molly_wither 23.11.15, 18:32 ...wg Nostradamusa. Czy ktos moze wie, o jaki rok chodzilo? Bo, kurde, zem bilety na sylwestra wykupila i nie chcialabym,zeby sie zmarnowaly. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tirol1 Re: 25 listopada koniec ludzkosci... 23.11.15, 18:45 Spoko polska wladza do tego nie dopusci :)! Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: 25 listopada koniec ludzkosci... 23.11.15, 19:26 Widzę, że humor dopisuje dosłownie. PiS nas uratuje nawet przed armagiedonem. Odpowiedz Link Zgłoś
kk55aa Re: 25 listopada koniec ludzkosci... 25.11.15, 19:55 tak, pozamyka nam gęby, a wypowiadać będziemy się w myślach Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 moglo chodzic o ten rok... 24.11.15, 14:26 - bo Turcy wlasnie zestrzelili jakis rosyjski samolot. Radzilabym sie wstrzymac z zakupem tej sukienki do pojutrza... Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: moglo chodzic o ten rok... 25.11.15, 18:41 Madra rada. Natomiast zakupialam sobie dwa szampany, co by uczcic godnie zakonczenie swiata. Jesli sie nie zagazuje na smierc (mam po szampanie wzdecia) , a jutro znowu tu bede to bedzie znaczylo,ze konca swiata jednak nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 ale uwazaj na przejsciach dla pieszych... 26.11.15, 15:38 molly_wither napisał(a): > Madra rada. Natomiast zakupialam sobie dwa szampany, > bede to bedzie znaczylo, ze konca swiata jednak nie bylo. ale uwazaj na przejsciach dla pieszych... wiesz , ze niektorzy , to te dwa szampany potrafia wypic jednym lykiem... Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Rozszyfrowalam przepowiednie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.11.15, 18:47 Teraz bez jaj. Mysle,ze to,co wczoraj sie wydarzylo, a mianowicie zestrzelenie ruskiego samolotu, to wlasnie koniec swiata, a dokladnie dzisiaj rozpoczyna sie trzecia wojna swiatowa i to bedzie ten koniec. Trudno,aby doslownie tlumaczyc przepowiednie, ktore maja kilkaset lat. Wiele zwrotow zostalo wypartych z powszechnej mowy i mozna je opacznie interpretowac. Tak, to bedzie to.Ale i tak mnie nikt nie potraktuje powaznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: 25 listopada koniec ludzkosci... 25.11.15, 19:19 noi gdzie ten koniec, bo mam robotę na jutro, a chce mi się, jak wołu orać. Odpowiedz Link Zgłoś
mendiga Re: 25 listopada koniec ludzkosci... 25.11.15, 19:26 Noblistów polskich się nie czyta, hę? Był już. Innego nie będzie. Rób tam lepiej, bo będą prunt wyłączać, żeby na pińcet na dziecko starczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: 25 listopada koniec ludzkosci... 25.11.15, 19:43 Odezwala sie erudytka. mendiga napisał(a): > Noblistów polskich się nie czyta, hę? Był już. Innego nie będzie. > Rób tam lepiej, bo będą prunt wyłączać, żeby na pińcet na dziecko starczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
mendiga Re: 25 listopada koniec ludzkosci... 25.11.15, 19:55 Wracaj do Kiepskich, może dzięki temu chociaż ograniczysz picie i mniej tu będzie durnych wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: 25 listopada koniec ludzkosci... 25.11.15, 20:06 A ty jak zwykle chamska. Czy nie przeszkadza ci wlasne chamstwo? mendiga napisał(a): > Wracaj do Kiepskich, może dzięki temu chociaż ograniczysz picie i mniej tu będz > ie durnych wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: 25 listopada koniec ludzkosci... 25.11.15, 20:11 o, tego też znam, noam chamski. niekiepski nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
mendiga Re: 25 listopada koniec ludzkosci... 25.11.15, 23:07 A tobie nie przeszkadza własna głupota i hipokryzja? Przecież to ty zawsze zaczynasz chamskim tekstem. I zawsze jesteś niezmiernie oburzona chamstwem, kiedy dostajesz na odlew. Ja przynajmniej nie jestem świętoszkowatą Dulską niezdolną do spojrzenia sobie w twarz. Nie, nie mam problemu ze swoim chamstwem ani agresją. Potrafię się nimi świadomie posługiwać i dzięki temu na starość nie skończę jako zakłamana, agresywna świętoszka. Dotarło? Ok, wiem, że nie. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: 25 listopada koniec ludzkosci... 25.11.15, 20:07 > Noblistów polskich się nie czyta, hę? B rejmąta? no był ktoś taki. faktycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee28 Re: 25 listopada koniec ludzkosci... 25.11.15, 22:39 A był taki, pamiętam że w internacie mieliśmy kolegę kulomiota który bił wszystkich po głowie 'Chłopami t.2' i mówił że jest to chłopska sprawiedliwość. Kto by pomyślał że ta koncepcja tak dojrzeje i się rozrośnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: 25 listopada koniec ludzkosci... 25.11.15, 19:41 Przeciez napisala: to jest poczatek konca. De facto - koniec. Czekasz na wielkie bum? Z filmem z USA ci sie pomylilo. six_a napisała: > noi gdzie ten koniec, bo mam robotę na jutro, a chce mi się, jak wołu orać. > > Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: 25 listopada koniec ludzkosci... 25.11.15, 20:10 początek końca to początek, molly. jak nastąpi koniec, też go nie odnotujesz ani nie zapamiętasz. taka sytuacja. Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: 25 listopada koniec ludzkosci... 25.11.15, 20:11 Niestety, dla mnie poczatek konca to jednak koniec. six_a napisała: > początek końca to początek, molly. > jak nastąpi koniec, też go nie odnotujesz ani nie zapamiętasz. > taka sytuacja. > Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: 25 listopada koniec ludzkosci... 25.11.15, 20:38 molly_wither napisał(a): > Niestety, dla mnie poczatek konca to jednak koniec. A trumnę i miejsce na cmentarzu już masz? Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: 25 listopada koniec ludzkosci... 26.11.15, 15:57 Kochana jestes, dzieki za troske. Mam, w grobie rodzicow kazalam sie pochowac, i nie w trumnie,ale w urnie, bo na trzeciego trumna nie wlezie. stokrotka_a napisała: > molly_wither napisał(a): > > > Niestety, dla mnie poczatek konca to jednak koniec. > > A trumnę i miejsce na cmentarzu już masz? Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja-jadrowa Re: 25 listopada koniec ludzkosci... 25.11.15, 21:42 > początek końca to początek, molly. > jak nastąpi koniec, Mnie ciekawi, czy koniec poczatku, to koniec, czy jeszcze poczatek. Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: 25 listopada koniec ludzkosci... 26.11.15, 15:58 To jest początek konca przeciez. fuzja-jadrowa napisał(a): > > początek końca to początek, molly. > > jak nastąpi koniec, > > Mnie ciekawi, czy koniec poczatku, to koniec, czy jeszcze poczatek. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: 26 listopad 2015 26.11.15, 00:22 dzieńdobry...halo! Jest tu ktoś? jakiś człowiek? kobieta? cokolwiek? chciałem o drogę zapytać... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: 26 listopad 2015 26.11.15, 00:33 konie chciałem napoić... zdrożone... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: 26 listopad 2015 26.11.15, 00:49 piwo se psykne a som tu jakies babeczki?...gdyż wierzę w miłość Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: 26 listopad 2015 26.11.15, 01:07 i szukam zaczepki...ale to jak się wyśpią Panie i poprawią niedociągnięcia urody podczas porannej toalety....tymczasem budzimy się w nowym świecie...i muzyczka..... będzie się działo... dzień dobry www.youtube.com/watch?v=c13QMDDSMWQ Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek to bardzo proste.. 26.11.15, 02:48 molly_wither napisał(a): > ...wg Nostradamusa. Czy ktos moze wie, o jaki rok chodzilo? Slyszalas o istnieniu teorii wszechswiatow rownoleglych? pl.wikipedia.org/wiki/Wielo%C5%9Bwiat Innymi slowy, w jednym wszechswiecie rownoleglym ten dzien jest ostatnim dniem ludzkosci, a w innym nie. W jednym jesz na sniadanie jajecznice, w innym serek bialy z bulka, w trzecim sie odchudasz, w czwartym wogole nie istniejesz itd. itp. Takie interpretacje mozna latwo zobrazowac na analogi pixelowego ekranu, wyobrazmy sobie ze mamy bity 0 i 1, szerokosc ekranu 256 pixeli, i wysokosc ekranu 256 pixeli, czyli mozna utworzyc z tego 2^(256*256)=2^65536=2*10^19728 roznych kombinacji.. (ok 20 tysiecy zer po przecinku) A to jest gorsza jakosc obrazu niz kalkulatorek czarno-bialy.. W przypadku telewizora Full HD 16 mln kolorow, tych kombinacji jest 2^(1920*1080*24)=2^49766400. Gdybys mogla je wszystkie zobaczyc to miala bys klatki ze wszystkich mozliwych filmow jakie kiedykolwiek by powstaly we wszystkich mozliwych kombinacjach. Pixel jest analogia czasteczki np atomu, ktory mozemy umiescic na ekranie i przesuwac w dowolne miejsce i zmieniac jego parametry np. predkosc. Ziemia sklada sie z ok. 3.56*10^51 protonow i neutronow. Wyobraz sobie na ile kombinacji mozna by je poukladac. A powstanie cala historia Ziemi we wszystkich mozliwych wersjach historii i prehistorii. Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: 25 listopada koniec ludzkosci... 26.11.15, 10:31 wierzyć się nie chce, że Nostradamus przewidział nocny porządek obrad w polskim sejmie... bo to mi wygląda na początek końca ludzkości Odpowiedz Link Zgłoś
weronika_golanska Re: 25 listopada koniec ludzkosci... 26.11.15, 10:57 Koniec świata i po końcu świata. Jakoś trzeba żyć dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: 25 listopada koniec ludzkosci... 26.11.15, 19:51 Co chwilę zapowiadają jakiś koniec świata, więc jak w ogóle można to brać na poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś