Dodaj do ulubionych

Mezczyzna -dziwka?

IP: *.ewave.at 03.05.02, 18:21
Jak to sie dzieje,ze ni stad ni zowat,facet w powaznym wieku(okolo 30),zaczyna
kariere prostytutki?
Moj byly,byl idealnym partnerem zyciowym i mezczyzna w kazdym calu przez
ladnych kilka lat.Niedawno poznal kobiete od siebie duzo starsza lecz
atrakcyjna fizycznie.Jest bardzo bogata.Zwiazal sie z nia.Traktuje go jak
chlopca do wszystkiego(doslownie).W zamian facet moze szastac jej pieniedzmi
jak mu sie podoba.Przylazil jednak do mnie skarzyc sie na nia.Wywalilam go za
drzwi i mam zamiar zmienic mieszkanie.Pomijam tutaj aspekty osobistych
odczuc.Dam sobie z tym rade.
Interesuje mnie jak to mozliwe:mezczyzna zmieniajacy swoj charakter niemal z
dnia na dzien?
Obserwuj wątek
    • Gość: tak Re: Mezczyzna -dziwka? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.05.02, 20:28
      Może się zakochał? To przecież się zdarza, a pieniądze moga być tylko miłym
      dodatkiem. Czy przypadkiem Ciebie nie boli, że wybrał starszą od Ciebie. Takie
      starsze potrafią być znacznie bardziej atrakcyjne niż młódki. Wiem coś o tym.
    • Gość: Slawek dziwka to dziwka, niezaleznie od plci IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.02, 23:25
      droga Vika
      Dziwka to typ charakteru, nie zaś zawód.
      Ogólnie rzecz biorąc, każdy jest trochę dziwką, bo dla pieniędzy rezygnuje ze
      swoich marzeń.
      kobieta wychodzi za mąż za buraka nie z miłości, ale że sie starzeje i nie
      widzi innego kandydata.
      Facet zmieniający pracę na taką, gdzie nikt go nie będzie doceniał, ale będzie
      miał więcej pieniędzy.
      Nawet jak wybiera się studia, to sie wybiera takie żeby były po nich
      pieniądze , a nie żeby sie realizować (przeważnie).
      Każdy z nas staje przed taką pokusą, żeby wybrać drogę na skróty, bo w istocie
      na tym polega kurewski charakter, tylko może nie każdy ma taką okazję , i zaraz
      tu pojawią się posty że cie nie kochał czy coś takiego.
      W przypadku kobiety akceptujemy to,że może związać się ze starym zramolałym
      nadzianym gosciem, i wkrótce trzeba bedzie przyzwyczić się do sytuacji
      odwrotnej.
      IMHO taki facet jak twój to gość bez honoru, ale tego teraz nie uczą w
      szkołach, co mu sie dziwić.
      pzdr
      ps. ty wiesz co , masz poważne problemy, ale ja to chyba dostałem pierdolca.Ale
      nie pisze o tym bo to idiotyczna historia. Tak ze nie wierz we wszystko co
      pisze, zreszta chyba tak robisz:)
      • Gość: Vika Re: dziwka to dziwka, niezaleznie od plci IP: *.ewave.at 04.05.02, 15:37
        Obydwaj piszecie dosc sensownie.Ale po pierwsze:on skielczy ze mnie kocha a ona
        mu imponuje bo ma trzy samochody,kilka kamienic w Wiedniu i kilka milionow euro
        w bankach.Stwierdzilam,ze to taka mala przekupna swinka i nie zycze sobie z nim
        wiecej kontaktow.Amen.
        Po drugie:nie bardzo rozumiem-czy meskie ambicje pozwalaja na rozdzielenie
        uczuc od kasy.Mnie tutaj nie chodzi o szeroko akceptowana spolecznie
        prostytucje malzenska czy pozamalzenska,nazywana w eleganckim
        jezyku"sponsorowaniem".Pytam panow przede wszystkim:jak czuje sie
        mezczyzna,ktory zostal meska dziwka czyli poprostu utrzymankiem?Co mysli o
        sobie,jak z jego ambicja i poczuciem meskiego honoru?zaznaczam,ze facet,o
        ktorym pisze ma wyksztalcenie wyzsze i ma niezle stanowisko-platne na tutejsze
        warunki srednio.
        • Gość: Sonia Re: dziwka to dziwka, niezaleznie od plci IP: *.w.club-internet.fr 04.05.02, 16:48
          Tak, ewidentnie facet sie sprzedaje. Mozliwe, ze ma jakies uczucia do Ciebie,
          ale silniejsze jest pragnienie posiadania pieniedzy, bogactwa, luxusu, itd.
          To, ze skarzy sie na swoja Pania, pogarsza jeszcze sytuacje, bo gdyby byl
          zakochany, to moznaby jeszcze jakos zrozumiec. A w takim wypadku chodzi tylko o
          pieniadze.
          Nie patrz na jego wyksztalcenie, bo to nie jest dobry miernik w tym wypadku.
          Choc moze w jakiejs czesci mowi, ze on lubi wyzszy status spoleczny,
          wyksztalcenie, pieniadze itd.
          Ile on ma lat?
          • Gość: Sonia Re: dziwka to dziwka, niezaleznie od plci IP: *.w.club-internet.fr 04.05.02, 16:51
            acha, okolo 30. Lakomy trzydziestolatek, ktory idzie na latwizne. Mozna dodac,
            ze jest "ambitny inaczej", bo szuka sobie sponsorki, a nie stara sie sam dojsc
            do bogactwa.
        • matrek Re: dziwka to dziwka, niezaleznie od plci 07.05.02, 17:57
          Gość portalu: Vika napisał(a):

> ... Pytam panow przede wszystkim:jak czuje sie
          > mezczyzna,ktory zostal meska dziwka czyli poprostu utrzymankiem?Co mysli o
          > sobie,jak z jego ambicja i poczuciem meskiego honoru? ...

Sądzę, że z rownym powodzeniem mogłabyś zapytać o to kobiety. Nikt bowiem, kto
          sam tego nie zrobił, nie ma pojęcia jak czuje sie taki ktoś.
          Osobiście sądzę, że stara sie nie myślec o honorze, a ewentualne wyrzuty sumienia
          wyrzuca w niajciemniejsze zakamarki psychiki. po prostu przed samym sobą nie
          przyznaje sie do wlasnego kurewstwa.
          No ale to tylko spekulacje. Nie poptrafię na tyle postawić sie w jego sytuacji,
          aby napisać Ci na pewno.
      • Gość: Vika Re: dziwka to dziwka, niezaleznie od plci IP: *.ewave.at 04.05.02, 15:42
        Gość portalu: Slawek napisal:
        > ps. ty wiesz co , masz poważne problemy, ale ja to chyba dostałem pierdolca.Ale
        >
        > nie pisze o tym bo to idiotyczna historia. Tak ze nie wierz we wszystko co
        > pisze, zreszta chyba tak robisz:)
        Napisz jednak o co chodzi.Na tym forum sa bardzo fajni ludzie-razem cos
        zaradzimy.Pozdrowionka.

• mary_z_danii Re: dziwka to dziwka, niezaleznie od plci/ VIKA 04.05.02, 18:37
          Olej facia, bo bez charakteru chyba jest :(((
          Albo Ciebie kocha i Ciebie p......... wa albo inna,
          Sama pomysl. A kasa to kasa.. raz jest raz nie ma :))
          • Gość: Vika Re: Do Mery IP: *.ewave.at 04.05.02, 19:22
            mary_z_danii napisał(a):

> Olej facia, bo bez charakteru chyba jest :(((
            > Albo Ciebie kocha i Ciebie p......... wa albo inna,
            > Sama pomysl. A kasa to kasa.. raz jest raz nie ma :))
            Chyba nie rozumiesz oco mi chodzi?ja go juz mam gdzies i oceniam podobnie jak
            Ty.Mnie interesuje psychologiczny aspekt tej sprawy.

• Gość: Slawek dla Viki IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.02, 22:51
          Gość portalu: Vika napisał(a):

> Gość portalu: Slawek napisal:
          > > ps. ty wiesz co , masz poważne problemy, ale ja to chyba dostałem pierdolc
          > a.Ale
          > >
          > > nie pisze o tym bo to idiotyczna historia. Tak ze nie wierz we wszystko co
          >
          > > pisze, zreszta chyba tak robisz:)
          > Napisz jednak o co chodzi.Na tym forum sa bardzo fajni ludzie-razem cos
          > zaradzimy.Pozdrowionka.
          >
          Tu masz rację, bywają tu fajni ludzie, dzieki nim moje oczy otworzyły się a umysł
          rozjaśnił. Sporo tu pisałem przy innych okazjach, ale w kwesti honoru nie wypada
          na publicznym forum pisać źle o kimś, tak że zostawiam to sobie. Nic nie możesz
          zaradzić ty czy ktokolwiek inny, bo tak naprawdę każdy jest kowalem swego losu
          itp. i sam musi podejmować za siebie decyzje i ponosić ich konsekwencje.
          Jeśli koniecznei chcesz szczegóły, nie mogę ich podać, może na jakiegoś priva,
          nawet jest mi to potrzebne, dzisiaj rozmawiałem z moim kolegą psychologiem ale to
          jednak facet, chciałbym mimo wszystko poznać zdanie jakiejś kobiety. To długa
          historia i może trochę zająć opowiadanie jej.pzdr.
    • Gość: Doki chcialyscie rownouprawnienia, no to je macie IP: *.turboline.skynet.be 04.05.02, 23:54
      Aha, dzieki rownouprawnieniu kobiety zyskaly swobode wyboru partnerow do
      lozka, a mezczyzni stali sie dziwkami, tak? Gimmie a break...
      Nie mozna miec ciasteczka i zjesc ciasteczka. Albo pozwala sie facetowi byc
      dominujacym samcem i wtedy zachowuje sie jak samiec, albo robi sie z niego
      dupe, i wtedy zachowuje sie jak dupa. Ale poza tym zgadzam sie z
      przedmowczyniami: dupe trzeba zostawic, niech sobie siedzi.
    • marina2 Re: Mezczyzna -dziwka? 05.05.02, 10:37
      Dwa podobne przypadki z mojego otoczenia.Facet 31 lat zostawia dziecko i zone
      dla 41 kobiety.Ma dwa etaty , ale i tak malo mu kasy.Kobieta kase
      ma .Zamieszkuja wiec razem i on sobie z tej kasy korzysta nie rozwodzac sie z
      zona i bardzo czesto odwiedzajac syna.Zachowanie zony ktora przez 10 lat sie z
      nim nie rozwiodla to temat na inny watek.Zona znacznie atrakcyjniejsza od
      kochanki.Po paru latach kochanka sie sypie , a i kase w jakims stopniu
      przepuscili poza tym nietrafione inwestycje.Coz facet wrocil do zony.Zona w tym
      czasie nabyla majatku -nieruchomosci.Jak facet sie czul?Dlugo robil dobra
      mine ,ze jest zakochany,ale po kilku glebszych mowil o sobie , ze jest zerem i
      ze zrobil z siebie kurwe.Coz trudno bylo zaprzeczyc.
      Przypadek drugi - malo to oryginalne i obrzydliwe.Facetowi sypie sie malzenstwo
      i zostaje w skarpetkach .Po jakims czasie poznaje kobiete z kasa z domu wiec
      sie z nia zeni.Znam go od urodzenia i wiem o nim sporo.Co mowi ? ze zrobi
      wszystko ,zeby to malzenstwo trwalo.Jest dla niej dobry i bardzo dobrze gra ,
      ale -schemat-jak wypije i jest bez niej mowi ze zrobil z siebie szmate,ale co
      ma robic czasy sa ciezkie a jemu nie chce sie pracowac.Patrzac z boku ;obaj zle
      sie czuja i sie zatracili ,zaparli siebie nawet nie pamietaja jacy byli i
      czego chcieli kiedys w czasie dojrzewania.Z perspektywy czasy widze ,ze
      symptomy sklonnosci do prostytuowania sie w tak doslowny sposob byly u obu
      panow zawsze.Przyszedl taki moment zmeczenia i frustracji ,ze powiedzieli teraz
      k...ja.Ja sobie zrobie troche dobrze.Jeden wytrzymal ,drugi puscil.W mojej
      obserwcji czuja sie przegrani.Zabawki nie zastapia godnosci.M
    • paw_dady dziwka nie dziwka 05.05.02, 14:11
      ale do czego ten jorg haider doprowadzil sama widzisz ;o)
      • rosa5 Re: zwykly GIGOLO 06.05.02, 21:30

az sie pani znudzi,wymieni go za mlodszego.
        • ad12 Re: zwykly GIGOLO 07.05.02, 06:20
          rosa5 napisał(a):

>
          > az sie pani znudzi,wymieni go za mlodszego.

Poczekaj on jeszcze dostanie za swoje ona za 6 miesiecy kupi sobie nnowego faceta
          mlodszego !! A doo osoby co napisala ze faceci wola starsze kobiety chyba w twoim
          swiecie poniewaz normalny facet pojdzie z ladna dziewczyna ( MLODA) a nie ze
          starym oblesnym babsztylem pelnym zmarszcek blach!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka