Dodaj do ulubionych

Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;)

• minasz a same jak wygladacie? 03.12.12, 22:35
      nie obrazajcie kolesia bo jakby was zaczał podrywac to byscie biegały jak pies za kiełbasa
      hehehe
      • gr.eenka Re: a same jak wygladacie? 03.12.12, 22:39
        ohohoho jak byśmy biegały

:)
        • minasz Re: a same jak wygladacie? 03.12.12, 22:48
          a bys nie biegała ?
          myslisz ze on jest nudniejszy od twojego faceta?
          przeciez to w koncu nasz agent 007
          • gr.eenka Re: a same jak wygladacie? 03.12.12, 22:53
            nudiejszy od niczego już nie może być :)
            • senseiek Re: a same jak wygladacie? 04.12.12, 01:10
              > nudiejszy od niczego już nie może być :)

Czyli z braku laku bys sie skusila.. :P
    • minasz dlaczego na niego jest taki zmasowany atak? 03.12.12, 22:36
      czy on komus zaszkodził a moze cos trzeba przykryc
      a wy jak pelikany łykacie wszystko co wam dadza hehe
      • gr.eenka Re: dlaczego na niego jest taki zmasowany atak? 03.12.12, 22:41
        oczywiście, że wystawili politycznie chłopaka :)
        nosił wilk razy kilka , ponieśli i wilka
        niestety ostatnie zmiany/wydarzenia polityczne moim zdaniem ( podejrzliwym) aczkolwiek opierającym sięna analitycznym podejściu do życia politycznego
        to PO robi czystki wśród przeciwników
        ale to moje tylko urojenia
        • minasz Re: dlaczego na niego jest taki zmasowany atak? 03.12.12, 22:49
          dla mnie to on jest za mały aby o niego chodziło
          to tylko taki pionek zabawka
          • gr.eenka Re: dlaczego na niego jest taki zmasowany atak? 03.12.12, 22:56
            może robił za żołnierza :)
            ostatnio to tak jakoś ochoczo sprawdzał jakąs dokumentacje, że na prawo się powoływał
            Premier Pawlak też jakoś się zdziwił , że przegrał
            • minasz Re: dlaczego na niego jest taki zmasowany atak? 04.12.12, 00:45
              uwazaj bo to nie tweoj poziom to sa mistrzowie manipulacji
        • stedo Re: dlaczego na niego jest taki zmasowany atak? 04.12.12, 18:13
          On tu jest tylko narzędziem do celu..Narzędzie to jest bardzo funkcjonalne. Służy żeby pokazać jaki to syf ta całe CBA i że trzeba zrobić tam porządek.Przecież ta konferencja o Brunonie miała zapobiec tym porządkom, pamiętacie? Trzeba społeczeństwo pozytywnie nastroić do ograniczenia kompetencji tej firmy. Moim zdaniem są to pozytywne dążenia.
          • senseiek Twoja niekompetencja jest powalajaca.... 06.12.12, 17:26
            > On tu jest tylko narzędziem do celu..Narzędzie to jest bardzo funkcjonalne. Słu
            > ży żeby pokazać jaki to syf ta całe CBA i że trzeba zrobić tam porządek.Przecie
            > ż ta konferencja o Brunonie miała zapobiec tym porządkom, pamiętacie? Trzeba sp
            > ołeczeństwo pozytywnie nastroić do ograniczenia kompetencji tej firmy. Moim zda
            > niem są to pozytywne dążenia.

Twoja niekompetencja jest powalajaca....

Konferencja o Brunonie byla zrobiona przez ABW...

a nie CBA...

CBA zajmuje sie KORUPCJAMI wsrod politykow, urzednikow i aparatu panstwowego...

No ale spoko, dla Ciebie pewnie ksiadz katolicki i rabin i dalaj lama to to samo ;)
      • stedo Re: dlaczego na niego jest taki zmasowany atak? 04.12.12, 18:07
        Tomuś to taka gnida.A czy zrobił komuś krzywdę?? Jeszcze się pytasz??!! A W. Marczuk?? Ile musiała przez niego niezasłużonych obelg znieść, małżeństwo jej się rozpadło/ swoją drogą Czaruś to świnia/, straciła swoją firmę prawniczą , no i siedziała trochę w pace. A dyr. Wydawnictw Technicznych? Też stracił pracę, też siedział i do tej pory jest bezrobotny, bo pomimo że go uniewinniono to nikt, tak na wszelki wypadek, nie chce go zatrudnić. Widziałam wywiad z nim. Obydwoje występują o odszkodowanie. Czyli wszyscy, i ty też, zapłacimy ze swoich podatków.Firma wydawnicza z długą tradycją, wydająca unikalne publikacje też przestała istnieć.
    • gr.eenka To dobra wiadomość :)) 03.12.12, 23:07
      Oprócz pięknego Tomasza w CBA są jeszcze agenci chorzy psychiatrycznie
      • gr.eenka Re: To dobra wiadomość :)) 03.12.12, 23:08
        zapomniałam wkleić
        www.tvn24.pl/kaminski-wie-kto-ujawnil-zdjecia-agenta-tomka-ta-osoba-leczy-sie-psychiatrycznie,292440,s.html
        • maitresse.d.un.francais O matko, znowu 03.12.12, 23:17
          będą dorabiać gębę chorym PSYCHICZNIE.

Droga greenko.Psychiatrycznie to się można leczyć na nerwicę, depresję, obniżenie nastroju i tysiąc innych pierduł, o których nie masz pojęcia.

Nie masz pojęcia również o tym, że statystycznie rzecz biorąc co czwarty Twój kolega z pracy - jak również co czwarty prywatny znajomy - ma lub miał kiedyś kłopoty ze zdrowiem psychicznym.

Zapewniam, że większość z takich osób MOŻNA traktować poważnie, a ich szefowie/koledzy nie mają pojęcia, że one się leczą, bo też w żaden sposób nie ujawnia się to w kontaktach społecznych.
          • gr.eenka Re: O matko, znowu 03.12.12, 23:23
            no na moje nieszczęście ja akurqat to widzę - tam gdzie jest , oczywiście
            takie chyba zboczenie zawodowe ;)
            • maitresse.d.un.francais Re: O matko, znowu 04.12.12, 16:34
              gr.eenka napisał:

> no na moje nieszczęście ja akurqat to widzę - tam gdzie jest , oczywiście
              > takie chyba zboczenie zawodowe ;)

Eeee tam, a sprawdzałaś?

No dobrze, nerwica rzuca się w oczy. I depresja. :-P Ale ZAZWYCZAJ nie objawia się przynoszeniem zdjęć kolegi prasie. A w 99% przypadków nie objawia się agresją.
    • ma_dre Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 04.12.12, 21:25
      nie lubie pulpetow, wole jambon de bayonne, zreszta tak z twarzy to wyglada na maly kaliber...
      • albion4 Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 05.12.12, 21:07
        haha, narzekacie na agenta Tomka a ciekawe z kim sie spotykacie albo jestescie w związkach?? Jesetm facetem i agent T. według mojego gustu jest ok, jest w miare atrakcyjny. Daje sobie reke uciac ze niejedna co tu narzeka (jaki ten owoc kwaśny mowi lis nie mogac go dosiegnąc) to by mu dupe po sraniu wylizała z chęcia.
        • leniwy_pierog Re: Ktora z Was by poleciala na agenta tomka? ;) 05.12.12, 21:48
          Te co są z fajnymi facetami to pewnie na niego nie narzekają:) Jest w miarę atrakcyjny, ale nie powalająco. Nie lubię takich półdługich włosów u faceta i wolę bardziej zarysowane mięśnie. Ale zadbany jest - to na plus. Choć mimo wszystko z tym lizaniem to jednak bym nie przesadzała;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka