03
                  thank you, captain obvious.
                  • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Jestem w szoku 27.11.12, 13:16

stephanie.plum napisała:

> thank you, captain obvious.

To nie było takie oczywiste, skoro kiedyś myślałaś że to okrutne, prawda?
                    • stephanie.plum Re: Jestem w szoku 27.11.12, 13:24
                      przepraszam że jestem niemiła, ale Twój komentarz niewiele wniósł.

nie zmieniłam zdania. jestem po prostu w sytuacji, w której nie stać mnie na to, żeby nie postąpić okrutnie.
                      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Jestem w szoku 27.11.12, 13:34

> nie zmieniłam zdania. jestem po prostu w sytuacji, w której nie stać mnie na to
                        > , żeby nie postąpić okrutnie.

Och, jestem przekonany że okrucieństwo to niewłaściwe określenie.
                        Zachowanie niealturistyczne - to będzie dużo bliższe. A (oczywiście jedynie zgadując) ewentualny konflikt emocjonalny bierze się z stąd że adopcję postrzegamy właśnie jako czyn alturistyczny, poświęcenie. Więc nie ma tam miejsca na egoizm (rozumiany jako myślenie o sobie).
                        • stephanie.plum Re: Jestem w szoku 27.11.12, 13:47
                          zabrzmiało przyjemnie...
                          :~)
            • soulshuntr Re: Jestem w szoku 27.11.12, 14:16
              > dzieć musi być jak towar w sklepie...być malutki, śliczniutki, zdrowiutki...wię
              > kszość do wzięcia dzieci to "wybrakowane" towary, których nikt nie chce :(

to nie da rady zrobic promocji buy one, get one free?
              • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Jestem w szoku 27.11.12, 14:25

> to nie da rady zrobic promocji buy one, get one free?

Moi znajomi adoptowali "samczyka i samiczkę"... :D
                Serio, ich słowa :)
      • senseiek Re: Jestem w szoku 27.11.12, 11:46
        > co o mnie pomyślisz, jak mnie spotkasz z ciemnoskórym niemowkaliem w wózku?

Ze chodzisz na solarke z dzieckiem? ;)
        • stephanie.plum Re: Jestem w szoku 27.11.12, 11:55
          ano właśnie, przecież to samo zdrowie!!!
          :~)
          • senseiek Re: Jestem w szoku 27.11.12, 12:03
            > ano właśnie, przecież to samo zdrowie!!!
            > :~)

Noo to inwestycja w przyszlosc - moze zostac nastepnym prezydentem usa.. :P
            • stephanie.plum Re: Jestem w szoku 27.11.12, 12:06
              papieżem!
              podobno ma być Murzyn!
              • mariuszg2 Re: Jestem w szoku 27.11.12, 12:40
                najpierw latynos....Polacy masowo uczą się hiszpańskiego podobno...
      • kombinerki.pinocheta Re: Jestem w szoku 27.11.12, 12:39
        Ze bzykasz sie z czarnym.
        • stephanie.plum Re: Jestem w szoku 27.11.12, 12:48
          a jeżeli będę szła z mężem o licach białych jak flaga kapitulacji, a nasze dziecko będzie czarne?
          wtedy pomyślisz tak:
          ona d z i w k a, a on duppa wołowa i frajer.

ja na klatę mogę wziąć dużo, bo psy szczekają, a karawana jedzie dalej, ale ani małemu, ani mężowi nie należą się gratisowe kopniaki.
          • kombinerki.pinocheta Re: Jestem w szoku 27.11.12, 12:54
            > ona d z i w k a, a on duppa wołowa i frajer.

Pojade wyborca Palikota czy tez czytelnikiem krytyki politycznej.

Dlaczego dziwka? Uwazasz, ze dziecko z czarnym lub tez samo bzykanie z czarnoskorym zle swiadczy? Tylko dlatego, ze jest czarny? A moze ty jestes rasistka?

A na powaznie to juz sobie nie dodawaj i nie udawaj wielce urazonej, bo napisalem tylko, ze wywnioskowalbym, ze to twoje dziecko. Mozna takie wnioski wyciagac czy to jest zabronione?
            • stephanie.plum Re: Jestem w szoku 27.11.12, 13:00
              >wywnioskowalbym, ze to twoje dziecko.

aha. to w sumie fajnie.

ale wiesz, posiadania dziecka od uprawiania seksu jeszcze ciągle się nie da do końca oddzielić,
              więc o ile nie masz rozdwojenia jaźni, to nie możesz gardzić kobietami, które "rozkładają nogi" przed murzynem, a szanować je jako matki.
              • kombinerki.pinocheta Re: Jestem w szoku 27.11.12, 13:06
                > aha. to w sumie fajnie.

Dlaczego fajnie? Czy to nie swiadczy o ciasnocie umyslowej? Przeciez rownie dobrze moze to byc dziecko sasiadki, ciotki lub kolezanki.

Rozumiem, ze chcesz pokazac jak bardzo jestes tolerancyjna, ale nie rozmawiaj ze mna w ten sposob, bo wyczuwam takie zachowanie na odleglosc i brzydzi mnie to, poniewaz chcesz zebym na kazdym kroku udowadnial, ze nie jestem rasista, a i tak cos bys znalazla i udawala urazona, dlatego tez nie odpowiem na ponizsze uwagi:

> ale wiesz, posiadania dziecka od uprawiania seksu jeszcze ciągle się nie da do
                > końca oddzielić,
                > więc o ile nie masz rozdwojenia jaźni, to nie możesz gardzić kobietami, które "
                > rozkładają nogi" przed murzynem, a szanować je jako matki.
                • stephanie.plum Re: Jestem w szoku 27.11.12, 13:18
                  taktak, oczywiście,
                  masz 100% racji.

zrozum mnie jednak: starzeję się, mam celulit i rośnie mi broda, w życiu nie miałam czarnoskórego kochanka, i obawiam się, że to się nie zmieni.

pozostaje mi tylko chwalić się tolerancją, bo niczym innym doprawdy nie mogę.
                  tymczasem ty zarzucasz mi rasizm!
                  okrutniku.
                  • kombinerki.pinocheta Re: Jestem w szoku 27.11.12, 14:42
                    > tymczasem ty zarzucasz mi rasizm!

Nie zrozumialas, ale mnie to w ogole nie dziwi. Podpowiem tylko, ze daleko mi do Palikota i pogladow gloszonych przez mlodych czerwonych z krytyki politycznej.
                    • stephanie.plum Re: Jestem w szoku 27.11.12, 15:01
                      wiem, wiem, że ci daleko.

to ty nie zrozumiałeś.
                      i pomyśleć, że nawet przez chwilę mnie to zdziwiło...
                      • stephanie.plum Re: Jestem w szoku 27.11.12, 15:03
                        podejrzewam, że to, jakie ja mam poglądy, tak naprawdę średnio cię interesuje.
                        obawiam się, że z góry założyłeś, że są to poglądy, którymi gardzisz.
                        • kombinerki.pinocheta Re: Jestem w szoku 27.11.12, 15:12
                          Sori sori, ale ja pytam skad sie bierze pewne zjawisko, a ty mi sugerujesz, ze w pewnej sytuacji (czarny dzieciak i wozek) faceta odbieram jako frajera, babe jako dziwke itd, szukasz znamion rasizmu, starasz sie pokazac jaka to jestes odwazna broniac honoru "rodziny" (kopniaki) a teraz jeszcze komunikujesz, ze jestem nietolerancyjny i uzywasz mocnych slow w stylu pogarda.

Zabraklo jeszcze faszyzmu. Daj zyc.

Wiesz skad sie bierze zainteresowanie rodaczek czarnoskorymi? Podejrzewasz? Masz jakas teorie?
                          Nie to do widzenia.
                          • stephanie.plum Re: Jestem w szoku 27.11.12, 15:17
                            taaak,
                            pytasz skąd się bierze zjawisko...
                            od kilkunastu wątków, pytasz i pytasz.
                            oczywiście, kieruje tobą ludzka, życzliwa otwarta ciekawość.

do widzenia.
                          • six_a Re: Jestem w szoku 27.11.12, 15:37
                            nuda.
    • kombinerki.pinocheta Re: Jestem w szoku 27.11.12, 12:38
      Posmialismy sie i jak zwykle w rzucaniu smiesznych zartow i uwag przodowala Siksa. Brawo.

A teraz wrocmy do tematu.

Macie przeciez kolezanki i zapewne czarnych kolegow. Zaloze sie, ze wiekszosc zauwazyla spore zainteresowanie kobiet tymi osobnikami. Oczywiscie was nie interesuje co kto robi z kim w lozku. Taaa. :)

Podejdzmy do tego jak do tematu socjologicznego.

Skad to sie bierze, ze dorosle 25/30/35 letnie kobiety tak chetnie wchodza w relacje seksualne z czarnymi? Jak to jest, ze zapominaja one wtedy o tym, ze facet musi spelniac szereg cech, ktorych na pierwszy rzut oka nie widac, a ktore takiego delikwenta nie obowiazuja? Skad one nagle robia sie takie odwazne, ze same zapraszaja do siebie, wysylaja zdjecia i wprost mowia o co im chodzi?

Chec sprobowania z czarnym za wszelka cene?
      • triismegistos Re: Jestem w szoku 27.11.12, 12:42
        >
        > Skad to sie bierze, ze dorosle 25/30/35 letnie kobiety tak chetnie wchodza w re
        > lacje seksualne z czarnymi?

Bo mają pewność, że ten czarnoskóry nie jest kombinerkiem?
        • senseiek Re: Jestem w szoku 27.11.12, 12:49
          > Bo mają pewność, że ten czarnoskóry nie jest kombinerkiem?

On ma taka obsesje na punkcie czarnych jak jozek na punkcie wlascicieli samochodow/prawka jazdy.. ;)
        • kombinerki.pinocheta Re: Jestem w szoku 27.11.12, 12:50
          Jeju, blagam. Tak, wiem, jestem gowno warty. Mam malego, jestem bezrobotny, smierdze i mam pryszcze. Przyznaje sie.

Wasze zlosliwosci to poziom zdenerwowanego piatoklasisty. Nudzi mnie to, a zeby juz nie wysluchiwac, iz moje tematy tez sa nudne i sie powtarzam to chce stwierdzic, ze nikt znudzonych i blyskotliwie przewidujacych tutaj nie zapraszal. Idac waszym tokiem rozumowania nie powinno was tutaj byc, no chyba, ze jestescie masochistami. Wspolczuje.
          Zegnam znudzone panie, a jak chcecie mnie poruszyc to wrzuccie mi jakas dobra wiazanke w stylu nieznanego poety o Korybucie Wisniowieckim to nawet pochwale i do piersi przytule.
          • princess_yo_yo Re: Jestem w szoku 27.11.12, 13:28
            wklej wreszcie link do tego portalu to bedzie o czym dyskutowac w koncu
          • triismegistos Re: Jestem w szoku 27.11.12, 14:07
            kombinerki.pinocheta napisał:

> Zegnam znudzone panie,

Obiecanki cacanki.
          • gambas-gambas Re: Jestem w szoku 27.11.12, 16:33
            Założyłeś wątek i obrażasz się, że ludzie w nim piszą. Oryginalne podejście.:D
            • kombinerki.pinocheta Re: Jestem w szoku 27.11.12, 16:40
              Podstawowy blad jest taki, ze zakladasz, iz sie obrazilem.

To jest znudzenie slabymi uwagami, ktore maja mnie dotknac, a po mnie splywaja. Niestety od tych zlosliwosci zaczyna sie wzajemne dogadywanie forumek, ktore uwazaja sie za blyskotliwe i pozniej zasmiecaja mi watek swoimi wypocinami.
              • gambas-gambas Re: Jestem w szoku 27.11.12, 17:13
                No ale jaką odpowiedź na swoje pytanie chciałbyś zobaczyć? Egzotyczne jest pociągające, bo jest egzotyczne, żadnej filozofii tu nie ma. Myślisz, że Polakom nie podobają się Azjatki i Latynoski? I ze jakaś słowiańska blondynka miałaby u większości szanse w konfrontacji z ognistą senioritą? Wątpię.:)
      • mariuszg2 Re: Jestem w szoku 27.11.12, 12:55
        tak....kobieta pragnie sięgnąc do korzenia...korzeni znaczy....a jak wiadomo nasza rasa bierzę początek w wielkim rowie wschodnioafrykańskim....

pl.wikipedia.org/wiki/Wielki_R%C3%B3w_Wschodni
      • alienka20 Re: Jestem w szoku 27.11.12, 16:46
        Wytłumaczę ci, jeśli ty wytłumaczysz, dlaczego mężczyźni lecą na Azjatki.
        Nie, nie mam problemów osobistych na tym tle ;).
        Tobie jak Józkowi można pierd.yliard razy tłumaczyć pewną rzecz i tak Ci się nie przetłumaczy, bo Ty masz już swoja gotową tezę i ani myślisz od niej odstąpić i męczyć otoczenia wątkami z przysłowiowej d...
    • rudenko Re: Jestem w szoku 27.11.12, 13:34
      a czy ten rzeczony murzyn umie dobrze gotować?

