Dodaj do ulubionych

o alllegro mam pytanie

23.04.15, 14:36
Już kilka lat nic nie kupowałam przez all, chciałam teraz i nie wiem o co kaman. Zalicytowałam coś, wciąż jest informacja że wygrywa ktoś inny, mnie w ogóle nie ma na liście licytujących. Czy to oznacza że moja oferta jest najniższa i dlatego nie widać mnie na liście tych co złożyli oferty? W "moich zakładkach" mam informację "w tej chwili nic nie licytujesz".
dzięki!
Obserwuj wątek
    • taki-sobie-nick Re: o alllegro mam pytanie 23.04.15, 18:37
      shouldbesolucky napisała:

> Już kilka lat nic nie kupowałam przez all, chciałam teraz i nie wiem o co kaman

Żegnaj języku polski, witaj języku półpolski.

My nie pracujemy na alllll, więc też nie wiemy. (To zdanie stanowi podpowiedź, co powinnaś zrobić, żeby rozwiązać swój problem).
    • six_a Re: o alllegro mam pytanie 23.04.15, 22:10
      a jesteś pewna, że zalicytowałaś na tym nicku, którego poszukujesz na liście?
    • kura_wuja Re: o alllegro mam pytanie 23.04.15, 22:32
      Twoja oferta byla tak zenujaco niska, ze w ogole nie zalapala sie nawet do progu wyborczego. Najpewniej. Daj oferte np 100000zl, zobaczysz co sie stanie.
    • poznanianka_jedna Re: o alllegro mam pytanie 28.04.15, 09:25
      > W "moich zakładkach" mam informację "w tej chwili nic nie licytujesz".
      I tego się trzymaj, widocznie nie potwierdziłaś ostatecznie chęci wzięcia udziału w licytacji.
    • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: o alllegro mam pytanie 29.04.15, 17:11
      Allegro wysyła maila po złożeniu oferty.
      Sprawdź czy w danych kontaktowych jest dobry mail - skoro to już kilka lat.
      Być może problem polega na tym że przetwarzanie zdarzenia złożenia oferty jest przerywane z powodu niepowodzenia wysłania maila.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka