minasz a same jak wygladacie? 03.12.12, 22:35 nie obrazajcie kolesia bo jakby was zaczał podrywac to byscie biegały jak pies za kiełbasa hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: a same jak wygladacie? 03.12.12, 22:39 ohohoho jak byśmy biegały :) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: a same jak wygladacie? 03.12.12, 22:48 a bys nie biegała ? myslisz ze on jest nudniejszy od twojego faceta? przeciez to w koncu nasz agent 007 Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: a same jak wygladacie? 03.12.12, 22:53 nudiejszy od niczego już nie może być :) Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: a same jak wygladacie? 04.12.12, 01:10 > nudiejszy od niczego już nie może być :) Czyli z braku laku bys sie skusila.. :P Odpowiedz Link Zgłoś
minasz dlaczego na niego jest taki zmasowany atak? 03.12.12, 22:36 czy on komus zaszkodził a moze cos trzeba przykryc a wy jak pelikany łykacie wszystko co wam dadza hehe Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: dlaczego na niego jest taki zmasowany atak? 03.12.12, 22:41 oczywiście, że wystawili politycznie chłopaka :) nosił wilk razy kilka , ponieśli i wilka niestety ostatnie zmiany/wydarzenia polityczne moim zdaniem ( podejrzliwym) aczkolwiek opierającym sięna analitycznym podejściu do życia politycznego to PO robi czystki wśród przeciwników :) ale to moje tylko urojenia Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: dlaczego na niego jest taki zmasowany atak? 03.12.12, 22:49 dla mnie to on jest za mały aby o niego chodziło to tylko taki pionek zabawka Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: dlaczego na niego jest taki zmasowany atak? 03.12.12, 22:56 może robił za żołnierza :) ostatnio to tak jakoś ochoczo sprawdzał jakąs dokumentacje, że na prawo się powoływał Premier Pawlak też jakoś się zdziwił , że przegrał :) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: dlaczego na niego jest taki zmasowany atak? 04.12.12, 00:45 uwazaj bo to nie tweoj poziom to sa mistrzowie manipulacji Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: dlaczego na niego jest taki zmasowany atak? 04.12.12, 18:13 On tu jest tylko narzędziem do celu..Narzędzie to jest bardzo funkcjonalne. Służy żeby pokazać jaki to syf ta całe CBA i że trzeba zrobić tam porządek.Przecież ta konferencja o Brunonie miała zapobiec tym porządkom, pamiętacie? Trzeba społeczeństwo pozytywnie nastroić do ograniczenia kompetencji tej firmy. Moim zdaniem są to pozytywne dążenia. Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Twoja niekompetencja jest powalajaca.... 06.12.12, 17:26 > On tu jest tylko narzędziem do celu..Narzędzie to jest bardzo funkcjonalne. Słu > ży żeby pokazać jaki to syf ta całe CBA i że trzeba zrobić tam porządek.Przecie > ż ta konferencja o Brunonie miała zapobiec tym porządkom, pamiętacie? Trzeba sp > ołeczeństwo pozytywnie nastroić do ograniczenia kompetencji tej firmy. Moim zda > niem są to pozytywne dążenia. Twoja niekompetencja jest powalajaca.... Konferencja o Brunonie byla zrobiona przez ABW... a nie CBA... CBA zajmuje sie KORUPCJAMI wsrod politykow, urzednikow i aparatu panstwowego... No ale spoko, dla Ciebie pewnie ksiadz katolicki i rabin i dalaj lama to to samo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: dlaczego na niego jest taki zmasowany atak? 04.12.12, 18:07 Tomuś to taka gnida.A czy zrobił komuś krzywdę?? Jeszcze się pytasz??!! A W. Marczuk?? Ile musiała przez niego niezasłużonych obelg znieść, małżeństwo jej się rozpadło/ swoją drogą Czaruś to świnia/, straciła swoją firmę prawniczą , no i siedziała trochę w pace. A dyr. Wydawnictw Technicznych? Też stracił pracę, też siedział i do tej pory jest bezrobotny, bo pomimo że go uniewinniono to nikt, tak na wszelki wypadek, nie chce go zatrudnić. Widziałam wywiad z nim. Obydwoje występują o odszkodowanie. Czyli wszyscy, i ty też, zapłacimy ze swoich podatków.Firma wydawnicza z długą tradycją, wydająca unikalne publikacje też przestała istnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka To dobra wiadomość :)) 03.12.12, 23:07 Oprócz pięknego Tomasza w CBA są jeszcze agenci chorzy psychiatrycznie Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: To dobra wiadomość :)) 03.12.12, 23:08 zapomniałam wkleić www.tvn24.pl/kaminski-wie-kto-ujawnil-zdjecia-agenta-tomka-ta-osoba-leczy-sie-psychiatrycznie,292440,s.html Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais O matko, znowu 03.12.12, 23:17 będą dorabiać gębę chorym PSYCHICZNIE. Droga greenko.Psychiatrycznie to się można leczyć na nerwicę, depresję, obniżenie nastroju i tysiąc innych pierduł, o których nie masz pojęcia. Nie masz pojęcia również o tym, że statystycznie rzecz biorąc co czwarty Twój kolega z pracy - jak również co czwarty prywatny znajomy - ma lub miał kiedyś kłopoty ze zdrowiem psychicznym. Zapewniam, że większość z takich osób MOŻNA traktować poważnie, a ich szefowie/koledzy nie mają pojęcia, że one się leczą, bo też w żaden sposób nie ujawnia się to w kontaktach społecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: O matko, znowu 03.12.12, 23:23 no na moje nieszczęście ja akurqat to widzę - tam gdzie jest , oczywiście takie chyba zboczenie zawodowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: O matko, znowu 04.12.12, 16:34 gr.eenka napisał: > no na moje nieszczęście ja akurqat to widzę - tam gdzie jest , oczywiście > takie chyba zboczenie zawodowe ;) Eeee tam, a sprawdzałaś? No dobrze, nerwica rzuca się w oczy. I depresja. :-P Ale ZAZWYCZAJ nie objawia się przynoszeniem zdjęć kolegi prasie. A w 99% przypadków nie objawia się agresją. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_dre Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 04.12.12, 21:25 nie lubie pulpetow, wole jambon de bayonne, zreszta tak z twarzy to wyglada na maly kaliber... Odpowiedz Link Zgłoś
albion4 Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 05.12.12, 21:07 haha, narzekacie na agenta Tomka a ciekawe z kim sie spotykacie albo jestescie w związkach?? Jesetm facetem i agent T. według mojego gustu jest ok, jest w miare atrakcyjny. Daje sobie reke uciac ze niejedna co tu narzeka (jaki ten owoc kwaśny mowi lis nie mogac go dosiegnąc) to by mu dupe po sraniu wylizała z chęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
leniwy_pierog Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 05.12.12, 21:48 Te co są z fajnymi facetami to pewnie na niego nie narzekają:) Jest w miarę atrakcyjny, ale nie powalająco. Nie lubię takich półdługich włosów u faceta i wolę bardziej zarysowane mięśnie. Ale zadbany jest - to na plus. Choć mimo wszystko z tym lizaniem to jednak bym nie przesadzała;) Odpowiedz Link Zgłoś