bo na mnie ani brylaty, ani czarny kaloryfer, żeby nie nazywac rzeczy po imieniu ;-)))))))), ani biżuteria, ani wypasione auto, ani żona zołza nie robi wrazenia liczy się tylko dobra micha :-)))))
      • mariuszg2 Re: Jestem w szoku 27.11.12, 13:38
        ja dziś robię karpaczio z łososia delikatnie w ziołach prowansalskich
        • rudenko Re: Jestem w szoku 27.11.12, 13:42
          mniam

a jutro co robisz????
          • mariuszg2 Re: Jestem w szoku 27.11.12, 14:07
            a co chcesz to przyrządze :D ?
            • rudenko Re: Jestem w szoku 27.11.12, 14:12
              zwykły domowy obiadek :-)))) no to gdzie mam wskoczyć po pracy - dawaj adresa
              • mariuszg2 Re: Jestem w szoku 27.11.12, 14:14
                fotunia najpierw a potem adresa :DDDD
                • rudenko Re: Jestem w szoku 27.11.12, 14:22
                  ugotuje se sama
                  • mariuszg2 Re: Jestem w szoku 27.11.12, 14:40
                    jak wolisz :)
    • soulshuntr Re: Jestem w szoku 27.11.12, 14:07
      > Skad to sie bierze?

Z zycia niestety. Jak rzecze pewne amerykanskie powiedzonko :" Once You go black, You never go back." Ponoc robi to w obie strony a nawet w cztery.
      • mariuszg2 Re: Jestem w szoku 27.11.12, 14:08
        amerykanie to zawsze potrafią ciemnotę wcisnąć....
        • soulshuntr Re: Jestem w szoku 27.11.12, 14:09
          tak, ale tez mozna ich jasnie oswiecic.
          • mariuszg2 Re: Jestem w szoku 27.11.12, 14:14
            tak zwłąszcza jaśnie...niech znają zapach Pańskiego buta....
    • elton_dzwon Jestem cenzurowany 27.11.12, 15:05
      nie wiem co gorsze
    • wersja_robocza Re: Jestem w szoku 27.11.12, 15:42
      Nadal czy znowu?
      • akle2 Re: Jestem w szoku 27.11.12, 18:17
        On jest jak te przebrzmiałe celebrytki, co to muszą co jakiś czas o sobie przypomnieć. Może teraz jakiś skandalik, albo rozbierana sesja (po wizycie w solarium, choć samoopalacz chyba wyjdzie taniej)?
        • six_a Re: Jestem w szoku 27.11.12, 21:42
          dałby jakąś nową focię chociaż. kiedyś wstawił klatkę piersiowo w kolorze gaciowy róż.
          tęsknię za tymy czasamy
    • gambas-gambas Re: Jestem w szoku 27.11.12, 16:30
      A wolałbyś siedzieć z żubrówką pod jabłonią, czy z winem pod palmą? Bo ja wolałabym to drugie. Nie, żebym miała coś przeciwko żubrówce czy przeciwko jabłoni, ale takie drzewko mam w ogrodzie. A gdybym nawet nie miała, to pewnie znalazłabym jakieś niedaleko. A palmy widzę nie częściej niż raz-dwa razy w roku.
    • irenkaka6 Re: Jestem w szoku 27.11.12, 21:49
      no troche mało prawdopodobne
    • anna_sla Re: Jestem w szoku 27.11.12, 21:51
      > Skad to sie bierze?

odpowiadam bardzo poważnie, żartów nie stroję. NIE MAM ZIELONEGO POJĘCIA. Ja tez zjawiska nie rozumiem mimo, że jestem kobietą.
    • culebre Re: Jestem w szoku 27.11.12, 22:58
      Tak to jest, mój ty tytanie intelektu, jak się na biologii w szk. podst. nie uważało... Dobór naturalny, zróżnicowanie genów, przetrwanie najsilniejszego gatunku, instynkty rozrodcze u ssaków, te sprawy, zapraszam do biblioteki. No i będziesz jeszcze musiał zaliczyć jazdę ma ręcznym przy jakimś interracial pornolu, też ci się trzecie oko otworzy. Pomogłem, objawionyś i mniej w szoku?
    • stokrotka_a Re: Jestem w szoku 28.11.12, 12:36
      A po jakie licho zatanawiasz się nad tym problemem? Przecież nie jesteś czarny, więc odpuść. ;-)

Zastanów się lepiej, dlaczego tak bardzo interesuje cię problem, który ciebie nie dotyczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka