Dodaj do ulubionych

Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;)

30.11.12, 13:07
Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;)

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,12953813,_Zazenowanie____wizytowka_CBA____smarkacze____operacje.html
boshe, ile ma tluszczu....
az zwisaja faldki..
Obserwuj wątek
    • mariuszg2 Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:09
      posłanka...
      • senseiek Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:12
        > posłanka...

jakby zdjal przy niej koszulke to by wtedy bylo wiadomo, ze poleciala na kase.. ;)
        • light_in_august Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:14
          Tamta posłanka to chyba wybredna nie była, bo jakby sama zdjęła koszulkę... yyy...
          Ja bym na Tomka nie poleciała, najwyżej na jego porszaka ;)
          • senseiek Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:18
            > Tamta posłanka to chyba wybredna nie była, bo jakby sama zdjęła koszulkę... yyy
            > ...

Czyli co - brzydule maja byc niewybredne? :>

> Ja bym na Tomka nie poleciała, najwyżej na jego porszaka ;)

Hmmmm.. Blachara? :>
            • mariuszg2 Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:21
              ciekawe czy wyrywa na stłuczke? pewnie wszystkie zniszki potraciła....i nic...
              --
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:13
      > boshe, ile ma tluszczu....
      > az zwisaja faldki..

Po prostu kiepskie ujęcie... :D

Tylko Senseiek - ani słowa o Twojej diecie, ok? :D
      • senseiek Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:17
        > Po prostu kiepskie ujęcie... :D

Hahaha!

Powinien zdjac gacie? :>

> Tylko Senseiek - ani słowa o Twojej diecie, ok? :D

A ja dzisiaj mialem 350 gramow indyczka w sosie Chow Mein.. :p
        Orgazm w gebie..... serio.
        • mariuszg2 Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:20
          oooo a ja wczoraj jadłem indyczka z kalafiorkiem z wody.....jakoś spokojnie to przetrawiłem....
          • rudenko Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:22
            ale kłamca mówiłeś że kurczaczka PODŁY
            • mariuszg2 Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:28
              kurczaka jadłem ale owego pamitnego wieczora kiedy mnie zostawiłaś samego z rozbudzonymi nadziejami na chłodzie, słocie i o zmroku....miałem dwie porcje przygotowane...wiesz....wisz co teraz czuję? wiesz...patrzyłem na tego kurczaka....i tak mnie coś tu...oo...ścisło...zassało... skręcio...normalnie...jak o tym pomyśle...a żebyś widziała dziób kurczaka...i to szkliste spojrzenie.... takie za mgłą...nieobecne...zastygłe...ucieknione...
              • rudenko Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:34
                mariuszg2 napisał:

> kurczaka jadłem ale owego pamitnego wieczora kiedy mnie zostawiłaś samego z roz
                > budzonymi nadziejami na chłodzie, słocie i o zmroku....miałem dwie porcje przyg
                > otowane...wiesz....wisz co teraz czuję? wiesz...patrzyłem na tego kurczaka....i
                > tak mnie coś tu...oo...ścisło...zassało... skręcio... .......

cdn

ciąg dalszy wszyscy znacie Mariuszek wrąbał z żalu oba kurczaki sam nawet kostki do pociamkania mi nie zostawił
                • senseiek Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:38
                  > ciąg dalszy wszyscy znacie Mariuszek wrąbał z żalu oba kurczaki sam nawet kostk
                  > i do pociamkania mi nie zostawił

Nie chcial zeby sie zmarnowalo.. :)
                  • rudenko Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:51
                    nigdy mu tego nie wybaczę... nawet kostki do pociomkania https://s8.rimg.info/7228082066adab43a80bf8be6d1a1d8d.gif
                    • mariuszg2 Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 15:08
                      rudenko napisała:

> nigdy mu tego nie wybaczę... nawet kostki do pociomkania

okoej dostaniesz kostkę.... ale jeszcze kurczak się nie wykluł z jajka...tylko mi zaraz nie pisz, że chcesz moje jajko pociamkać
                      • stedo Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 20:06
                        A feee Mariuszku, z tym jajkiem to nie był przejaw błyskotliwości, bynajmniej, aczkolwiek buractwa jak najbardziej. Kumasz?
                        • mariuszg2 Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 21:30
                          nie bierz tego tak do siebie....
                      • rudenko Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 03.12.12, 09:42
                        https://s19.rimg.info/509644de2e60712c2d66077359a62725.gif https://s19.rimg.info/8d77168181c032bdd02ea3fbfbd52512.gif https://s19.rimg.info/b2b703a15ef7e06417118ae13efe1202.gif https://s.rimg.info/224bf1b662fdc0fabc93b957faac0eec.gif
                        mariuszg2 napisał:

> rudenko napisała:
                        >
                        > > nigdy mu tego nie wybaczę... nawet kostki do pociomkania
                        >
                        > okoej dostaniesz kostkę.... ale jeszcze kurczak się nie wykluł z jajka...tylko
                        > mi zaraz nie pisz, że chcesz moje jajko pociamkać
                        >
                  • mariuszg2 Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 15:06
                    >
                    > Nie chcial zeby sie zmarnowalo.. :)

hahahaha
        • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:25

senseiek napisał:

> > Po prostu kiepskie ujęcie... :D
          >
          > Hahaha!
          >
          > Powinien zdjac gacie? :>

No, zdjęcie bez gaci w takim przysiadzie - wyszło by brawurowo... :)
    • rudenko Re: Ktora z Was by poleciala na roberta kozyre? ;) 30.11.12, 13:21
      ja bym poleciała na roberta kozyre może być? czy za mało przystojny
      • mariuszg2 Re: Ktora z Was by poleciala na roberta kozyre? ; 30.11.12, 13:22
        śliczny jest
        • rudenko Re: Ktora z Was by poleciala na roberta kozyre? ; 30.11.12, 13:25
          też Ci się podoba
          • mariuszg2 Re: Ktora z Was by poleciala na roberta kozyre? ; 30.11.12, 13:29
            chciałbym mieć taki brzuch i sylwetkę....
    • leniwy_pierog Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:23
      Nie jest tragicznie. Wzięłabym go na siłownię to może by się wyrobił:)
      • jowita771 Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:37
        Na obleśny nalany pysk też siłownia pomaga? A co na tępe spojrzenie?
        • leniwy_pierog Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:49
          Jak człowiek chudnie to zwykle twarz też się zmienia. A spojrzenie ma ok. Ogólnie prezentuje się raczej jako typ faceta, z którym bym poszła na wódkę niż do łóżka, ale obrzydzenia we mnie żadnego nie wzbudza.
          • jowita771 Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:55
            A we mnie właśnie obrzydzenie, nic nie poradzę, nie tknęłabym go nawet pogrzebaczem.
    • varna771 Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:32
      wątek józiowy, on tez ma takie "problemy":)
      • senseiek Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:40
        > wątek józiowy, on tez ma takie "problemy":)

Jakby to jozek zakladal ten watek to by napisal "polecialy byscie na ta torbe kasy co tomek ma u stop?" ;)
    • wez_sie bankowo 30.11.12, 13:34
      g,r,a,f,z,e,r,o
      jozek
      menka
      i green chmurka
    • coffei.na faktycznie sam fet!kup se bryle! 30.11.12, 13:45
      to chyba ja mam inna wizję tłuszczu..przecież wygląda normalnie!!
      ogólnie kolo mi zalatuje na żigolaka ale ciało ma nie najgorsze..
    • wielkafuria Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:45
      on ogólnie jest obleśny, ale musi byc dobrym aktorem skoro i marczuk i sawicka wzdychały do niego....
    • khadroma Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 13:53
      Fajny jest. Nie do polecenia na niego, tylko do pogadania. :)
      • wez_sie Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 14:07
        gadalas z nim?
        • khadroma Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 17:31
          No właśnie nie gadałam, a ciekawa jestem co ma do powiedzenia na niektóre tematy. :)
      • senseiek Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 14:18
        > Fajny jest. Nie do polecenia na niego, tylko do pogadania. :)

Do "pogadania"??
        Przeciez on jest z pisdu... nie?
        O czym bys z nim gadala??
        O zamachu na tu-154?
        O bombie?

Znam jednego kolesia co tez za pisdu jest i momentalnie stracilem do niego szacunek jak zaczal p..yc o tym, ze wierzy w zamach..
        • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 14:21
          > Do "pogadania"??
          > Przeciez on jest z pisdu... nie?
          > O czym bys z nim gadala??
          > O zamachu na tu-154?
          > O bombie?

Idę o zakład że ten konkretny koleś ani w Tu-154 ani w J.K. nie wierzy.
          On wierzy w siebie. We władzę i w kasę.
          Równie dobrze mógłby robić w SLD - idę o zakład że jemu jest wszystko jedno.
        • khadroma Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 17:34
          Eeee, nie. Politycznych tematów raczej bym nie poruszała, bo konflikt gotowy. A mnie się nie chce wykłócać o to czy był trotyl czy go nie było.
          Raczej na tematy ogólnoludzkie, może transcendentalne. :)
    • kseniainc Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 14:14
      nie podobuje mnie się nic, a nic;-p
      • senseiek Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 14:19
        > nie podobuje mnie się nic, a nic;-p

Nie oblizuj sie tak lakomie bo slinka cieknie, klamczusio.. :P
        • kseniainc Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 14:27
          e tam-mało reprezentacyjny jezd;-p
    • headvig Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 15:13
      to oblech i wieprz (i wcale nie mówię tu tylko i wyłącznie o wyglądzie).
    • vandikia Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 18:03
      musiał mieć dobry bajer, bo wygląd ma świński ble
      • senseiek Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 18:12
        > musiał mieć dobry bajer, bo wygląd ma świński ble

No przeciez jezdzil prosiakiem.. :))
      • josef_to_ja Od Sawickiej ładniejszy. :) 30.11.12, 22:44
        On ma urodę playboya, co prawda nieco wioskowego, ale playboya, a ona po prostu brzydula. :P
    • stedo Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 20:02
      Ale jaki wydepilowany!!!
    • stedo Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 20:30
      Nie napalać się panienki i damy. On już zajęty. Sławna Hejke go "zajęła". A jaką ma siłę "zajmowania", oto więcej szczegółów:
      m.wyborcza.pl/wyborcza/1,105226,9508039.html
      I nie tylko go "zajęła" prywatnie, ale też służbowo i wykorzystuje w swoich wywiadach. Patrzcie i podziwiajcie jej i jego face i elokwencje;)):
      www.youtube.com/watch?v=EPrzYlb8lH4
    • ognista.potwora Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 21:47
      Pół biedy fałdki - można zgubić, za to bycie ćwierćinteligentem to dożywotnia diagnoza. Kto głosował na tego typa? Toż to jedna z największych zagadek ludzkości.
      • stedo Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 22:45
        Podobno ok. 4,5 tys. na niego poleciało i to wystarczyło by zostać posłem PiSu
        a dokładnie " otrzymując 4332 głosy w okręgu kieleckim"
        pl.wikipedia.org/wiki/Tomasz_Kaczmarek_%28funkcjonariusz%29.
    • magnusg Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 21:48
      Opublikuj twoje zdjecie-ocenimy ile ty tluszczu masz.
      • senseiek Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 22:44
        > Opublikuj twoje zdjecie-ocenimy ile ty tluszczu masz.

Jakbym pokazal swoje to bys napisal, ze sciagnalem z netu i bysmy mieli infinite loop.. :)
        • magnusg Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 22:53
          Przy fotkach przez ciebie juz powielonych tez nie napisalem,ze GW je Photoshopem do swojej propagandy dopasowala.
          • senseiek Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 22:57
            Jestes kuzynem kallki? :>
            • magnusg Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 30.11.12, 23:47
              No ale nie wstydz sie.Tak chetnie jezdzisz po wygladzie innych, to miej odwage pokazac twoj.
              • magnusg I co senseiek?????wymiekles?????? 04.12.12, 17:25
                Boisz sie jednak porownania do agenta Tomka??
    • mm969696 Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 01.12.12, 02:13
      ja bym poleciała. i żadnego tłuszczu tam nie wiedzę. pokaż swój brzuch
    • gr.eenka Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 01.12.12, 04:46
      nawet ubrany wygląda jak fircyk , wymoczek taki.
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 01.12.12, 08:01
        wymoczek?

raczej amant
        https://bi.gazeta.pl/im/de/c1/c5/z12960222Q,CBA-organizowalo-imprezy-przy-roznych-okazjach--np-.jpg
    • tanebo Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 01.12.12, 14:53
      Z tego tekstu wynika że szanowne panie lubią mocno kobiecych facetów z poczuciem władzy. Gratki...
    • kochanic.a.francuza Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 01.12.12, 16:45
      Ja lece tylko na osobowosc mezczyzny, co do wygladu wystarczy byl normalny. Niemniej jednak typ urody, ktory prezentuje owy agent, zwykle idzie w parze z osobowoscia donzuana. Czarne wlosy, opalona twarz, biale zabki, usmiech holiwodzki...leee. Tacy zawsze maja wypisane na twarzy: "jestem swietny, ktora mi sie oprze", i juz to u mnie dyskwalifikuje, bo zaraz za ta fasadowa pewnoscia siebie jest nuda, brak ambicji, pustota, nieiwedza itd. itp.
      • senseiek Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 01.12.12, 16:48
        > bo zaraz za ta fasadowa pewnoscia siebie jest nuda, brak ambicji, pustota, nieiwedza itd. itp.

Dosc stereotypowe myslenie..
        Czyli jak ktos ma roztrzepane wlasny kazdy w inna strone to jest madry jak Eintein? :>
        • kochanic.a.francuza Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 06.12.12, 16:18
          W kazdym stereotypie jest 50% prawdy, przynajmniej tak twierdza badacze zajmujacey sie stereotypami.
          Po drugie mam dobrze rozwinieta inteligencje emocjonalana i jej ufam. Typ Tomka nigdyby mnie nie uwiodl. Ale wiem ze sa mamatorki takich ciasteczek.
    • berta-death Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 01.12.12, 16:58
      Trochę discopolowo wygląda, ale podobno w naszym kraju ten rodzaj twórczości dobrze się sprzedaje. Gadają, że chodził do pedicuru i miał markowe majty. Może to robiło wrażenie na paniach.
      • senseiek Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 01.12.12, 17:11
        > Trochę discopolowo wygląda, ale podobno w naszym kraju ten rodzaj twórczości dobrze się sprzedaje.

"Jaki kraj, taki Bond".. :)

> Gadają, że chodził do pedicuru i miał markowe majty.

A Ty nie masz markowych majtek? :O
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 01.12.12, 17:30

berta-death napisała:

> Trochę discopolowo wygląda, ale podobno w naszym kraju ten rodzaj twórczości do
        > brze się sprzedaje. Gadają, że chodził do pedicuru i miał markowe majty. Może t
        > o robiło wrażenie na paniach.

Na bank. W połączeniu z grubym portfelem z którym nie musi się liczyć?
        Czuł się pewnie panem miasta i niewieścich serc.
        A jego stylistyka i zachowanie bardziej pasuje do "gangstera" z Młodych Wilków niż do agenta specjalnego...
        • krokodil123 Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 01.12.12, 17:38
          Ja bym poleciała, ale że tak powiem "chwilowo".
          Po zdjęciu koszuli rezygnuje. Lubię owłosionych mężczyzn, a takie gole klaty mnie nie rajcują
          wręcz obnażają mi drastycznie popęd.
        • gr.eenka Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 01.12.12, 17:39
          ja nie wiem, ale ja jakoś odbierałam tych chłopaków z Młodych Wilkó , którzy mają jakąś klasę , swój styl.
          W przypadku tomka agenta to ja jednak pozostanę przy tym wymoczku
          i najbardziej mnie wkurza, żę ten typ jest posłem i nie chodzi mi już o partię ale o sam fakt że jest posłem w sejmie Rzeczypospolitej.

a swoją drogą facet został' udupiony' tymi zdjęciami.
          Zaszedł komuś mocno za skórę
          • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 01.12.12, 17:59
            gr.eenka napisał:

> ja nie wiem, ale ja jakoś odbierałam tych chłopaków z Młodych Wilkó , którzy ma
            > ją jakąś klasę , swój styl.
            Uwierz że to tylko filmowy wizerunek. Prawdziwi młodzi gangsa mają dokładnie taki sam styl co pan Tomek.

> i najbardziej mnie wkurza, żę ten typ jest posłem i nie chodzi mi już o partię
            > ale o sam fakt że jest posłem w sejmie Rzeczypospolitej.

Cóż - tak działa system w którym to partie decydują kto zostanie posłem.
    • gambas-gambas Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 03.12.12, 19:39
      Typ podrywacza z wiejskiej dyskoteki - są panny, które by się skusiły. No i jeszcze niedowartościowane kobiety, takie po przejściach, zdesperowane którym wystarcza zainteresowanie i czułe słówka. I masz sukces takiego Tomka. Z fałdkami przesadziłeś, chociaż rzeczywiście średnio jest na czym oko zawiesić.
    • maitresse.d.un.francais A czy agencina 03.12.12, 22:14
      pobiera, będąc posłem, zasłużoną emeryturę?

Bo przy takich dodatkowych dochodach powinni mu zawiesić.

No chyba że posłów i/lub agentów obowiązują szczególne przepisy?
      • gr.eenka Re: A czy agencina 03.12.12, 22:21
        chyba agent zrzekł się emerytury na rzecz diety poselskiej :)))

więc teraz jest na diecie
        i czy się stoi czy się leży dieta posłu się należy :)
        i ja mam jeszcze jedną taką dietetyczną ulubienicę , nie wiedzieć czemu mam nieodparte wrażenie, że też nic nie robi :))
        • maitresse.d.un.francais Ale jak to "zrzekł się szlachetnie"? 03.12.12, 22:23
          Rzecz w tym, że NORMALNY EMERYT to się nie ma co zrzekać.

Dorobi więcej niż ileśtam (zdaje się ok. 1500 zł) - ciach, emeryturę zabieramy i nie ma.

A ty sugerujesz, że agentowi nie zabrali? Czyli obowiązują go odrębne przepisy?
          • gr.eenka Re: Ale jak to "zrzekł się szlachetnie"? 03.12.12, 22:29
            tak mi kiedyś migło przed oczami
            wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,10604554,Agent_Tomek_zostanie_bez_emerytury__ale_z_wywiadownia.html
            może ja powinnam zostać agentką :)?
            • maitresse.d.un.francais Re: Ale jak to "zrzekł się szlachetnie"? 03.12.12, 22:33
              gr.eenka napisał:

> tak mi kiedyś migło przed oczami
              > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,10604554,Agent_Tomek_zostanie_bez_emerytury__ale_z_wywiadownia.html
              > może ja powinnam zostać agentką :)?

Jak się nadasz ;-)
              • maitresse.d.un.francais A na co agencinie wywiadownia 03.12.12, 23:06
                W Sejmie RP?
          • stedo Re: Ale jak to "zrzekł się szlachetnie"? 04.12.12, 17:52
            Normalny, powtarzam NORMALNY emeryt tzn. taki w wieku normalnym emerytalnym 60/65 lat może dorobić ile mu się uda. Obcinają tylko emerytom wcześniejszym.
            • maitresse.d.un.francais Re: Ale jak to "zrzekł się szlachetnie"? 04.12.12, 18:07
              stedo napisała:

> Normalny, powtarzam NORMALNY emeryt tzn. taki w wieku normalnym emerytalnym 60/
              > 65 lat może dorobić ile mu się uda. Obcinają tylko emerytom wcześniejszym.

Agencina przeszła na emeryturę w wieku lat 34, to zalicza się do której grupy?
    • six_a Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 03.12.12, 22:20
      wygląda jak przekarmiony wiewiór
      ten agent towarzyski
      fuuuuuuj
      • gr.eenka Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 03.12.12, 22:22
        przekarmiony wiewiór
        bosze cośty w młodości czytałaś ?
        :)
        • six_a Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 03.12.12, 22:34
          to przez filmy, nie powinnam mieszać disneya z egzorcystą, ale jakoś tak wyszło.
          • senseiek Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 04.12.12, 01:09
            > to przez filmy, nie powinnam mieszać disneya z egzorcystą, ale jakoś tak wyszło

Wiewior- chyba chip and dalesow ogladalas jak bylas mala.. :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka