Dodaj do ulubionych

17lat roznicy

30.12.13, 23:22
spotykam sie ostatnio z kilkoma dziewczynami najmłodsza ma 11 lat mniej niz ja najstarsza 6lat wiecej :) w sumie tak jakbym sie spotykał z matka i córka co ciekawe mimo takiej roznicy wieku wcale sie tak mentalnie nie roznia i obie mi sie fizycznie podobaja hehehe
jak wejde teraz w zwiazek to chyba z wieksza liczba partnerek na raz bo jeszcze 3 inne kobiety mi sie podobaja :)
byłyscie kiedys w takich zwiazkach? np facet by ł naraz z 3dziewczynami i one o tym wiedziały?
Obserwuj wątek
    • miau.weglowy Re: 17lat roznicy 30.12.13, 23:25
      a wiedzo one hehehe?
    • six_a Re: 17lat roznicy 30.12.13, 23:31
      >jak wejde teraz w zwiazek
      radziecki?
      chyba trochę się spóźniłeś.

a co tam u żony nowego?
      • minasz Re: 17lat roznicy 30.12.13, 23:54
        dowiedziała sie ze jest mi winna duzo pieniedzy i zamierzam je odebrac bo niby czemu nie
    • czoklitka Re: 17lat roznicy 30.12.13, 23:34
      Różnica wieku - około dziesięciu lat - nie jest wcale taka duża. Kiedyś sama spotykalam się z kims o 10 lat starszym oraz o 5 lat młodszym. Kilka partnerek jednocześnie - rób sobie, co chcesz. W końcu wszystko jest dla ludzi.
      • minasz Re: 17lat roznicy 30.12.13, 23:42
        trace syna w wyniku manipulacji mojej ex to dla mnie bardzo trudne szczegolnie podczas swiat:(
        chyba juz nie bede potrafił wejsc znow w jakis standardowy zwiazek w jakim byłem przez ostatnie 10 lat- a faktycznie te 10 lat to nie jest jakas duza roznica tym bardziej ze jestem wysportowany i mentalnie niezbyt dorosły hehe
        • czoklitka Re: 17lat roznicy 31.12.13, 00:03
          Skoro nie nadasz się więcej do monogamii, zostań poligamistą :) Może być fajnie.
          • minasz Re: 17lat roznicy 31.12.13, 00:16
            mi potrzeba głebokich relacji miedzy ludzkich nie wiem czy poligamia mi to da- choc mam kolezanki z ktorymi w takich relacjach jestem i zdarzyło sie juz pare razy ze jak ich faceci tego nie akceptowali to odchodziły od nich - w sumie ja je traktuje jak rodzine
            • czoklitka Re: 17lat roznicy 31.12.13, 18:15
              >mi potrzeba głebokich relacji miedzy ludzkich

Czyli czego dokładnie Ci potrzeba?
        • pomorzanka34 Re: 17lat roznicy 31.12.13, 10:45
          minasz napisał:
          > tym bardziej ze jestem wysportowany i mentalnie niezbyt dorosły hehe

to nie dziwię sie twojej byłej skoro mentalnie jesteś niezbyt dorosły ;/ nie potrzebowała dzieciaka tylko faceta z krwi i kości
    • mariuszg2 Re: 17lat roznicy 30.12.13, 23:37
      a wiesz dlaczego Eugeniusz Bodo nie żyje?

bo umówił się z Metresą na dziewiątą.... nie wiedział, że dziewieć nie jest parzyste....
    • senseiek Re: 17lat roznicy 31.12.13, 00:18
      > jak wejde teraz w zwiazek to chyba z wieksza liczba partnerek na raz bo jeszcz
      > e 3 inne kobiety mi sie podobaja :)
      > byłyscie kiedys w takich zwiazkach? np facet by ł naraz z 3dziewczynami i one o
      > tym wiedziały?

3 to juz tlok, bo jak jedna siedzi na glowie, druga na drugim koncu ciala, to 3-cia sie nudzi czekajac na zmiane.. ;)
      • czoklitka Re: 17lat roznicy 31.12.13, 00:21
        porusz bardziej główką senseeik.
    • wez_sie Re: 17lat roznicy 31.12.13, 08:52
      "najmłodsza ma 11 lat"

moja najmlodsza miala 7 ale wtedy bylem w przeczkolu i tez mialem 7
      ale i tak fajnie bo chyba masz z 40 lad a chodzisz z 11 latka
    • paco_lopez Re: 17lat roznicy 31.12.13, 09:55
      Ja bylem z trzydziestoma, ale nikt nic nie wiedzial.
    • triismegistos Re: 17lat roznicy 31.12.13, 11:16
      Aż związkiem to bym tego nie nazwała, ale bywałam w stałym, nie tylko seksualnym, ale i przyjacielskim układzie z kilkoma mężczyznami naraz. Najlepsza liczba to 3, bo na wiecej szkoda czasu, a jak jest tylko dwóch to są o siebie zazdrośni i włącza im się rywalizacja.
    • sl.13 Re: 17lat roznicy 31.12.13, 14:32
      Mam znajomych w przedziale wiekowym mniej więcej 23-45 i widzę różnice.:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka