potworski 24.10.14, 21:38 =Która słucha Norbiego albo Piaska? Tylko bez ściemy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anus-hka Re: Dobra, przyznać się= 24.10.14, 21:41 A to niby z jakiego powodu ich słuchać? Kandydaci czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Dobra, przyznać się= 24.10.14, 21:49 Tak=kandydaci na radnych w obwodzie sachalińskim. Nie no zgrywam się=słuchasz ich czy nie? W sensie czy masz jakieś empetrójki spiracone z torrentów przynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Dobra, przyznać się= 24.10.14, 22:04 Dobra, już nie gadaj, żeś taka święta=widziałem cię we wtorek jak jarałaś szlugi za garażami. Czekaj matce powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
anus-hka Re: Dobra, przyznać się= 24.10.14, 22:21 Malolata...hahaha...dla twojej wiadomości nie palę 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Dobra, przyznać się= 24.10.14, 21:54 No co jest do cholery? Żadna? To może chociaż w Nicku Carterze się która kochała? Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: Dobra, przyznać się= 24.10.14, 21:57 Dobra, przyznać się! Kogo rzuciła narzeczona i wrócił do spędzania weekendowych wieczorów na fk? Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Dobra, przyznać się= 24.10.14, 22:03 Narzeczona kazała mi wybrać=forum, albo ja. No to wybrałem=ale i tak ch...jowe kopytka robiła. Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: Dobra, przyznać się= 24.10.14, 22:08 No pewusia, trzeba mieć w życiu priorytety! Na ten przykład ja bym się dała pociąć za Stachurskiego, bo za Norbiego to już nie... Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Dobra, przyznać się= 24.10.14, 22:12 Stachurski robi herbatę z wody po pierogach. Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: Dobra, przyznać się= 24.10.14, 22:18 Nic dziwnego, że Cię rzuciła, jak Ty się w ogóle na muzyce nie znasz i nie potrafisz rozpoznać wybitnego artysty. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Dobra, przyznać się= 24.10.14, 22:07 berta-death napisała: > Tylko Nergala. A czyjego nergala podziwiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Dobra, przyznać się= 24.10.14, 22:14 Nie wiem. Nie miał identyfikatora. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Dobra, przyznać się= 24.10.14, 22:21 berta-death napisała: > Nie wiem. Nie miał identyfikatora. Kiedyś podejrzałem pod publicznym prysznicem gościa, który posiadał tatuaże na nergalu. To miałaś na myśli pisząc o identyfikatorze? Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Dobra, przyznać się= 25.10.14, 00:19 Nie jestem pewna, bo nigdy nie podglądałam nikogo pod publicznymi prysznicami. Myślisz, że warto spróbować? Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Dobra, przyznać się= 25.10.14, 00:24 berta-death napisała: > Nie jestem pewna, bo nigdy nie podglądałam nikogo pod publicznymi prysznicami. > Myślisz, że warto spróbować? Samemu nie. Umówmy się na niedzielę. Jako dziewczyna masz prawo wyboru basenu, czy innej szatni. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Berto, 25.10.14, 01:04 czyżbym spłoszył Cię moim skromnym nergalem? Nieno, nie musisz mu się rzucać od razu na szyję, skromny dyg wystarczy, ucieszy się jak wiewiórka. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch W Niemczech egzaltowane pensjonarki, 24.10.14, 22:10 tudzież abiturientki, słuchają szansonisty Grönemeyer, albo grupy Vokuhila - Pur. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: W Niemczech egzaltowane pensjonarki, 24.10.14, 22:13 Super, a w Tanzaniii Słuchają Nkwankwo Masingwy, który wraz ze swoim zespołem klepie masajskie szlagiery na masajskich weselach. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: W Niemczech egzaltowane pensjonarki, 24.10.14, 22:23 potworski napisał: > Super, a w Tanzaniii Słuchają Nkwankwo Masingwy, który wraz ze swoim zespołem k > lepie masajskie szlagiery na masajskich weselach. Zmyślasz, na pewno nie ma takiego piosenkarza. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: W Niemczech egzaltowane pensjonarki, 24.10.14, 22:26 Jest=kiedy ostatnio słuchałaś radia Dodoma FM? Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: W Niemczech egzaltowane pensjonarki, 24.10.14, 22:40 potworski napisał: > Jest=kiedy ostatnio słuchałaś radia Dodoma FM? Ty sobie tutaj żarty stroisz a tam w Gambii na prawdę, albo w Senegalu. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Dobra, przyznać się= 24.10.14, 22:48 przypomniało mi się jedno polskie, ale nie pieska ani nawet fogga. Houk-Transmission into your heart aż se zachrypię chyba do snu. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Dobra, przyznać się= 24.10.14, 23:03 jesu, myślałam, że jakieś bardziej podniecające pytanie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Dobra, przyznać się= 25.10.14, 00:24 w innym przypadku bym się nie podnieciła Odpowiedz Link Zgłoś