senseiek 30.11.12, 13:07 Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,12953813,_Zazenowanie____wizytowka_CBA____smarkacze____operacje.html boshe, ile ma tluszczu.... az zwisaja faldki.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariuszg2 Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:09 posłanka... Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:12 > posłanka... jakby zdjal przy niej koszulke to by wtedy bylo wiadomo, ze poleciala na kase.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
light_in_august Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:14 Tamta posłanka to chyba wybredna nie była, bo jakby sama zdjęła koszulkę... yyy... Ja bym na Tomka nie poleciała, najwyżej na jego porszaka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:18 > Tamta posłanka to chyba wybredna nie była, bo jakby sama zdjęła koszulkę... yyy > ... Czyli co - brzydule maja byc niewybredne? :> > Ja bym na Tomka nie poleciała, najwyżej na jego porszaka ;) Hmmmm.. Blachara? :> Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:21 ciekawe czy wyrywa na stłuczke? pewnie wszystkie zniszki potraciła....i nic... -- Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:13 > boshe, ile ma tluszczu.... > az zwisaja faldki.. Po prostu kiepskie ujęcie... :D Tylko Senseiek - ani słowa o Twojej diecie, ok? :D Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:17 > Po prostu kiepskie ujęcie... :D Hahaha! Powinien zdjac gacie? :> > Tylko Senseiek - ani słowa o Twojej diecie, ok? :D A ja dzisiaj mialem 350 gramow indyczka w sosie Chow Mein.. :p Orgazm w gebie..... serio. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:20 oooo a ja wczoraj jadłem indyczka z kalafiorkiem z wody.....jakoś spokojnie to przetrawiłem.... Odpowiedz Link Zgłoś
rudenko Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:22 ale kłamca mówiłeś że kurczaczka PODŁY Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:28 kurczaka jadłem ale owego pamitnego wieczora kiedy mnie zostawiłaś samego z rozbudzonymi nadziejami na chłodzie, słocie i o zmroku....miałem dwie porcje przygotowane...wiesz....wisz co teraz czuję? wiesz...patrzyłem na tego kurczaka....i tak mnie coś tu...oo...ścisło...zassało... skręcio...normalnie...jak o tym pomyśle...a żebyś widziała dziób kurczaka...i to szkliste spojrzenie.... takie za mgłą...nieobecne...zastygłe...ucieknione... Odpowiedz Link Zgłoś
rudenko Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:34 mariuszg2 napisał: > kurczaka jadłem ale owego pamitnego wieczora kiedy mnie zostawiłaś samego z roz > budzonymi nadziejami na chłodzie, słocie i o zmroku....miałem dwie porcje przyg > otowane...wiesz....wisz co teraz czuję? wiesz...patrzyłem na tego kurczaka....i > tak mnie coś tu...oo...ścisło...zassało... skręcio... ....... cdn ciąg dalszy wszyscy znacie Mariuszek wrąbał z żalu oba kurczaki sam nawet kostki do pociamkania mi nie zostawił Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:38 > ciąg dalszy wszyscy znacie Mariuszek wrąbał z żalu oba kurczaki sam nawet kostk > i do pociamkania mi nie zostawił Nie chcial zeby sie zmarnowalo.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rudenko Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:51 nigdy mu tego nie wybaczę... nawet kostki do pociomkania Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 15:08 rudenko napisała: > nigdy mu tego nie wybaczę... nawet kostki do pociomkania okoej dostaniesz kostkę.... ale jeszcze kurczak się nie wykluł z jajka...tylko mi zaraz nie pisz, że chcesz moje jajko pociamkać Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 20:06 A feee Mariuszku, z tym jajkiem to nie był przejaw błyskotliwości, bynajmniej, aczkolwiek buractwa jak najbardziej. Kumasz? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 21:30 nie bierz tego tak do siebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
rudenko Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 03.12.12, 09:42 mariuszg2 napisał: > rudenko napisała: > > > nigdy mu tego nie wybaczę... nawet kostki do pociomkania > > okoej dostaniesz kostkę.... ale jeszcze kurczak się nie wykluł z jajka...tylko > mi zaraz nie pisz, że chcesz moje jajko pociamkać > Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 15:06 > > Nie chcial zeby sie zmarnowalo.. :) hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:25 senseiek napisał: > > Po prostu kiepskie ujęcie... :D > > Hahaha! > > Powinien zdjac gacie? :> No, zdjęcie bez gaci w takim przysiadzie - wyszło by brawurowo... :) Odpowiedz Link Zgłoś
rudenko Re: Ktora z Was by poleciala na roberta kozyre? ;) 30.11.12, 13:21 ja bym poleciała na roberta kozyre może być? czy za mało przystojny Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Ktora z Was by poleciala na roberta kozyre? ; 30.11.12, 13:22 śliczny jest Odpowiedz Link Zgłoś
rudenko Re: Ktora z Was by poleciala na roberta kozyre? ; 30.11.12, 13:25 też Ci się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Ktora z Was by poleciala na roberta kozyre? ; 30.11.12, 13:29 chciałbym mieć taki brzuch i sylwetkę.... Odpowiedz Link Zgłoś
leniwy_pierog Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:23 Nie jest tragicznie. Wzięłabym go na siłownię to może by się wyrobił:) Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:37 Na obleśny nalany pysk też siłownia pomaga? A co na tępe spojrzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
leniwy_pierog Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:49 Jak człowiek chudnie to zwykle twarz też się zmienia. A spojrzenie ma ok. Ogólnie prezentuje się raczej jako typ faceta, z którym bym poszła na wódkę niż do łóżka, ale obrzydzenia we mnie żadnego nie wzbudza. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:55 A we mnie właśnie obrzydzenie, nic nie poradzę, nie tknęłabym go nawet pogrzebaczem. Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:32 wątek józiowy, on tez ma takie "problemy":) Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:40 > wątek józiowy, on tez ma takie "problemy":) Jakby to jozek zakladal ten watek to by napisal "polecialy byscie na ta torbe kasy co tomek ma u stop?" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na faktycznie sam fet!kup se bryle! 30.11.12, 13:45 to chyba ja mam inna wizję tłuszczu..przecież wygląda normalnie!! ogólnie kolo mi zalatuje na żigolaka ale ciało ma nie najgorsze.. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:45 on ogólnie jest obleśny, ale musi byc dobrym aktorem skoro i marczuk i sawicka wzdychały do niego.... Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:53 Fajny jest. Nie do polecenia na niego, tylko do pogadania. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 14:07 gadalas z nim? Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 17:31 No właśnie nie gadałam, a ciekawa jestem co ma do powiedzenia na niektóre tematy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 14:18 > Fajny jest. Nie do polecenia na niego, tylko do pogadania. :) Do "pogadania"?? Przeciez on jest z pisdu... nie? O czym bys z nim gadala?? O zamachu na tu-154? O bombie? Znam jednego kolesia co tez za pisdu jest i momentalnie stracilem do niego szacunek jak zaczal p..yc o tym, ze wierzy w zamach.. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 14:21 > Do "pogadania"?? > Przeciez on jest z pisdu... nie? > O czym bys z nim gadala?? > O zamachu na tu-154? > O bombie? Idę o zakład że ten konkretny koleś ani w Tu-154 ani w J.K. nie wierzy. On wierzy w siebie. We władzę i w kasę. Równie dobrze mógłby robić w SLD - idę o zakład że jemu jest wszystko jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 17:34 Eeee, nie. Politycznych tematów raczej bym nie poruszała, bo konflikt gotowy. A mnie się nie chce wykłócać o to czy był trotyl czy go nie było. Raczej na tematy ogólnoludzkie, może transcendentalne. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 14:14 nie podobuje mnie się nic, a nic;-p Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 14:19 > nie podobuje mnie się nic, a nic;-p Nie oblizuj sie tak lakomie bo slinka cieknie, klamczusio.. :P Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 14:27 e tam-mało reprezentacyjny jezd;-p Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 15:13 to oblech i wieprz (i wcale nie mówię tu tylko i wyłącznie o wyglądzie). Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 18:03 musiał mieć dobry bajer, bo wygląd ma świński ble Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 18:12 > musiał mieć dobry bajer, bo wygląd ma świński ble No przeciez jezdzil prosiakiem.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Od Sawickiej ładniejszy. :) 30.11.12, 22:44 On ma urodę playboya, co prawda nieco wioskowego, ale playboya, a ona po prostu brzydula. :P Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 20:02 Ale jaki wydepilowany!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 20:30 Nie napalać się panienki i damy. On już zajęty. Sławna Hejke go "zajęła". A jaką ma siłę "zajmowania", oto więcej szczegółów: m.wyborcza.pl/wyborcza/1,105226,9508039.html I nie tylko go "zajęła" prywatnie, ale też służbowo i wykorzystuje w swoich wywiadach. Patrzcie i podziwiajcie jej i jego face i elokwencje;)): www.youtube.com/watch?v=EPrzYlb8lH4 Odpowiedz Link Zgłoś
ognista.potwora Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 21:47 Pół biedy fałdki - można zgubić, za to bycie ćwierćinteligentem to dożywotnia diagnoza. Kto głosował na tego typa? Toż to jedna z największych zagadek ludzkości. Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 22:45 Podobno ok. 4,5 tys. na niego poleciało i to wystarczyło by zostać posłem PiSu a dokładnie " otrzymując 4332 głosy w okręgu kieleckim" pl.wikipedia.org/wiki/Tomasz_Kaczmarek_%28funkcjonariusz%29. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 21:48 Opublikuj twoje zdjecie-ocenimy ile ty tluszczu masz. Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 22:44 > Opublikuj twoje zdjecie-ocenimy ile ty tluszczu masz. Jakbym pokazal swoje to bys napisal, ze sciagnalem z netu i bysmy mieli infinite loop.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 22:53 Przy fotkach przez ciebie juz powielonych tez nie napisalem,ze GW je Photoshopem do swojej propagandy dopasowala. Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 22:57 Jestes kuzynem kallki? :> Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 23:47 No ale nie wstydz sie.Tak chetnie jezdzisz po wygladzie innych, to miej odwage pokazac twoj. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg I co senseiek?????wymiekles?????? 04.12.12, 17:25 Boisz sie jednak porownania do agenta Tomka?? Odpowiedz Link Zgłoś
mm969696 Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 01.12.12, 02:13 ja bym poleciała. i żadnego tłuszczu tam nie wiedzę. pokaż swój brzuch Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 01.12.12, 04:46 nawet ubrany wygląda jak fircyk , wymoczek taki. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 01.12.12, 08:01 wymoczek? raczej amant Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 01.12.12, 14:53 Z tego tekstu wynika że szanowne panie lubią mocno kobiecych facetów z poczuciem władzy. Gratki... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 01.12.12, 16:45 Ja lece tylko na osobowosc mezczyzny, co do wygladu wystarczy byl normalny. Niemniej jednak typ urody, ktory prezentuje owy agent, zwykle idzie w parze z osobowoscia donzuana. Czarne wlosy, opalona twarz, biale zabki, usmiech holiwodzki...leee. Tacy zawsze maja wypisane na twarzy: "jestem swietny, ktora mi sie oprze", i juz to u mnie dyskwalifikuje, bo zaraz za ta fasadowa pewnoscia siebie jest nuda, brak ambicji, pustota, nieiwedza itd. itp. Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 01.12.12, 16:48 > bo zaraz za ta fasadowa pewnoscia siebie jest nuda, brak ambicji, pustota, nieiwedza itd. itp. Dosc stereotypowe myslenie.. Czyli jak ktos ma roztrzepane wlasny kazdy w inna strone to jest madry jak Eintein? :> Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 06.12.12, 16:18 W kazdym stereotypie jest 50% prawdy, przynajmniej tak twierdza badacze zajmujacey sie stereotypami. Po drugie mam dobrze rozwinieta inteligencje emocjonalana i jej ufam. Typ Tomka nigdyby mnie nie uwiodl. Ale wiem ze sa mamatorki takich ciasteczek. Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 01.12.12, 16:58 Trochę discopolowo wygląda, ale podobno w naszym kraju ten rodzaj twórczości dobrze się sprzedaje. Gadają, że chodził do pedicuru i miał markowe majty. Może to robiło wrażenie na paniach. Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 01.12.12, 17:11 > Trochę discopolowo wygląda, ale podobno w naszym kraju ten rodzaj twórczości dobrze się sprzedaje. "Jaki kraj, taki Bond".. :) > Gadają, że chodził do pedicuru i miał markowe majty. A Ty nie masz markowych majtek? :O Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 01.12.12, 17:30 berta-death napisała: > Trochę discopolowo wygląda, ale podobno w naszym kraju ten rodzaj twórczości do > brze się sprzedaje. Gadają, że chodził do pedicuru i miał markowe majty. Może t > o robiło wrażenie na paniach. Na bank. W połączeniu z grubym portfelem z którym nie musi się liczyć? Czuł się pewnie panem miasta i niewieścich serc. A jego stylistyka i zachowanie bardziej pasuje do "gangstera" z Młodych Wilków niż do agenta specjalnego... Odpowiedz Link Zgłoś
