miawalles 30.09.04, 12:18 Wróciłam z przepięknych Bieszczad!!!! Było cudownie, trochę zimno i padało, ale z dala od kompa, gazet i tv:)))) Pozdrawiam wszystkich obecnych:) ps. A za dwa dni znowu weekend!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena_zienkiewicz Re: to fajnie 30.09.04, 12:33 żeś se wypoczęła.A o weekendzie nic nie wspominaj, bo cały w budzie spędzę ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Leno! 30.09.04, 12:42 Nie wiem czy Cie to pocieszy, ale dziele Twoj los w weekend. Bleh Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: Leno! 30.09.04, 12:43 listek_a napisała: > Nie wiem czy Cie to pocieszy, ale dziele Twoj los w weekend. Bleh Niestety to tylko pogarsza sytuację.Teraz doszła mi jeszcze jedna osoba, której muszę współczuć :) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Leno! 30.09.04, 12:45 hehehehhee przepraszam, nie chcialam. jeszczemozesz mi wspolczuc ze musze pisac prace mgr:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: Leno! 30.09.04, 12:47 i nawzajem :( też za niedługo będzie trza zacząć pisać magisterkę ;) chyba na temat wybiorę sobie jakieś opracowanie sims 2 Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Leno! 30.09.04, 12:49 Ja to bym wolała jakis ogrodek przekopac zamiast pisania tej durnej pracy:( Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles sorki, 30.09.04, 13:01 wysłało mi się:( chciałam napisac, że obowiązuje dzis zakaz narzekania!!!! łikend to łikend, a pobyt w szkole tez może być sympatyczny:) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: sorki, 30.09.04, 13:05 nie, dziennie. czyli jeszcze gorzej, bo chodziłam do "szkoły" codziennie - bynajmniej teoretycznie;))ale nie narzekam, a wręcz mogłabym tak jeszcxze przebimbać ze dwa lata. Ach, gdzie te czasy.... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: ajm bek!!! 30.09.04, 12:44 miawalles napisała: > Wróciłam z przepięknych Bieszczad!!!! ech, moje prawie że rodzinne strony :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: ajm bek!!! 30.09.04, 13:07 tyle że już tam nie mieszkam :( a pięknie faktycznie jest :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: ajm bek!!! 30.09.04, 13:11 ale zawsze na wakacje jest do kogo pojechać. masz tam jeszcze rodzinkę? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: ajm bek!!! 30.09.04, 13:47 mam :) i czasem jeżdżę :) a na starość planuje wrócić :) i dopiero teraz zwróciłem uwagę... "ajm bek!!!"... tak w towarzystwie? ;) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś