Dodaj do ulubionych

Dziewczyny ilu miałyście...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 12:54
...partnerów seksualnych i w jakim jesteście wieku??Ja mam 23 lata i miałam 6
facetów.Jak myślicie to duzo czy mało??
Obserwuj wątek
    • listek_a Re: Dziewczyny ilu miałyście... 01.12.04, 13:13
      pochwalic sie chcialas??
    • Gość: Kaśka Re: Dziewczyny ilu miałyście... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 13:19
      Ja miałam 2 facetów a mam 20 lat.Myśle ze powyżej 10 to już sporo;-)
    • Gość: Dagny Re: Dziewczyny ilu miałyście... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 13:57
      Pustak...strasznie ograniczony z ciebie...jak chcesz sie pochwalic to napisz na
      kartce i przyklej sobie na czole swoj wynik...
    • Gość: wujek,dobra.rada Re: Dziewczyny ilu miałyście... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 14:05
      Stanowczo za mało dziecko!!!!! Proponuję,byś sobie jeszcze ze dwudziestu
      znalazła.wtedy dopiero bedzie można powiedzieć,że masz jakieś ogólne pojęcie o
      seksie.
    • martalek Re: Dziewczyny ilu miałyście... 01.12.04, 15:53
      lat 21, facetow 3 i jedna kobitka;))
    • Gość: mycha Re: Dziewczyny ilu miałyście... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 20:11
      "niezla" jestes
      • Gość: Lila Re: Dziewczyny ilu miałyście... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 21:54
        Nie kompromitujcie sie bo to jest forum kobiece a nie agencja towarzyska.Jest
        sie czym chwalic co ???????
    • Gość: Mis Uszatek Re: Dziewczyny ilu miałyście... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 22:31
      A ja mialem tylko 4 kobitki...Chlip...
      • Gość: GHI Re: Dziewczyny ilu miałyście... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 23:10
        Jesteś socjologiem?
        • Gość: -redef Re: Dziewczyny ilu miałyście... IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 01.12.04, 23:13
          mi wystarczylaby jedna kobieta ktora kocham i z ktora chce byc.. poprostu
          wierze w milosc
          • bzz_bzz Re: Dziewczyny ilu miałyście... 06.12.04, 14:48
            To chyba młody jesteś?
            To był żart - poniekąd, bo moja wiara w miłość proporcjonalnie do wieku
            słabnie... Tak do końca wierzę tylko w miłość matczyną. Do innych mam wiele
            zastrzeżeń... :(
    • Gość: jendza Taaak...:(((( IP: *.fbx.proxad.net 01.12.04, 23:16
      Gdybys wiedziala naprawde,o czym mowisz, nie pytalabys...
      A gdybys miala jednak jakies wyobrazenie, spytalabys raczej, "z iloma
      bylyscie..."...

Smutno, ze nie wiesz....

Wypada zyczyc, bys miala szanse....

j.
    • Gość: jupa Re: Dziewczyny ilu miałyście... IP: *.chello.pl 06.12.04, 00:34
      mysle, ze to sporo,ja mialam 5 i mysle ze to tez nie jest malo mam 28,mam
      nadzieje ze juz tak pozostane przy pieciu
      • Gość: m-ona Re: Dziewczyny ilu miałyście... IP: *.telia.com 06.12.04, 14:29
        22 lata i 6 partnerow seksualnych i niestety na tym nie koniec bo nie mam
        faceta na stale...
        • aretse11 Re: Dziewczyny ilu miałyście... 06.12.04, 14:41
          ja mam 25 lat i mialam 15facetow..z tymze ...moze z 6 co kochalam sie z nimi
          wiecj niz 1 raz..najwieksza liczba partnerow przypadla mi w okresie kiedy bylam
          sama i rozzalona po rozstaniu..zerwaniu 3,5 letniego zwiazku..wtedy chodzilo mi
          tylko o sex..o nic wiecej..

