Gość: zuzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 16:14 zastanawiam się jakie imiona są modne, na czasie a jakie ładne Waszym zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Juanita Re: modne imiona IP: *.chello.pl 07.12.04, 16:18 na ogol modne imiona sa beznadziejne - te wszystkie angeliki, virginie, angeliny, kingi - co to za dziwaczne wymysly. zreszta nie lepsze jest modne ostatnio nadawanie dzieciom imion "starych" typu antoni, franciszek itd. najlepsze zwykle normalne imiona: michal, marcin, tomasz, piotr, pawel, ewa, zosia, magda, marta, joanna itd. niech rodzice nie krzywdza swoich dzieci glupimi imionami dla jakiegostam ich widzimisie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: modne imiona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 16:22 jak, np. Allan Pani E.Górniak Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: modne imiona 07.12.04, 17:07 a co powiecie o imionach: Chanel Delphine? :) niedawno poznałam 3- letnia dziewczynkę o takich imionach... do tego nazwisko bardzo polskie, takie zgrzebne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: modne imiona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 09:31 zgadzam sie z tobą jak można nazwać dziewczynkę Pamela!!! Puźniej wszyscy chłopcy będą ją uważali za blondynę z małym rozumkiem ze słonecznego patrolu. Ja sama jestem Magda wiec ciesze sie że moje imie jest OK. :-):-):-) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
winnix Re: modne imiona 08.12.04, 14:15 A co wy do tych King macie?! Ja dostałam imię Kinga 24 lata temu, nigdy nie miałam kompleksów ani nieprzyjemności, zawsze się cieszyłam, że nie znam wielu osób z takim imieniem. A już jak zobaczyłam Kingę Rusin to mało nie pękłam z dumy:)))) Miałam mieć na imię Sylwia i jestem dozgonnie wdzięczna mojemu ojcu że jednak postawił na Kingę:) Pozdrawiam, Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ISAURA Re: modne imiona IP: *.dip.t-dialin.net 07.12.04, 17:20 Ciekawe jak sie dzisiaj czuja te wszystkie Isaury HE!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śmierć Re: modne imiona IP: *.ctm.com.pl / 62.29.160.* 07.12.04, 17:25 na imię miała Inez,a nazwisko określające jedną z popularnych wędlin na K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: modne imiona IP: *.chello.pl 07.12.04, 17:30 bo na ogol osoby o najbardziej pretensjonalnych imionach maja najbardziej zgrzebne i proste nazwiska;) np. Kinga Andzelika Precel:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: modne imiona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 17:40 i co to biedne dziecko zrobi w życiu, czym sobie zasłużyło? powinno być tak: człowiek się rodzi i do czasu kiedy sam nie zdecyduje jakie imię sobie nada, pozostaje bezimienny. Albo, tak jak Indianie: wschodzące słońce, szybki mokasyn, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: modne imiona 07.12.04, 17:49 > Albo, tak jak Indianie: wschodzące słońce, szybki mokasyn, itp. Nie rozumiem, czemu uważasz, że Szybki Mokasyn to potencjalnie lepiej znośne imię niż Isaura... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: modne imiona 07.12.04, 19:46 jak to, co zrobi? znajdzie sobie męża z ładniejszym nazwiskiem. Lepiej pomyśl, co taki Romeo Niezguła na przykład zrobi? Nic tylko do sądu... Odpowiedz Link Zgłoś
odrey Re: modne imiona 07.12.04, 19:52 jakiś czas temu na topie były julia i jakub... ostatnio powtórzyłosię w moim towarzystwie marcel :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MS Re: modne imiona IP: 217.153.90.* 07.12.04, 20:50 A co powiecie na Sandra i Roksana...Ścieranka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnessmeg Re: modne imiona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 21:53 Hania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosmam Re: modne imiona IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 07.12.04, 22:54 Brian Denis...Gruszka.Jest takie biedne dziecie w Polsce.Znam też Xymenę Kołek.Help! Odpowiedz Link Zgłoś
e-riki Re: modne imiona 07.12.04, 23:17 Nie wiem jakie sa modne, ale ja chcialbym zeby syn byl Marian, narzeczona sie nie zgadza takze za to bedzie Franciszek, ale corka to na bank Marianna Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAMARA A ja mam na imię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 00:31 A ja mam na imię właśnie Tamara Kiedyś nie lubiłam tego imienia (dzieciaki przezywałay nmie "ruska") a teraz uważam to za atut, gdyż jestem zapamiętywana przez ludzi:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: modne imiona 08.12.04, 08:42 Wiktoria bleh. dla urozmaicenia mozna mowic do niej Zwyciestwo!!:)Zwyciestwo, chodz do mamusi!! Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 Re: modne imiona 08.12.04, 10:35 Mi bardzo podobaja się: - Caprice, Natasza - Grzegorz, Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slave do caprice IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.12.04, 13:35 Hello! Tak cos mi sie przypomina z forum studia, czy nie studiujesz przypadkiem prawa na UAM? Jesli tak to moglabys powiedziec cos o prof.Olejniczaku? Czy jest w porządku na egzamie i ogolnie? Dzięki za wzelkie info. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 Re: do caprice 08.12.04, 21:33 Wg mnie jest bardzo w porządku. Jeśli masz jego notatki to praktycznie prawie nie potrzebujesz się uczyć z książki bo większość z tego się pokrywa. Na egzaminie jest spox, nie za trudne pytania i łagodnie ocenia. Szkoda że nie egzaminuje z cywila 2. powodzenia na egz:) Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: modne imiona 08.12.04, 10:43 Justyna to jest piekne imię. Niepretensjonalne, niepospolite, pasuje do kazdego nazwiska (poza Cipulińska i Ciupciaszek), nie ma nigdy pięciu czy siedmiu Justyn w klasie, tak jak zdarza się z Nataliami, Kingami czy też Klaudiami o Kubusiach nie wspomne. A równocześnie nikt nie powie rany boskie za co cie tak rodzice skrzywdzili. Wiekszosc ludzi nie przepada za swoim imieniem w dziecinstwie i mlodoosci, znane mi Justyny zawsze lubiły swoje imie. I mozna ładnie i na różne spoosby zdrabniac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rewa Re: modne imiona IP: 212.160.234.* 08.12.04, 18:52 A może KORNELIA co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
ksas Re: modne imiona 08.12.04, 20:48 no tak ,ale temat waatku jest MODNE IMIONA!!!! no wiec modnw jest imie pytajacej czyli Zuzanna, Julia , Natalia, Oliwia, Wiktoria.... na maxa, powtarzajace sie do bolu niczym kasia i ania i agnieszka w moim pokoleniu:), chlopcy to przede wszytskim Kubusie, Antki, troche Jasiow sporo Kacprow i Mikolajow... to tyle ,a moja coreczka nazywa sie Pola:) Odpowiedz Link Zgłoś