krokodil123 Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 01.12.12, 17:38 Ja bym poleciała, ale że tak powiem "chwilowo". Po zdjęciu koszuli rezygnuje. Lubię owłosionych mężczyzn, a takie gole klaty mnie nie rajcują wręcz obnażają mi drastycznie popęd. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 01.12.12, 17:39 ja nie wiem, ale ja jakoś odbierałam tych chłopaków z Młodych Wilkó , którzy mają jakąś klasę , swój styl. W przypadku tomka agenta to ja jednak pozostanę przy tym wymoczku i najbardziej mnie wkurza, żę ten typ jest posłem i nie chodzi mi już o partię ale o sam fakt że jest posłem w sejmie Rzeczypospolitej. a swoją drogą facet został' udupiony' tymi zdjęciami. Zaszedł komuś mocno za skórę Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 01.12.12, 17:59 gr.eenka napisał: > ja nie wiem, ale ja jakoś odbierałam tych chłopaków z Młodych Wilkó , którzy ma > ją jakąś klasę , swój styl. Uwierz że to tylko filmowy wizerunek. Prawdziwi młodzi gangsa mają dokładnie taki sam styl co pan Tomek. > i najbardziej mnie wkurza, żę ten typ jest posłem i nie chodzi mi już o partię > ale o sam fakt że jest posłem w sejmie Rzeczypospolitej. Cóż - tak działa system w którym to partie decydują kto zostanie posłem. Odpowiedz Link Zgłoś
gambas-gambas Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 03.12.12, 19:39 Typ podrywacza z wiejskiej dyskoteki - są panny, które by się skusiły. No i jeszcze niedowartościowane kobiety, takie po przejściach, zdesperowane którym wystarcza zainteresowanie i czułe słówka. I masz sukces takiego Tomka. Z fałdkami przesadziłeś, chociaż rzeczywiście średnio jest na czym oko zawiesić. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais A czy agencina 03.12.12, 22:14 pobiera, będąc posłem, zasłużoną emeryturę? Bo przy takich dodatkowych dochodach powinni mu zawiesić. No chyba że posłów i/lub agentów obowiązują szczególne przepisy? Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: A czy agencina 03.12.12, 22:21 chyba agent zrzekł się emerytury na rzecz diety poselskiej :))) więc teraz jest na diecie i czy się stoi czy się leży dieta posłu się należy :) i ja mam jeszcze jedną taką dietetyczną ulubienicę , nie wiedzieć czemu mam nieodparte wrażenie, że też nic nie robi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Ale jak to "zrzekł się szlachetnie"? 03.12.12, 22:23 Rzecz w tym, że NORMALNY EMERYT to się nie ma co zrzekać. Dorobi więcej niż ileśtam (zdaje się ok. 1500 zł) - ciach, emeryturę zabieramy i nie ma. A ty sugerujesz, że agentowi nie zabrali? Czyli obowiązują go odrębne przepisy? Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Ale jak to "zrzekł się szlachetnie"? 03.12.12, 22:29 tak mi kiedyś migło przed oczami wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,10604554,Agent_Tomek_zostanie_bez_emerytury__ale_z_wywiadownia.html może ja powinnam zostać agentką :)? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Ale jak to "zrzekł się szlachetnie"? 03.12.12, 22:33 gr.eenka napisał: > tak mi kiedyś migło przed oczami > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,10604554,Agent_Tomek_zostanie_bez_emerytury__ale_z_wywiadownia.html > może ja powinnam zostać agentką :)? Jak się nadasz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais A na co agencinie wywiadownia 03.12.12, 23:06 W Sejmie RP? Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Ale jak to "zrzekł się szlachetnie"? 04.12.12, 17:52 Normalny, powtarzam NORMALNY emeryt tzn. taki w wieku normalnym emerytalnym 60/65 lat może dorobić ile mu się uda. Obcinają tylko emerytom wcześniejszym. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Ale jak to "zrzekł się szlachetnie"? 04.12.12, 18:07 stedo napisała: > Normalny, powtarzam NORMALNY emeryt tzn. taki w wieku normalnym emerytalnym 60/ > 65 lat może dorobić ile mu się uda. Obcinają tylko emerytom wcześniejszym. Agencina przeszła na emeryturę w wieku lat 34, to zalicza się do której grupy? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 03.12.12, 22:20 wygląda jak przekarmiony wiewiór ten agent towarzyski fuuuuuuj Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 03.12.12, 22:22 przekarmiony wiewiór bosze cośty w młodości czytałaś ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 03.12.12, 22:34 to przez filmy, nie powinnam mieszać disneya z egzorcystą, ale jakoś tak wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 04.12.12, 01:09 > to przez filmy, nie powinnam mieszać disneya z egzorcystą, ale jakoś tak wyszło Wiewior- chyba chip and dalesow ogladalas jak bylas mala.. :P Odpowiedz Link Zgłoś