wiarusik 12.11.15, 18:25 taki poradnik. musisz podać się za zagranicznego turystę z kasą, bo inaczej usłyszysz...zresztą zobaczcie: www.youtube.com/watch?v=DjSSE-bYrPU otwieram dyskusję na temat kondycji rodzimych pań. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mendiga Re: Jak poderwać polską kobietę. 12.11.15, 18:30 Oho, zapowiada się pasjonująca dyskusja o czarnych z wielkimi maczugami i kieszeniami pełnymi ojro. Gdzie jest ta pokraka kombinerek, on tu nam zaraz wszystkim powie, jakie kobiety są naprawdę. Idę po paluszki... Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Jak poderwać polską kobietę. 12.11.15, 18:35 a nie skusiłabyś się na sadama na ścigaczu z willą? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mendiga Re: Jak poderwać polską kobietę. 12.11.15, 18:43 Muszę cię rozczarować. Cierpię na brzydką przypadłość, a mianowicie gdy widzę człowieka, który ostentacyjnie manifestuje nieprzeciętny stan posiadania, od razu mam ochotę dać mu w mordę. Tak więc takie numery to nie ze mną. Powiem ci też, że uważam, iż trzeba być nieprzeciętnym idiotą, żeby uwierzyć w to, że ten film nie był inscenizowany. To jak? Uwierzyłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Jak poderwać polską kobietę. 12.11.15, 18:52 różnie może być. również i tak, że przysiadał się do różnych dziewczyn i trafił właśnie na taką, która zareagowała tak jak oczekiwał. może poznał po ubiorze, bo widać że ubrana jak cichodajka. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Jak poderwać polską kobietę. 12.11.15, 18:54 a tak poza tym mam odłożoną okrągłą sumkę, wiesz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mendiga Re: Jak poderwać polską kobietę. 12.11.15, 19:00 No nareszcie się do mnie przystawiasz, ale bardzo brzydko, że sięgasz po takie argumenty. Równie dobrze mógłbyś z szelmowskim uśmiechem oświadczyć, że masz nieleczoną kiłę w stadium bezobjawowym. Idę, oczy mi wyschły z tego wzruszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Jak poderwać polską kobietę. 12.11.15, 19:04 ale to dobry trop, gdyż nie zareagowałaś na mój post o 18:52, tylko ten o pieniądzach ;) kozaczysz, bo tej kasy nie widzisz i wiesz, że się nabijam ;) każda ma swoją cenę, każda. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Jak poderwać polską kobietę. 23.11.15, 13:10 a jakie są kryteria ? Bo mnie się skojarzyłe, że jakby tak jakaś dziarska ciocia przyjeżdzałaby po mnie bmw i zabierała do kina, to ja byłbym zadowolony raczej. Gdzie jest ta ostetntacja ? Odpowiedz Link Zgłoś
mendiga Re: Jak poderwać polską kobietę. 23.11.15, 13:24 Cóż, jeśli traktuje samochód jak samochód, a nie jak przedłużenie/substytut fiuta, to jest OK. Jeśli traktuje telefon jak telefon, a nie dowód na swój sukces życiowy, to jest OK. Jeśli nie dostaje wzwodu, opowiadając o swoim zegarku/innym superfajnym gadżecie itd., to przełknę. Nie troskaj się jednak, rzecz nie sprowadza się tylko do pieniędzy, równie alergicznie jak na snobów i nuworyszy reaguję bowiem na ofiary propagandy pozytywnego myślenia i samoafirmacji, tzn. tych ludzi - a większość z nich rekrutuje się spośród mężczyzn - którzy bez większego zażenowania przeznaczą 3/4 rozmowy z drugim człowiekiem na opowiadanie o tym, jacy są zajebiści. Mam nadzieję, że wyczerpująco odpowiedziałam na pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Jak poderwać polską kobietę. 23.11.15, 18:17 dla mnie to ciekawe jako interesujące. ludzie takie teraz wózki mają, że to już nie wiadomo z jakiego powodu i od kogo. zastanawiam się czasami po co my bi taki autobus był potrzebny ? Odpowiedz Link Zgłoś
mendiga Re: Jak poderwać polską kobietę. 23.11.15, 18:26 Ja się z kolei czasem zastanawiam, co taki pajac sobie myślał, jak kupował kolubrynę szerokości 2/3 całej jezdni w centrum jak by nie było starego miasta (z wąskimi uliczkami nie do rozbudowy) i teraz próbuje przejechać. Rejestracja miejscowa, więc chyba musiał przewidywać problemy. A może nie? Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Jak poderwać polską kobietę. 27.11.15, 16:49 oni cały czas myślą , że jest zima i że jako jedyni odpalą i wyjadą z zaspy. Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Jak poderwać polską kobietę. 13.11.15, 19:01 Wibrator padł? mendiga napisał(a): > Idę po paluszki... Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik ale jest pewien pozytyw 12.11.15, 19:32 wystarczy zagadać byle co po angielsku i ma się tanią dziewczynę na noc. zatem polskie chłopaki-brać się za angielski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: ale jest pewien pozytyw 13.11.15, 19:02 Nie omieszka tez liznąc francuskiego co nieco. wiarusik napisała: > wystarczy zagadać byle co po angielsku i ma się tanią dziewczynę na noc. > zatem polskie chłopaki-brać się za angielski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: ale jest pewien pozytyw 23.11.15, 10:02 jestem zdezorientowany. o którą gwarę francuskiego chodzi? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sid.le.niwiec Re: Jak poderwać polską kobietę. 12.11.15, 20:03 > musisz podać się za zagranicznego turystę Weź nie wywołuj wilka z lasu... Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta00 Re: Jak poderwać polską kobietę. 13.11.15, 16:02 > Weź nie wywołuj wilka z lasu... "Brian, don't!" www.youtube.com/watch?v=2WNrx2jq184 :)) Żeby rozruszać trochę ten wątek i dostarczyć emocji zaniedbanej Mendigo stwierdzam, że dupa z filmu nie poleciała na kasę tylko na język tj. paszport, czyli wizję spędzenia czasu z zagranicznym typem. Trochę się to zmienia, ale ciągle dla Polek ktoś z zewnątrz jest lepszy od rodaka. Mentalny kolonializm nadal tkwi w myśleniu Indianek znad Wisły, ale już trochę popróbowały zagranicznego DNA, więc nie robi to na nich tak wielkiego wrażenia jak jeszcze kilka lat temu, gdy taki hiszpański czy angielski chłopaczek był niczym spełnienie dziewczęcych marzeń, ale o tym więcej może powiedzieć Sid, w związku z tym o szczegóły uderzajcie do niej. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Jak poderwać polską kobietę. 23.11.15, 10:03 na każdą taktykę jest sposób. w przyrodzie musi zostać zachowana równowaga. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy a to jakas novina, wiarusik ? 12.11.15, 20:27 przy Twoim skromnym ponad 190 cm wzrostu - wstydzilbym sie biadolic. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: a to jakas novina, wiarusik ? 23.11.15, 10:06 często podobamy się tym, których nie chcemy. duże cycki i talia osy też nie gwarantują sukcesu zawsze i wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: Jak poderwać polską kobietę. 12.11.15, 20:28 Ale co? Też ci tak mówią? Żebyś...? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Jak poderwać polską kobietę. 23.11.15, 10:07 przy zrywaniu chociażby ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: Jak poderwać polską kobietę. 27.11.15, 18:10 chodziło mi o to, czy przy zapoznawaniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Jak poderwać polską kobietę. 28.11.15, 22:29 przy zapoznawaniu nie. ale może dlatego, że nie podrywam dziewczyn na ulicy, a jakiekolwiek rozmowy zaczynam neutralnie. Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: Jak poderwać polską kobietę. 29.11.15, 13:00 no to o czym w ogóle mówisz, dajesz jakiś podejrzany link i chcesz dyskutować o czymś, czego sam nigdy nie doświadczyłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus ...paszport..? Misiu, w UE wielu ludzi 14.11.15, 12:01 ma dwa, albo i trzy paszporty. Jesteśmy wolnymi ludźmi i żyjemy w przyjemnym stanie anarchii. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: ...paszport..? Misiu, w UE wielu ludzi 23.11.15, 10:08 nie interesują mnie twoje przygody erotyczne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy A Jak poderwać zagraniczną kobietę: 19.11.15, 14:26 wiarusik napisała: > taki poradnik. musisz podać się za zagranicznego turystę z kasą, odwroc problem: - A Jak poderwać zagraniczną kobietę? Jedziesz na Bialorus, czy na jaka glubinke w Rosji... (omijaj duze miasta - bo juz nie dziala, omijaj takze Ukraine - bo za duzo tam HIV-a...) i z automatu jestes zagranicznym turystą z kasą... Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: A Jak poderwać zagraniczną kobietę: 23.11.15, 10:11 zaczynam rozumieć problem. problem w tym, że kobiet z biednych krajów nie szanowałbym. zapewne zagraniczni myślą podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
leptosom Re: A Jak poderwać zagraniczną kobietę: 23.11.15, 17:14 zapewne zagraniczni myślą podobnie. być może. mimo tego/dzięki temu(?) nawet żenią się z kobietami z biedniejszych krajów, czy rejonów. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy dlaczego ? 27.11.15, 04:41 wiarusik napisała: > zaczynam rozumieć problem. problem w tym, że kobiet z biednych krajów nie szanowałbym. dlaczego ? zapewniam, ze per saldo - sa takie same jak, KRAJOWE. a ze maja cos do zyskania - latwiej je zdobyc. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: dlaczego ? 28.11.15, 22:24 dlatego, bo ten typ człowieka nastawiony jest na wygody. nigdy nie byłbym pewien, czy jeśli zainstaluję ją już w kraju, to nie potraktuje mnie jako trampolinę i poszuka jeszcze lepszych warunków. wystarczy, że stracę pracę lub siądzie mi zdrowie, a nie będzie mi kto miał szklanki z wodą podać. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy brak zgody 28.11.15, 23:58 napisalem wyraznie (po paru doswiadczeniach) ze sa takie same - jak KRAJOWE - w sytuacjach trudnych. zdobyc je latwiej, ale potem idzie juz tak samo. Liczy sie konkretny czlowiek. jego charakter i morale. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Czeba profil otpowiędni mnieć 20.11.15, 18:35 fotoforum.gazeta.pl/photo/8/nc/hg/lnod/JoCz4Alh9ULV67u12X.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Czeba profil otpowiędni mnieć 23.11.15, 10:13 te panie, co to kryją się za tymi fotkami, to takie sex bomby jak on antonio. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood A taki Bury musiał skusić kilogramową sztabką 20.11.15, 19:05 złota. Dziewczyna warta jednak co najmniej dwóch sztabek. :) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: A taki Bury musiał skusić kilogramową sztabk 20.11.15, 19:15 1.s.dziennik.pl/pliki/8449000/8449551-900-612.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy w Rosji bralem tylko te - ktore 20.11.15, 20:10 zadowalaly sie 5-cio rublowym zlotym Carskim Rublem. - to tez Rarytas. z tym, ze je nieco oszukiwalem... Zloto bylo prawdziwe, ale... Rubel byl podrobka - tloczona juz we wspolczesnej Rosji... omonetach.pl/aktualnosci/6/6195/monety-ostatniego-z-romanowoacute-w-mikolaj-ii Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Jak poderwać polską kobietę. 21.11.15, 19:37 Ja polskie kobiety wyrywam na cycki. I na intelekt, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy a do czego ci one ? 21.11.15, 20:35 grzeczna_dziewczynka15 napisała: > Ja polskie kobiety wyrywam na cycki. I na intelekt, oczywiście. a do czego ci one ? - gdyz stosunek do lesb mam b. negatywny... - zdejmuja mi inne kobiety z rynku. - co innego z gejami - tych bardzo cenie. zdejmuja mi meska konkurencje w dostepie do kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: a do czego ci one ? 22.11.15, 21:47 Lesbofob. Ja tam nie wiem, kto jest lesbą, a kto nie, ale kobietę lubię czasem poderwać. A i kobieta jakaś czasem mnie wyrywa. Także chyba jesteśmy na ścieżce wojennej;) Ale może połowicznie, bo facetów tez lubię wyrwać, więc zmniejszam Ci konkurencję. Więc sama nie wiem - walczymy, czy nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy zalicze cie do neutralnych 23.11.15, 00:10 wyrzadzasz mi (z grubsza) - tylez strat , co pozytku. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Jak poderwać polską kobietę. 23.11.15, 10:17 może byś mnie kiedy walnęła tymi cycami jak obuchem, a nie tylko erotomanisz gawędzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Jak poderwać polską kobietę. 27.11.15, 15:25 Chyba mnie za słabo kręcisz, żeby Cię podrywać. Zresztą, jak sam napisałeś - Tobie nie da się poderwać Polki;) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy gdybys byla... 27.11.15, 15:49 grzeczna_dziewczynka15 napisała: > Chyba mnie za słabo kręcisz, żeby Cię podrywać. gdybys byla grzeszna_dziewczynka lub chociaz niegrzeczna_dziewczynka - to sam by, sie chetnie zakręcil... ale z grzecznymi to skonczylem od Slubu, bo slubna jest tez bardzo grzeczna... - to po co mi druga taka? Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: gdybys byla... 28.11.15, 14:12 To było do Wiarusika, Obrotowy. Ty tam kręcisz nieźle - albo przynajmniej obracasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: gdybys byla... 28.11.15, 16:35 grzeczna_dziewczynka15 napisała: Ty tam kręcisz nieźle - albo przynajmniej obracasz:) Nosz wlasnie... Tosz chcialbym Cie zakrecic.... Miewasz czasem odloty - czy tylko "Slub po grob"? Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: gdybys byla... 28.11.15, 17:57 Mam permanentny odlot, z wielu przyczyn, a co do ślubu, w mój słownik nie rozpoznaje takiego terminu. Co to?:) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: gdybys byla... 28.11.15, 23:53 grzeczna_dziewczynka15 napisała: a co do ślubu, w mój słownik nie rozpoznaje takiego terminu. Co to?:) a to jest taka decyzja, za ktora niektorzy placa potem cale zycie. Nawet do Zlotych Godow. czy jescze gorzej - do Brylantowych. ale niektorym udaje sie zejsc wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: gdybys byla... 29.11.15, 00:04 No to mnie nie stać na ślub, bo za biedna jestem, żeby płacić - i to przez całe życie. To gorzej niż kredyt! Odpowiedz Link Zgłoś
leptosom Re: gdybys byla... 29.11.15, 16:37 To gorzej niż kredyt! I gorzej niż więzienie, z którego wychodzisz po odbyciu kary. Na wyjście ze ślubu musi pozwolić sąd, a i tak będziesz już zawsze napiętnowana jako rozwódka, gdy kara więzienna ulega zatarciu po 5u latach. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy mondrze rzeczesz... 01.12.15, 17:02 grzeczna_dziewczynka15 napisała: > No to mnie nie stać na ślub, bo za biedna jestem, żeby płacić - i to przez całe > życie. To gorzej niż kredyt! mondrze rzeczesz... mnie tez nie bylo stac... No to nieopatrznie wzialem kredyt na ten ślub. I place nie tylko za ten ślub, ale i za wziety na ten cel kredyt. - grosza w kieszeni nie zostaje... Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: mondrze rzeczesz... 02.12.15, 22:09 No ale jest zapewne jakaś wartość niematerialna;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Jak poderwać polską kobietę. 28.11.15, 22:20 skarbie, ja doskonale wiem, że przychodzisz tu tylko sobie pogawędzić ;) zatem obrotowy, to najlepsze dla ciebie towarzystwo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Jak poderwać polską kobietę. 29.11.15, 13:40 A Ty po co przychodzisz na forum? Wyrwać co nie co? Jako że jestem empatyczna, mam nadzieję, że w realu Ci lepiej idzie, bo nadrabiasz wyglądem. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Jak poderwać polską kobietę. 04.12.15, 16:12 daj cyca, nie pierdziel. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: albo na temat kondycji psychicznej rodzimych 23.11.15, 10:19 pierdoły niemieckie nie stać na niemkę, to szukają polki. analogicznie szuka się w byłym zsrr. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: nie na temat-ma byc o kompleksach panow Polak 28.11.15, 22:39 jakich kompleksach? facet z filmiku wyglądał jak z kabaretu łowcy.b, a jednak podszedł, zapytał się czy da mu de za free. Odpowiedz Link Zgłoś
miau.weglowy kompleksach u tych, co pisza jakie te polskie baby 29.11.15, 13:48 ZUE so ;P Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: kompleksach u tych, co pisza jakie te polskie 04.12.15, 16:02 no bo so. przede wszystkim wredne. w większości. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Jak poderwać polską kobietę. 22.11.15, 15:01 już kiedyś pisałem. Ładne są , ale nieokrzesane, jakby je ktoś z bielonej chaty krytej strzechą do salonu piękności wrzucił , a potem do galerii handlowej. Nic się kompletnie nie zmienia. Są oczywiście wyjątki, ale tylko potwierdzają regułę. Sympatyczne od tak po prostu robią się dopiero po pięćdziesiątce. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Jak poderwać polską kobietę. 23.11.15, 10:20 sam bym tego lepiej nie opisał. Odpowiedz Link Zgłoś
anus-hka Re: Jak poderwać polską kobietę. 22.11.15, 15:56 W moim przypadku trza miec deko "krzepy" bo sobie deko ważę..i za pierwszym "rwaniem" może sie nie udać:-( Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Jak poderwać polską kobietę. 23.11.15, 10:23 a więc to od tej strony podeszłaś do tematu? oryginalne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: Jak poderwać polską kobietę. 28.11.15, 14:33 ee tam zadna sztuka,zeby nie bylo, to skromnie powiem..wystarczy byc przystojnym, grzecznym i bogatym,a piekne lanie same podchodza blizej..hi..hi i tyle, THx Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Jak poderwać polską kobietę. 28.11.15, 16:15 podchodzą, nawet się tyłem ustawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Jak poderwać polską kobietę. 28.11.15, 19:18 Na ojca. Wiekszosc kobiet ma fatalnych ojcow wiec w potencjalnych partnerach szukaja opiekunow, w podtekscie ojcow. A typ faceta-ojciec to wiadomo: opieka, milosc i kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Jak poderwać polską kobietę. 28.11.15, 22:32 masz ładny tornister kochanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy milo spotkać polską kobietę - czlonkinie klubu, 01.12.15, 16:58 molly_wither napisał(a): Wiekszosc kobiet ma fatalnych ojcow ... milo spotkać polską kobietę - czlonkinie klubu: - "chlopy sa do niczego"... Czlonek klubu: - "baby sa do jednego". Odpowiedz Link Zgłoś
kolaczek9 Re: Jak poderwać polską kobietę. 01.12.15, 10:49 Najlepszy sposób - na inteligencję Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Jak poderwać polską kobietę. 01.12.15, 15:02 E tam inteligencję - lepiej na ładne ciało;) Choć inteligencja na plus, zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Jak poderwać polską kobietę. 04.12.15, 16:06 przygarnij biednego inteligenta. Odpowiedz Link Zgłoś