Widze,ze wiekszosc nie przekroczyla tutaj 10..i nawet ktos napisal ,ze powyzej
          10 to chyba duzo..ale nie wydaje mi sie..to zalezy..jaki kto prowadzi styl
          zycia,jakie ma podejscie do sexu..i zalezy tez od jego
          atrakcyjnosci..wiadomo..im atrakcyjniejsza kobieta-tym wiecej facetow ja
          podrywa..tym wiecej ma pokus..no i zalezy od tego czy jest z kim s w zwiazku
          czy nie i jak dlugo-zakladajac ze w tym okresie nie zdradza swojego stalego
          partnera..i jakie kobieta ma podejscie do sexu czysto fizycznego-bez uczucia..
          Ja jestem osoba otwarta..lubiaca brac z zycia pelnymi garsciami..a oza tym
          trzeba korzystac poki jest sie mlodym..bo jak sie dupa pomarszczy i cycki
          obwisna do kolan..to tez pewnie inaczej bede pochodzila do spraw sexu..
          • bzz_bzz Re: Dziewczyny ilu miałyście... 06.12.04, 15:00
            "i zalezy tez od jego
            > atrakcyjnosci..wiadomo..im atrakcyjniejsza kobieta-tym wiecej facetow ja
            > podrywa..tym wiecej ma pokus.." Nie zgodzę się z Tobą. Ja nie czuję sie
            atrakcyjna, a uważam, że mogłabym mieć prawie każdego (są tacy faceci, którym w
            ogóle nie zależy na SAMYM seksie - wyżej chyba się taki wpisał),
            powiedziałabym, że 80-90% facetów prędzej, czy później by mi uległa, ale czy to
            ma znaczenie? Ja spałam z kilkoma, ale wcale nie chciałabym robić z tego
            kolekcji, ani powiększać tej ilości. Zaczynam się z tym źle czuć. Poprostu już
            nie chcę. Chcę być z tym, którego mam teraz i najlepiej, żeby okazał się tym
            jedynym i ostatnim - pod warunkiem oczywiście, że ja też będę taką dla niego. W
            tej chwili o niczym innym nie marzę, chociaż wzięłam go na łóżko!!
            • Gość: mm Re: Dziewczyny ilu miałyście...bzz bzz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 17:50
              Dziewczyno nikomu nie zaimponujesz tym ze miałaś kilku tym bardziej ze nie
              jestes atrakcyjna.Faceci niestety ale patrza jesli jest chetna to nie wazne czy
              atrakcyjna bo tej atrakcyjnej trzeba zapłacic .Te brzydsze ciesza sie ze ktos na
              nie poleci.Taka jest dziecinko prawda
              • Gość: mm Re: Dziewczyny ilu miałyście...bzz bzz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 17:56
                Przeciez sama mowisz ze bierzesz na tzw.przysłowiowe łóżko!!
            • aretse11 do bzz_bzz 06.12.04, 22:03
              masz racje w tym co mowisz..ze nie trzeba byc atrakcyjna by moc wciagnac faceta
              do lozka..ale to nie oznacza,ze jak sie jest atrakcyjna to nie ma sie wiecej
              propozycji..wiec nadal uwazam,ze mialam racje w tym
              sformulowaniu..generalnie..widocznie jestes dobra w wyrku..i faceci to
              wyczuwaja..
        • Gość: malgosia21 Re: Dziewczyny ilu miałyście... IP: *.chello.pl 06.12.04, 23:00
          ja do 20 roku zycia..bylam dziewica... czekalam na tego jedynego... a teraz
          wiem,ze to nonsens....
          zabezpieczam sie i korzystam z zycia erotycznego...
          tak do 30stki..zlapie meza...i potem sie skonczy monogamia..
          ehehe;)
      • Gość: yyyy Re: Dziewczyny ilu miałyście... IP: *.akademik.ds.pw.edu.pl 06.12.04, 22:51
        ja mam 23 i od 6 lat jednego!
    • Gość: ? Re: Dziewczyny ilu miałyście... IP: 204.52.187.* 06.12.04, 15:06
      To możesz założyć drużynę koszykówki + rezerwowy (moze z czasem będzie ich
      więcej).
    • Gość: kapria Re: Dziewczyny ilu miałyście... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 17:48
      25 lat i jednego. Nie jestesmy juz razem, wiec ta cyfra zmieni sie na
      pewno...ale dla mnie 6-10 to juz duzo. I moze wg Aretse wyszlo, ze jestem
      nieatrakcyjnym babsztylem, ktorego nikt nie chcial oprocz tego jednego, ale
      chyba cos nie tak.
      To ze wokolo kobiety jest wianuszek mężczyzn to nie znaczy, ze ta kobieta musi
      oddac swoj "wianuszek" kazdemu z nich. Ja tego nie rozumiem, moze to brak
      poczucia wlasnej wartosci. By poczuc sie atrakcyjna wole spojrzec w lustro niz
      wskoczyc do lozka przygodnemu facetowi. Ale kazdy ma swoje cele i zasady, ani
      lepsze ani gorsze.
      • aretse11 do kapria 06.12.04, 22:10
        moja teoria nie dziala w ten sposob,ze skoro mialas 1 faceta..to znaczy ze
        jestes nieatrakcyjna..nic z tych rzeczy..wszystko jest kwestia podejscia do
        sexu,do zycia..rowniez wychowania..I zapewniam Cie,ze mam szacunek do samej
        siebie i znam swoja wartosc...gdyby tak nie bylo-ta liczba bylaby znacznie
        wyzsza niz 15..Po prostu mam takie zycie..spotykalam na swojej drodze ciekawych
        facetow.i wiekszosc z nich..naprawde dluuugo,,,dluugo sie nachodzila..zanim cos
        wychodzila..Nie widze nic zlego w traktowaniu sexu czysto fizycznie..jesli nie
        jestes aktualnie z nikim zwiazana..jestes wolna..I masz racje-nie kazdemu
        trzeba oddac swoj wianuszek-to zawsze twoj wybor..Zapewniam Cie,ze zaden z
        moich partnerow nie byl przygodnym facetem..kazdy mial jakis swoj etap w moim
        zyciu..i z wszystkimi utrzymuje kontakt..w sensie kolezenskim..:)
        • Gość: kapria Re: do kapria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 23:11
          daleko bylam od osadzania Ciebie czy kogokolwiek, wiec niepotrzebnie sie
          tlumaczysz. Jak pisalam, kazdy ma swoje cele i zasady...Dla mnie 10 to duzo,
          (nie umiem traktowac sexu czysto fizycznie, ale moze sie okaze ze za 5 lat
          calkowicie zmienie zdanie-ktoz to wie:))), ja bym sie chyba z tym zle czula,
          ale skoro ktos inny czuje sie tym dobrze, to najwazniejsze.
          Najwazniejsze by byc w zgodzie ze soba.TYlko tyle!!
        • Gość: dzingis Re: do kapria IP: *.adsl.hansenet.de 09.12.04, 18:10
          "ja mam 25 lat i mialam 15facetow..z tymze ...moze z 6 co kochalam sie z nimi
          wiecj niz 1 raz..najwieksza liczba partnerow przypadla mi w okresie kiedy bylam
          sama i rozzalona po rozstaniu..zerwaniu 3,5 letniego zwiazku..wtedy chodzilo mi
          tylko o sex..o nic wiecej.."

"Zapewniam Cie,ze zaden z moich partnerow nie byl przygodnym facetem..kazdy
          mial jakis swoj etap w moim zyciu..i z wszystkimi utrzymuje kontakt..w sensie
          kolezenskim..:)"

a taki facet (wynika z prostego rachunku ze bylo ich 9), z ktorym tylko raz
          ladujesz w lozku, nie jest tylko przygodnym? i nie zebym cie krytykowal, zyj w
          zgodzie z soba, ale owe dwie twoje wypowiedzi wydaja sie troche sobie przeczyc.

pozniej piszesz, ze po prostu faceci wyczuwaja, ze jestes dobra w lozku? i co u
          tych 15 az 9 nie skonczylo tylko na jednym razie? na wiecej nie mieli ochoty?

• tomasdyg Re: Dziewczyny ilu miałyście... - czy na raz? 06.12.04, 18:14
      Gość portalu: Ciekawska napisał(a):

> ...partnerów seksualnych i w jakim jesteście wieku??Ja mam 23 lata i miałam 6
      > facetów.Jak myślicie to duzo czy mało??

-bo jeśli 6. na raz, to chyba sporo ;-))
      • Gość: *** Re: Dziewczyny ilu miałyście... - czy na raz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 19:10
        Temu siódmemu to już raczej można współczuc.Radze zatrudnic sie w agencji
    • Gość: Albano Boczello Re: Dziewczyny ilu miałyście... IP: 80.53.160.* 06.12.04, 18:20
      NOOOOOOOO TAKKKKKKKKKKK!!!!! Trochę malo jak na swój wiek ale to chyba rozumu???
    • Gość: camille re IP: *.waw.pl / *.merinet.pl 06.12.04, 19:47
      ponad 30, zgubiłam się w r-kach kilka lat temu. 29 lat
      • aretse11 do camille 06.12.04, 22:11
        ty to sie bawisz...hahahahah...nie dziwie sie ,ze sie pogubilas w
        obliczeniach..no ja mam nadzieje,ze nie dobije do 30..bo z tym co teraz jestem
        chce juz zostac..i byc mu wierna..
    • Gość: kalaruszek Re: Dziewczyny ilu miałyście... IP: *.net.pl 06.12.04, 22:07
      18 lat -jednego
    • Gość: warszawianka Re: Dziewczyny ilu miałyście... IP: *.chello.pl 06.12.04, 22:11
      mam 21 lat..jestem dziewica... i co... male doswiadczenia ... jak wiem ze koles
      chce mnei tylko wykorzystac to sobie daruje... ale ogolnie posuwam sie daleko
      na 1 randce....
      • Gość: aska Re: Dziewczyny ilu miałyście... IP: *.chello.pl 06.12.04, 23:04
        jakes wolna nie zaluj...
        on wolny ty wolna..idz na calosc...
        i tak bedziesz wolna i on...a sex moze byc udany...
        wiec nic nie tracisz..mozesz tylko zyskac...
        a jak bedzie ten jedyny to juz badz wierna..i basta;)
    • Gość: Ala_20 Re: Dziewczyny ilu miałyście... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 23:22
      Pracuje w tym fachu od lat 3
      Mam srednio 2 klijentow pracuje 5 dni w tygodnoiu

5*52*2*3= 1560
      mniej wiecej

Pozdrowinia Ala
      691891458
      • Gość: Alek Re: Dziewczyny ilu miałyście...do Ali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 23:41
        Ile bierzesz???
    • Gość: ubawilam_sie Re: Dziewczyny ilu miałyście... IP: *.chello.pl 09.12.04, 05:18
      hahahahaha!!!
      Nie moge sie powstrzymac kiedy czytam posty facetow: 'za malo masz rozumu w
      glowie' itp. myslalam ze spadne z krzesla!
      A co wy myslicie..., ze sex tylko wam sprawia przyjemnosc, a my bedziemy czekac
      na was w wiecznym dziewidztwie...- zenda!

Znam taka zagadke, mysle ze w tej smiesznej sytuacji jej przytocznie jest
      bardzo trafne:

Dlaczego faceci chcą się żenić z dziewicami?
      - Bo nie mogą zniesć krytyki

Mam 25 lat, mialam 7 facetow i pewnie bede miala jeszcze 17, znajac podejscie
      facetow do stalych zwiazkow!

• Gość: DagnyJuel Re: Dziewczyny ilu miałyście... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 09:50
      Ja tylko jednego i wyglada na to że na razie na nim sie zakończy.Ale jestem
      purytańska...ale szczerze mówiac zmienianie facetów nigdy mnie nie kreciło wolę
      i nie było moim ulubionym sportem...wolę bieganie i pływanie.Ale
      podziwiam,podziwaim osiagniecia koleżanek.Powinni wam zbudować pomnik ze spiżu-

" I wdrapałem się na skałę pieknej Kalijopy gdzie nie było wcześniej śladów
      polskiej stopy" albo coś w tym stylu.
      • Gość: vesna Re: Dziewczyny ilu miałyście... IP: *.torun.mm.pl 09.12.04, 10:25
        To jest sprawa, której się nie wywleka wśród obcych ludzi, bo potem zaczynają
        się głupie komentarze... Taka moja refleksja ;)
        I jeszcze druga - nie rozumiem podejścia do facetów, jako do tych, co to
        wykorzystują, ciągną do wyra i chodzi im tylko o jedno. Ci, których znałam,
        chcieli wiązać się ze mną na stałe... A takich, którym chodziłoby tylko o seks -
        nie znam :>
        Aha, jestem w trakcie badań na temat seksu, prowadzonych na studentach - jak
        będą wyniki, dam znać jaka jest średnia ;)
        (20 lat, 2 facetów ;) )
    • caprice83 Re: Dziewczyny ilu miałyście... 09.12.04, 10:19
      Ja miałam 4 a mam 21 lat.

Jednak nie uważam że dziewczyna która ma więcej to kur... jak większość facetów
      się na ten temat wypowiada.
      Skoro faceta można nazwać playboyem za to że zalicza laski na dyskotekach i
      dobrze się bawi korzystając z życia to równie dobrze można nazwać taką
      dziewczynę playgirl:)
      Moja koleżanka ma przykre doświadczenia jeśli chodzi o stały związek, a sex
      uwielbia i często wychodzi na dyskoteki pobawić się i poznać jakiś chłopaków.
      Myślę że to nic złego, w końcu ważne że obydwoje ludzi tego chce.
      A jeśli chodzi o kobiety które są nazywane szmatami i innymi wyzwiskami za to
      jak się zachowują, to tylko zemsta głupich facetów które one odrzuciły.
      • Gość: DagnyJuel Re: Dziewczyny ilu miałyście... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 11:33
        Mężczyźni którzy postępuja w ten sposób to też kuuuuu....tylko męskie:)
    • Gość: dżina Re: Dziewczyny ilu miałyście... IP: *.chello.pl 09.12.04, 15:45
      ja mam 24 lata i mialam 5 partnerow - wolalabym zeby bylo ich 3, bo dwaj to
      byly wielkie pomylki i szkoda bylo na nich czegokolwiek.
    • Gość: Bang Re: Dziewczyny ilu miałyście... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 16:51
      Zalezy przeciez od kraju bo np taka Brytyjka ktora w wieku 23 lat ma na
      koncie 'tylko' 6 facetow to przeciez prawie dziewica!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka